Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A május 9-i főtábla sorsolása!zsolt007 írta:Srácok valami sorsolás félét tudtok közzétenni időpontokkal megjelölve
A hangulatkeltést a "nem nevezem nevén" megjegyzés miatt írtam!Scorpion írta:Bercy. Ez nem hangulatkeltés. 11 ember ilyen arányban teljesen értelmetlen. 2 védő posztra van 6-7 ember. Elől levő 3 helyre - ahol jobban fáradnak a játékosok - meg van 3-4. A B csapat meg védő hiánnyal szenved. Teljesen logikus szerintem a hozzáállásom.
Valóban van olyan játékos a csapatban, akivel én sem játszom szívesen együtt. Ebben igazad van. S sejtheted Bercy azt is, hogy nem rád gondolok. Hisz az utolsó olyan tornán, amin voltál és együtt játszottunk már mondtam, hogy veled szeretek a legjobban védő párost alkotni.
A döntésemet nem változtatom meg. Ha minden így marad, akkor én a B csapatban játszom.
Innentől, hogy mi lesz az a csk-n múlik.
Viktor minek kell ez a hangulatkeltés?Scorpion írta:Továbbá én úgy tudom, hogy ebből a névsorból van olyan játékos - nem nevezem néven -, aki nem szeret velem egy csapatban játszani. Szóval megkímélem attól, hogy velem keljen játszania.
Szia! Keresd Melkort ez ügyben!Sharack írta:Sziasztok szivesen csatlakoznék én is hozzátok:Dcsak lenen néhány kérdésem hogy hol merre vannak mecsek általában?:D Tudok focizni meg minden:Dvisszajelzésekböl nem kicsit:Pmajd írjatok hogy merre és kinél kell jelentkezni köszi
Lio
Az remek eredmény! Grat Nektek!Melkor írta:8-3-ra nyertünkBercy írta:Remélem az eredményt bepötyögi valaki majd...Köszi.
Az eleje nagyon jól sikerült 2 perc 2 gól és az első félidő végéig meg se álltunk 6-0-ig.
A 2. félidő már nem volt ilyen fényes - főleg játékban - fel is jöttek 6-3-ra, de a végén csak sikerült 2 gólt még begyömöszölni.
Mindenesetre jól jött ez a győzelem!
8-3-ra nyertünkBercy írta:Remélem az eredményt bepötyögi valaki majd...Köszi
Cs.Viktor írta:Bercy írta:Melkor írta:
zsolt007 írta:Melkor írta:Tippmix bajnokság Csütörtök
HFCB - MANILAND 20:50
1.Zsolt(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Házé
7. Cs.Viktor
8. Zsolti
9. Ele
Igen Zsolti, gyere!
Nincs mit megoldani kettőnk között, mert nekünk Zsoltival azonos a véleményünk jó pár dologról, s ráadásul meg is férünk egymással:):):)Bercy írta:ÁlljMelkor írta:Az nem kifejezés! Hogy legyen helyetek, még Zsoltit is kihagytátok, pedig felírta már magát!Bercy írta: Te most próbálsz mellém férkőzni?Zsolti pedig Cs. Viktort likvidálta a listáról korábban...
Ejjej, hol itt a csapategység?![]()
![]()
Mikor én felírtam magamat Zsolti és Cs.Viktor még nem voltak felírva, így engem ez a dolog nem érint...oldják meg egymás közt
ÁlljMelkor írta:Az nem kifejezés! Hogy legyen helyetek, még Zsoltit is kihagytátok, pedig felírta már magát!Bercy írta:Te most próbálsz mellém férkőzni?dopi írta:Szurkolói torna 2009 május 9. Szombat
Tippmix Aréna - Fehérváry út.
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Cs.Viktor
7. Zsolti
8.
9.
10. Dopi (ha befér a Bercy mellé...ha nem akkor talán a B)
11. Bercy (ha beférek...)Zsolti pedig Cs. Viktort likvidálta a listáról korábban...
Ejjej, hol itt a csapategység?