Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is hiszem,h most elvárható volt a "száguldás"...2 válogatott meccs után,utazásokkal együtt,egy BL negyeddöntő előtti meccsen érthető,h nem csapattuk neki 1000el.A lényeg,h a rettentően fontos 3 pont a zsákban.Nem úgy mint a következő ellenfelünknek,akik talán beáldozták a bajnokit a BL oltárán.Kikapott A BM 5:1re...Mi meg kicsit rápihentünk a meccsre,de hozva a szükséges rovátkákat a tabelláhozKrojf írta:Rendesen behúzva hagytuk a kéziféket!
Így nehéz száguldani!
Arra értem, hogy semmi lényege nem volt a fő cél a 3 pont volt. Nem kellet itt szép játékkal sok góllal nyerni csak a három pont.Colos írta:Mármint?fcbarcelonazsombi írta:Ez egy tipikus 3pontos meccs volt.
Ez így van a Bilbao ellen is csak 1 gólla nyertünk még az őszön+a Betistől majdnem kikaptunk..de akkor nem volt nálunk annyi sztár mint most a válogatott meccsek alatt( Puyol,Ini,Márquez,Eto'o, Sylvinho stb)LG írta:Én azért aggódok, mert utoljára sem voltunk túl jók a válogatott meccsek után. Nagyon megterhelik a játékosokat, és előnyban vannak a kis csapatok, akik ilyenkor pihenhetnek.
Nkm jobban teetszik, mint az előző verzió. Végre ott van Pedro, de nincs Titi. Ezzel kiegyeznék. Puyira meg kiváncsi leszek, mit nyújt sérüléséből visszatérve.Varga Tamás írta:...
haza érve a melóból egy barca győzelemnél semmi nem lenne jobbVarga Tamás írta:..
TénylegSlither írta:Hiányzik 1 játékos a 11-ből.Barcaman14 írta:Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o
Az eredmenyek.com akapján.Mindig itt nézem meg a kezdőt sza ltuti ez!!Hajrá fiuk!!
jaja. Megnéztem és az eredmenyek.com-on Bojan az.Slither írta:Hiányzik 1 játékos a 11-ből.Barcaman14 írta:Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o
Az eredmenyek.com akapján.Mindig itt nézem meg a kezdőt sza ltuti ez!!Hajrá fiuk!!
Hiányzik 1 játékos a 11-ből.Barcaman14 írta:Hivatalos kezdő: Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Sylvinho-Keita-Busquets-Xavi-Henry-Eto'o