Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Danka00792
Director del Fútbol

2009.03.01. 12:53:55

adrenalin írta:Mondjuk lényegtelen hogy ki hogy látja, úgysem fogjuk feltételek nélkül eliserni a másik csapat játékosát :D úgyis találunk benne vmi kivetnivalót :D szoval.. kár is felhúznia bárkinek magát. :) ez így volt, így van és így is lesz mindig :)
Az lehet, de egy semleges szurkoló gondolkodás nélkül megmondaná, hogy melyik a jobb.
Gondolom vágod hogy melyik játékosra gondolok. :wink:
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 12:51:50

lionelmessi19 írta:
Így van... bár nem meggyőződésem hogy te sokat láttad a Chelseaben (?), ugy rémlik hogy ott láttam párszor, bár jobb bekként többnyire, azthiszem.

A szív és lélek kevés. Szerintem sincsenek közel sem olyan jó képességei mint Tourénak, de Lasst még megnézem párszor, hogy erről megbizonyosodjak. Egyébként persze, nem gusztustalan, de nem szimpatikus. Egész más a mérce a madridisták és köztünk, nem csak itt magyarországon, és ezt soksok ideje tükrözi is a két csapat játéka közti különbség.
Mondjuk lényegtelen hogy ki hogy látja, úgysem fogjuk feltételek nélkül eliserni a másik csapat játékosát :D úgyis találunk benne vmi kivetnivalót :D szoval.. kár is felhúznia bárkinek magát. :) ez így volt, így van és így is lesz mindig :)
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 12:43:21

adrenalin írta:
lionelmessi19 írta:meggyőződésem hogy az ide író emberek 95%a alig látta Lasst játszani még.. egyébként is egészen más a stílusuk. Azt gondolom, hogy mindketten pontosan a stílusuknak megfelelő csapathoz tartoznak.
Erről van szó.. alig láttátok játszani Lasst.. és értelmetlenül okoskodtok, REALnak egy ilyen vérszívóra van szüksége :D Nektek meg ezekszerint nem. Nem gusztustalan a játéka, csupan szivét lelkét beleadja.. és ha a bíró nem fújja le, kit érdekel :D
Így van... bár nem meggyőződésem hogy te sokat láttad a Chelseaben (?), ugy rémlik hogy ott láttam párszor, bár jobb bekként többnyire, azthiszem.

A szív és lélek kevés. Szerintem sincsenek közel sem olyan jó képességei mint Tourénak, de Lasst még megnézem párszor, hogy erről megbizonyosodjak. Egyébként persze, nem gusztustalan, de nem szimpatikus. Egész más a mérce a madridisták és köztünk, nem csak itt magyarországon, és ezt soksok ideje tükrözi is a két csapat játéka közti különbség.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 12:37:35

lionelmessi19 írta:meggyőződésem hogy az ide író emberek 95%a alig látta Lasst játszani még.. egyébként is egészen más a stílusuk. Azt gondolom, hogy mindketten pontosan a stílusuknak megfelelő csapathoz tartoznak.
Erről van szó.. alig láttátok játszani Lasst.. és értelmetlenül okoskodtok, REALnak egy ilyen vérszívóra van szüksége :D Nektek meg ezekszerint nem. Nem gusztustalan a játéka, csupan szivét lelkét beleadja.. és ha a bíró nem fújja le, kit érdekel :D
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.01. 12:28:24

LG írta:Lassana Diarráról nekem Gravesen ugrik be. Ő is egy angliából érkezett favágó volt, akit megváltónak tekintettek, az első félévben az is volt. Akkor is 12 pontos előnyünk volt féltávnál, új edzővel ugyanazt csinálták mint most....de a végén akkor is megmaradt 4 pont előnyünk, remélem most is meg fog.
Az viszont egyértelműen a Real előnye, h csak 1 fronton kell helytálniuk, mert a kupát nem veszik komolyan, a BL-ról meg ezzel a kerettel max álmodozhatnak.
Igazából már nekünk is csak 2 front maradt, a kupa már max 2 meccs, szóval az nem oszt, nem szoroz szvsz. Szerintem a BL-terhelést is meg kell oldani ilyen szinte, a Unitednek sem okozott problémát, nekünk sem szabad. 2 hetente + 1 meccs nem számít annyira. Ezek a hetek most nehezek, de úgy 3 hét múlva beáll egy olyan rend, amihez már lehet hosszútávon alkalmazkodni.

Lassról még annyit, hogy azért Gravesennél csöppet jobb képességei vannak, bár sikertelenül, de megjárt már 2 elég nagy csapatot (Arsenal, Chelsea), sokkal több van benne, mint egy favágóban. Lass nagy vétel volt, nekem is tetszik a játéka.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.01. 12:24:30

Lassana Diarráról nekem Gravesen ugrik be. Ő is egy angliából érkezett favágó volt, akit megváltónak tekintettek, az első félévben az is volt. Akkor is 12 pontos előnyünk volt féltávnál, új edzővel ugyanazt csinálták mint most....de a végén akkor is megmaradt 4 pont előnyünk, remélem most is meg fog.
Az viszont egyértelműen a Real előnye, h csak 1 fronton kell helytálniuk, mert a kupát nem veszik komolyan, a BL-ról meg ezzel a kerettel max álmodozhatnak.
ultrasur
Madridista

2009.03.01. 12:14:15

Varatrix írta:
adrenalin írta:Nem is kötözködtem most szerintem... annyira :D A vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen :D
Csak a harcossága együtt jár azzal a töménytelen szabálytalansággal.
Komolyan mondom hosszú ideje a Real legvisszataszítóbb játékosa.
Én nem értem, hogy a Madrid miért sztárol fel egy két játékost aki semmit nem mutat. Aki össze hasonlítja Touréval, az nem százas.
Talán azért sztárolják föl mert Makelele óta nem volt ilyen biztos labdaszerző kpja a Realnak és ha kell cselezni is tud.
A hetet összegezve szerintem jó taktikai húzásokkal lehet esélye a Realnak a
Bl visszavágón, tegnap gusztustalanul de az "öregeknek" hála győztünk.
Ma este szerintem X lesz a meccsetek bár ki tudja lehet, hogy megint szortok egy hatost?
Varatrix
Director del Fútbol

2009.03.01. 12:07:30

adrenalin írta:Nem is kötözködtem most szerintem... annyira :D A vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen :D
Csak a harcossága együtt jár azzal a töménytelen szabálytalansággal.
Komolyan mondom hosszú ideje a Real legvisszataszítóbb játékosa.
Én nem értem, hogy a Madrid miért sztárol fel egy két játékost aki semmit nem mutat. Aki össze hasonlítja Touréval, az nem százas.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 12:06:35

Jááj... srácok, idejön valami ovodás okostojás, beírja élete tőmondatát, ti meg a torkának ugrotok.. mi lenne csak elsiklani ezek felett?
Ennek annyira semmi értelme. Eleve összehasonlíthatatlan a kettő, mert meggyőződésem hogy az ide író emberek 95%a alig látta Lasst játszani még.. egyébként is egészen más a stílusuk. Azt gondolom, hogy mindketten pontosan a stílusuknak megfelelő csapathoz tartoznak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.03.01. 12:05:27

Hagyjátok már! Egyértelmű, hogy Lassana 1000x jobb, mint Touré. Nem látjátok a fától az erdőt? Mióta madridban a világ legjobbjai között van. Angliában nem tudott érvényesülni. Szerintem Iniestánál is jobb!!!

szerk.: sok értelme van az összehasonlításnak, mondhatom... fehér mez van rajta, ettől automatikusan jobb....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.03.01. 12:11:15-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Blest
Jugador d'estrella

2009.03.01. 12:01:58

Komolyan ez a Lass - Yaya összehasonlítgatás olyan, mintha Saviolát hasonlítanátok Messihez, egyszerűen értelmetlen.. klasszis különbségek vannak!

Nem tudom milyen meccseket szoktatok nézni, ha valaki azt mondja h Tourénál TECHNIKÁSABB, GYORSABB, komolyan vicc :D :D
Nem tudom, lehet hogy Yayánál technikásabb vkp-t nem láttam még, és akkor ha kap valaki egy fehér mezt, akkor már rögtön ő a leggyorsabb, legtehcnikásabb. Legalább ha ennek valami jele fel is fedezhető, miért pont a posztján az egyik legjobbal kell összehasdonlítani??

értelmetlen dolgokról vitáztok... Illetve nagyon egyoldalú a vita!
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 11:41:38

Nem is kötözködtem most szerintem... annyira :D A vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.01. 11:32:18

Egyelőre messze vannak attól, hogy ledolgozzák a 12 pontos hátrányt. Majd ha pontazonosság lesz, akkor mondhatjuk, hogy ledolgozták. Ez a hátrány ma lehet hogy 7 pont lesz, ami még mindig tekintélyes. Főleg úgy, hogy lassan ellövik a puskaport.
Lasst meg felejtsük már el. Egy szabályos megmozdulása nincs annak az embernek, röhej amit művel. Méghogy egy szint Yayával... :lol: persze.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tim
Mezei fórumozó

2009.03.01. 11:28:29

Megkérek mindenkit ne ugorjon azonnal a madridisták torkának! Ha olyan a hozzászólás ami nem fér bele a normális fórumozás kereteibe akkor úgy is törölve lesz.
Másrészről érthető a lelkesedés részükről,12 pont hátrányt dolgoznak le ha nem is szép,de eredményes játékkal.Ezen sajnos nincs mit vitatni!
A Barcának fel kell venni a kesztyűt ha bajnokságot akar nyerni.
Kép
apti5
Barça B

2009.03.01. 11:03:17

sztem egyértelműen jó szériában van a madrid ráadásul a barca meg egy rossz szériában van és ha még ma kikapna kkor az nagyon nyíltá tenné még a bajnokságot ! főleg hogy majd a bajnokság végén jönnek a rangadók mienne mannyiségbe nahol mindenki bukhat és azért a mostani forma alapján a real jönne ki belőle jól !
Eddig úgy gondoltam hogy lehetetlen ledolgozni a 12 pontot mivel ha barca bukik is de azért a real is tuti fog de most mégse úgy tűnik hogy mindenki a real-t segíti. > már csak 7 ppont szerintem ma egy döntetlen lesz amivel már csak öt pont a különbség s ha a classico-t is megnyerjük az már csak két pont és a barca bukik még egyet akkor miénk a bajnokság de ehhez az kell hogy a real midnen meccset megnyerjen de ez menni is fog nekünk egy fronton kell szerepelni a barcának 3-on !!
Sztem meglesz a bajnoki cím !!!
Rivaldo11 írta:Touré és Lassana Diarra nem egy kategória. Lass egy vadember, eszetlenül üt-vág, a futballhoz igen kevés köze van. Nézem miket művel... :lol: Yaya klasszisokkal jobb nála. Nem is értem hogyan merülhet fel egyáltalán a kérdés, hogy melyikük jobb.
Ja, tudom. Amint valaki felveszi a fehétr mezt, rögtön "posztjánazegyiklegjobbavilágon" lesz belőle.
Megszokhattuk már.
teljesen nincs igazad lass az hajt és nem áll meg nem tom te milyen szemmel nézed a foci de akkor biztos jellemző rád hogy aki hajt és soha nem adja fel az már nem normális a mostani real meccseken egyértelmű hogy ő a legeslegjobb vkp
támadásban lővésben talán jobb touré de mezőnymunkában nem mondanám hogy touré jobb lenne
lass sokkal harcosabb nála így kb egy szint de semmiképp nem cserélném el lasst touréra!!

Használd a szerkeszt gombot legközelebb! T.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.01. 10:55:07

Touré és Lassana Diarra nem egy kategória. Lass egy vadember, eszetlenül üt-vág, a futballhoz igen kevés köze van. Nézem miket művel... :lol: Yaya klasszisokkal jobb nála. Nem is értem hogyan merülhet fel egyáltalán a kérdés, hogy melyikük jobb.
Ja, tudom. Amint valaki felveszi a fehétr mezt, rögtön "posztjánazegyiklegjobbavilágon" lesz belőle.
Megszokhattuk már.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LM10
Director del Fútbol

2009.03.01. 10:28:51

A Barca fiatalabb csapat lett mint a Real. A Barca átlag-életkora 26.3 míg a Realnak kereken 27.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.03.01. 10:17:20

Sajnos a jelenlegi 4 pont (ha esetleg kikapnánk) nagyon nagy teher lenne rajtunk. 12 pont! 12 pont volt, és most már csak jelenleg 7. A madridnak manaopság szerencséje is van ugyan,de emlékeztek a tavalyi és tavaly előtti esetekre?

tavaly Bl, Kupa, és bajnokságban is álltunk, mindhármat elvesztettük
Tavalyelőtt ugyanaz...3 frontról jöttünk haza vesztesen. sajnosidén is megtörténhet,mert mindenhol bizonyitani kell. igaz, a kupában most ha sikerül továbbküzdeni magunkat,abban nem lesz egy ideig baj, de a másik kettőben nem szabad botlani...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 09:58:25

A 'Felhívások' topikban, Drigo tollából olvastam, hogyan járjunk el az ilyen és ehhez hasonló delikvensek mélyen szántó gondolataival.
Jó a recept - alkalmazzuk. :o
Kép
vd17
Barça B

2009.03.01. 09:57:20

fir3bird írta:
szerintem az erőviszonyok bármikor változhatnak! akár 1; másfél hónap alatt is. ez a meccs valóban gyenge volt, valszeg azért, mert a Liverpool ellen kicsit elfáradtak a srácok, ezért sikerült ilyenre. de azelőtti 2-3 meccs javuló tendenciát mutatott, ami akár folytatódhat (főleg ha BL-ből is kiesünk), ráadásul hazai pályán játszunk majd ellenetek. ahol legutóbb 2 és fél nyertetek.
Én a real-tól nagyon régóta láttam nem gyenge játékot!A tegnapi is egy tipikus meccs volt...Az espanyol is foglalkozhatna néha picit többet a focival,mert tegnap is megpróbáltak mindent eladni a sporinak!Az egyetlen üde színfolt,aki igazán jól teszi a dolgát a fővárosiaknál,az Lass,helyenként kifejezetten szép megoldásai vannak,gyors,viszont egy hasonlóan képzett futballista,aki fizikálisan komolyabb értékekkel rendelkezik,az simán elnyomhatja!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 09:45:40

Reménykedem benne hogy nem fognak botlani, optimistán állok hozzá a dolgokhoz. Bármi megtörténhet :roll: :wink: Mióta 9 pont minuszból bajnokságot nyertünk, azóta már úgy állok hozzá, hogy bármi megtörténhet :!:
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.03.01. 09:22:37

adrenalin írta:
Elhiszem hogy savanyú a szőlő :D De ti hiába rugtok 5 meccsen 20 gólt és játszotok "szépen", ha mi közben 5 meccsen "nézhetetlen" játékkal szerzünk 5 meccsen 15 pontot :) ti pedig nem.. senkit sem érdekel a későbbiekben hogy milyen játékkal lettünk ismét bajnokok, a lényeg a 3 pont! 8)

adrenalin!!!! Ha jól emlékszem te vagy az az észlény aki idejött arcoskodni, hogy ki lő a Barcából mesternégyest, mert Higuain-nak sikerült... Akkor is ráfáztál... Őszintén! Tedd a szívedre a kezed! De most komolyan! Te úgy látod, hogy ez a Madrid nem fog legalább három meccsen botlani, vagy elcsúszni???
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 09:19:09

albicelesteX írta:A Madrid meccseit rossz nézni már évek óta!!!Annyira unalmas vontatott játékot magyar bajnokikon lehet, mint amiket ezek a margiték csinálnak!A BL-ből hogy tovább jutnak arra van kb. 1 % esély az Anfielden!Abban meg csak bízni tudok hogy nem pazaroljuk el az előnyünket és ilyen gusztustalan játékkal nem nyernek bajnokságot mint az elmúlt években!
Elhiszem hogy savanyú a szőlő :D De ti hiába rugtok 5 meccsen 20 gólt és játszotok "szépen", ha mi közben 5 meccsen "nézhetetlen" játékkal szerzünk 5 meccsen 15 pontot :) ti pedig nem.. senkit sem érdekel a későbbiekben hogy milyen játékkal lettünk ismét bajnokok, a lényeg a 3 pont! 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.01. 09:13:02

cruyff írta:A szégyen az egészben az, hogy ha a real-pool meccs nem BL találkozó, hanem la liga meccs, akkor tutira "behúzza" a real legalább 1-0-val...ez a szégyen! Kb 20 olyan esetet számoltam össze, amikor egy la liga bíró simán befújta volna a szabadrúgást, amit Rozetti le sem fújt, vagy éppen a poolnak ítélt.... kicsit más felfogásban vezetnek spanyolhonban a bírók, pláne a bernabeauban....a BL-ben nincsenek perz burulj-ok....
Igy van, ez megint bebizonyosodott. Sajnos a bajnokságban eltudják adni azt az okádékot amit csinálnak, a BL-ban szerencsére ez még a 8-ba kerüláshez is kevés, mint a mákos tekercsben az idukció.
albicelesteX
A Vadász

2009.03.01. 09:03:15

A Madrid meccseit rossz nézni már évek óta!!!Annyira unalmas vontatott játékot magyar bajnokikon lehet, mint amiket ezek a margiték csinálnak!A BL-ből hogy tovább jutnak arra van kb. 1 % esély az Anfielden!Abban meg csak bízni tudok hogy nem pazaroljuk el az előnyünket és ilyen gusztustalan játékkal nem nyernek bajnokságot mint az elmúlt években!
Kép
Lezárt