LG írta:Lassana Diarráról nekem Gravesen ugrik be. Ő is egy angliából érkezett favágó volt, akit megváltónak tekintettek, az első félévben az is volt. Akkor is 12 pontos előnyünk volt féltávnál, új edzővel ugyanazt csinálták mint most....de a végén akkor is megmaradt 4 pont előnyünk, remélem most is meg fog.
Az viszont egyértelműen a Real előnye, h csak 1 fronton kell helytálniuk, mert a kupát nem veszik komolyan, a BL-ról meg ezzel a kerettel max álmodozhatnak.
Igazából már nekünk is csak 2 front maradt, a kupa már max 2 meccs, szóval az nem oszt, nem szoroz szvsz. Szerintem a BL-terhelést is meg kell oldani ilyen szinte, a Unitednek sem okozott problémát, nekünk sem szabad. 2 hetente + 1 meccs nem számít annyira. Ezek a hetek most nehezek, de úgy 3 hét múlva beáll egy olyan rend, amihez már lehet hosszútávon alkalmazkodni.
Lassról még annyit, hogy azért Gravesennél csöppet jobb képességei vannak, bár sikertelenül, de megjárt már 2 elég nagy csapatot (Arsenal, Chelsea), sokkal több van benne, mint egy favágóban. Lass nagy vétel volt, nekem is tetszik a játéka.