2009.05.01. 16:17:42
Vhogy rövid hírből kimaradt a névsor:
Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Hleb, Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré, és Busquets.
Ahogy Mrmonster is írta az első gól 1 meccset se határoz meg jobban mint 1 klasszikust. És az az érzésem, mióta kilábaltak(?) a galaktikusok utáni válságból rendre ők szerzik meg az első gólt. 4-1-et nem kell említenem, meg volt 1 eset amikor játszottunk egymás után 2 mecset velük és a cselszkivel. Londonban Drogba góljával kaptunk ki, Bernábeuban meg a legeslegelején Ramos beadását bebólintotta Raúl és Lófej is eredményes volt. Mondjuk szerintem iszonyatosan nagy előny hogy nem játszik náluk Nistelrooy...
Lényeg a lényeg... Egyetlen olyan meccsünk se volt idén amikor egyértelműen megérdemeltük volna a vereséget ha kikaptunk, még akkor sem amikor nem ment túl jól a játék, mert képesek vagyunk kialakítani a helyzeteinket, csak sajnos vannak olyan extra esetek amikor mindent ki is tudunk hagyni.
Bízni kell mindenkiben. Ha pont nélkül távozunk akkor 1 iszonyatos nagy lelkielőny a madridnak, de 1 lecke is lesz nekünk. Szerintem lehet hogy elvakult vagyok, ennyire nyugodtan sosem vártam még 1 el classicót. Mindenképp elsők leszünk, és tudom hogy a csapat mindent meg fog tenni a pontért, pontokért.
Casillas lehet az egyik főszereplő, remélem már az első félidőben mattolni tudjuk, és nagyon szeretnék már 1 idegösszeroppanástól mentes meccset.
Kezdőm így nézne ki:
VV- Alves, Puyol, Piqué, Abidal- Yaya Touré, Xavi, Busquets- Messi, Eto'o, Iniesta.
És ez Henry sérülésétől függetlenül. Az eredmény függvényében hoznám be.
Mindent bele holnap!!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona