Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a válogatott szünet hihetetlen jókor jött!albicelesteX írta:A válogatott szünetben remélem felépülnek és harcra készek lesznek mind!!!
CáceresKaszaresz
Hát egyik gólhelyzetet sem játszotta ki magának. Tulajdonképpen mindkettőbe csak a lábát tette bele. Persze örülök neki, mert kell az arany csuka! Xavi pedig nagyot játszott tegnap!Surprised Confused Hát szerintem nem Xavi volt a legjobb a meccsen hanem Eto. Eto rúgott két gólt meg adott egy zseniális gólpasszt Xavinak
Az hogy mennyire világ legjobbja a csapat akkor fog kiderülni, ha szembe jön egy olyan csapat akik tudják zavarni a szervező játékunkat. Az első félidőben nem volt kapura lövése az ellenfélnek. Nagyon várom a BL-t már csak ezért is. ott lesz igazi mérce a csapatnak, na meg a bajnokságban is kezdődik lassan az 5-ös halálfutam amit a sevillaval indítunk. Remélem addigra mindenki felépül és stabilizálódik a jó forma.Nastic07 írta:Kérem szépen ez a barca egyértelműen a világ jelenlegi legjobb csapata!
És nem csak azért mert a támadó sor egy bizonyos Messi is jelen van hanem a középpályások is hihetetlenül jól tudják nyújtani azt ,ami egy nagy csapathoz kell!
Bár a védelmünk hagy némi kívánni valót ,hiszen kapunk érdekes gólokat!
De biztos vagyok benne ,h több címet is szerzünk!
Örökké barca!
Sztem nagyon gyenge volt mezőnyben ....főleg összjátékban meglepően sok rossz passza ,vagy pontatlan vagy későn vagy egyáltalán nem passzolt amikor kellett volna...aeroxman írta:![]()
Hát szerintem nem Xavi volt a legjobb a meccsen hanem Eto. Eto rúgott két gólt meg adott egy zseniális gólpasszt Xavinak
Igen, és ez általában csak a két, Barca elleni meccs a szezonbanmiihii írta: Az Espanyolnak meg van időnként egy-egy jól sikerült meccse...
OK, értem én az okfejtésedet. Szerintem mindenkinek feltűnt, hogy 60 perc után visszaesett a csapat, vagy hogy a Malaga valóban nem mérce a Barca-nak. De én nem hiszem, hogy egy ilyen siker után számon kéne kérni a csapattól, hogy 6-0 után miért nem ugyanolyan intenzitással játszanak. Egyszerűen a következő hetek erőltetett menetét képtelenség lesz tartani, ha nem pihennek (akár meccsek közben is!) a játékosok. Az utolsó fél órára valóban elfogyott a lendület, meg kicsit az ötlet is, de még így is rúghattak volna 1-2 gólt, mert a helyzetek megvoltak. Igaz, kaphattunk volna is. Szerintem minden valamirevaló csapat megérezné a teljes középpályássor lecserélését. Nem könnyű ugyanis ilyen kvalitású játékosokat pótolni.mess2009 írta: Mindenki "aki előtt nem hullik le a vörös posztó" egy ilyen pazar meccs után láthatta szerintem azt is amit én ki akartam fejezni: ez a Malaga tegnap gyenge teljesítményt nyújtott, klasszis csatár(ok) nélkül! A másik(lehet mondani, hogy vesszőparipám) Etoó játéka. Nekem úgy tünt, hogy két gól után szinte a társai jobban akarták, hogy gólt lőjön végre...Mindkét gólját tiszta helyzetben, csak be kellett pöccinteni! Tudom, nem kell kioktatnotok, igen ahoz ott kell lenni jókor jó időben ...ez OK aláírom, de amikor neki kell ráfordulni egy előreadott labdára és átmenni a védőkön ..nos ezzel mostanában nagyon gyengén muzsikál.
Mégegyszer leírom: zseniális meccset láttam tegnap óriási öröm érezni, hogy kilábaltunk végre a gödörből, azt is pontosan tudom, hogy a Malaga éppen azért nem tudott tegnap komoly ellenállást mutatni, mert ilyen csapattal szemben, ennyi klasszissal ez lehetetlen volt!!
De azért lehet és sztem kell is reálisan elemezni, még egy ilyen helyzetben is, mint ahogyan azt néhányan (velem együtt) meg is tették.
szntem pontokban nem lesz meg. nem hiszem,h a mostani rangadós heteket majd úgy hozzuk mint ősszel,amikor már a bl re se igen kellett figyelni, most meg ugye ha minden jól megy két bl elődöntő fog közé ékelődni, nem sok sanszot látok rá,h olyan %al hozzuk azokat a meccseket a ligában, mint ősszel. gólokat meglátjuk, attól függ a kicsiket mennyire szórjuk meg. de a lényeg,h legyen meg a bajnokság.lionelmessi19 írta:Ami bizony azt jelenti, hogy mindkettőt meg fogjuk dönteni, ha az eddigi átlagteljesítményünkkel folytatjuk a végéig, méghozzá bőven.Varga Tamás írta: 107 gól, 1989-90-ben.
A pontrekord 92, de akkor 42 fordulós volt a bajnokság.
Kereken 3as bajnokigól átlagunk van, és közel 2,5 pontot szerzünk mérkőzésenként. A gólrekordnál 2,81es átlaga volt annak a csapatnak az évben, míg a 92 pontos rekordnál 2,18as meccsenkénti pontátlaga volt a rekordernek.
Egyébként pedig 10 meccs alatt kell szereznünk 24 pontot a 30ból, ami valószínűleg a bajnoksághoz is elég volna(csak az elclassico eredménye befolyásolná, ha a madrid ezalatt nem bukna), illetve ugyanezen 10 meccs alatt kell rúniuk a fiúknak 24 gólt, ami szintén nem lehetetlen küldetés, főleg az eddigieket tekintve.
Minden esély megvan az abszolút rekorder bajnokságra.
Nem tudom feltűnt-e, hogy az utolsó fél órára a teljes középpályánk kicserélődött? Egy Bojan, Gudi, Keita triótól azért ne várjuk már el ugyanazt, mint a standard középpályánktól. Ez abszurdum. Ráadásul, ha jól sejtem, ebben a felállásban ez a középpálya most játszott először. Ahhoz képest nem voltak rosszak.mess2009 írta: De nézzünk pár észrevételt, ami nem tetszett, vagy amire azért nem árt figyelni: Egyszerűen nem értem ezt a Spanyol bajnokságot, hogy lehet ez a csapat ennyire előre pl.-ul ahhoz az Espanyolhoz viszonyítva, akik ugye....,mert valjuk be eltekintve a II. félidő 30 percétől, igencsak halovány teljesítményt nyujtott. Ezúttal sem volt a pályán (velünk szemben) klasszis csatár!!
Etoó (megdicsértem amiért lehetett!) a kb.a 60. perc utáni szakaszban egyetlen labdát sem tudott megjátszani, félelmetes, hogy a Xavi-Iniesta páros kiállása után mennyire szétesett a játékunk! Nem baj persze, hogy a védelem is dolgozott egy kicsit, de ebben a játékrészben újra azt éreztem, hogy ha itt lenne egy (mondjuk: Agüero..) nem ússzuk meg gól nélkül.
Hát nagyjából ilyennek láttam én, és nagyon jól szórakoztam, még sok ilyen vagy ehez hasonlót kívánok a csapatnak és nekünk is!
Ami bizony azt jelenti, hogy mindkettőt meg fogjuk dönteni, ha az eddigi átlagteljesítményünkkel folytatjuk a végéig, méghozzá bőven.Varga Tamás írta: 107 gól, 1989-90-ben.
A pontrekord 92, de akkor 42 fordulós volt a bajnokság.
107 gól, 1989-90-ben.Colos írta:Mennyi a gól és a pontrekord?Caesarka írta:Fordulónként 2-3 gól és megdöntjük a madrid rekordjűt!
mess2009 írta: De nézzünk pár észrevételt, ami nem tetszett, vagy amire azért nem árt figyelni: Egyszerűen nem értem ezt a Spanyol bajnokságot, hogy lehet ez a csapat ennyire előre pl.-ul ahhoz az Espanyolhoz viszonyítva, akik ugye....,mert valjuk be eltekintve a II. félidő 30 percétől, igencsak halovány teljesítményt nyujtott. Ezúttal sem volt a pályán (velünk szemben) klasszis csatár!!
Etoó (megdicsértem amiért lehetett!) a kb.a 60. perc utáni szakaszban egyetlen labdát sem tudott megjátszani, félelmetes, hogy a Xavi-Iniesta páros kiállása után mennyire szétesett a játékunk! Nem baj persze, hogy a védelem is dolgozott egy kicsit, de ebben a játékrészben újra azt éreztem, hogy ha itt lenne egy (mondjuk: Agüero..) nem ússzuk meg gól nélkül.
Hát nagyjából ilyennek láttam én, és nagyon jól szórakoztam, még sok ilyen vagy ehez hasonlót kívánok a csapatnak és nekünk is!