Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cucu999
Barça C

2009.02.22. 17:39:58

Raul jó játékos VOLT de mostmár nem való a válogatottba!!
A Barcának nagy esélye van a továbbjutásra a BL-ben!!

HAJRÁ BARCA!!!

www.fcb_fanatics.mlap.hu 8) :D
ultrasur
Madridista

2009.02.22. 17:22:40

Elképesztő Casillas és Valdes megcsinálták ugyanazt a hibát csak mi nem kaptunk gólt belőle.
Raul zseni két bombagól irány a válogatot!
7pont az sajnos még 7 pont de szebb mint a 12.
Hétköznap Barca egyértelmű, hogy győzni fog remélem a Real is.
zsuni
Capitá del Barça

2009.02.22. 17:12:57

ha a barca rúg 6ot, akkor nagyón jó, isteni a csapat. ha más rúg 6ot, annak meg lefeküdt az ellenfél.
röhejes :lol:
a barca is nyerhetett volna 6-1re, ha belövik a helyzeteket.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.02.22. 16:15:14

Így is van!
Ideje megint gatyába rázni a bagázst, mert a Real nem áll meg!
Nem kell izgulni, csak folytassák amit elkezdtek!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Boixos
Llegenda del Barça

2009.02.22. 16:11:22

lionelmessi19 írta:...
Valaki tudna valami összegzést adni a játék képéről? mert 6 gól egy dolog... meg persze ott az a látszólag nulla második félidő is.

semmi extra nem történt, csak kb úgy nézett ki a bugi, mintha a madridiak kétszer annyian lennének, mint a betis játékosai. minden támadás gól volt, de ha egy kicsit jobban figyelnek, akkor nem hattal, hanem tízzel fordulhattak volna. utána viszont lazultak, de én még nem láttam akkora balfallosz brigádot, akik egy ilyen meggyőző előny után folytatták volna a szántást a pályán, pláne, h pár nap múlva nem egyszerű bl-meccs következik nekik. a betis még a nullánál is kevesebbet mutatott, mintha ott sem lettek volna.
de nem is ez a "probléma" (már ha probléma egyáltalán), hanem az, h a klasszikus óta minden meccsüket megnyerték, és ahogy most kinéz, nem is akarnak ezen változtatni. ezért kell nekünk felkötni a gatyeszt és nem hagyni, h meccsek menjenek el egy-egy gyökér bíró, vagy más hátráltató körülmény miatt. nem szeretném, ha megcserélődne az őszi szereposztás a madrid és mi közöttünk. :?
de bízom a vezetőségben és a csapatban, h nem hagyják a szájukból kiénekelni a sajtot. az meg frusztrálja a madridiakat, h hiába törnek meg mindenkit, mint a diót, akkor is csak az egyébként szépen fénylő ezüst marad nekik. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
szeg
Barça B

2009.02.22. 15:28:34

7 pont. Még mindig megnyugtató előny. Azt hiszem a Real most nyerte meg nyolcadik, vagy kilencedik meccsét egymás után... Nem hinném, hogy a szezon végéig igy fog menni nekik. Jönnek majd ott is rosszabb meccsek, idióta birók, fetrengő, undoritó csapatok, és ők is pontokat fognak elhullajtani. Ebben biztos vagyok. A kérdés, hogy ki tudjuk-e mindezt majd használni?
proki
Barça C

2009.02.22. 15:21:29

Ebbe igazat adok nem tört össze a világ kikaptak rossz bíró, sok kiesett játékos piros lap...Az espanyol teljesen megölte a játékot. A játék nagy része azzal ment el hogy feküdtek a földön de mikor igazi szabálytalanság volt a barca ellen a bíró természetesen nem vette észre.Az utóbbi két meccs nem teljesen jött össze akkor kezdhetünk izgulni ha ez a széria folytatódik.Nem félek h. ilyen veszély fenyegetné a Barcelonát!
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.02.22. 14:51:24

Iagazából én most azt nem értem, hogy egyesek miért estek kétségbe a vereség után??? Már a 37.-ben tudtuk, hogy 22 meccs után most eljött az idő...:(

A 7 pontot, meg mindenki olyan kevésnek érzékeli a realosok közül... Tegnap Pedro névre hallgató realos írta, hogy jelenleg a Madrid jobb csapat mint a Barca... pfff. A legutóbbi két meccse jobban sikerült, de míg ők két hete 1-0 ra nyertek a Racing ellen és a mérkőzés bizonyos szakaszaiban 11 emberrel védekeztek minden korábbi meccsükön, addig mi 10 emberrel is támadtunk (igaz muszáj volt, de) 10 emberrel játszottunk úgym int a Gijon elleni meccsig a Madrid... Húúúú mennyivel jobbak...

Más: Egyes Barca fanok elkezdték szidni Guardiolát, hogy miért Sergi-t tolta be csatárnak. Ha nem csak irogatni jönnétek ide hanem olvasni...:) De jó lenne. Az egyik cikkben ugyanis leírják, hogy Sragi-t a B csapatban sokszor csatárként is alkalmazták még régebben... Nem volt vak döntés. És ha nem tetszik, hogyan cserél akkor legalább ne idegesítsetek másokat.
miihii
KHAL

2009.02.22. 14:43:16

Titinho írta:Valaki egy használható linket tudna adni nekem a Real-Betis teljes meccsről? Öcsémnek kéne... :wink: Mindegy, hogy milyen nyelven.

Ha jár erre egy "jólelkű" madridista, akkor megdobhatna egy linkkel. :D

Köszi előre is.
http://isohunt.com/torrent_details/6742 ... ab=summary

Torrent,elég gyorsan pörög,leteszteltem neked :wink:
Már ha elfogadod olyantól is,aki nem egy jólelkű madridista! :twisted: :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 14:39:29

Én még bízom a Liverpoolban.. :)

Szerintem simán megtörhetik a Madrid lendületét, és kihathat ez a bajnokságra is.

A tegnapi meccset nem láttam ugyan, de nem vonnék le komoly következtetéseket így, és szerintem másoknak sem kéne.

Amit látunk ebből az eredményből, hogy 6 gól az első félidőben, 0 a másodikban. Őszintén szólva úgy tippelem, hogy az elmúlt két meccsük góltermését (10) csak 4 forduló múlva tudják majd duplázni, de már az is optimista (madridi szemszögből). Kiváncsi leszek. Szerintem nincsenek ilyen hatalmas ugrások, két hete még azon sírtam, hogy ezzel a szánalmas játékkal meccseket tudnak nyerni, erősen kétlem hogy a tegnapi gála sokszor viszontlátott lesz.

Valaki tudna valami összegzést adni a játék képéről? mert 6 gól egy dolog... meg persze ott az a látszólag nulla második félidő is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2009.02.22. 14:38:57

palesz77 írta:nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Simán be fogja húzni a 3 pontot a margó...
Az egy dolog,h tegnap kikaptunk a kistesótól,de milyen meccsen.Ha nem lesz még egyszer ilyen mákja az espanyolnak,h 60 perc emberfór,plusz ilyen mece gólt engedni nekik (mint VV),valamint hátul is szerencséjük volt időnként (mert még ilyen körülmények között is lehetett volna a tegnapi csörte X is...)
Szal nem kell annyira hátast dobni a sereghajtó tegnapi játékától,cs mert nyertek.Nagy fegyvertény,de aki látta a derbit,tudja miről beszélek.Nem a játékukkal vertek meg minket sztem.
Úgy is mondhatnám,h a körülmények áldozatai lettünk,mindenből jól jött ki a kiscsapat.Szal attól,h tegnap nyertek jövő héten ez már nem fog számítani.Ha a margó nem esik össze és nem sújtják őket a körülmények (pölö bíró...),akkor idegenből is elhozzák a 3 pontot.
Nekünk meg elvileg sokkal nehezebb dolgunk lesz a kismadriddal,hiába ütjük őket mostanában.Bár,ha a héten magára tud találni a csapat,akkor nem lehet gond.Ám,ha enerváltabbak leszünk továbbra is,akkor meleg lehet a pite...
miihii
KHAL

2009.02.22. 14:38:40

palesz77 írta:nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Az egy dolog,h tegnap kikaptunk a kistesótól,de milyen meccsen.Ha nem lesz még egyszer ilyen mákja az espanyolnak,h 60 perc emberfór,plusz ilyen mece gólt engedni nekik (mint VV),valamint hátul is szerencséjük volt időnként (mert még ilyen körülmények között is lehetett volna a tegnapi csörte X is...)
Szal nem kell annyira hátast dobni a sereghajtó tegnapi játékától,cs mert nyertek.Nagy fegyvertény,de aki látta a derbit,tudja miről beszélek.Nem a játékukkal vertek meg minket sztem.
Úgy is mondhatnám,h a körülmények áldozatai lettünk,mindenből jól jött ki a kiscsapat.Szal attól,h tegnap nyertek jövő héten ez már nem fog számítani.Ha a margó nem esik össze és nem sújtják őket a körülmények (pölö bíró...),akkor idegenből is elhozzák a 3 pontot.
Nekünk meg elvileg sokkal nehezebb dolgunk lesz a kismadriddal,hiába ütjük őket mostanában.Bár,ha a héten magára tud találni a csapat,akkor nem lehet gond.Ám,ha enerváltabbak leszünk továbbra is,akkor meleg lehet a pite...
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.22. 14:37:31

Valaki egy használható linket tudna adni nekem a Real-Betis teljes meccsről? Öcsémnek kéne... :wink: Mindegy, hogy milyen nyelven.

Ha jár erre egy "jólelkű" madridista, akkor megdobhatna egy linkkel. :D

Köszi előre is.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
miihii
KHAL

2009.02.22. 14:33:48

Az egy dolog,h tegnap kikaptunk a kistesótól,de milyen meccsen.Ha nem lesz még egyszer ilyen mákja az espanyolnak,h 60 perc emberfór,plusz ilyen mece gólt engedni nekik (mint VV),valamint hátul is szerencséjük volt időnként (mert még ilyen körülmények között is lehetett volna a tegnapi csörte X is...),akkor elég sansztalanok...
fir3bird
Entrenador del Barça

2009.02.22. 13:37:44

Mental_Theo írta:a madrid szól,hogy elfújják a meccseiket,és hirtelen ellenünk fuj minden bíró..hmmm
ez van,ha a madrid szóvá tesz valamit,nem ez az 1. eset.
persze, és a végén kiderül hogy a Madrid megbundázta a bajnokságot!! :lol: ugyanmár. ez már nem a Schuster féle balfék Madrid. ennyi.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.22. 12:48:28

abreu írta:Ricardo fele olyan jól sem védett a Real ellen, mint ellenünk. Sztem kapott pár olyan gólt amit hozzá hasonló tudású kapusok simán megfognak.

UI: Valaki lécci íron nekem a "Segítség kéne" topicba h mért nem jelenik meg a kép az aláírásomban?
Hát gyerekek ez nem igaz.Egyes társaink hol élnek???Annak a Betis-nek vágtak egy hatost aminek nekünk 9et kellett volna. :roll: Erről ennyit.

Ricardo, h védett.Jobban a sarokra kellett volna rúgni és akkor nekünk is bement volna.Ne menjünk már le ilyen dedó szintre, h ellenünk persze,h védett.

Lássuk már meg magunkban is a hibát.Gyengék voltunk kész ez tény, ezért volt X meg egy vereség.Tovább megy a kemény munka, semmi lazsálás és haladunk előre a bajnoki cím felé. :-({|=
Kép
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 12:37:03

Ricardo fele olyan jól sem védett a Real ellen, mint ellenünk. Sztem kapott pár olyan gólt amit hozzá hasonló tudású kapusok simán megfognak.

UI: Valaki lécci íron nekem a "Segítség kéne" topicba h mért nem jelenik meg a kép az aláírásomban?
Varatrix
Director del Fútbol

2009.02.22. 12:22:56

palesz77 írta:pontosan, a spanyol bírók nem a magas színvonal miatt híresek...
egyesek szeretik kezükbe venni a meccset, és "egyéniséggé" válni, remélem értitek mire célzok :D
Felesleges a bírókra kenni egy elúszott mérkőzést...
A piros nélkül is elúszott volna, érzésem szerint.
Ettől függetlenül valóban igaz ez a spanyol bírókra!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.22. 12:18:25

pontosan, a spanyol bírók nem a magas színvonal miatt híresek...
egyesek szeretik kezükbe venni a meccset, és "egyéniséggé" válni, remélem értitek mire célzok :D
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.02.22. 12:16:59

Nem kell gyártani az összeesküvés-elméleteket, nem fúj itt senki senkinek. Eegyszerűen borzalmas a játékvezetés színvonala, de ez nem újkeletű dolog. Most éppen ellenünk tévedett, legközelebb a javunkra fog
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.02.22. 12:04:22

és a bírók is ellenünk lesznek,hogy kiélezettebb legyen a bajnokság, plusz a madrid szólt,hogy ne fújjanak ellenük a bírók,ezért inkább mellettük fújnak..

oo ugyan ezt te sem gondolhatod komolyan...szerintem nagy butasag.

A tegnapi merkozest nem lattam...igy azt a piros lapot nem tudom kommentalni.. DE a tavaji Espanyol - Barcat lattam...es szerintem sokana...amikor mar nem is tudom 95-96. percben egy JOGTALAN 11-el nyerte meg a Barca a meccset. Szal a tevedes benne van a pakliban...es ez sorra jar. Kovezzetek meg ha nincs igazam... :oops: [/quote]
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.22. 12:03:04

Érdekes lesz a bajnokság, bár jó a Madrid,de mi fogunk nyerni...

Madridista fórumán,bár tudom,hogy sokan le lettek oltva,hogy belinkelktek ide onnan,de ott olyan göngyszemek vannak,szídják pölö Xavit vagy éppen lehülyézik Eto'ot...

Azon meg teljességgel kiakadtak,hogy a támadó csapatot segítse a bíró,(bezzeg,amikor a Madrid nem kapja meg az általuk jogosnak vélt tiziket... :roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.02.22. 12:11:11-kor.
.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.22. 12:02:22

Az Atletico Madrid már hosszú évek óta egy szerencsétlen csapat. Nagy fogadkozások és hihetetlen bukták. Egyszerűen nem tudok rájuk nagy csapatként nézni, bárkit visznek oda játszani. A nagy kihívások idején rendre elbuknak, valami más probléma van náluk.

Kicsit olyanok, mint a Lazio. Azok is olyanokat buktak idén, te jóó ég :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.02.22. 12:03:54-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.02.22. 12:00:07

Szerintem pont ez bizonyítja, hogy az Atleticó állandóan telefosott gatyával lép ki a pályára. Azért zsinórban 3 meccsen már a legelején benyalni egy gólt... Nem is emlékszem már mikor nyertek városi rangadót.

Az Espanyolra meg kíváncsi leszek, most, hogy a kiesés miatt kell nekik a pont, lehet, hogy a Real ellen is megcsinálják ezt a hányingert. Ráadásul ha Tamudo is bevethető, akkor simán van eselyuk
Az Atletico ellenetek is mindig ugy all fent, vagy pedig az a helyzet h mostanaban nektek meg nagyon ellenuk..lasd az elmult meccsek eredmenyeit. Ez van...fos csapat ez az Atl. Bajnoki rajt elott mindig a nagy fogatkozasok...nagy igazolasok...oszt sehol nincsenek

Az Espanyol bizony `am megtrefalhatja a Real-t is...nagyon benne van a pakliban...szval a a kovetkezo fordulo nagyon fontos lehet...nektek sem lessz konnyu dolgotok (bar lehet h ujra ra`mcafol az Atletico), es nekunk sem. Szal ebbol lehet 4 pontos elony is...de akkor vissza duzzadhat az 10 re. Minden benne van a kovetkezo fordulban...es ne felejtsuk el h egy BL merkozes utan lessz mindez. Kemeny kis hetnek neznek elebe a fiuk :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.22. 11:58:22

Az látszik, hogy Calderon és Schuster ennyit számított. Ramos jó edző, ráadásul ezt a ligát ismeri a legjobban, Calderon kivágása meg felszámolta a káoszt. Nem egy világverő keret, de simán látható volt, ahogy meg is mondtuk: az egyetlen riválisunk lesz a Madrid a véghajrában. A 12 pont nem tart ki májusig, ez is nyilvánvaló volt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lezárt