Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henry forever írta:Szerintem nem kellene új kapusra költeni, csak Valdessel meg kellene értetni, hogy nem ő a császár, pl. padra ültetni 3-4 meccsre. Kicsit el van szállva magától.
Ismerem nagyon jól Juninhot, de ezt szerintem akkorsem szánta kapura.depth írta:nézz meg egy pár videót Juninhoról. ő azt oda szánta. de ilyen távolságból, ilyen pozícióból nem szabad gólt kapni.. lőheti akárhogy az ellenfél ezt fogni kell.
én nem kérnék, egy évre minek kapust igazolni? abba fogja hagyni, jól informált kollégámDevid16 írta: szóval nyáron egy VV Van der Sar cserét kérnék az elnökségtől![]()
don gamper írta:Tc. torrestoni!!
" Nyilván hibázott is, de még így is ő kapta a legkevesebb gólt a Primera D.-ben."
Sajnos ez legkevésbé az ő érdeme!!légyszives sorold fel azokat a meccseket idén amiket az ő bravurjai miatt nyertünk meg
"a kapott gólok is a csapat érdeme....a felelősség mindenkire azonos mértékben háruljon"
Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
Ugy gondolod hogy Messi,Touré,Eto'o válalja magára V.V bénázását?
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek
![]()
Persze..., szerintem ezen véleményt te magad sem gondoltad át eléggé.atek írta:torrestoni: ha lenne egy jó kapusunk akkor esetleg hozhátna akkor a meccseket, amikor gyengébben muzsikál a csapat, példa erre a tegnapi meccs, ha nincs egy ilyen potya amit én akárhogy is nézek potya, akkor egy góllal és csúnya játékkal is, de miénk lett volna a meccs...
Saviola írta:Nem,ők azt vállalják magukra,hogy nem teljesítenek,úgy,ahogy kéne.don gamper írta:Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek![]()
Nem,ők azt vállalják magukra,hogy nem teljesítenek,úgy,ahogy kéne.don gamper írta:Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek![]()