Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.04.24. 14:50:51

- A Versenybizottság ma este 18 órától dönt Pepe ügyében. A portugál védő 6-8 meccses eltiltásra számíthat

végre pontot tehetünk a mondat végére, elég gáz szerintem hogy ebben a topicban már vagy 5 oldalon keresztül pepéről szóló hozzászólások vannak, én is fölháborodtam mikor láttam és még másnap is, de én már rég lenyugodtam, nem mi döntjük el, estére meglátjuk mit hoznak ki
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
TZS
Capitá del Barça

2009.04.24. 14:47:25

merx írta:mondja azt valaki, hogy vasárnap lesz a rangadók rangadója!!!!!!!
szombaton nem tudnám megnézni :?
Vasárnap (is) biztosan lesz, csak akkor már az ismétlést tudod megnézni. :D
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.24. 13:38:07

merx írta:mondja azt valaki, hogy vasárnap lesz a rangadók rangadója!!!!!!!
Vasárnap lesz!!! Bocsi, hazudtam, szombaton lesz! :wink:
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
merx
Capitá del Barça

2009.04.24. 13:34:56

mondja azt valaki, hogy vasárnap lesz a rangadók rangadója!!!!!!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.24. 13:24:11

Tavaly túl sok madridista rúgott belém többek között a sorfal miatt.
Fantasztikus... Amúgy ez a forrása mindennek. Mielőtt leírtad is biztos voltam benne. Valami miatt mégis elkezdődőtt ez a láncreakció. Te biztos nem rúgtál egy madridistába sem azután a bizonyos 0-3 után, 2005 őszén. Mit vársz akkor, hogy veled, hogyan viselkedjenek. Komolyan mondom, felnőtt emberek(tisztelet a kivételnek) és sokan úgy viselkednek mint valami óvodások. Azt hiszitek a Madridnak vagy a Barcának szurkolni olyan mint filmekben jó- vagy rosszfiúnak lenni. Ez természetesen mindkét oldalra érvényes. Borzasztóan gyerekes hozzállás. Főleg annak tudatában, hogy miken múlhat az, hogy valaki kinek kezd el szurkolni gyerekkorában. Biztos vagyok benne, hogy amikor a Barca mellett tetted le a voksod nem úgy választottad ki, hogy elolvastad vagy 10 klub történelmét és az alapján a Barca volt a legszimpatikusabb. Nüanszokon múlik. Ha 2001-2002ben kezdesz el focit
nézni lehet, hogy épp Real drukker lettél volna. Tiszteld az ellenfelet és az ellenfél szurkolóit is, még akkor is ha az ősi rivális Real Madridnak drukkol.
Döngetik a mellüket a klub ikonjaival, mint Puyol,Xavi vagy túloldalról Casillas, Raúl, de a szurkolók mégis sokszor lesüllyednek Eto'o vagy Gago szintjére...
Mindegy, ez csak az én véleményem.
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.24. 12:41:10

Én nem nagy szavakkal dobálózok, én valóban így gondolom. Perzse a szerénység fontos mindenek előtt, de ha a madridról van szó kérlek nézzétek el nekem a túlzott magabiztosságot.
Tavaly túl sok madridista rúgott belém többek között a sorfal miatt. És ahogy Henryban is, így bennem is ég a revans vágy! Ez talán még nem bűn?
Egyébként a mondatom melyik részével nem értetek egyet? Azzal, hogy a madrid már csúnyán focizik? vagy hogy ki mertem barca drukkerként mondani, hogy legyőzzük őket???
Tényleg nem értem mivel váltottam ki a felháborodásotok!
Ez a csapat megérdemli, hogy ne lehajtott fejjel álljon, ha szóba kerül a madrid...

És már 12 éve vagyok barca drukker, higgyétek el ha kikapunk, akkor sem mondok semmi rosszat a csapatra! Mikor a real csillogott mi pedig a tabella hátsó felében voltunk akkor is rendíthetetlenül bíztam a csapatban!
Visca el BARCA!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.24. 12:30:14

De jó, hogy ezt leírta előttem valaki. Nem nagyon akartam rá reagálni, de ugyanez volt a fejemben. Ilyenkor sokan állattá válnak és elkezdenek dobálózni a nagy szavakkal. Amikor pedig esetleg kikapunk jön a [auto_cenzúra] Etoo, Henry , etc..... Fel kéne nőni.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.24. 12:19:02

Majd nemsokára megmutatjuk ennek az antifocit játszó, saját mezét bemocskoló, a filozófiáját elhagyó, ellenfelet provokáló és ellenfelet rugdosó "királyi" gárdának, hogy mi is a foci valódi lényege és hogyan is kell profin focizni
Barcáé a szived és így viselkedsz? Mégis ki a példaképed? Xavitól Iniestatól Puyoltól ilyet nem tanulhattál. Biztos nagyon büszkék lennének rá, hogy ilyen szurkolójuk van... Az arcból vissza kéne venni, még semmit sem nyertünk idén. Ki is kaphatunk Madridban. 90 perc fog dönteni. bármi megtörténhet.
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.24. 11:58:46

Majd nemsokára megmutatjuk ennek az antifocit játszó, saját mezét bemocskoló, a filozófiáját elhagyó, ellenfelet provokáló és ellenfelet rugdosó "királyi" gárdának, hogy mi is a foci valódi lényege és hogyan is kell profin focizni :lol:
Már nagyon várom a meccset! Szép, elegáns, és eredményes focit várok a csapattól!
Visca el BARCA!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.24. 11:37:48

Hát igen. Materazzi is nagy szégyene a futballnak :lol:
Persze mindenki hibázhat. Pepétől még nem láttam ilyet, Materazzi meg felesleges durvaságával hivja fel magára a figyelmet.
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.04.24. 11:36:43

ne felejtsük el Materazzit... Őt is mindenképp eltiltanám a focitól örökre... Sajnos van olyan sok játékos a fociban amelyek nem focisták hanem ítéletvégrehajtók...
KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.24. 10:44:19

Elég nagy szégyen, hogy ilyen vadállatok pályán vannak. Nem azért mert reálos, de énis eltiltanám örökre.
Persze ha azt vesszük, hogy a többiek sem kaptak valami nagy büntetést. (Keane és az a néhány angol favágó, akik lábakat törnek...) akkor pár meccs + a LELKIISMERET FURDALÁs, ami talán tényleg nagyobb dolog neki.
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.04.24. 10:28:40

Hát ez a "fehér holló" nem tudom mit nézett, mit látott. Casquero-t pont úgy lökte meg Pepe, hogy kibillenjen az egyensúlyából és ne tudjon kapuralőni. Az meg hogy nem okozott súlyos sérülést... no comment. Szerinted szándékosan a mezére rúgott?
Előre a TITOlusokért!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.04.24. 10:24:38

Üdv mindenkinek!
Ha jól emlékszem a Valencia játékosát David Navarrot(?) fél évre meszelték el, amiért behúzott egyet az Interes Burdissonak. Bár a két eset nem azonos, hasonlóan súlyos sportszerűtlenség, úgyhogy hasonló ítélet esetén sem lennék meglepve.
Azt viszont erős túlzásnak érzem, hogy vannak, akik örökre eltiltanák Pepét a futballtól.
Rivaldo-A Legnagyobb.
abreu
Jugador d'estrella

2009.04.24. 09:55:08

tubatibi írta:úristen.
persze tiltsuk el a focitól, a liga egyik legjobb védőjét, nah tiltsuk el. :wink: ű
nem értem mit kell ennyire felfújni a dolgot.
ezzel, ha mi lett volna, ha a szeretteidet rúgja meg...hát szabod, nem a szeretteid fociznak. :roll:
és vannak még fehér hollók köztetek is:
Kit érdekel ha Pepe a liga egyik védője :?: Rá ugyanugy vonatkoznak a szabályok, ez nem lehet mentség.
House
Entrenador del Barça

2009.04.24. 09:41:17

Amit Pepe művelt, az szégyen, és bárki bármit mond, az. Minimum 10 meccses eltiltást neki. :!: Egyébként nem is csodálnám, hogy megbánta amit csinált.

Ennyit Pepéről, ha még csinálna ilyet, 1-2 szezonra el is tiltanám minden első osztályból. De most már tényleg elég, eléggé kielemeztük a helyzetet.

Egy kis off: Megnéztem, mit csinált R Keane. :shock: Az az ember (is) egy vadállat. :shock:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.04.24. 09:38:39

megkerestem, csak annak linkelek aki nem tudja miről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=0jtjOlGS ... re=related

Sportszerű az ilyen ember? no comment. okádék.

Szerk:

Visszaolvastam vagy 10 lapot, csak erről volt szó a téma. Én lemaradtam róla mivel nem nézek real meccseket SOHA. S lám, már rajtam kívül is belinkelték a videót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2009.04.24. 10:10:18-kor.
KépKép
Charlie
Öreg Harcos

2009.04.24. 09:33:23

Egyesek szerint az mentség egy ilyen tettre, ha valaki jó képeségekkel rendelkezik?

Szégyen amit művelt, ugyanezen a véleményen lennék, ha bárki tette volna.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2009.04.24. 08:43:13

Ez a viselkedés,amit PEPÉCSKE képviselt,bemutatja,hogy a madrid nem tudja tartani magát,ha vert helyzetben van...remélem ellenünk sem játszik majd a nyúlkatrócban(bernabeuuu)
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
LM10
Director del Fútbol

2009.04.24. 07:56:32

hölör írta:úristen.
persze tiltsuk el a focitól, a liga egyik legjobb védőjét, nah tiltsuk el. :wink:
Puyol,Márquez,Piqué,Marchena, S.Ramos. Csak pár név csuklóból. :wink:

SZERK: A Pepe dolog másként :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=DrtsIRa0DSo
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.24. 07:51:34

hölör írta:úristen.
persze tiltsuk el a focitól, a liga egyik legjobb védőjét, nah tiltsuk el. :wink: ű
Pepéről van szó? :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
hölör
Jugador del Barça

2009.04.24. 06:49:31

[quote="tubatibi"]úristen.
ezzel, ha mi lett volna, ha a szeretteidet rúgja meg...hát szabod, nem a szeretteid fociznak. :roll:

Szerintem sok ember azért "fújja fel" a dolgot, mert amikor valakinek úgymond elgurul a gyógyszere az nem tart 2-3-5 percig, hanem mérgében odarúg/odaüt egyet egy embernek és kész. Ehhez képest Pepe ámokfutást rendezett és aki a közelébe ment az ellenfél játékosai közül az kapott és akkor még nem beszéltünk a győztes gólnál a pályára rohanással (bár ezt én nem láttam). És mi köze van ennek ahhoz, hogy a "liga egyik legjobb védője"?, amivel sokan egyébként sem értenek egyet, na ezt nem értem.

Természetesen én sem gondolom, hogy egy gyilkossággal lehetne összehasonlítani, DE mindenképpen érzékeltetni kell, hogy ez több volt, egy szimpla méregkitörésről. A rossz ütemű, sérülést okozó becsúszásszal való hasonlat meg egyszerűen rossz és értelmezhetetlen. Semmi köze ehhez az esethez.

Szerintem ha a Madrid szerecsenmosdatásos taktikája menni fog, akkor 3 meccset kap, ha nem akkor 5-öt, habár én ezt kevésnek tartom (nálam 5-10 meccset kapna), nem lesz több, mindenesetre az MLSZ elintézné egy 4-6 hónapos eltiltással (mintha korábban lett volna ilyen), ami a nyáron lejárna. :)

Én azt gondolom, hogy ami büntetés lehetne az sokkal inkább a csapattól kaphatja/kaphatná. Volt már rá példa, hogy ilyen eset után megszabadult egy csapat a renitens játékosától és a mérhetetlen image rombolás, amit Pepe elért a reálnál még ilyen "eredménnyel" is járhat.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
tubatibi
Barça B

2009.04.24. 06:13:18

úristen.
Egy Barca drukker irta:

"Végignéztem az esetet, ami Pepével történt. *** egy kis történet, de nem olyan durva és főleg nem olyan, mint ahogy egyesek leírják. Eldurrant az agya, ez tisztán látszik. Belerúgott -magánkívül- kettőt..és egyébként tegyük hozzá, vitán felül áll, hogy a csatár színészkedett. Nem, a tizi az jogos volt, mert a lökés megtörtént, kinyújtotta a kezét pepe, ostoba volt. De elég későn kapcsolt a játékos, h el kell esni, ráadásul külön utálom az ilyet, rálőhette volna, nagy ziccer volt..inkább elesett, kiállíttatta pepét és kihagyták a büntetőt. Bravó. Egyáltalán nem sportolóhoz méltó volt, ahogy pepe viselkedett, de a dühe tehát részben jogos és érthető és sérülést az ellenfélnek akkor volt a legnagyobb esélye okozni, mikor lelökték a srácról és így majdnem rálépett... És még valami: én a barcának szurkolok és Pepe azok közt van, akiktől nem féltem Messi lábát, mert technikás és korrekt védő. Az, hogy eldurrant egyszer az agya, az három meccsnél több eltiltást nehogymár érjen... Ha balhés védőről lenne szó, akkor megértem, deha egyszer Pepe nem ilyen..? A következő ilyennél másképpen kell hozzáálni majd a dologhoz, de nem valószínű, hogy lesz még ilyen. Más bajnokságban nem egy játékos direkt lábattört már, életeket tettek boldogan és szándékosan tönkre...ehhez képest pepe semmit nem csinált. Durva volt a szituáció, ezért nem egy, hanem három meccs eltiltás, de ennyi. Pepén kívül a bajnokságok tele vannak rosszindulatú, sunyi *** védőkkel, akiknek ha nem is borul el az agyuk és nincs ilyen ámokfutásuk, akkor is sokkal többet ártanak a focinak és a focistáknak. Nem kell látványos lábtörés..elég, ha folyamatosan faragják a technikás játékost. Rdinho92: én csak annyit mondok, hogy Ronaldinho nagyon nagy kedvencem, de láttam már egyszer megrúgni egy földön levő játékost. Csak a nicked miatt mondom ezt..nem kéne a szezont a fazonnal keverni..3 meccs eltiltás bőven elég egy olyan játékosnak, aki ilyet még soha nem csinált és a hasonló sem jellemző rá. Egyébként halkan jegyzem meg, hogy azok, akik a 16oson belül inkább elesnek, minthogy góltlőjjenek, hát örülnék is, ha félteniük kéne a gerincüket. Csak az a baj, hogy azoknak nincs olyanjuk :)"
nem tudom melyik ember írta itt.
de annak: =; \:D/ =D> =D> =D> 8) :wink:
látjátok, attól, hogy barca szurkolók vagytok nem muszáj mindig a hibát keresni a realban(és ez fordítva is igaz.)
bob marley fan.
miihii
KHAL

2009.04.24. 05:37:21

marci6p írta:Van-e itt olyan Real szurkoló, aki úgy gondolja, hogy Messi dobálja magát és hizstizik a meccseken?!?
Csak azért, mert most olvastam odaát(madridista) és valaki, aki így gondolja az kifejthetné, mert meghalok a röhögéstől.
Ha már odaát olvastad,akkor miért nem ott kérdezed és attól,aki beírta? :idea:
De ez csak egy 5let... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
chonggy
Capitá del Barça

2009.04.24. 00:15:21

csütörtök, 19:56 - A Marca értesülései szerint Pepe felhívta Casquerót, azonban a Getafe középpályása nem vette fel a telefont, így az üzenetrögzítőjén hagyott üzenetet. Amint a klubtól megkapja az uruguayi Albín telefonszámát, Pepe őt is megkeresi majd.

madridistán irja.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Lezárt