A Barcának nagy esélye van a továbbjutásra a BL-ben!!
HAJRÁ BARCA!!!
www.fcb_fanatics.mlap.hu

lionelmessi19 írta:...
Valaki tudna valami összegzést adni a játék képéről? mert 6 gól egy dolog... meg persze ott az a látszólag nulla második félidő is.
http://isohunt.com/torrent_details/6742 ... ab=summaryTitinho írta:Valaki egy használható linket tudna adni nekem a Real-Betis teljes meccsről? Öcsémnek kéne...Mindegy, hogy milyen nyelven.
Ha jár erre egy "jólelkű" madridista, akkor megdobhatna egy linkkel.
Köszi előre is.
Simán be fogja húzni a 3 pontot a margó...palesz77 írta:nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Simán be fogja húzni a 3 pontot a margó...palesz77 írta:nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
persze, és a végén kiderül hogy a Madrid megbundázta a bajnokságot!!Mental_Theo írta:a madrid szól,hogy elfújják a meccseiket,és hirtelen ellenünk fuj minden bíró..hmmm
ez van,ha a madrid szóvá tesz valamit,nem ez az 1. eset.
Hát gyerekek ez nem igaz.Egyes társaink hol élnek???Annak a Betis-nek vágtak egy hatost aminek nekünk 9et kellett volna.abreu írta:Ricardo fele olyan jól sem védett a Real ellen, mint ellenünk. Sztem kapott pár olyan gólt amit hozzá hasonló tudású kapusok simán megfognak.
UI: Valaki lécci íron nekem a "Segítség kéne" topicba h mért nem jelenik meg a kép az aláírásomban?
Felesleges a bírókra kenni egy elúszott mérkőzést...palesz77 írta:pontosan, a spanyol bírók nem a magas színvonal miatt híresek...
egyesek szeretik kezükbe venni a meccset, és "egyéniséggé" válni, remélem értitek mire célzok
Az Atletico ellenetek is mindig ugy all fent, vagy pedig az a helyzet h mostanaban nektek meg nagyon ellenuk..lasd az elmult meccsek eredmenyeit. Ez van...fos csapat ez az Atl. Bajnoki rajt elott mindig a nagy fogatkozasok...nagy igazolasok...oszt sehol nincsenekSzerintem pont ez bizonyítja, hogy az Atleticó állandóan telefosott gatyával lép ki a pályára. Azért zsinórban 3 meccsen már a legelején benyalni egy gólt... Nem is emlékszem már mikor nyertek városi rangadót.
Az Espanyolra meg kíváncsi leszek, most, hogy a kiesés miatt kell nekik a pont, lehet, hogy a Real ellen is megcsinálják ezt a hányingert. Ráadásul ha Tamudo is bevethető, akkor simán van eselyuk