Thierry Henry
Ma nagyot játszott ! Remélem nincs komoly baja, ez a játék kell a cselzi ellen is.
Nem szóltam.szajko írta:Lehet meglincseltek vagy nem tom, de nálam most nem lenne kezdő.
Iniesta játszana helyette a bal oldalt és Keita pedig Iiniesta helyén.
Ramos gyors és ide most egy Ini féle kreatív játékos kell, aki oda-vissza 10x beforgatja.

2 ilyen higgadt megoldást nem sok csatár tud.
Gratulálok neki!
Szép volt!!!

hatalmas félidőt prudukált, de ha egy kis baja is van, inkább hozzuk le, a chelsea ellne háborura késznek kell lennie
- Andris
- Adminisztrátor
Sajnálom h történt az a valami
Pedig az első félóra nagyon komolyra sikerült. A gólja mesteri befejezés, Messi labdája meg lenyűgöző. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor

le a kalappal, zseniális félidőt produkált, minden gratulációt megérdemel!
Bravo!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ez az ember egy zseni! az egyik kedvencem! ma tarthatatlan!!!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Az egészség mindennél fontosabb, tapasztalat!
Inkább szedjen össze egy nagyobb problémát, minthogy kikapjunk madridban?! Nem hinném hogy bárki is így gondolná. És nem is biztos, hogy kikapunk nélküle. Ini tényleg jó lenne a helyén, főleg, hogy Ramos most nincs jó formában és Ini a gyorsaságával, technikásságával kikészítené!
Mindenesetre jobbulást neki, remélem nem fognak tévedni a dokik és 100%-os lesz!

Mindenesetre jobbulást neki, remélem nem fognak tévedni a dokik és 100%-os lesz!
- barca0417
- Entrenador del Barça
én is azt mondom, hogy ne legyen kezdő. Nem kell lebecsülni a Madridot, ez igaz, nem is teszem, de egy Barcának, ha van egy sérült játékosa, akkor illik a helyére megfelelő helyettest rakni. Pl. szerintem nem azon múlna a meccs végkimenetele, hogy esetleg Bojan, Keita,Busquets, vagy Hleb játszana. Ők is motiváltak lennének, és mindent elkövetnének. Henry pedig 100%-osan kell a Chelsea ellen inkább, mint 80%-osan a Madrid ellen.

Lehet meglincseltek vagy nem tom, de nálam most nem lenne kezdő.
Ramos gyors és ide most egy Ini féle kreatív játékos kell, aki oda-vissza 10x beforgatja.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.05.02. 21:19:54-kor.
Szerintem sem kéne a véletlenre bízni a dolgot. A legjobbakat a csatamezőre kell küldeni. Henry egészségi állapotát úgyis folyamatosan figyelik, remélem stabil. Pillanatra eszembe jutott Fehér Miklós..........
- Caesarka
- Jugador del Barça
Vki egy videót adjon kérem! Lehet éppen a hűtőt túrtam vmi ehetőért vagy a gyors zuhany miatt maradtam le róla, de nem láttam az esetet! Szóval, ha kisegítene valaki egy videóval, megköszönném!MessiFan írta:A chelsea elleni meccsen történt. bennem is megállt az ütőért mikor láttam hogy eszméletlen..

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

-
- Entrenador del Barça
Én meg azt mondom, akinek megvan a két lába az játszon az el clásicón! Nem kéne lebecsülni ennyire a madridot. Most meg már különösképpen nem. A BL lutri. A bajnokságban viszont benne van az egész éves munka. Ráadásul ha ez a real ezt a Barcát beelőzné az uccsó pillanatban, azt soha nem tudnám kiheverni, de gondolom más Barca-szurkoló (igazi
) sem.... 2 évvel ezelőtt odaajándékoztuk a bajnokságot a Capello-féle gagyi-ratyi csapatnak, 1 éve sorfalat
kellett ott állnunk.... mi az ,hogy bárki is pihenjen????? Titi, háborúba! Ellenség a kapuknál!!!! VISCA EL BARCA!!!!

VISCA EL BARCA!
A chelsea elleni meccsen történt. bennem is megállt az ütőért mikor láttam hogy eszméletlen..
- Deus
- Boixos Nois
wtf? valamiről lemaradtam? mikor volt ez?bali 15 írta:Az nagyon komoly volt!!!! HALÁLRA rémültem amikor megláttam az arcát!!!!t.henry5511 írta:Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tekintettel arra hogy a kedvenc focistám már nagyon régóta, nagyon megijedtem amikor elájult és magamba felkiáltottam hogy meg ne halj! eléggé negativ irányba engedtem szabadon a fantáziám de azért örültem hogy nemlett semmi komoly:)
Csukott szem és nyitott száj.....

Az nagyon komoly volt!!!! HALÁLRA rémültem amikor megláttam az arcát!!!!t.henry5511 írta:Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tekintettel arra hogy a kedvenc focistám már nagyon régóta, nagyon megijedtem amikor elájult és magamba felkiáltottam hogy meg ne halj! eléggé negativ irányba engedtem szabadon a fantáziám de azért örültem hogy nemlett semmi komoly:)
Csukott szem és nyitott száj.....
- Mihu
- Director del Fútbol
Megálmodtam hogy van valami Henry-val
Igaz hogy én azt álmodtam hogy a bokája fáj. Le kellett cserélni, lebicegett az oldalvonl mentén, ott ültem én is a kispadon, lehúztuk róla a sportszárat, de semmi nem látszott a bokájánál. Se duzzanat, se folt se semmi.
Remélem hogy az az utolsó kontroll pozitív eredményt hoz. Nagy érvágás lenne ha nem tudna játszani

Remélem hogy az az utolsó kontroll pozitív eredményt hoz. Nagy érvágás lenne ha nem tudna játszani

-
- Barça C
Én kicsi korom óta az FCBarcelona rajongója vagyok és őszintén mondhatom remek játékosok voltak eddig is és most is azok vannak sőt nagyon is jó játékosok,a legjobbak a mezőnyben,de szerintem a későbiekben Henry-től ezerszer többet kap majd a Barcelona ha marad még jó sokáig(remélem).
(L)FCBarcelona(L)
(L)FCBarcelona(L)
- t.henry5511
- Jugador del Barça
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tekintettel arra hogy a kedvenc focistám már nagyon régóta, nagyon megijedtem amikor elájult és magamba felkiáltottam hogy meg ne halj! eléggé negativ irányba engedtem szabadon a fantáziám de azért örültem hogy nemlett semmi komoly:)
-
- Jugador del Barça
Én is szívesen megnézném center poszton, de sajnos a jelenlegi keret akkor a legerősebb, ha ő szélen van és Iniesta középpályán. Nem olyan dinakimkus a csapat, ha Keitanak kell pótolni Init.
Sőt, véleményem szerint nem is szabad Keitat egyszerre a pályán tartani (kezdetni semmiképp) Yaya-val és Sergivel. Szoknia kell még és nem is annyira technikás, hogy a Barca támadó stílusát ne lassítsa, amikor egyszerre van fent a másik két játékossal.
Sőt, véleményem szerint nem is szabad Keitat egyszerre a pályán tartani (kezdetni semmiképp) Yaya-val és Sergivel. Szoknia kell még és nem is annyira technikás, hogy a Barca támadó stílusát ne lassítsa, amikor egyszerre van fent a másik két játékossal.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nagyon jól játszott, gyorsan, pontosan. És jól lőtt, kár, hogy nem lőtt többet, védett egy nagyot az ellenfél portása. Majd legközelebb. Amúgy látszik, hogyha nem is csinál sokat egy meccsen látszólag, azért ott van és figyelnek rá. Én lehet megnézném, hogy játszana középcsatárként. Ott is megállná a helyét. 

Ha szerencse volt, ha nem, igazi világklasszis megmozdulás volt: jókor, jó időben,látványosan és pontosan!
Neki köszönhetjük a pontot
lendületesen, hasznosan és ami a legfontosabb eredményesen játszott
beállitása utan megmutatta, h mitől is klasszis.a formáját remélem a chelsea elleni mecsre is átmenti majd 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
egyetértek, hihetetlen agilis volt, hajtott, cselezett, jól passzolt, és volt két jó lövése is, nah meg akármennyire is mákos körülmények között, de ő volt a megmentő is... nem hiába az egyik kedvencem