Victor Valdés
-
- Barça B
Azt én is aláírom, hogy jó meccs volt, de tény hogy szerencsénk is volt, hogy védelmi megingásainkat nem használták ki. A camp nouban tuti nem lesz ennyi helyzetük (remélem). De a kapus kérdésen komolyan el kellene gondolkozni. Valdesre ráférne egy kis pihenés szerintem.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Henry forever írta:Szerintem nem kellene új kapusra költeni, csak Valdessel meg kellene értetni, hogy nem ő a császár, pl. padra ültetni 3-4 meccsre. Kicsit el van szállva magától.
Játszik 1meccset bakizik eggyet 3-4 meccsen padozik ... Pintoék kapnak addig egy két gólt

KELL EGY ÚJ KAPUS !

-
- Jugador d'estrella
Hát az fix, hogy a két kapus közt elég rendes különbség volt tegnap és nem a mi javunkra....
Én nem voltam soha Valdes ellen, de most nincs túl jó formában. Ő volt a leggyengébb láncszem tegnap. De azért nekem nagyon tetszett a meccs!

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Barça B
Szerintem nem kellene új kapusra költeni, csak Valdessel meg kellene értetni, hogy nem ő a császár, pl. padra ültetni 3-4 meccsre. Kicsit el van szállva magától.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Na V.V így akar nagyobb fizut ? Örüljön ha a kispadon lesz amíg lesz (ha veszünk úly kapust) és legalább nyer trófeákat...
Pinto hát inkább ő mint
Jorquera
----------
(Humor)
Tegnap este eszembe jutott a megoldás ...
Mikor megjött Hleb azt nyilatkozta, h akár a kapuba is beáll...
Lehet hogy ott hasznunkra vállna

Pinto hát inkább ő mint
Jorquera

----------
(Humor)
Tegnap este eszembe jutott a megoldás ...
Mikor megjött Hleb azt nyilatkozta, h akár a kapuba is beáll...

Lehet hogy ott hasznunkra vállna

-
- Barça B
OK! Védjen Pinto, de senki ne kövezze meg Guardiolát mert kap olyan gólókat mint az Espanyol ellen a kupában. Tény hogy nem rossz kapus, de nincs formában, nincs játékban, de ki lehet próbálni 1 meccsre. Csak nehogy fájó legyen a próbálgatás, már nem szabad pontot-pontokat veszítenünk.
Nem kell ide semmilyen kapus. Ha Guardiola tényleg olyan kemény, mint amilyennek ígérte magát, akkor most 1 hónapra a kispadra küldené, és Pintot vagy Jorquerát rakná be a helyére, és nem kezdné el védeni, hogy milyen védhetetlen nagy gól volt, hanem igenis kikellett volna mondania, hogy VV már hetek óta balf.asz.
Pinto egyébként 05/06-ba megnyerte a Pichic-díjat, és előtte nem Puyol és Márquez állt...
Pinto egyébként 05/06-ba megnyerte a Pichic-díjat, és előtte nem Puyol és Márquez állt...
-
- Barça B
Pont erről írok. Ha rövidbe rúgja bombagól. De nem odament és így ha tetszik ha nem Valdes hibája volt. De mentségére szólva utána volt 3-4 nagy bravúrja. 

aki onnét kirugja úgy a rövid sarkot, hogy egy kapus vetődve ne érjen oda az megérdemli, hogy gólt rúgjon, amúgy a sorfal ott áll a röviden az az övüké. Soha nem csesztek le kapus azért mert szabadrúgásból a rövidbe kapott gólt. Meg, hogy beáll a sorfal mögé? ez alapvető hiba. egy kapus ne előregondolkodjon, álljon oda ahova kell és onnét csinálja a dolgát.
Mindezt kapusszemmel.
Amúgy ha most elkezd ezen morfondírozni mindenki, annál rosszabb lesz neki.
Viszont nem volt akkora hiba, mint amekkorát a Porto kapusa hibázott

Mindezt kapusszemmel.
Amúgy ha most elkezd ezen morfondírozni mindenki, annál rosszabb lesz neki.
Viszont nem volt akkora hiba, mint amekkorát a Porto kapusa hibázott

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wakii 2009.02.25. 15:46:40-kor.
♥ REAL MADRID ♥
-
- Barça B
Tény, hogy Juninho kapur szánta. (Brazil) De könyörgöm, ha beállítom a sorfalat rövidre, akkor nem középre állak, hanem a hosszúra, hogy szembefussak v. vetődjek a labdával és akkor akár várhatok beadást is, végig nézem a labdát, nem futok ki "lepkére". Akkor is kapus hiba.
Ha Juninho betekerte volna a rövidbe, akkor azt mondom az évszázad gólja.
De nem azt csinálta.
Ha Juninho betekerte volna a rövidbe, akkor azt mondom az évszázad gólja.
De nem azt csinálta.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kollegák!
Én is aláírom,h mostanában többet bizonytalankodik, és nem élete formájában van,de könyörgöm aki kicsit is ismeri Juninho-t, nem töprenghet el azon,h kapura szánta e,vagy sem. 1000%,h így akarta-részemről. ebben az esetben meg nem tekintem kapushibának, ha védi, akkor ellenben óriási bravúrnak könyvelném el. így csak bejött a 'papírforma', azaz a gól.
Én is aláírom,h mostanában többet bizonytalankodik, és nem élete formájában van,de könyörgöm aki kicsit is ismeri Juninho-t, nem töprenghet el azon,h kapura szánta e,vagy sem. 1000%,h így akarta-részemről. ebben az esetben meg nem tekintem kapushibának, ha védi, akkor ellenben óriási bravúrnak könyvelném el. így csak bejött a 'papírforma', azaz a gól.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
VV az a kapus aki azonnal indít ha fogja a lasztit, nekem szinpatikus a hozzáállása és sztem illik a Barca stílusához.. az Espanyol ellen hibázott mint ahogy időnként mindenki hibázik.. azonban a fontos meccseken helytállt eddig, gondoljunk csak a Klasszikusra! A bajnokságban jól állunk, a kupában szintén.. a tegnapi BL -s kapott gól meg potyagól volt (ha Juninho valóban kapura is szánta, amit soha nem fogunk megtudni) ami előfordul minden nagy(obb)nevű kapusnál (Ronaldinho is bevert egy közel félpályás szabadot vmelyik VB -n asszem az angoloknak, aztán mindenki azt találgatta, h Roni ekkora király vagy a kapus hibázott kumma nagyot)!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ismerem nagyon jól Juninhot, de ezt szerintem akkorsem szánta kapura.depth írta:nézz meg egy pár videót Juninhoról. ő azt oda szánta. de ilyen távolságból, ilyen pozícióból nem szabad gólt kapni.. lőheti akárhogy az ellenfél ezt fogni kell.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Capon
- Llegenda del Barça
Könyörögve kérek mindenkit, hogy Bonano nevét ne említse itt. A gyomrom összeszorul ha meglátom a nevét. Egy isten verése volt szerencsétlen. Emlékszem egy meccsre ahol ellenünk védett és káprázatos volt a szemünket is kivédte.
VV-ről is szólva:
Teljesen jogos minden kritika vele szemben
Persze, hogy minden kapus bakizik, bizonytalan. VV-nél az a baj, hogy míg más kapusok egy pár bakival meg potyával letudják az évet addig ő egész évben szinte minden második meccsen bizonytalankodik. Nem csak a kapura lövéseket kell nézni.
Beívelések, gólhelyzetek amik nem jutnak el mind kapura lövésig számtalanszor lehet látni VV-n, hogy fogalma nincs mit csináljon. A gólvonalon totyorog mint a sz@rógalamb 2 fáziskéséssel lemarad a lövésről, vagy amikor nem kéne kijön aláfut a labdának stb.
A potyagóljai csak a jéghegy csúcsa.
A fejét kéne már rendbe tenni mert ez így nagyon nem jó. Kis padozás de nem 1-2 meccs erejéig hanem tovább.
VV-ről is szólva:
Teljesen jogos minden kritika vele szemben

A potyagóljai csak a jéghegy csúcsa.
A fejét kéne már rendbe tenni mert ez így nagyon nem jó. Kis padozás de nem 1-2 meccs erejéig hanem tovább.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- faithnomore
- Entrenador del Barça
én nem kérnék, egy évre minek kapust igazolni? abba fogja hagyni, jól informált kollégámDevid16 írta: szóval nyáron egy VV Van der Sar cserét kérnék az elnökségtől![]()

-
- Barça B
Csak annyit, hogy Én nem vagyok egy V.V. fan, de tény hogy előtte, jóval gyengébb teljesítményt nyújtó kapusaink voltak. Kezdve Reinától, Rüstüig.
A Lyon ellen igenis benne volt a gólba, onnan nem szabad gólt kapni ezen a szinten. Tény és való, hogy utána egy beadásnál, szépen vetődött ki és gólt akadályozott meg. Hogy az Espanyol ellen odapasszolta a labdát benne van a fociban, az egész csapatnak nem ment a játék, van ilyen. Nem kell még temetnünk, mert saját nevelésű katalán.
A Lyon ellen igenis benne volt a gólba, onnan nem szabad gólt kapni ezen a szinten. Tény és való, hogy utána egy beadásnál, szépen vetődött ki és gólt akadályozott meg. Hogy az Espanyol ellen odapasszolta a labdát benne van a fociban, az egész csapatnak nem ment a játék, van ilyen. Nem kell még temetnünk, mert saját nevelésű katalán.
-
- Entrenador del Barça
A "vegyünk egy új kapust" mozgalom szószólóihoz szólnék:
Ti biztos nem szenvedtétek végig a Hesp-es, Bonano-s, Rüstü-s (és társaik) időszakot, mert akkor tudnátok milyen az, hogy új kapus kell. Én sem vagyok egy Valdes-imádó, de tisztában vagyok a képességeivel, és nekem több, mint jó egy ilyen Valdes, mint egy újabb "csodakapus", aki vagy beválik, vagy nem.
Ti biztos nem szenvedtétek végig a Hesp-es, Bonano-s, Rüstü-s (és társaik) időszakot, mert akkor tudnátok milyen az, hogy új kapus kell. Én sem vagyok egy Valdes-imádó, de tisztában vagyok a képességeivel, és nekem több, mint jó egy ilyen Valdes, mint egy újabb "csodakapus", aki vagy beválik, vagy nem.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Jugador d'estrella
kicsit off lesz de nemszámít ide tartozik szerintem...tudom hogy ez nem élet meg minden hanem sport...DE tegyük fel hogy te éhbérért dolgozol valami idegen országból érkezett cégnél akármilyen munkát...szóval ez azért életszerű Mo-n...és tegyük fel hibázol...beismered meg minden...először szólnak hogy talán nem így kéne meg minden...másodszor kipenderítenek a helyről az tuti...ezzel nem azt mondom ki kell rúgni...csak valahogy leülni vele és mondani hogy ez elég gázos és valamit javítsá má...amúgy én is ültetném egy kicsit...és az a másik gond hogy mindenki fáradt szerintem meg ez a sok jó meccs...most már mindenki ezt várja el...szóval nagy a nyomás...és az a legnagyobb vetélytárs...szerintem....
Egyetértek azokkal akik azt mondják potya volt mert ki védhette volna nem a beivelésre kell számítania arra ott vannak a védők. Meg túl korán kiindult utána már mind1 volt!
Viszont megvédeném annyiból h utána volt egy nagyon nagy bravurja amikor megfogta azt a beadást a szélről ha az nincs eluszott a hajó lehet...
Meg szerintem általába jól véd, 1az1-ben nagyon jó sok ziccert fogott már ami más kapusnál sima gól mert elfekszik.
Összességébe azért nem tartozik a Casillas,Buffon,VanderSar kapusok közé nem véletlen nincs ott a spanyol válogatottba.
De lelkes és egyre jobb mert visszagondolva az elsö idényeire hát ég és föld, szóval én azt mondom h azért mert az évben bakizik 3-4 meccsen sorsdöntöt még nem kéne temetni.
Viszont megvédeném annyiból h utána volt egy nagyon nagy bravurja amikor megfogta azt a beadást a szélről ha az nincs eluszott a hajó lehet...
Meg szerintem általába jól véd, 1az1-ben nagyon jó sok ziccert fogott már ami más kapusnál sima gól mert elfekszik.
Összességébe azért nem tartozik a Casillas,Buffon,VanderSar kapusok közé nem véletlen nincs ott a spanyol válogatottba.
De lelkes és egyre jobb mert visszagondolva az elsö idényeire hát ég és föld, szóval én azt mondom h azért mert az évben bakizik 3-4 meccsen sorsdöntöt még nem kéne temetni.
FCB
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
don gamper írta:Tc. torrestoni!!
" Nyilván hibázott is, de még így is ő kapta a legkevesebb gólt a Primera D.-ben."
Sajnos ez legkevésbé az ő érdeme!!légyszives sorold fel azokat a meccseket idén amiket az ő bravurjai miatt nyertünk meg
"a kapott gólok is a csapat érdeme....a felelősség mindenkire azonos mértékben háruljon"
Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
Ugy gondolod hogy Messi,Touré,Eto'o válalja magára V.V bénázását?
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek
![]()
Erre csak azt tudom mondani, amit a véleményem elején kiemeltem: én így látom.
Másod sorban én végső soron megvédtem Victort azzal, amit írtam.
Azonban nem ezekkel az állításokkal, amiket te badarságnak tartasz... Az egész egy összefüggő gondolat. Vártam, hogy bizonyos részeket kiemelnek majd... Annak semmi értelme nem lenne, ha csak azokat nyersen írtam volna. Szóval így az egész felvetésed értelmét vesztette számomra.
Az első idézetet -ha már így kiemelted a mondandóm közül- megvédeném részben, hogy magában is megállja a helyét:
Voltak olyan meccsek, amikor igenis kitűnően teljesített... Tette a dolgát, hibák nélkül...
Egyetlen kapus nagyon ritkán nyer meccs(ek)et, ehhez kell a többi csapatrész gyatra teljesítménye, a szerencse, és a klasszis kapus. Szerencsére az első a jó eredmények esetében nem fordult elő, így a másik kettőre nem igazán volt szükség, ergo ez a felvetésed is megdőlni látszik.
A második idézethez nem fűznék semmit, Savi megadta a választ, de erre különösen igaz az, hogy nem kell kiemelni mondatokat, úgy értelmét veszti a dolog.
Persze..., szerintem ezen véleményt te magad sem gondoltad át eléggé.atek írta:torrestoni: ha lenne egy jó kapusunk akkor esetleg hozhátna akkor a meccseket, amikor gyengébben muzsikál a csapat, példa erre a tegnapi meccs, ha nincs egy ilyen potya amit én akárhogy is nézek potya, akkor egy góllal és csúnya játékkal is, de miénk lett volna a meccs...
-eddig nem volt szükség arra, hogy a kimagasló kapusteljesítménnyel nyerjünk mérkőzéseket (s ennek örülnünk kell).
-tegnap az első félidőben lejátszott minket a Lyon..., így, vagy úgy, de olyan nincs, hogy ha az a gól nem megy be... stb. Sztem ki lehet mondani, hogy a Lyon tegnap jobb volt (taktikailag mindenképp), s ha az a Juninho gól nem születik, még úgy is távol állt volna a csapat a győzelemtől. Az ilyen kategóriájú kijelentéseknek nincs értelme.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.02.25. 14:13:34-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sziasztok!
Espanyol meccs után védtem Victort,hogy egyszeri baki,jobb lesz.
Hát nem lett igazam,tegnap az a gól az ő szívén szárad..
Azt biztos,hogy új vagy jobb kapust nem tududnk és nem fogunk hozni.
VV-vel kell leülni és átbeszélni a történteket és a követelését,illetve Pintonak bizalmat szavazni mondjuk 7végén.
ha Victor megsértődik erre,akkor mehet.. Bizonyítani kellett volna,nem 5nap alatt 2 bakit bemutatni.
Kezdek rá egyre mérgesebb lenni
Espanyol meccs után védtem Victort,hogy egyszeri baki,jobb lesz.
Hát nem lett igazam,tegnap az a gól az ő szívén szárad..
Azt biztos,hogy új vagy jobb kapust nem tududnk és nem fogunk hozni.
VV-vel kell leülni és átbeszélni a történteket és a követelését,illetve Pintonak bizalmat szavazni mondjuk 7végén.
ha Victor megsértődik erre,akkor mehet.. Bizonyítani kellett volna,nem 5nap alatt 2 bakit bemutatni.
Kezdek rá egyre mérgesebb lenni

-
- Jugador d'estrella
Hát srácok...most néztem meg azt a nagyon emlegetett gólt...naggyon komoly hogy itt még valaki védi...
ezen nincs mit szépíteni...potya...mondjuk nem a VV potyikája lett a legnagyobb mert a porto portása tett erről...
amúgy valóban jó lenne egy magabiztos kapus aki azért még egy kicsit fejben szétesett védelmet helyre tud tenni van tekintélye és nem ilyen banga
szóval nyáron egy VV Van der Sar cserét kérnék az elnökségtől

- don gamper
- Capitá del Barça
Saviola írta:Nem,ők azt vállalják magukra,hogy nem teljesítenek,úgy,ahogy kéne.don gamper írta:Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek![]()
Ők azért egy kicsit jobban állnak mint V.V.!
szerintem többször hunyták le szemüket alvás előtt elégedetten!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem,ők azt vállalják magukra,hogy nem teljesítenek,úgy,ahogy kéne.don gamper írta:Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek![]()

,,Azt hitted, hogy mi történt."