2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az nem technikai hiányosság, hogy egy támadó játékos sokkal több labdát ad el, mint ahányat szerez. Ha egy védő ad el sok labdát, akkor használhatatlan, de egy támadónál ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az akcióból nem lett gól. Tuti, hogy Messi statisztikája is hasonló lehet. Amúgy Hlebre az utóbbi pár meccsen egy rossz szót nem lehet szólni. A Mallorca ellen pl hülyét csinált bárkiből, aki a közelébe ment.kabekabe írta:Véleményem szerint, Hleb a technikai hiánnyosságait(a cikkben is ott van, h milyen sokszor eladta a labdát) az önzetlenségével és az odaadásával(mikor játszik rendszeresen akar, hajt) pótolja. Én az elején azt hittem naon nem ide való és, h rossz igazolás volt. Most azt gondolom, h jó igazolás volt csak még be kell illeszkednie. Jó lesz ő még amikor 3 fronton kell helyt állnunk(ha csak ki nem esünk a kupábol v a BL-ből).
Azzal nekem is belopta magát a szívembe. De nem 16-ról adta a labdát. Puyol fejlte ki a 16-osról, Hleb levette, két csellel tisztára játszotta magát, aztán a saját térfél közepéről indította Henryt. Nekem Iniestát idézte. Fog ő még sok örömet okozni.[/quote]menczel írta:tettszik a cikk róla. ugyanakkor fontos részletnek tartom hogy a classicon ö adta a saját 16 rol henrynak a labdát amit ök létszámfölényben vihettek messivel kapura. Szerintem fontos
Érdekes gondolat. Egyelőre nála úgy érzem, hogy még nem találta meg a helyét (persze ehhez nagyban hozzátartozik, hogy kevés meccsen játszott). De az is lehet, hogy tényleg megérne egy próbát Guddy helyén. Csak Guddy helyén már így is csomóan vannak (Iniesta, Keita, v. Busquets). Így érthető, hogyha Guardiola olyan helyen tenné be Hleb-et, ahol mondjuk "csak" Messi szokott játszani, vagy max. Pedro.FCBarca88 írta: ...
Kíváncsi vagyok hogy azon a poszton mit nyújtana, ahol legutobb Gudjohnsen játszott.
"Hleb osztott egy-két olyan labdát hogy a védők azt se tudták hogy mi van, csak sajnos a társak nem éltek vele. "FCBarca88 írta:Szerintem az első félidőben igen jól játszott, főleg úgy, hogy most a jobb oldalon kevesebbet futott fel Puyol, mint Dani Alves szokta tenni.
Hleb osztott egy-két olyan labdát hogy a védők azt se tudták hogy mi van, csak sajnos a társak nem éltek vele. Én azt mondom hogy Hlebnek a középpálya bal oldalán, DE nem a szélén kellene játszania. Az átlövéseket, távoli bombákat hiányolom tőle.
Nem azt vártam tőle a Mallorca ellen hogy úgy játsza be a jobb szél, mint Messi szokta. Végig kitartottam Henry mellett is, Hleb mellett is kifogok, persze azért nem elvakultan. Sokak Hlebet legfőképp az ára miatt szídják.. de kérdem én: erről Ő tehet?? Nem hinném
Kíváncsian várom Etooka cikkét róla, szerintem lesznek benne pozitívumok is, és negatívumok is, mármint ami Hleb játékára vonatkozik.
Az az Arsenalban volt...bali 15 írta:Nekem tetszett Hleb játéka tegnap. Jó passzok és volt néhány jó kis csele.
Nekem semmi bajom vele. Bár gondolom azért vagyok elégedettebb mint ti mert nem tudom hogy mire képes valójában. Mikor az Arsenalban láttam mindig lökték, gáncsolták.
Guddy játéka szerintem a poszt váltása miatt romlott a Chelseas Guddyhoz képest.LG írta:Sőt, mostanában még Guddy is jó, csak neki 2 év kellett az átszokáshoz.Varatrix írta:Szerintem Hlebnek kell egy átállási év mint Henrynak, és azután ő is jó lesz.
Én azért reménykedek benne hogy nem kell egy egész év!
Ugyanezt mondom én is! Amúgy, sztem neki könnyebb lesz belerázódni (már bele kellett volna), ha Henryt hozzuk fel példának vele kapcsolatban, hiszem mindenkivel szemben vannak elvárások, de Hlebbel kevesebb, mint Henryval!Varatrix írta:Szerintem Hlebnek kell egy átállási év mint Henrynak, és azután ő is jó lesz.
Sőt, mostanában még Guddy is jó, csak neki 2 év kellett az átszokáshoz.Varatrix írta:Szerintem Hlebnek kell egy átállási év mint Henrynak, és azután ő is jó lesz.