Barca vs. Real
- Charlie
- Öreg Harcos
Rofl.
Sztem még annál is jobb. Egyenesen klasszis.
C.
Sztem még annál is jobb. Egyenesen klasszis.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Varatrix
- Director del Fútbol
Úgy van!
Nem kamu!
Diego Lópezt figyeli a Barca!
Nem kamu!
Diego Lópezt figyeli a Barca!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Charlie
- Öreg Harcos
Tojok rá őszintén hol fog.
C.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Charlie
- Öreg Harcos
Kamu mind2 név.
C.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Ti is, adjátok el Ikert nekünk.u.i: vegyetek már kapust
C.
- IvánC
- Madridista
Mert Henry-val mi a bajod?
Nagyjából ugyanez, idejon angliából, mint egy nemtudom mekkora kicsoda és egy szerény Iniesta meg kategóriákkal jobban játszik ugyanazon a csapaton belul.Nekem a bajom mindössze:a játéka, a lenéző stílusa és a puszta léte, azonkívül semmi bajom vele.
u.i: vegyetek már kapust
Mert Henry-val mi a bajod?IvánC írta:Nemtudom mit vagytok néhányan annyira befosva, még mindig 7 pont a difi.
Igazából most fog eldőlni, mire képes a csapat, szerintem kiseünk a púl ellen, de én már csak ilyen pesszimista vagyok.
Raúl téma: Güiza megérdemelte a válogatott helyet, de ilyen Szerdzsógarszia ottvolt, akkor Raúlnak is ott kellett volna lennie, ő nem egy hisztigép, aki szétb@szza a csapategységet.
u.i: Sajnálom Iniestát, ő az a játékos a Barcából, aki nagyon szimpatikus nekem, Xavinál is többre tartom, ilyen Henrynél meg főleg.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát igen. S. García meg még egy-két játékos elmondatja, hogy van aranyérme Raúl meg nem. Ez kimaradt a tróeás polcáról, pedig megérdemelte volna.LG írta:Sőt, akár Bojan is lehetett volna ott, ha jól tudom, őtt vitték volna, csak Bojan lemondta, mert elfáradt.
Amugy valóban igazságtalan, h pont Raulnak nincs EB aranya, pedig ő az 1ik, aki leginkább megérdemelte volna, de hát ilyen futbal, nem mindig azok nyernek, akik megérdemlik.
Ez van, így is nyert már ezt, meg azt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sőt, akár Bojan is lehetett volna ott, ha jól tudom, őtt vitték volna, csak Bojan lemondta, mert elfáradt.
Amugy valóban igazságtalan, h pont Raulnak nincs EB aranya, pedig ő az 1ik, aki leginkább megérdemelte volna, de hát ilyen futbal, nem mindig azok nyernek, akik megérdemlik.
Raúl témához:
Azt ne felejtse el senki, hogy Guizától lazán bukhatott volna a válogatott az EB-n, ugyanis kihagyta a tizenegyest az olaszok ellen, más kérdés, hogy Casillas megmentette a spanyolokat ... Ha ott Guiza hibájával az olaszok mennek tovább, Aragonés-t gyalázta volna fél Spanyolország, és mindenki mondogatná, hogy "Bezzeg Raúl ..."
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy teljesen fölösleges szerintem erről beszélni, hiszen ez a spanyol csapat most olyan erős, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy ott van e Raúl vagy sem, mert
1. ha ott van, úgyse fog játszani
2. ha nincs ott, aki helyette van se fogja kiszorítani Villa-t és Torrest.
(Személyes vélemény: Guiza és Raúl is megérdemelték, hogy a keret tagjai legyenek, és Raúl mellőzését addig a pontig elfogadhatónak tartottam, amíg az egyik csatár sérülése okán nem Raúlt, hanem S. Garciát hívták be a válogatottba. Ilyen erővel Raúl is ücsöröghetett volna a padon, azzal nem ártott volna senkinek, ellenben lenne egy EB aranya és mindenki boldog lenne.
Egyszóval: Szerintem Raúlnak a (mostani spanyol csatár állományt tekintve) betonbiztos helye lenne a válogatottban ... csereként. Happy End lenne mindenkinek.)
Azt ne felejtse el senki, hogy Guizától lazán bukhatott volna a válogatott az EB-n, ugyanis kihagyta a tizenegyest az olaszok ellen, más kérdés, hogy Casillas megmentette a spanyolokat ... Ha ott Guiza hibájával az olaszok mennek tovább, Aragonés-t gyalázta volna fél Spanyolország, és mindenki mondogatná, hogy "Bezzeg Raúl ..."
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy teljesen fölösleges szerintem erről beszélni, hiszen ez a spanyol csapat most olyan erős, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy ott van e Raúl vagy sem, mert
1. ha ott van, úgyse fog játszani
2. ha nincs ott, aki helyette van se fogja kiszorítani Villa-t és Torrest.
(Személyes vélemény: Guiza és Raúl is megérdemelték, hogy a keret tagjai legyenek, és Raúl mellőzését addig a pontig elfogadhatónak tartottam, amíg az egyik csatár sérülése okán nem Raúlt, hanem S. Garciát hívták be a válogatottba. Ilyen erővel Raúl is ücsöröghetett volna a padon, azzal nem ártott volna senkinek, ellenben lenne egy EB aranya és mindenki boldog lenne.
Egyszóval: Szerintem Raúlnak a (mostani spanyol csatár állományt tekintve) betonbiztos helye lenne a válogatottban ... csereként. Happy End lenne mindenkinek.)
Olvastátok Crujff mit nyilatkozott??Minden egyes szavával maximálisan egyetértek.....!!!Hihetetlen koponya:):)
- IvánC
- Madridista
Nemtudom mit vagytok néhányan annyira befosva, még mindig 7 pont a difi.
Igazából most fog eldőlni, mire képes a csapat, szerintem kiseünk a púl ellen, de én már csak ilyen pesszimista vagyok.
Raúl téma: Güiza megérdemelte a válogatott helyet, de ilyen Szerdzsógarszia ottvolt, akkor Raúlnak is ott kellett volna lennie, ő nem egy hisztigép, aki szétb@szza a csapategységet.
u.i: Sajnálom Iniestát, ő az a játékos a Barcából, aki nagyon szimpatikus nekem, Xavinál is többre tartom, ilyen Henrynél meg főleg.
Ez a Guiza a Barcát is megjárta amúgy, még mikor fiatalabb volt. Nem alkotott maradandót, dehát vmiért csak játszott itt.MQuC írta:Én az EB-n sdem értettem, minek az a Guiza.... Annyira nem volt nagy szám. Ez kb olyan, mint nedved meg Cannavaro aranylabdája
- Katalán88
- Capitá del Barça
Nagyon beindult a Real sajnos...
A Pool sztem nem fog tovább menni és 7 pont van köztünk, és emiatt még semmi sem dőlt el. Innentől nem szabad hibázni a a Barcának mivel ebből bajok lehetnek.

- don gamper
- Capitá del Barça
Mennyit változott a világ.Decemberben amikor sorsoltak 1 fillért nem
adtam volna a margitra hogy tovább megy a pool ellen.
Ma már viszont ugy érzem nem a pool a favorit(sajnos)
adtam volna a margitra hogy tovább megy a pool ellen.
Ma már viszont ugy érzem nem a pool a favorit(sajnos)

-
- Entrenador del Barça
Ez még távolról sem olyan. Güiza a spanyol gólkirály volt, amit nem szavazásra adtak, hanem 27 gólra. Mellesleg a spanyolok megnyerték az EB-t és Raul nem igazán hiányzott.MQuC írta:Én az EB-n sdem értettem, minek az a Guiza.... Annyira nem volt nagy szám. Ez kb olyan, mint nedved meg Cannavaro aranylabdája
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Raúlnak helye kell, hogy legyen a keretben. A formáját tekintve mindenképp. Persze a kezdő egyértelműen a Villa-Torres kettős, de mögöttük a padra még simán jó Raúl. Arról nem beszélve, hogy egy nagy tornán aranyat érhet a rutinja, a padról beszállva is. Güizánál klasszisokkal jobb még mindig.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Bárki rúg 6 gólt, megérdemelten nyer. Ezt a mostani 3 pontot én egyáltalán nem sajnálom a Madridtól. Az én szememet csak az szúrja, amikor 5 meccsen keresztül kilátástalan játékkal nyernek kb 1-0-ra, és ezekért ugyanúgy megkapják a 3 pontokat.zsuni írta:ha a barca rúg 6ot, akkor nagyón jó, isteni a csapat. ha más rúg 6ot, annak meg lefeküdt az ellenfél.
röhejes![]()
a barca is nyerhetett volna 6-1re, ha belövik a helyzeteket.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
simán 3. 4. számu csatárnak el mehetne, inkább le se irom azoknak a nevét akik most ott vannak. szégyenA válogatott azért nem is, de tényleg jó formában van a kora ellenére!
Szerintem az a búcsúmeccses ajánlat korrekt Raúlnak...
- Varatrix
- Director del Fútbol
A válogatott azért nem is, de tényleg jó formában van a kora ellenére!ultrasur írta:Elképesztő Casillas és Valdes megcsinálták ugyanazt a hibát csak mi nem kaptunk gólt belőle.
Raul zseni két bombagól irány a válogatot!
7pont az sajnos még 7 pont de szebb mint a 12.
Hétköznap Barca egyértelmű, hogy győzni fog remélem a Real is.
Szerintem az a búcsúmeccses ajánlat korrekt Raúlnak...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar