Barca vs. Real
védekezésben nekem jobbnak tűnik valamivel lass, legalábbis agresszívebb, "pitbulabb". viszont touré komplettebb játékos.
Az biztos,h hasznos.De Touré tavaly és idén átírta a VKP fogalmát.
Ki látta a gólját amit bokából oldott meg? Ha azt mondják,h Ronaldo azt elhiszem.. Hihetelen csávó és akkor teherbírásavan ,h elképesztő.
Lass is nagyon jó,de Touré csillag
Ki látta a gólját amit bokából oldott meg? Ha azt mondják,h Ronaldo azt elhiszem.. Hihetelen csávó és akkor teherbírásavan ,h elképesztő.
Lass is nagyon jó,de Touré csillag
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Én, mint Barca drukker bevallom hogy Lass egy jó igazolása volt a Madridnak mert szerintem kiválóan oldja meg a feladatát.
Más kérdés, hogy véleményem szerint Yaya tényleg jobb, de be kell vallani, Lass nagyon hasznosan játszik
Más kérdés, hogy véleményem szerint Yaya tényleg jobb, de be kell vallani, Lass nagyon hasznosan játszik
Látta eleget. Lass Diarra? Ne nevettes már
Hol van ő Touré-hoz?

lass oda visszaveri akár melyik vkp-tokat
elég ha megnézel 1 real meccset

elég ha megnézel 1 real meccset
Mennyiságben? Mindenképp.ferninho írta:meg azért vkp-ba is jobb a madrid![]()
![]()
Minőségben? Semmiképp

jo8
meg azért vkp-ba is jobb a madrid

szerintem az erőviszonyok bármikor változhatnak! akár 1; másfél hónap alatt is. ez a meccs valóban gyenge volt, valszeg azért, mert a Liverpool ellen kicsit elfáradtak a srácok, ezért sikerült ilyenre. de azelőtti 2-3 meccs javuló tendenciát mutatott, ami akár folytatódhat (főleg ha BL-ből is kiesünk), ráadásul hazai pályán játszunk majd ellenetek. ahol legutóbb 2 és fél nyertetek.Rivaldo11 írta:Nem. Ezt az erőviszonyok alapján gondolom.
abidal és sylvinho triplanullás balbekkek? abidal gyakran szürkül, de heinzéhez hasonló ostobaságokat szinte soha nem csinál. ha [auto_cenzúra] napja van, akkor is hoz egy megbízható átlagot. sylt meg nem véletlenül szereti mindenki, lehet rá számítani abszolút, nagyon tapasztalt, és még mindig gyors.Aprieto írta:Nagyjából egyetértek, bár szerintem balhátvéd poszton tökegyenlő az állás. Mindkét csapatban triplanullás balbekkek vannak.
A küzdeni tudás... hát. Nem tartom valószínűnek, hogy olyan lélektani hátrányból amiben ők voltak... gondolok itt a -12 egységre... mi így hoztuk volna a meccseket. De ezt nem lehet biztosra mondani, Peppel mi lenne. Rijkaarddal láttuk: nem tudtunk felállni, inkább leereszteni.
A lényeg: holnap nyerni a Calderónban, egyetlen gólos győzelemmel is elégedett lennék.
valakinek nagyon fáj a tavalyi sorfal:)
javulhattok..... S ki is kaphattok.
javulhattok..... S ki is kaphattok.
lionelmessi19 írta:Momentán úgy áll a helyzet, hogy még a visszaesett játékunkkal is mi lennénk a nyerők..fir3bird írta:Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.igen, valószínű! XD nem tudom, ezt is a könyvben olvastad?
Ez a mai játékotok megint a nulla volt, még a Liverpool elleninél is gyengébb.
Aztán mi meg még javulhatunk is holnap...
de odébb még a klasszikus. Én inkább sorfalat szeretnék, mintsem ott lezúzni a még versenyben lévő riválist.
-
- Jugador del Barça
Ez a Ramos rájött valamire...Azzal nyeri a meccseket h az első félidőben visszaállnak és várják amíg lefárad az ellenfél, majd a 60-70.-percben elkezdenek támadni lőnek 1-2 gólt és behúzzák a meccset. Ezzel szemben mi 80 percig támadunk a védőink rengeteget futnak, az ellenfeleink csatárai nm fáradnak el és a végén kapnak egy labdát amit megfutnak és beverik és ezzel kikapunk. Sajnos ez megy mostanában Confused Confused
Te elvagy varázsolva....

A sorfalhoz kérlek az kellene, hogy az elkövetkezendő 8 fordulóban (feltéve ha nyerünk holnap) a megszerezhető 24-ből 9-cel többet gyűjtsünk a Madridnál...
Tehát ha gyűjtünk 24 pontot, akkor nekik maximum 15-öt szabad 
Node ehhez késő van

Node ehhez késő van

- Andris
- Adminisztrátor
Momentán úgy áll a helyzet, hogy még a visszaesett játékunkkal is mi lennénk a nyerők..fir3bird írta:Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.igen, valószínű! XD nem tudom, ezt is a könyvben olvastad?

Aztán mi meg még javulhatunk is holnap...
de odébb még a klasszikus. Én inkább sorfalat szeretnék, mintsem ott lezúzni a még versenyben lévő riválist.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
MIért kell a sorsolásra fogni? Egyébként holnap sok mindenre választ kapunk.
-
- Entrenador del Barça
Sikerült végignéznem, ez most megint a talált győzelem kategória volt.
A sorsolás meg nézőpont kérdése. Amúgy mindegy, hogy ez kinek jelent előnyt, mert szerintem semmiképp nem szabadna ilyen módon belenyúlni. De ez főleg a kiscsapatokkal szemben nem fair, mert azok általában felszívják magukat egy Barça vagy Madrid ellen, viszont így, hogy minden esetben duplán kapják őket, elég nehéz nagyot alkotni.
A sorsolás meg nézőpont kérdése. Amúgy mindegy, hogy ez kinek jelent előnyt, mert szerintem semmiképp nem szabadna ilyen módon belenyúlni. De ez főleg a kiscsapatokkal szemben nem fair, mert azok általában felszívják magukat egy Barça vagy Madrid ellen, viszont így, hogy minden esetben duplán kapják őket, elég nehéz nagyot alkotni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem. Ezt az erőviszonyok alapján gondolom.fir3bird írta:Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.igen, valószínű! XD nem tudom, ezt is a könyvben olvastad?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nagyjából egyetértek, bár szerintem balhátvéd poszton tökegyenlő az állás. Mindkét csapatban triplanullás balbekkek vannak.
A küzdeni tudás... hát. Nem tartom valószínűnek, hogy olyan lélektani hátrányból amiben ők voltak... gondolok itt a -12 egységre... mi így hoztuk volna a meccseket. De ezt nem lehet biztosra mondani, Peppel mi lenne. Rijkaarddal láttuk: nem tudtunk felállni, inkább leereszteni.
A lényeg: holnap nyerni a Calderónban, egyetlen gólos győzelemmel is elégedett lennék.
Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.

- Andris
- Adminisztrátor
Szvsz idén sokkal jobban küzdünk minden meccsen, mint a madrid bármelyiken.
Egyáltalán nem áll az a helyzet, ami tavaly.
Minőségi lépcsőkkel jobbak vagyunk, kivétel nélkül mindenben. Najó az egyetlen kivétel a kapusposzt. Minden más poszton, játékelemben, papíron és gyakorlatban..

Egyáltalán nem áll az a helyzet, ami tavaly.
Minőségi lépcsőkkel jobbak vagyunk, kivétel nélkül mindenben. Najó az egyetlen kivétel a kapusposzt. Minden más poszton, játékelemben, papíron és gyakorlatban..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Legyen akárhogy is, tanulhatna a csapatunk a Madridtól ha mást nem, küzdeni tudást.
Sírni nem kell, max akkor ha elveszítjük a bajnokságot, de akkor előbb köpik szembe a Barcelonai szurkolók a csapatot minthogy ők tükörbe tudnának nézni... ez biztos.
És az is, hogy ez nem fog bekövetkezni!
Sírni nem kell, max akkor ha elveszítjük a bajnokságot, de akkor előbb köpik szembe a Barcelonai szurkolók a csapatot minthogy ők tükörbe tudnának nézni... ez biztos.
És az is, hogy ez nem fog bekövetkezni!

- Mihu
- Director del Fútbol
Nehogy már ilyen szinten egy hét alatt ne lehessen teljes mértékben regenerálódni...Az Espanyol nem szerda-szombat rendszerben játszik mint a Barca vagy a Real. És inkább abból meríthetnének önbizalmat hogy ha a Barca ellen sikerült pontot, pontokat szerezni, akkor a Madrid ellen is lehet.Varatrix írta:Igazából a sorsolás a komolytalan!lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy sajnos mehet.Nem akarja elhinni az ember, de igen.. komolyatalan ez a spanyol bajnokság.
Kihajtja magát az Espanyol a Barca ellen, mire pedig jön a Margit addigra leeresztenek.
- danko94
- Entrenador del Barça
Ez a Ramos rájött valamire...Azzal nyeri a meccseket h az első félidőben visszaállnak és várják amíg lefárad az ellenfél, majd a 60-70.-percben elkezdenek támadni lőnek 1-2 gólt és behúzzák a meccset. Ezzel szemben mi 80 percig támadunk a védőink rengeteget futnak, az ellenfeleink csatárai nm fáradnak el és a végén kapnak egy labdát amit megfutnak és beverik és ezzel kikapunk. Sajnos ez megy mostanábanAprieto írta:Rivaldo11 írta:Olvastam egy jó könyvet, most jelent meg:
Juande Ramos: "Hogyan nyerjünk 10 meccset zsinórban javarészt szutyok, kilátástalan játékkal?"
Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.
No és mit írt abban a könyvben? :DD

Jah és nekik van egy olyan kapusunk akin nem megy el egymás után 2 meccs...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2009.02.28. 23:48:10-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Igazából a sorsolás a komolytalan!lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy sajnos mehet.Nem akarja elhinni az ember, de igen.. komolyatalan ez a spanyol bajnokság.
Kihajtja magát az Espanyol a Barca ellen, mire pedig jön a Margit addigra leeresztenek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar