2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az lehet, de egy semleges szurkoló gondolkodás nélkül megmondaná, hogy melyik a jobb.adrenalin írta:Mondjuk lényegtelen hogy ki hogy látja, úgysem fogjuk feltételek nélkül eliserni a másik csapat játékosátúgyis találunk benne vmi kivetnivalót
szoval.. kár is felhúznia bárkinek magát.
ez így volt, így van és így is lesz mindig
Mondjuk lényegtelen hogy ki hogy látja, úgysem fogjuk feltételek nélkül eliserni a másik csapat játékosátlionelmessi19 írta:
Így van... bár nem meggyőződésem hogy te sokat láttad a Chelseaben (?), ugy rémlik hogy ott láttam párszor, bár jobb bekként többnyire, azthiszem.
A szív és lélek kevés. Szerintem sincsenek közel sem olyan jó képességei mint Tourénak, de Lasst még megnézem párszor, hogy erről megbizonyosodjak. Egyébként persze, nem gusztustalan, de nem szimpatikus. Egész más a mérce a madridisták és köztünk, nem csak itt magyarországon, és ezt soksok ideje tükrözi is a két csapat játéka közti különbség.
Így van... bár nem meggyőződésem hogy te sokat láttad a Chelseaben (?), ugy rémlik hogy ott láttam párszor, bár jobb bekként többnyire, azthiszem.adrenalin írta:Erről van szó.. alig láttátok játszani Lasst.. és értelmetlenül okoskodtok, REALnak egy ilyen vérszívóra van szükségelionelmessi19 írta:meggyőződésem hogy az ide író emberek 95%a alig látta Lasst játszani még.. egyébként is egészen más a stílusuk. Azt gondolom, hogy mindketten pontosan a stílusuknak megfelelő csapathoz tartoznak.Nektek meg ezekszerint nem. Nem gusztustalan a játéka, csupan szivét lelkét beleadja.. és ha a bíró nem fújja le, kit érdekel
Erről van szó.. alig láttátok játszani Lasst.. és értelmetlenül okoskodtok, REALnak egy ilyen vérszívóra van szükségelionelmessi19 írta:meggyőződésem hogy az ide író emberek 95%a alig látta Lasst játszani még.. egyébként is egészen más a stílusuk. Azt gondolom, hogy mindketten pontosan a stílusuknak megfelelő csapathoz tartoznak.
Igazából már nekünk is csak 2 front maradt, a kupa már max 2 meccs, szóval az nem oszt, nem szoroz szvsz. Szerintem a BL-terhelést is meg kell oldani ilyen szinte, a Unitednek sem okozott problémát, nekünk sem szabad. 2 hetente + 1 meccs nem számít annyira. Ezek a hetek most nehezek, de úgy 3 hét múlva beáll egy olyan rend, amihez már lehet hosszútávon alkalmazkodni.LG írta:Lassana Diarráról nekem Gravesen ugrik be. Ő is egy angliából érkezett favágó volt, akit megváltónak tekintettek, az első félévben az is volt. Akkor is 12 pontos előnyünk volt féltávnál, új edzővel ugyanazt csinálták mint most....de a végén akkor is megmaradt 4 pont előnyünk, remélem most is meg fog.
Az viszont egyértelműen a Real előnye, h csak 1 fronton kell helytálniuk, mert a kupát nem veszik komolyan, a BL-ról meg ezzel a kerettel max álmodozhatnak.
Talán azért sztárolják föl mert Makelele óta nem volt ilyen biztos labdaszerző kpja a Realnak és ha kell cselezni is tud.Varatrix írta:Csak a harcossága együtt jár azzal a töménytelen szabálytalansággal.adrenalin írta:Nem is kötözködtem most szerintem... annyiraA vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen
Komolyan mondom hosszú ideje a Real legvisszataszítóbb játékosa.
Én nem értem, hogy a Madrid miért sztárol fel egy két játékost aki semmit nem mutat. Aki össze hasonlítja Touréval, az nem százas.
Csak a harcossága együtt jár azzal a töménytelen szabálytalansággal.adrenalin írta:Nem is kötözködtem most szerintem... annyiraA vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen
teljesen nincs igazad lass az hajt és nem áll meg nem tom te milyen szemmel nézed a foci de akkor biztos jellemző rád hogy aki hajt és soha nem adja fel az már nem normális a mostani real meccseken egyértelmű hogy ő a legeslegjobb vkpRivaldo11 írta:Touré és Lassana Diarra nem egy kategória. Lass egy vadember, eszetlenül üt-vág, a futballhoz igen kevés köze van. Nézem miket művel...Yaya klasszisokkal jobb nála. Nem is értem hogyan merülhet fel egyáltalán a kérdés, hogy melyikük jobb.
Ja, tudom. Amint valaki felveszi a fehétr mezt, rögtön "posztjánazegyiklegjobbavilágon" lesz belőle.
Megszokhattuk már.
Én a real-tól nagyon régóta láttam nem gyenge játékot!A tegnapi is egy tipikus meccs volt...Az espanyol is foglalkozhatna néha picit többet a focival,mert tegnap is megpróbáltak mindent eladni a sporinak!Az egyetlen üde színfolt,aki igazán jól teszi a dolgát a fővárosiaknál,az Lass,helyenként kifejezetten szép megoldásai vannak,gyors,viszont egy hasonlóan képzett futballista,aki fizikálisan komolyabb értékekkel rendelkezik,az simán elnyomhatja!fir3bird írta:
szerintem az erőviszonyok bármikor változhatnak! akár 1; másfél hónap alatt is. ez a meccs valóban gyenge volt, valszeg azért, mert a Liverpool ellen kicsit elfáradtak a srácok, ezért sikerült ilyenre. de azelőtti 2-3 meccs javuló tendenciát mutatott, ami akár folytatódhat (főleg ha BL-ből is kiesünk), ráadásul hazai pályán játszunk majd ellenetek. ahol legutóbb 2 és fél nyertetek.
adrenalin írta:
Elhiszem hogy savanyú a szőlőDe ti hiába rugtok 5 meccsen 20 gólt és játszotok "szépen", ha mi közben 5 meccsen "nézhetetlen" játékkal szerzünk 5 meccsen 15 pontot
ti pedig nem.. senkit sem érdekel a későbbiekben hogy milyen játékkal lettünk ismét bajnokok, a lényeg a 3 pont!
Elhiszem hogy savanyú a szőlőalbicelesteX írta:A Madrid meccseit rossz nézni már évek óta!!!Annyira unalmas vontatott játékot magyar bajnokikon lehet, mint amiket ezek a margiték csinálnak!A BL-ből hogy tovább jutnak arra van kb. 1 % esély az Anfielden!Abban meg csak bízni tudok hogy nem pazaroljuk el az előnyünket és ilyen gusztustalan játékkal nem nyernek bajnokságot mint az elmúlt években!
Igy van, ez megint bebizonyosodott. Sajnos a bajnokságban eltudják adni azt az okádékot amit csinálnak, a BL-ban szerencsére ez még a 8-ba kerüláshez is kevés, mint a mákos tekercsben az idukció.cruyff írta:A szégyen az egészben az, hogy ha a real-pool meccs nem BL találkozó, hanem la liga meccs, akkor tutira "behúzza" a real legalább 1-0-val...ez a szégyen! Kb 20 olyan esetet számoltam össze, amikor egy la liga bíró simán befújta volna a szabadrúgást, amit Rozetti le sem fújt, vagy éppen a poolnak ítélt.... kicsit más felfogásban vezetnek spanyolhonban a bírók, pláne a bernabeauban....a BL-ben nincsenek perz burulj-ok....