A Magyar Barca!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Már korábban kifejtettem, hogy miért lenne szükség a 11 emberre, úgyhogy ezt most mégegyszer nem írom le. Ennek ellenére beleegyeztem, hogy Viktor és Bence a B csapatban induljon. (így a B-ben most 10-en vannak, mi meg 9-en, de mindegy......)
Sajnos a védekező emberek valóban túlsúlyba kerültek (Kezso és Ele sem tud jönni sajnos), de azért vagyunk páran hátulról akik tudunk előlrébb játszani (Viktor, Én, Háze, Dopi), úgyhogy megoldjuk valahogy - remélhetőleg legalább a védekezéssel nem lesz gond
.
Sajnos a védekező emberek valóban túlsúlyba kerültek (Kezso és Ele sem tud jönni sajnos), de azért vagyunk páran hátulról akik tudunk előlrébb játszani (Viktor, Én, Háze, Dopi), úgyhogy megoldjuk valahogy - remélhetőleg legalább a védekezéssel nem lesz gond

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Melkor
- Entrenador del Barça
A május 9-i főtábla sorsolása!zsolt007 írta:Srácok valami sorsolás félét tudtok közzétenni időpontokkal megjelölve
A csoport
Real Madrid B
Newcastle
Bayern München
Milan A
HFCB A
B csoport
Arsenal
HFCB B
Milan B
Real Madrid A
AS Roma
Időpont Pálya
12:20 - 12:50 A Real Madrid B Newcastle
12:20 - 12:50 B Arsenal HFCB B
12:52 - 13:22 A Bayern München Milan A
12:52 - 13:22 B Milan B Real Madrid A
13:24 - 13:54 A Real Madrid B HFCB A
13:24 - 13:54 B Arsenal AS Roma
13:56 - 14:26 A Newcastle Bayern München
13:56 - 14:26 B HFCB B Milan B
14:28 - 14:58 A Milan A HFCB A
14:28 - 14:58 B Real Madrid A AS Roma
15:00 - 15:30 A Real Madrid B Bayern München
15:00 - 15:30 B Arsenal Milan B
15:32 - 16:02 A Newcastle HFCB A
15:32 - 16:02 B HFCB B AS Roma
16:04 - 16:34 A Real Madrid B Milan A
16:04 - 16:34 B Arsenal Real Madrid A
16:36 - 17:06 A Bayern München HFCB A
16:36 - 17:06 B Milan B AS Roma
17:08 - 17:38 A Newcastle Milan A
17:08 - 17:38 B HFCB B Real Madrid A
Rájátszás
17:42 - 18:12 A elődöntő
17:42 - 18:12 B elődöntő
18:15 - 18:45 A döntő
18:15 - 18:45 B bronzmeccs
Srácok valami sorsolás félét tudtok közzétenni időpontokkal megjelölve
-
- Entrenador del Barça
A hangulatkeltést a "nem nevezem nevén" megjegyzés miatt írtam!Scorpion írta:Bercy. Ez nem hangulatkeltés. 11 ember ilyen arányban teljesen értelmetlen. 2 védő posztra van 6-7 ember. Elől levő 3 helyre - ahol jobban fáradnak a játékosok - meg van 3-4. A B csapat meg védő hiánnyal szenved. Teljesen logikus szerintem a hozzáállásom.
Valóban van olyan játékos a csapatban, akivel én sem játszom szívesen együtt. Ebben igazad van. S sejtheted Bercy azt is, hogy nem rád gondolok. Hisz az utolsó olyan tornán, amin voltál és együtt játszottunk már mondtam, hogy veled szeretek a legjobban védő párost alkotni.
A döntésemet nem változtatom meg. Ha minden így marad, akkor én a B csapatban játszom.
Innentől, hogy mi lesz az a csk-n múlik.
Gondoltam, hogy nem rám gondoltál, mivel olyan régen találkoztunk már, hogy valószínűleg mindenkinek be kell mutatkoznom

Említettem Melkornak is, hogy a keretből -akik védő posztra jelentkeztek- 1-2 ember tud feljebb és támadót is játszani. Valamint azért írtam a nevem mellé, hogy ha BEFÉREK. Nem lett volna semmi gond ha valaki azt mondja, hogy felejtő, mert nem kell ennyi védő illetve játékos.
De nem akartam túlragozni...
- Scorpion
- Capitá del Barça
Bercy. Ez nem hangulatkeltés. 11 ember ilyen arányban teljesen értelmetlen. 2 védő posztra van 6-7 ember. Elől levő 3 helyre - ahol jobban fáradnak a játékosok - meg van 3-4. A B csapat meg védő hiánnyal szenved. Teljesen logikus szerintem a hozzáállásom.
Valóban van olyan játékos a csapatban, akivel én sem játszom szívesen együtt. Ebben igazad van. S sejtheted Bercy azt is, hogy nem rád gondolok. Hisz az utolsó olyan tornán, amin voltál és együtt játszottunk már mondtam, hogy veled szeretek a legjobban védő párost alkotni.
A döntésemet nem változtatom meg. Ha minden így marad, akkor én a B csapatban játszom.
-
- Entrenador del Barça
Mondjuk sztem is sok a 11. Meg 7 védő 3 csatár...de evvan!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Viktor minek kell ez a hangulatkeltés?Scorpion írta:Továbbá én úgy tudom, hogy ebből a névsorból van olyan játékos - nem nevezem néven -, aki nem szeret velem egy csapatban játszani. Szóval megkímélem attól, hogy velem keljen játszania.
Szerintem mindenkinek van egy "keresztje" egy csapaton belül. Valószínű Neked is, de tudom, hogy soha nem vallanád be...

- Scorpion
- Capitá del Barça
Hi!
11 ember szerintem bőven sok. Arányaiban meg a csapat fele védőt játszik. Nem hiszem, hogy ennyi kellene. Ha így maradunk, akkor ezen a tornán én átmegyek a B csapatba. Ott úgy is védő hiány van.
Bence nevében, hogy ő ez ügyben hogy dönt, nem nyilatkozok.
Továbbá én úgy tudom, hogy ebből a névsorból van olyan játékos - nem nevezem néven -, aki nem szeret velem egy csapatban játszani. Szóval megkímélem attól, hogy velem keljen játszania.
11 ember szerintem bőven sok. Arányaiban meg a csapat fele védőt játszik. Nem hiszem, hogy ennyi kellene. Ha így maradunk, akkor ezen a tornán én átmegyek a B csapatba. Ott úgy is védő hiány van.
Bence nevében, hogy ő ez ügyben hogy dönt, nem nyilatkozok.
Továbbá én úgy tudom, hogy ebből a névsorból van olyan játékos - nem nevezem néven -, aki nem szeret velem egy csapatban játszani. Szóval megkímélem attól, hogy velem keljen játszania.
-
- Entrenador del Barça
Szia! Keresd Melkort ez ügyben!Sharack írta:Sziasztok szivesen csatlakoznék én is hozzátok:Dcsak lenen néhány kérdésem hogy hol merre vannak mecsek általában?:D Tudok focizni meg minden:Dvisszajelzésekböl nem kicsit:Pmajd írjatok hogy merre és kinél kell jelentkezni köszi
Lio
Sziasztok szivesen csatlakoznék én is hozzátok:Dcsak lenen néhány kérdésem hogy hol merre vannak mecsek általában?:D Tudok focizni meg minden:Dvisszajelzésekböl nem kicsit:Pmajd írjatok hogy merre és kinél kell jelentkezni köszi
Lio
Lio
Szurkolói torna 2009 május 9. Szombat
Tippmix Aréna - Fehérváry út.
1.Zsolt(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Cs.Viktor
7. Zsolti
8. Superlama
9. Házé
10. Dopi (ha befér a Bercy mellé...ha nem akkor talán a B )
11. Bercy (ha beférek...)
1.Zsolt(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Cs.Viktor
7. Zsolti
8. Superlama
9. Házé
-
- Jugador del Barça
Szurkolói torna 2009 május 9. Szombat
1.Zsolt(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Cs.Viktor
7. Zsolti
8. Superlama
9.
1.Zsolt(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Cs.Viktor
7. Zsolti
8. Superlama
9.
Superlama 24 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Az remek eredmény! Grat Nektek!Melkor írta:8-3-ra nyertünkBercy írta:Remélem az eredményt bepötyögi valaki majd...Köszi.
Az eleje nagyon jól sikerült 2 perc 2 gól és az első félidő végéig meg se álltunk 6-0-ig.
A 2. félidő már nem volt ilyen fényes - főleg játékban - fel is jöttek 6-3-ra, de a végén csak sikerült 2 gólt még begyömöszölni.
Mindenesetre jól jött ez a győzelem!
- Melkor
- Entrenador del Barça
8-3-ra nyertünkBercy írta:Remélem az eredményt bepötyögi valaki majd...Köszi

Az eleje nagyon jól sikerült 2 perc 2 gól és az első félidő végéig meg se álltunk 6-0-ig.
A 2. félidő már nem volt ilyen fényes - főleg játékban - fel is jöttek 6-3-ra, de a végén csak sikerült 2 gólt még begyömöszölni.
Mindenesetre jól jött ez a győzelem!

Cs.Viktor írta:Bercy írta:Melkor írta:
-
- Jugador del Barça
zsolt007 írta:Melkor írta:Tippmix bajnokság Csütörtök
HFCB - MANILAND 20:50
1.Zsolt(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Házé
7. Cs.Viktor
8. Zsolti
9. Ele
Igen Zsolti, gyere!
-
- Jugador del Barça
Nincs mit megoldani kettőnk között, mert nekünk Zsoltival azonos a véleményünk jó pár dologról, s ráadásul meg is férünk egymással:):):)Bercy írta:ÁlljMelkor írta:Az nem kifejezés! Hogy legyen helyetek, még Zsoltit is kihagytátok, pedig felírta már magát!Bercy írta: Te most próbálsz mellém férkőzni?Zsolti pedig Cs. Viktort likvidálta a listáról korábban...
Ejjej, hol itt a csapategység?![]()
![]()
Mikor én felírtam magamat Zsolti és Cs.Viktor még nem voltak felírva, így engem ez a dolog nem érint...oldják meg egymás közt
Cs.Viktor, a "tanító és oktató"
-
- Entrenador del Barça
ÁlljMelkor írta:Az nem kifejezés! Hogy legyen helyetek, még Zsoltit is kihagytátok, pedig felírta már magát!Bercy írta:Te most próbálsz mellém férkőzni?dopi írta:Szurkolói torna 2009 május 9. Szombat
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Cs.Viktor
7. Zsolti
8.
9.
10. Dopi (ha befér a Bercy mellé...ha nem akkor talán a B)
11. Bercy (ha beférek...)Zsolti pedig Cs. Viktort likvidálta a listáról korábban...
Ejjej, hol itt a csapategység?

Mikor én felírtam magamat Zsolti és Cs.Viktor még nem voltak felírva, így engem ez a dolog nem érint...

Igen Bercy, most. Gondoltam én mint szerény képességű amatőr sokat tanulhatok majd a profiktól. 

-
- Jugador del Barça
No, azért arra kíváncsi lennék, mikor "likvidált" engem Zsolti...?:)
Csak azért érdeklődöm ennyire, mert bevallom, én nem emlékszem ilyen esetre...
Ui.: félreértések elkerülése érdekében az "A" és "B" "keveredésének" lehetőségét tényleg csak lehetőségként írtam fel, mert úgy látom, ők elméletileg kevesebben vannak idáig, mi meg lehet többen leszünk, mint amennyi a játékidő lehetséges legjobb kihasználásához elegendő lesz...
S a listán ugye András, láma, Kezsó még nincs is rajta, hol ott tudjuk, hogy ők is "minőségi" játékosok...
Csak azért érdeklődöm ennyire, mert bevallom, én nem emlékszem ilyen esetre...
Ui.: félreértések elkerülése érdekében az "A" és "B" "keveredésének" lehetőségét tényleg csak lehetőségként írtam fel, mert úgy látom, ők elméletileg kevesebben vannak idáig, mi meg lehet többen leszünk, mint amennyi a játékidő lehetséges legjobb kihasználásához elegendő lesz...
S a listán ugye András, láma, Kezsó még nincs is rajta, hol ott tudjuk, hogy ők is "minőségi" játékosok...
Cs.Viktor, a "tanító és oktató"