Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.01. 21:09:05

wtf? Két hete még nem úgy volt, hogy Robben nemjátszik? :o
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.01. 21:02:36

hmm nem tudom de én egyáltalán nem idegeskedek most. lehet majd előtte nem ezt fogom mondani, de most ez van.
a meccsről annyit hogy nekik csak a győzelem a jó, ezáltal támadni fognak és mi pedig kontrázni ezek után amiben a csapatunk nem rossz. :)
ha véletlenül otthon valami undormány cccfc focit játszanak, még kisebb lesz a térfogata a szemembe a madridnak.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.01. 20:55:45

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... al-battles

Kis kedv csináló várható személyes párharcokról...

Én ezekből kettőtől tartok: Robben vs Abidal. A franciának már azzal a pelenka gyerekkel is gondjai voltak hazai meccsen, ettől félek a legjobban. Persze madrid taktika az lenne hogy "jé most jött vissza a sérüléséből, kapjon 2 csomagot". Persze tisztelet a kivételnek, vannak nagyon normális játékosok ott, csak negatív kép él bennem a Messi faultok után...

A másik pedig Casillas illetve az összes támadásunk. Ha nem lesz impotens a helyzetkihasználásunk akkor ki nem kaphatunk.

Xavi vs Lass és utóbbira saccolnak hogy menni fog... Azért na, az első classicoja lesz a srácnak...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.01. 16:23:29

Badi írta:
ozsimiki írta:Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadható :roll: hogyne.
Látva az idei madridot tényleg illene nyerni, komoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék. szvsz csak rajtunk múlik, hogy nyerünk-e. Ha nem lenne a nyakunkon a bl visszavágó, kifejezetten csalódott lennék egy döntetlennel
Egyetértek, én is csalódott lennék a döntetlennel. Ennél a madridnál gólokkal jobbak vagyunk, más kérdés, hogy ez egy ilyen meccsen nem számít. Ha számítana, a forma alapján ősszel kb 4-5 góllal kellett volna nyernünk. Háromesélyes lesz tehát a derbi, de előre nekem sem kellene az iksz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.01. 16:17:42

Vhogy rövid hírből kimaradt a névsor:

Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Hleb, Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré, és Busquets.

Ahogy Mrmonster is írta az első gól 1 meccset se határoz meg jobban mint 1 klasszikust. És az az érzésem, mióta kilábaltak(?) a galaktikusok utáni válságból rendre ők szerzik meg az első gólt. 4-1-et nem kell említenem, meg volt 1 eset amikor játszottunk egymás után 2 mecset velük és a cselszkivel. Londonban Drogba góljával kaptunk ki, Bernábeuban meg a legeslegelején Ramos beadását bebólintotta Raúl és Lófej is eredményes volt. Mondjuk szerintem iszonyatosan nagy előny hogy nem játszik náluk Nistelrooy...

Lényeg a lényeg... Egyetlen olyan meccsünk se volt idén amikor egyértelműen megérdemeltük volna a vereséget ha kikaptunk, még akkor sem amikor nem ment túl jól a játék, mert képesek vagyunk kialakítani a helyzeteinket, csak sajnos vannak olyan extra esetek amikor mindent ki is tudunk hagyni.

Bízni kell mindenkiben. Ha pont nélkül távozunk akkor 1 iszonyatos nagy lelkielőny a madridnak, de 1 lecke is lesz nekünk. Szerintem lehet hogy elvakult vagyok, ennyire nyugodtan sosem vártam még 1 el classicót. Mindenképp elsők leszünk, és tudom hogy a csapat mindent meg fog tenni a pontért, pontokért.

Casillas lehet az egyik főszereplő, remélem már az első félidőben mattolni tudjuk, és nagyon szeretnék már 1 idegösszeroppanástól mentes meccset.

Kezdőm így nézne ki:

VV- Alves, Puyol, Piqué, Abidal- Yaya Touré, Xavi, Busquets- Messi, Eto'o, Iniesta.

És ez Henry sérülésétől függetlenül. Az eredmény függvényében hoznám be.

Mindent bele holnap!!!
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.05.01. 15:47:11

Nagyon döntő lesz az, hogy az elején kapunk-e gólt, miközben mi nem rúgunk. Az utóbbi években mindig kaptunk szinte gólt a meccs elején a Bernabeuban, és ez meg is határozta a meccs további menetét. Most is így lenne...
Előre a TITOlusokért!
örökkébarca
Barça C

2009.05.01. 15:35:07

Már nagyon várom a holnapot!A Barcanak volt most 2x e és mi van akkor?a Chelsea ellen is jól jatszottunk egyszerűen nem ment be semmi és a chelsea undorító focit jatszott!Holnapra győzelmet várok lehet a Raul a sevillanak rúgott 3at de egy jobb csapat ellen nem fog semmit csinálni!A Barcat tartom 80% ban esélyesnek a meccs megnyerésére!Realnak támadnia kell és ha a Real támad az nekünk csak jó!a Real védői nem fogják megállítani a Barca támadóit!illetve a Realnak nincsenek olyan támadói hogy nagyon nagy veszélyt okozzanak!Ha a Barca nyer holnap megnyeri a bajnokságot mert a real még játszik eg ynagyon jó valenciaval!illetve ha kedden nyerünk akkor valszín a BL is a miénk!De a fociba bármi lehet!Forza Barca

Barca sempre amunt!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.01. 11:34:35

Badi írta:
ozsimiki írta:Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadható :roll: hogyne.
Látva az idei madridot tényleg illene nyerni, komoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék. szvsz csak rajtunk múlik, hogy nyerünk-e. Ha nem lenne a nyakunkon a bl visszavágó, kifejezetten csalódott lennék egy döntetlennel
Őszi klasszikus előtt még rosszabb formában voltak, nagyon rosszban, akkor még az eredmények sem jöttek, a meccsen mégse volt vmi sima, igaz alattomosak voltak, szidtam is őket,de ettől független akkor sem volt egyszerű meccs az nekünk, OTTHON. most ezt a meccset egy jobb periódusuk előzi meg, IDEGENBEN fogunk játszani,és már kismilliószor bebizonyosodott hogy ezen a meccsen édesmind1 az aktuális forma, lehet az egyik 15. a másik 1. akkor sincs egyértelmű esélyes.

Természetesen bőven benne van,h mi nyerünk, ezért fogok szorítani, csak azzal nem értek egyet,h egy ilyen meccsen,idegenben ez kell,h legyen az egyetlen elfogadható eredmény.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
baas11
Entrenador del Barça

2009.05.01. 11:32:42

Olyan higgadtan kell játszanunk mint ahogy ők tették tavaly a Camp-ban ,amikor minket agyon nyomott a 95ezres stadion és az elvárás terhe annyira nyerni akartunk (görcsösen) h kikaptunk 1:0-ra ,most ez a nyomás rajtuk van hátrányban vannak ráadásul még nagyobb a tét mint anno....

más: kár h mi egyáltalán nem tudunk alkalmazkodni az ellenfél játékához...ha valami nem megy.annál jobban erőltetjük és abból lesznek az olyan bosszantó eredmények mint a Numancia(i),Chelsea(o)....ez pedig egyértelműen edző/taktika kérdése csupán !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Benceee14
Barça C

2009.05.01. 11:28:07

komoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék
Ha jól tudom, nektek is a Chelsea az első komoly ellenfeletek, mert azért ez a bayern... És ne legyen igazam, de szerintem az angolok szét fogják futni othhon a belüket, és 1 góllal nyernek :( [de mégegyszer mondom: ne legyen igazam...]
.halamadrid.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.05.01. 11:21:31

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.01. 11:15:46

LM10 írta:Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják!
Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadható :roll: hogyne.

inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon sokat jelentene,és fontos lenne, én az x-el megelégednék a meccs előtt. aztán meccs után majd lehet nem leszek már elégedett ha """""csak""""" x lesz,mert pl felborult a pálya (amit nem hiszek),de úgy érzem hogy 4 (ami valójában 5) pont elég lesz a következendő fordulókra.

Vereség mindig fájó tud lenni,főleg egy ekkora rangadón,de akkor nem az 1 pont miatt aggódnék, (figyelembe véve a sorsolásunkat),hanem a pszichikai dolgokért. de erre nem gondolok, nem kapunk ki.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nexam
Jugador del Barça

2009.05.01. 10:40:06

Egyébként nem értem, hogyan épült fel Robben a sérüléséből 10 nap alatt ami 2-3 hét lett volna...de szerintem nem lesz csúcsformában...
napi 6 ( :shock: ) órát edzett :wink:
House
Entrenador del Barça

2009.05.01. 09:54:05

LM10 írta:Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják! A Madrid nem hiszem, hogy beállna otthon védekezni, mert ha támadnának is, akkor nekünk sokkal könnyebb dolgunk van. Én is már egy 0-1-el kiegyeznék.

Egy kis ízelítő a Classico előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=XoEOiffBrHE
Nagyon jó vidi!! :wink: 1:30-nál de jó érzés fogott el... =D>

ui.: (talán) tavalyi messi mesterhármassal kiegyeznék. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
mezeibela
Jugador del Barça

2009.05.01. 09:38:05

Egyébként nem értem, hogyan épült fel Robben a sérüléséből 10 nap alatt ami 2-3 hét lett volna...de szerintem nem lesz csúcsformában...

napi 6 órát edzett hogy játszhasson.
egyébként ez engem is foglalkoztat..ennyi erővel ezt már csinálhatta volna az idénybe nem egyszer hogy többet eddz hogy felépüljön.. :roll:
sztem sem lesz csucsformában.
mindenesetre.sok szerencsét holnapra.
ne feledjétek a realnak kell a barca után rohanni és nem forditva :wink:
m a d r i d i s t a .
LM10
Director del Fútbol

2009.05.01. 08:50:26

Dawe
Jugador d'estrella

2009.05.01. 08:16:36

LM10 írta:Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják! A Madrid nem hiszem, hogy beállna otthon védekezni, mert ha támadnának is, akkor nekünk sokkal könnyebb dolgunk van. Én is már egy 0-1-el kiegyeznék.

Jól sikerült videó
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
LM10
Director del Fútbol

2009.05.01. 08:06:45

Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják! A Madrid nem hiszem, hogy beállna otthon védekezni, mert ha támadnának is, akkor nekünk sokkal könnyebb dolgunk van. Én is már egy 0-1-el kiegyeznék.

Barcaboy08
Jugador d'estrella

2009.05.01. 01:29:55

Remélelem a srácok rácáfolnak a fanyalkodókra,és túlzott önbizalomban szenvedő Margitra,és behuzzák a meccset!Bízom abban is hogy Pep kitalál valamit az bunkerfocira ,mert több mint valószínű, hogy a Blankók nem fognak 5 emberrel támadni...nem lesz egy szép mecss szerintem,de én örülnék a ronda 3,vagy a csúnya 1-nek is....!Gyerünk!!!!Mutassátok meg a mariconas-ok nak!!!!!!!!!!!
FORCA BARCA!

Légyszíves vedd ki az aláírásképedet, max 150px magas lehet!
S.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Benceee14
Barça C

2009.05.01. 00:41:55

Sziasztok :-)
Nem olvastam vissza szóval nem tudom mi folyik itt, de gondolom pang a topic... hisz aktuális. hjajjj ha rágondolom hogy ma kellett volna bevásárolnom chipset meg popcornt mert honap zárva lesz minden...Remélem azért szombat délelőtt odajuthatunk.

NA akkor. tudom hogy ez nem BL topic de jussatok tovább...Barca-MU döntőt szeretnék, ott van esély egy nagy meccsre...

Egyébként meg remélem behúzzuk a meccset. Nagyon fontos lenne, legalább a presztízs miatt. És persze a remény hal meg utoljára. én bízom a 3-0-ban. /Abszolút nem provokálásnak szánom/
Guti hiányát most sajnos meg fogjuk érezni, illetve Metzelder nem tudom , hogyan is fogja helyettesíteni Pepét... Az meg hogy Robben összedrótozva milyen teljesítményre képes...
Na mindegy. Én mindenesetre végig fogom ordítani a szombatot / már amennyire lesz hangom,, most vagok túl eg utó-megfázásos disznóinfluenzán :D /
iHALA MADRID! holnap győzzőn a jobb!
.halamadrid.
EsoxXxl
Barça B

2009.04.30. 23:22:45

Elsősorban Nem az a lényeg, hogy hány ponttal lesz bajnok egy csapat, hanem hogy bajnok lesz...egyértelműen a Barca idén a favorit...tavaly lehet h nagy pontelőnnyel nyertek a blancók, de mire mentek vele...semmire..verhették a mellüket....a kupákban úgy, mint idén persze nem jutottak sokáig...de ha már a pontkülönbségről beszélünk, akkor mi volt tavay előtt?...csak a spanyol szabályoknak köszönheti a madrid, hogy bajnok lehetett Capelloval..Premier League szabályai szerint a Barca nyert volna...de hát ez nem számít...ennyit a pontkülönbségről...
egyébként az is érdekes, hogy két éve az idén (elsősorban Madridban) is spanyol bajnoknak kikiáltott csapat teljesítménye egy nagy nulla nemzetközi szintem..ez jó kép a La Ligáról...tényleg...
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
papek89
Jugador d'estrella

2009.04.30. 23:11:13

Szerintem nem kell az ördögöt a falra festeni. A Barcában benne van a tavalyi sorfalállás. Az eléggé megszégyenítette őket, így sztem hajtani fognak. Nem jósolok semmit, nyílt meccs lesz, hiányzók ide vagy oda, akkor is kemény lesz. Ráadásul a barcának gondolnia kell a szerdára. A Chelsea elleni meccsre is. Az biztos, hogy fognak harcolni, remélem a barca javára fog dőlni a mérleg, nem a madridéra. Nem érdemelnék meg a bajnokság megnyerését. Tavaly megérdemelték, de idén nem hajtanak annyit, annyi porondon, mint a Barca. Szoros eredményre számítok, és sztem a klasszisok fogják eldönteni a találkozót. egyváratlan Xavi vagy Messi villanás, vagy Iniesta cselezgetés, és ott a meccs. A madridéból Raúl, vagy a jó formában lévő Higuain, vagy akárki. Ez nem lefutott, és lélektanilag befolyásolja a játékosokat elég nagy mértékben. Szóval majd kiderül minden...FORCA BARCA!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.30. 16:32:24

ultrasur írta:Na mivel nem leszek ma délutántól vasárnap estig net közelbe ezért gyorsan írok valamit a klasszikushoz.
Remélem, hogy a Real megveri a Barcát én szerintem lehet esélye a Madridnak.
Nagyon nagy meccs lesz rég volt ennyire nagy tétje a Clasicónak.
Ha 1 pont lenne a különbség akkor onnantól már tényleg bármi lehetne de
ha nem lennénk bajnokok akkor is tüske lehetne a Barca szemében a jövőre nézve hogy a "galaktiktalan" rosszul játszó Realt csak egy ponttal tudta megelőzni a fordított esetben meg 18 pont volt a különbség (tavaly).
Mindenkinek jó meccs nézést! :wink:
A második mondatodnak az ellenkezőjét kivánom :!: :D az pedig, h 1 pont vagy 18 a külömbség az teljesen mind1. a lényeg, az h BAJNOKOK LEGYÜNK
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.30. 16:30:18

ultrasur írta:Na mivel nem leszek ma délutántól vasárnap estig net közelbe ezért gyorsan írok valamit a klasszikushoz.
ha nem lennénk bajnokok akkor is tüske lehetne a Barca szemében a jövőre nézve hogy a "galaktiktalan" rosszul játszó Realt csak egy ponttal tudta megelőzni a fordított esetben meg 18 pont volt a különbség (tavaly).
Trófeák számítanak nem a statisztika.

De örülök ha már a tüske-létre büszke vagy.
Kép
ultrasur
Madridista

2009.04.30. 16:23:56

Na mivel nem leszek ma délutántól vasárnap estig net közelbe ezért gyorsan írok valamit a klasszikushoz.
Lezárt