Bajnoki Mérkőzések 08-09
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A ma esti meccsen hoztuk a kötelezőt. Nem játszottunk szépen, ki sem tömtük az ellenfelet, de azt gondolom, ez érthető. Utazásokkal teli válogatott meccsek után, és fárasztó Klub-menetelés előtt állunk. Valamikor pihenni is kell, és a Valladolid meccs erre kiváló alkalmat szolgáltatott.
A meccsnek egyetlen szakasza volt, amikor a győzelmünk veszélyben forgott, az 55-65 perc között, de Messi és Alves behozatala megerősítette a helyzetünket. Előtte volt egy-két melegebb pillanat a kapunk előtt, a védelem működésében pici zavar mutatkozott.
Kiemelni, se pro, sem kontra nem tudnék senkit sem.
Örülök a győzelemnek, remélhetőleg szerdán ennél jobb játékkal 2-3 gólos előnyt hozunk össze a bajorok ellen. De a bajorok mai vereségéből senki ne vonjon le semmilyen túlzó következtetést. Dőreség lenne.
Szerintem.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
A meccsnek egyetlen szakasza volt, amikor a győzelmünk veszélyben forgott, az 55-65 perc között, de Messi és Alves behozatala megerősítette a helyzetünket. Előtte volt egy-két melegebb pillanat a kapunk előtt, a védelem működésében pici zavar mutatkozott.
Kiemelni, se pro, sem kontra nem tudnék senkit sem.
Örülök a győzelemnek, remélhetőleg szerdán ennél jobb játékkal 2-3 gólos előnyt hozunk össze a bajorok ellen. De a bajorok mai vereségéből senki ne vonjon le semmilyen túlzó következtetést. Dőreség lenne.
Szerintem.
CATALUNYA, TRIOMFANT!

- miihii
- KHAL
Nem is hiszem,h most elvárható volt a "száguldás"...2 válogatott meccs után,utazásokkal együtt,egy BL negyeddöntő előtti meccsen érthető,h nem csapattuk neki 1000el.A lényeg,h a rettentően fontos 3 pont a zsákban.Nem úgy mint a következő ellenfelünknek,akik talán beáldozták a bajnokit a BL oltárán.Kikapott A BM 5:1re...Mi meg kicsit rápihentünk a meccsre,de hozva a szükséges rovátkákat a tabelláhozKrojf írta:Rendesen behúzva hagytuk a kéziféket!
Így nehéz száguldani!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Capitá del Barça
Arra értem, hogy semmi lényege nem volt a fő cél a 3 pont volt. Nem kellet itt szép játékkal sok góllal nyerni csak a három pont.Colos írta:Mármint?fcbarcelonazsombi írta:Ez egy tipikus 3pontos meccs volt.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Rendesen behúzva hagytuk a kéziféket!
Így nehéz száguldani!
Olyan takaréklángon is megfőtt viszont a Valladolid, viszont remélem
hogy szerdára egy-két ballasztzsák leesik a Barca léggömbjének
kosarából, aztán a bajorok még távcsöves Katyusával sem lőnek
le minket!
A 3 bajnoki pont a zacsekban, lezárva.
Ha tartjuk a lépést, akkor megspóroljuk a hajtépést.
Nem baj ha hull a hó csak a Real ne jöjjön a nyakunkra!
Áldás békesség, Barca-toroknak ércesség!
K.
Így nehéz száguldani!
Olyan takaréklángon is megfőtt viszont a Valladolid, viszont remélem
hogy szerdára egy-két ballasztzsák leesik a Barca léggömbjének
kosarából, aztán a bajorok még távcsöves Katyusával sem lőnek
le minket!
A 3 bajnoki pont a zacsekban, lezárva.
Ha tartjuk a lépést, akkor megspóroljuk a hajtépést.
Nem baj ha hull a hó csak a Real ne jöjjön a nyakunkra!
Áldás békesség, Barca-toroknak ércesség!
K.
-
- Capitá del Barça
Ez egy tipikus 3pontos meccs volt. Nagyon örülök neki, mert elég nehéz volt. Most már teljes gőzzel a németekre lehet koncentrálni.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
én sztem jók leszünk, és remélem pedro megmutatja, h nekem miért ő a kedvencem az ifjoncok közül (bocsi busquets
) szurkoljunk 1ütt, még 10 perc és kezdés!!!

- LM10
- Director del Fútbol
Ez így van a Bilbao ellen is csak 1 gólla nyertünk még az őszön+a Betistől majdnem kikaptunk..de akkor nem volt nálunk annyi sztár mint most a válogatott meccsek alatt( Puyol,Ini,Márquez,Eto'o, Sylvinho stb)LG írta:Én azért aggódok, mert utoljára sem voltunk túl jók a válogatott meccsek után. Nagyon megterhelik a játékosokat, és előnyban vannak a kis csapatok, akik ilyenkor pihenhetnek.
Én azért aggódok, mert utoljára sem voltunk túl jók a válogatott meccsek után. Nagyon megterhelik a játékosokat, és előnyban vannak a kis csapatok, akik ilyenkor pihenhetnek.
- LM10
- Director del Fútbol
De ha belegondolunk a kezdőbe szinte mindenki ott volt majdnem az összes edzésen, kivéve Piqué és Xavi..de őnekik nem megterhelő az utazás mint Alves vagy Messi számára. Szal lehet hogy ez ügyes terv lesz Pep-től 

Nkm jobban teetszik, mint az előző verzió. Végre ott van Pedro, de nincs Titi. Ezzel kiegyeznék. Puyira meg kiváncsi leszek, mit nyújt sérüléséből visszatérve.Varga Tamás írta:...
Tippem ezzel a kezdővel: 1-3
Tippem a másik kezdővel: 1-2
megérzések. Samu biztos lő ma egyet, főleg, h számíthat Xavi labdáira.
haza érve a melóból egy barca győzelemnél semmi nem lenne jobbVarga Tamás írta:..

csakabarca
-
- Az Eurobarca Anonymusa
#VALDÉS
# PUYOL
# PIQUÉ
# MÁRQUEZ
# SYLVINHO
# XAVI
# KEITA
# BUSQUETS
# PEDRO
# ETO'O
# INIESTA
A sport.es szerint ez a kezdő.
http://www.sport.es/alminuto.asp?op=PAR ... artido=616
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.html
# PUYOL
# PIQUÉ
# MÁRQUEZ
# SYLVINHO
# XAVI
# KEITA
# BUSQUETS
# PEDRO
# ETO'O
# INIESTA
A sport.es szerint ez a kezdő.
http://www.sport.es/alminuto.asp?op=PAR ... artido=616
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.04.04. 19:21:05-kor.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
TénylegSlither írta:Hiányzik 1 játékos a 11-ből.Barcaman14 írta:Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o
Az eredmenyek.com akapján.Mindig itt nézem meg a kezdőt sza ltuti ez!!Hajrá fiuk!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
jaja. Megnéztem és az eredmenyek.com-on Bojan az.Slither írta:Hiányzik 1 játékos a 11-ből.Barcaman14 írta:Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o
Az eredmenyek.com akapján.Mindig itt nézem meg a kezdőt sza ltuti ez!!Hajrá fiuk!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Hiányzik 1 játékos a 11-ből.Barcaman14 írta:Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
A sportklub ugye a Barca meccset adja...mert több meccs is lesz ma 20.00kor ha jól láttam...