Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez a véleményem.Azért remélem h elkerül végül vmi jó kis csapatb.Jelen pillanatban nekünk nincs rá szükségünk, de azért és elég nagyra tartom!Fernando írta:Mindig is azt mondta, hogy a Barca a kedvence. Véleményem szerint sose mondta, hogy menne madridba.fcjoc írta:érdekes ez az arshavin is. egyszer ezt nyilatkozza, majd máskor menne a madrid-ba, de most hogy nem megy nekik.. még is csak a barca a kedvence.. kiérti. vagy szimplán a sajtó.
Mindig is azt mondta, hogy a Barca a kedvence. Véleményem szerint sose mondta, hogy menne madridba.fcjoc írta:érdekes ez az arshavin is. egyszer ezt nyilatkozza, majd máskor menne a madrid-ba, de most hogy nem megy nekik.. még is csak a barca a kedvence.. kiérti. vagy szimplán a sajtó.
Ezen meg nem szabad csodálkozni,h így megy z MU-nál.Etooka írta:Én sem azt mondtam,hogy ne igyonBányász írta: Mert valamilyen szinten felnőtt embereknél ez normális....persze vannak határok de egyszer kétszer megengedheti magának az ember...
Szóval ha valaki aranylabdát nyer akkor nyugodtan igyon egyet a maga egészségére![]()
Ha én nyernék aranylabdát akkor egészen biztos csúnya végem lenne de még a maradék 49 jelöltnek is meg az összes csapattársamnak...Csak ez már a sokadik eset,hogy MU játékosok kerülnek lencsevégre ilyen állapotban...
Én sem azt mondtam,hogy ne igyonBányász írta: Mert valamilyen szinten felnőtt embereknél ez normális....persze vannak határok de egyszer kétszer megengedheti magának az ember...
Szóval ha valaki aranylabdát nyer akkor nyugodtan igyon egyet a maga egészségére![]()
Ha én nyernék aranylabdát akkor egészen biztos csúnya végem lenne de még a maradék 49 jelöltnek is meg az összes csapattársamnak...
Mert valamilyen szinten felnőtt embereknél ez normális....persze vannak határok de egyszer kétszer megengedheti magának az ember...Etooka írta:Oké,de miért legyen jobb?Nem azért akar jobb lenni,hogy aranylabdát nyerjen?És ha majd azt nyer,akkor ezt fogja csinálni,mert azt hiszi,hogy ez a normális...
Azért eddzen amit kiemeltem.Etooka írta:Egy ilyen díj elnyerése óriási felelősséggel jár!Azért,mert ez a díj ad sokaknak erőt,hogy eddzenek és hogy jobbak legyenek,és ha látják,hogy akik megnyerték,ilyeneket csinálnak,akkor miért is eddzen?Ezt most is meg tudja csinálni...Bányász írta: Miért kéne magyarázkodni?Meg kinek kellene magyarázkodnia?Ő is csak ember had érezze már jól magát...
Jól tették ha télleg berúgtak
Egy ilyen díj elnyerése óriási felelősséggel jár!Azért,mert ez a díj ad sokaknak erőt,hogy eddzenek és hogy jobbak legyenek,és ha látják,hogy akik megnyerték,ilyeneket csinálnak,akkor miért is eddzen?Ezt most is meg tudja csinálni...Bányász írta: Miért kéne magyarázkodni?Meg kinek kellene magyarázkodnia?Ő is csak ember had érezze már jól magát...
Jól tették ha télleg berúgtak
Miért kéne magyarázkodni?Meg kinek kellene magyarázkodnia?Ő is csak ember had érezze már jól magát...Gyurinho írta:Kiváncsi vagyok Ronaldo majd hogyan magyarázkodik.... egy friss aranylabdás azért ilyeneket nem szokott csinálni...