Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.03.15. 16:46:55

zsuni írta:
pepe keze gusztustalan elnézés volt.
ó igen és az hogy is volt sneijder szabadrugásánál, amikor a bilbao védö a 16oson belül a combjával és a karjával összeszoritotta a labdát?
az persze nem lehetett volna 11es.
mind2 befujható lett volna, de igy a meg nem adott 11esek 1-1.
Hagyjuk már a Realt tegnap ismét példát kaptunk abból h a bírók mennyire a Reallal vannak érdekes módon a Bilbaot szórta ki fele még a kispadról is míg a realosok szinte bármit megcsinálhattak nem volt következménye. Ennyit róluk. Rem aki az El Clasicót vezeti az nem lesz Real párti és rendesen fújja a sípot.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
zsuni
Capitá del Barça

2009.03.15. 16:44:00

pepe keze gusztustalan elnézés volt.
ó igen és az hogy is volt sneijder szabadrugásánál, amikor a bilbao védö a 16oson belül a combjával és a karjával összeszoritotta a labdát?
az persze nem lehetett volna 11es.
mind2 befujható lett volna, de igy a meg nem adott 11esek 1-1.
Brian 20

2009.03.15. 16:29:50

A Real Madrid labdarúgó csapat elkezdett egy sorozatot ami így kezdődött:
mallorca ellen 0 kapott gól
atletico ellen 1 kapott gól
bilbao ellen 2 kapott gól
ha jövőhéten folytatlodik akkor almeria ellen 3 kapott gól és így tovább...
tudom, hogy nem így lesz, de nem bánnám
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.15. 10:20:52

Fecooo írta:
Anarius írta:és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
ezzel nem értek egyet...
az El Classico is csak 3 pontot ér... még ha nyer is azon a Real, nem érnek vele semmit, ha addig megmaradna legalább kétmeccsnyi (min. 4 pont) különbség.
majd meglátjuk, mi lesz, nem kell előrerohanni...
Meg ha minden jól megy, akkor mi még talpon leszünk a BL-ban, és pl. ha egy mu, vagy pool lesz az ellenfél az elődöntőben, akkor bizony az El Calassicora nem biztos fel tudunk ugy pörögni, 2 elődöntő között. Ezért nehéz a jó csapatoknak, több fronton kell helyt állniuk, ellenben azokkal akik a legjobb 16 között gyalázatos körülmények között kizugnak.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.03.15. 10:17:31

Sztem is kár foglalkozni minden meccsük után a Madriddal. Ha ma nyerünk, akkor semmi sem történt ebben a fordulóban. Az is vicc, amit tegnap olvastam itt valakitől, h már csak 3 pont és simán behúzhatják. Akkor lesz már csak 3 pont, ha mi is játszottunk és vesztünk, addig minek írtok le ilyet? Egy fordulóról akkor van értelme beszélgetni, ha véget ért, mindenki játszott.
ferninho
Madridista

2009.03.15. 10:15:09

és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
hagyjátok már ezt a labdarúgás szégyenét. akár mikor nyertünk bajnokságot mindig találtatok valami kifogást. úgy látszik ha most is nyernénk(amire elég csekély az esély) akkor ez lenne az új duma. meg persze hogy odaadtuk a bajnokságot a madridnak...
de mint már említettem, erre kevés az esély (sajnos)
és a legborzasztóbb az hogy 2 azaz 2 bajnokság megnyerése után mégjobban le van szarozva a madrid mint amikor már a galakitkus korszak végén nem nyert semmit a real. azért ezen el lehetne gondolkodni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2009.03.15. 10:18:05-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.15. 10:14:08

Anarius írta:és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
ezzel nem értek egyet...
az El Classico is csak 3 pontot ér... még ha nyer is azon a Real, nem érnek vele semmit, ha addig megmaradna legalább kétmeccsnyi (min. 4 pont) különbség.
majd meglátjuk, mi lesz, nem kell előrerohanni...
Anarius
Barça B

2009.03.15. 10:12:05

és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
recrea
Llegenda del Barça

2009.03.15. 10:11:17

LG írta:De azért nem lehet elmenni az mellett, h ezen a meccsen is szégyen volt a biráskodás. Nem illik ezzel foglalkozni, de az utóbbi időben nevetséges már ami folyik, a Madrid rendszeresen kedvező itéleteket kap, minket meg szivatnak. A BL-ban, ahol sokkal szinvonalasabb a játékvezetés, meg lehet nézni mit alkotott a 2 csapat.
yeste kiállítása jogos volt, ne lökjön fel senkit büntetlenül, nem sportpályára való viselkedés, nem is értem mi volt a baja. marcelo esését meg minden spori befújja, simán megadható. heinze öngóljáról meg annyit, h feküdt sneijder a földön, a bilbao meg nem rúgta ki a labdát, ezért rohant ki casillas, akire aztán mindent lehet mondani, csak azt nem h sportszerűtlen. [auto_cenzúra] játékkal, de megérdemelten nyert a real. elismerem, ezeken kívül van mibe belekötni, pepe keze gusztustalan elnézés volt. ennek ellenére kicsit elfogultnak érzem a hozzászólásodat :wink:
wakii
Jugador d'estrella

2009.03.15. 10:09:00

socio66 írta: A meccsről meg annyit: Nem volt 3 gól a csapatok közt és a bírónak is volt néhány véleményes ítélete,általában a Real javára. A kiállítás szerintem nem volt jogos,a meccs elején történt ütésért viszont járt volna a piros. Ezzel a két döntéssel gyakorlatilag eldöntötte a meccset a játékvezető,mert bár a Bilbao nem adta olcsón a bőrét,csak idő kérdése volt,hogy a Real elhúz.
Győztek,gratula.Ennyi.Ma nyerünk mi is és senkit nem fog érdekelni hogy mit játszott a rivális. Persze én is örülök,ha kikapnak,de egy megnyert meccsük miatt nem fogok falra mászni.Főleg úgy,hogy a saját kezünkben van a sorsunk.
hát mint játékvezető ez szerinetm teljesen jogos piros lap volt, más kérdés hogy huntelaart is kikellett volna szórni....
De azért nem lehet elmenni az mellett, h ezen a meccsen is szégyen volt a biráskodás. Nem illik ezzel foglalkozni, de az utóbbi időben nevetséges már ami folyik, a Madrid rendszeresen kedvező itéleteket kap, minket meg szivatnak. A BL-ban, ahol sokkal szinvonalasabb a játékvezetés, meg lehet nézni mit alkotott a 2 csapat.

Nem akarok ezen vitázni semmi értelme, mondj két olyan meccset amikor ellenetek fújtak...

Meg amig vezetitek a bajnokságot, miért foglalkoztok mit játszik a Madrid? akkor se nyernénk bajnokságot, ha minden meccsen rugnánk 10 gólt gyönyörű játékkal (amire semmi esély), ti meg 1-0 izzadva hozznátok a meccsetek. és nektek még az is beleférne kikapnátok a bernabeuba, tehát nem tudom mit idegeskedtek
ezzel szerintem teljesen lényegtelen foglalkozni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wakii 2009.03.15. 10:11:45-kor.
♥ REAL MADRID ♥
ferninho
Madridista

2009.03.15. 10:07:03

a bilbao játszott anti focit...
a real meg nem hagyta magát...
higgyétek el ha ti győzetetek volna ugyanígy az nem lett volna anti foci...
ebbe biztos vagyok
és az a hú de nagy hód könyökös annyi volt hogy felugrottak ketten és hunti elfejelte a labdát és ahogy húzta vissza a kezét a kézfejével 1 picit megütötte az ellenfelet....
de köszönjük Farkas Norbi hogy túldramatizáltál mindent =D> =D> =D> =D> látszik rajta hogy enyhén barcás....
folyamatosan azt hajtogatta hogy ha azért a bilbaoi sárgát kapottt akkor ezért a realos miért nem. egyszerűen szánalmas volt.
casillas "potyájánál" meg szín tisztán látszik hogy féltette a fejét. és jól is tette.inkább egy gól mint egy sérülés...
azokat akik szerint anti foci volt, csak sajnálni tudom....
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.15. 10:06:23

Anarius írta:hát lekontrázni egy emberhátrányban lévő kiesőjelöltet nem nagy téma már nem azért.
A Bilbao mióta kiesőjelölt? ott vannak az UEFA-s helyek közelében...
a tavalyi szezonban még azok voltak, de idén már nem...
bocsi az offért!
Anarius
Barça B

2009.03.15. 10:04:08

hát lekontrázni egy emberhátrányban lévő kiesőjelöltet nem nagy téma már nem azért.
adrenalin88
Barça B

2009.03.15. 09:56:15

Miről beszéltek? :D antifoci? 5 gólt lőni mióta antifoci? ha 2-10re nyerünk akkor már támadó foci? na hagyjuk már.. :D
Kép

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.15. 09:45:52

Mindegy, a lényeg hogy hozzuk a meccseinket és kész. Yeste buta volt, a piros nélkül simán benne volt az x a meccsben. Ma nyerünk, és megint stabil, biztos előnyünk lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.15. 09:41:56

De azért nem lehet elmenni az mellett, h ezen a meccsen is szégyen volt a biráskodás. Nem illik ezzel foglalkozni, de az utóbbi időben nevetséges már ami folyik, a Madrid rendszeresen kedvező itéleteket kap, minket meg szivatnak. A BL-ban, ahol sokkal szinvonalasabb a játékvezetés, meg lehet nézni mit alkotott a 2 csapat.
socio66

2009.03.15. 09:27:27

Látom néhányan szépen lesüllyedtek itt arra a szintre,amit kb. a mindenkiáltal leszólt 'madridista kisgyerekek' ütnek meg olykor..grat.
ráadásul a moderált postokat még nem is láttam..pff
A meccsről meg annyit: Nem volt 3 gól a csapatok közt és a bírónak is volt néhány véleményes ítélete,általában a Real javára. A kiállítás szerintem nem volt jogos,a meccs elején történt ütésért viszont járt volna a piros. Ezzel a két döntéssel gyakorlatilag eldöntötte a meccset a játékvezető,mert bár a Bilbao nem adta olcsón a bőrét,csak idő kérdése volt,hogy a Real elhúz.
Győztek,gratula.Ennyi.Ma nyerünk mi is és senkit nem fog érdekelni hogy mit játszott a rivális. Persze én is örülök,ha kikapnak,de egy megnyert meccsük miatt nem fogok falra mászni.Főleg úgy,hogy a saját kezünkben van a sorsunk.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.15. 09:24:52

nem láttam a meccset. Ha igaz, amit sokan írnak, tehát Hunti ütött, és ezt nem vette észre a bíró, jól van...van ilyen...
rosszul játszott a real és mégis nyert? akkor mi van? ősszel, mielőtt elindult volna a fantasztikus menetelés, a mi csapatunknak is voltak necces meccsei, elég a Betis, Bilbao, Espanyol meccseket említeni...
egy dolgot meg kell értenie sokaknak: a real kerete "gyenge", azt a játékot játszák, amivel hatékonyak tudnak lenni, ha ez antifoci, akkor a jm-féle chelsea és most az inter mi? a modern fociban sajnos így (is) lehet érvényesülni, lásd a görögöket...
nem kell törődni a Real-lal, a Barca vezet és nincs más dolga a csapatnak, mint tartani az előnyt legalább 1 ponton (biztos, ami biztos...)
Ramos Real-ja és Benitez Liverpool-ja is eredménycentrikus focit játszik, de ezek számomra nagyságrendekkel nézhetőbbek, mint a szpesöl zéró-féle robotfoci...
fejezzétek be, nincs értelme a marakodásnak, ma győzni kell és akkor nem lesz gond!
Visca el Barca!
Tim
Mezei fórumozó

2009.03.15. 08:35:03

Legalább 10 hozzászólást kellett törölnöm,és elsősorban nem a madridista kollégáktól..Hagyjátok már ezt a kicsinyes marakodást! Figyelmetekbe ajánlok 1-1 hozzászólást mindkét részről,amikkel maximálisan egyetértek.
Aprieto írta:Értelmetlen bármit is írni. Vérben forgó szemmel ül itt pár ember ha nyer a Madrid.

Azért annyit idepöttyenek, -azon túl hogy kicsit fel kéne nőni néhányotoknak...- hogy am,ennyiben nyáron Perez úrral érkezni fog két-három olyan játékos a Madridba akik vissza tudják emelni őket a szűk elitbe és megtartják ezt a hihetetlen alázatukat, akkor nagyon kemény és sokkal szorosabb küzdelemre kell számítani jövőre.
Én ezt kívánom. Na meg jó éjt :)
CS0ki írta: én sem értem mit aggódnak itt páran...
mi ha nyerünk, akkor rendszerint [auto_cenzúra] játékkal(nem mindig, de gyakran), ha ti, akkor elméletileg szépen(nem mindig, de gyakran! :) )! Vezettek 6 ponttal. Csak meg kell verni minket is, és 9 ponttal nyerhetitek legalább a bajnokságot! Mi a probléma? :roll:
Kép
joejoe.
Barça C

2009.03.15. 08:19:54

Mert a barca góloknál nem szoktak kiabálni? Fekete fehérben látsz már mindent, ne túlozz......

Bírók itt is ott is tévedtek egész évben, nem azon fog múlni hanem a klasszikuson és a többi hátralévő meccsen. Viszont érdekes látni hogy már az okokat keresitek, pedig még Ti vezetitek a tabellát és Ti vagytok az esélyesek.....
HALA MADRID
wakii
Jugador d'estrella

2009.03.15. 07:38:36

De azért szép volt amit bepotyázott a casillas!

mert Valdes idén még nem kapott potyát :wink: :wink: :lol:
♥ REAL MADRID ♥
baas11
Entrenador del Barça

2009.03.15. 00:32:09

látom ezt sem érted...de nem baj
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.03.15. 00:01:09

Hát az a helyzet ,hogy ez a meccs lehetett volna x is ha mondjuk a bilbao-nál nem ilyen forrófejűek a játékosok ha viszont ilyenek akkor meg nem kell csodálkozni ha nyer a real. Szerintem ez a bilbao nem volt annyival rosszabb mint az eredménybeli különbség jelzi.
Viszont én nem aggódnék,jelenleg ugyanis van annyira jó a Barca ,hogy gond nélkül megverje az Almería-t és ne hagyja csökkenteni a különbséget.
...
Heinze hozta a formáját.... már ha van ilyenje..
Aprieto

2009.03.14. 23:57:43

Értelmetlen bármit is írni. Vérben forgó szemmel ül itt pár ember ha nyer a Madrid.

Azért annyit idepöttyenek, -azon túl hogy kicsit fel kéne nőni néhányotoknak...- hogy am,ennyiben nyáron Perez úrral érkezni fog két-három olyan játékos a Madridba akik vissza tudják emelni őket a szűk elitbe és megtartják ezt a hihetetlen alázatukat, akkor nagyon kemény és sokkal szorosabb küzdelemre kell számítani jövőre.
Én ezt kívánom. Na meg jó éjt :)
Lezárt