Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A klub korábbi legendájának - függetlenül attól, hogy van-e tisztsége, vagy nincsen jelenleg - mindig nagyobb felelősséggel kell lennie, mint hogy ilyeneket nyilatkozzon. Személy szerint engem iszonyatosan idegesítene, ha mondjuk Del Bosque nyilatkozna hasonlókat a Real Madridról. De persze ez egy személyes vélemény, egyszerűen annyi volt a lényege, hogy egy legenda mindig is népszerűbb lesz egy újságírónál, márpedig az ismertség - és elismertség - egyben felelősséggel is jár. A túlzott mértékű elbizakodottság pedig nem tesz jót a csapatnak - mondom ezt abszolút csapattól függetlenül. Az újságírók mindig is szenzációhajhászóak és nagyszájúak voltak, viszont nem hiszem, hogy a Barcelona egykori legendájának erre a szintre kellene "lesüllyednie". De rendben, ahogy látjátok. Nem a buzdítással, hanem a túlzott magabiztossággal van itt a baj.az öreg johannak - ha jól tudom - semmiféle titulusa nincs a barcánál, ő is csak a saját véleményét mondja el a dolgokról, ha tetszik, mint egy olyan szurkoló, aki valaha nem keveset tett a Klubért. sztem ebben a minőségében nem sok különbség van ő és roncero között.
Volt, azonban a jelenlegi helyzetben egy számít: a győzelem, és egyelőre ebből ő egészen jól áll. Ugyanaz a védelem, ami Schusternél zsákszámra kapta a gólokat, Lassana Diarrával kiegészülve most már a liga egyik legbiztosabb hátsó alakzata (igaz vannak megingások így is szép számmal). Egyébként akármilyen kiábrándító volt a játék, eddig két mérkőzést leszámítva mindig győztesen hagytuk el a pályát. Azzal pedig tisztában vagyunk (vagyok), hogy ez a csapat még nem ért el arra a szintre, mint mondjuk a Liverpool vagy az őszi szezon Barcelonája.Ramossal is volt bőven kiábrándító találkozótok...
Szerintem sem nyerünk semmit, ez a papírforma. Azonban bízok abban, hogy a bajnokságban képesek vagyunk meglepetést okozni. Szombaton ismét egy fontos lépcsőfokhoz érkezünk, ha kikapunk, akkor megint igen messze kerülünk az álomtól. Minden győzelem úgy kell most már, mint egy falat kenyér.szntem idén nem nyertek semmit sem,de ha mégis, akkor sem maradhat sokáig ilyen játék mellett. gondolom te sem egy így játszó madridba szerettél bele anno. ez ott nem elfogadható,ahogy itt se lenne az. kb 1évig engedik még neki ezt a játékot, akár eredményes lesz akár nem.
Ramossal is volt bőven kiábrándító találkozótok... szntem idén nem nyertek semmit sem,de ha mégis, akkor sem maradhat sokáig ilyen játék mellett. gondolom te sem egy így játszó madridba szerettél bele anno. ez ott nem elfogadható,ahogy itt se lenne az. kb 1évig engedik még neki ezt a játékot, akár eredményes lesz akár nem.-Prince- írta: hogy a BATE Borisov elleni BL-mérkőzés előtt másfél héttel volt egy kiábrándító találkozó, akkor merült fel először komolyabban Juande Ramos érkezése és Schuster menesztése. Az lett volna a legideálisabb pillanat, és nagyon mérges voltam, hogy nem merték meghúzni. Akkor biztos vagyok benne, hogy a három vereségünkből legalább 4 pontot szereztünk volna (a Sevilla ellen három rúgott gól sem volt elég!), és az El Clasicóra is más esélyekkel érkeztünk volna. Egészen más lenne a bajnokság képe, de ezen már kár agyalni.
LG írta:Amugy tavaly lehet nekünk is lett volna esélyünk a bajnoki cimre, ha vezetőség nem olyan terülmes Rijkaardal. A RM nem tököltek, amikor el kellett küldeni, elküldték, és most ujra versenyben vannak.
A győzelmekhez nem feltétlenül kell látványos támadófoci. Sajnos a jelenlegi kerettel ez a maximum, amit a körülmények között ki lehet hozni. De nem lebecsülendő a védekezés, hiszen ti például az Atleticótól is emiatt kaptatok ki. A helyzetkihasználásotok sokkal jobb volt, de a védelem nagyon gyenge. És lőn, hiába a támadó foci, 4-3 lett a vége... Egyébként nem azt mondtam, hogy megvertünk volna benneteket idegenben, egyszerűen a Barcelona részéről mindenki nyilatkozott, hogy na most, jön a visszavágó, 4-1, 5-0, és így tovább... ha ezt egy 3-4 mérkőzéses jó sorozatunk előzte volna meg, akkor nem biztos, hogy ilyen optimista lett volna mindenki. És továbbra sem azt mondtam, hogy hirtelen esélyesek lettünk volna, de nem számított volna papírforma mérkőzésnek.Az el Clásico után 10 meccsel voltatok képesek épkézláb támadófocit nyújtani... Akkor vertétek a Betist 6-1 re.... Addig csupa 1-0 és egy 2-1.... De igazad van... Olyannyira más eséllyel jöttetek volna... Húúú. Azt el nem tudom mondani...
Ilyet ki mondott?Azt hitte mjön egy reális arc... Erre még egy elvakulttal több... Tudod mit? Ha előbb jött volna Juande akkor most mennétek 12 ponttal... A poolt megveritek 11-0-ra és minden csapat lemondana a bl-ről és előre odaadnák nektek...
És ki mondta, hogy ez nem így van? Nem játszunk szépen, igaz a mérkőzéseinket általában hozzuk. A Real Madrid nevéhez méltó játékot régen láttunk, de nem feltétlen kell mindig gálázni. Természetesen a madridista szurkolók ezt szeretnék, de nem lehet mindig igazunk. Egyébként pedig a gálázás semmivel sem ér többet egy kupáért folytatott küzdelemben, mint az egy gólos győzelmek.Azt kéne belátni, illetve megérteni, hogy a Real Ramossal is csak két meccsen játszott szépen, és eredményesen a többi (bár 3 pont és az a lényeg...) undorító, a madrid nevéhez méltatlan találkozó volt... De verhetjük a nyálunkat...Very Happy
Aki elvakultabb mint RR, s Hehe együttvéve. A két személy már bőven sok.Nem idióta, egy nagy madridista SZURKOLÓ. Itt ezen van a hangsúly.
-Prince- írta:Ez így van egyébként. Sőt, azt mondom, hogy örülhet a Barcelona, hogy ilyen későn váltottunk edzőt. Nekem szent meggyőződésem volt, és ezt hirdettem is, hogy a BATE Borisov elleni BL-mérkőzés előtt másfél héttel volt egy kiábrándító találkozó, akkor merült fel először komolyabban Juande Ramos érkezése és Schuster menesztése. Az lett volna a legideálisabb pillanat, és nagyon mérges voltam, hogy nem merték meghúzni. Akkor biztos vagyok benne, hogy a három vereségünkből legalább 4 pontot szereztünk volna (a Sevilla ellen három rúgott gól sem volt elég!), és az El Clasicóra is más esélyekkel érkeztünk volna. Egészen más lenne a bajnokság képe, de ezen már kár agyalni.Amugy tavaly lehet nekünk is lett volna esélyünk a bajnoki cimre, ha vezetőség nem olyan terülmes Rijkaardal. A RM nem tököltek, amikor el kellett küldeni, elküldték, és most ujra versenyben vannak.
szvsz nem árulok el nagy titkot azzal hogy ha jön perez, juande-nak vonulás van. bár kitudja mit hoz a fjucsörLG írta:Amugy tavaly lehet nekünk is lett volna esélyünk a bajnoki cimre, ha vezetőség nem olyan terülmes Rijkaardal. A RM nem tököltek, amikor el kellett küldeni, elküldték, és most ujra versenyben vannak.
Lehet, lehet...LG írta:Amugy tavaly lehet nekünk is lett volna esélyünk a bajnoki cimre, ha vezetőség nem olyan terülmes Rijkaardal. A RM nem tököltek, amikor el kellett küldeni, elküldték, és most ujra versenyben vannak.
Ez így van egyébként. Sőt, azt mondom, hogy örülhet a Barcelona, hogy ilyen későn váltottunk edzőt. Nekem szent meggyőződésem volt, és ezt hirdettem is, hogy a BATE Borisov elleni BL-mérkőzés előtt másfél héttel volt egy kiábrándító találkozó, akkor merült fel először komolyabban Juande Ramos érkezése és Schuster menesztése. Az lett volna a legideálisabb pillanat, és nagyon mérges voltam, hogy nem merték meghúzni. Akkor biztos vagyok benne, hogy a három vereségünkből legalább 4 pontot szereztünk volna (a Sevilla ellen három rúgott gól sem volt elég!), és az El Clasicóra is más esélyekkel érkeztünk volna. Egészen más lenne a bajnokság képe, de ezen már kár agyalni.Amugy tavaly lehet nekünk is lett volna esélyünk a bajnoki cimre, ha vezetőség nem olyan terülmes Rijkaardal. A RM nem tököltek, amikor el kellett küldeni, elküldték, és most ujra versenyben vannak.
Ő újságíróként mondja el a véleményét blog formájában, amit olvasni sem kötelező, Cruyff pedig az FC Barcelona egyik legendája. Véleményem szerint tényleg sokszor eltúlozza a dolgokat (mármint a holland), és ezekből lehet a legnagyobb pofára esés. Sosem tartottam jó dolognak túlzottan magabiztosnak lenni, mert onnan csak lefelé vezethet az út. De mindenkinek a szíve joga, hogy mit mond.egyébként én ugyanígy vagyok a madrid részéről legfőképpen a tomas roncero nevű emberrel
Nem idióta, egy nagy madridista SZURKOLÓ. Itt ezen van a hangsúly. Egy fanatikus szurkoló, aki egy a sok millió közül. Egyébként pedig vannak jó meglátásai, nem véletlenül került ki a madridistára is több jegyzete. Viszont szerintem nem lehet egy lapon említeni Cruyff-fal, és ezt nem csak akkor kellene megjegyezni, amikor ki kell húzni magunkat (illetve magatokat), hanem akkor is, amikor oltári hülyeségeket mond, és nagyon pofára esik.Ronceroval, aki egy országos idióta
Sőt Pepe+Sneijder is eltiltott az Atma elleni meccsükről...+még akik pihenni fognak...lesz esélye az Atleticonak.
A jelenlegi Sneijder egyáltalán nem hiányzik a Real Madridból, Pepe viszont annál inkább. Megint a legkirívóbb példát fogom felhozni, amire ti is emlékezhettek: hogyan levette a pályáról az éppen csúcsformában játszó Eto'ot és a kicsit haloványabb Ronaldinhót. De összességében is egy jó kis játékos, nem darabos, gyors, magas, lendületes. Viszonylag fiatal (a védők között), bőven van ideje még jobbnak lenni, márpedig most is a csapat védekezésének az egyik alappillére. Kicsit kiegyenlítettebbnek kellene még lennie.Bátorkodom egy apró és minden indulattól mentes megjegyzést tenni: Sneijderrel és Pepe-vel sem veszítenek semmit szvsz.
Bányásznak igaza van.LM10 írta:Sőt Pepe+Sneijder is eltiltott az Atma elleni meccsükről...+még akik pihenni fognak...lesz esélye az Atleticonak.
Esély az mindig van.LM10 írta:Sőt Pepe+Sneijder is eltiltott az Atma elleni meccsükről...+még akik pihenni fognak...lesz esélye az Atleticonak.
Annyi különbség van a két ember között, hogy Cruyff-ra ezrek tekintenek bálványként, s tátott szájjal hallgatják a mondanivalóját, ellenben Ronceroval, aki egy országos idióta.egyébként én ugyanígy vagyok a madrid részéről legfőképpen a tomas roncero nevű emberrel
csodálkoznék, ha madridszurkolóként tetszenének neked cruyff nyilatkozatai, dehát ezek a megszólalásai általában inkább az fcb híveinek szólnak, mivel leginkább ők is kérdezik.ra95 írta:Többnyire tisztelettudó embernek tartom magam, de nálam Cruyff nyilatkozatai általában kiverik a biztosítékot. A játékos és edzői multjába nem akarok és nem is tudnék belekötni, de ha olyanokat mond, h a Barca elajándékozta a legutóbbi 2 bajnokságot, meg, hogy egy vereség a városi rivális ellen, az a Barcának tökéletes, akkor viselje a következményeit.
Azért említetteem meg, mert már akkor is nagy butaságnak tartottam, amit mondott, de nem bizonyosodott be, most viszont, hogy igen mki elfelejti, mintha mi sem történt volna
Ebben nem téved, mert az oldal tulajdonosai barca drukkerek! (Vagy nagyon jól leplezik, ha nem!ebben tévedsz. mi az hogy csak a Barca drukkerek honlapja? nincs kisajátítva...
Azért lett volna több máker meccsünk,mert állítólag ellenetek fújt a spori,olyan meccseken,amikor amúgy sem nektek állt a zászló-Prince- írta:Szerintem mind a két félnek voltak "mákos" mérkőzései. Talán idén több volt a Barcelonának, mert ősszel amikor nem voltunk jobbak az ellenfélnél, akkor elég gyakran ellenünk tévedett a játékvezető, és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nagyon gyengén rajtoltunk. A Barcelona meggyőzően kezdett, viszont télre kissé elfogyott a lendület, sok mérkőzést tényleg szerencsével nyernek. De a szerencsével semmi bajom, az a játék része. Engem az idegesít, amikor látványosan tévednek a játékvezetők, de ez egy másik téma, és nem szeretnék ismét passzív vitába kezdeni.![]()