palesz77 írta:nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Simán be fogja húzni a 3 pontot a margó...
Az egy dolog,h tegnap kikaptunk a kistesótól,de milyen meccsen.Ha nem lesz még egyszer ilyen mákja az espanyolnak,h 60 perc emberfór,plusz ilyen mece gólt engedni nekik (mint VV),valamint hátul is szerencséjük volt időnként (mert még ilyen körülmények között is lehetett volna a tegnapi csörte X is...),akkor elég sansztalanok...
Szal nem kell annyira hátast dobni a sereghajtó tegnapi játékától,cs mert nyertek.Nagy fegyvertény,de aki látta a derbit,tudja miről beszélek.Nem a játékukkal vertek meg minket sztem.
Úgy is mondhatnám,h a körülmények áldozatai lettünk,mindenből jól jött ki a kiscsapat.Szal attól,h tegnap nyertek jövő héten ez már nem fog számítani.Ha a margó nem esik össze és nem sújtják őket a körülmények (pölö bíró...),akkor idegenből is elhozzák a 3 pontot.
Nekünk meg elvileg sokkal nehezebb dolgunk lesz a kismadriddal,hiába ütjük őket mostanában.Bár,ha a héten magára tud találni a csapat,akkor nem lehet gond.Ám,ha enerváltabbak leszünk továbbra is,akkor meleg lehet a pite...