Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek.. éppen ezért nem szabad ülni a babérjainkon és felhozni egy két tehetséges fiatalt+ venni egy két játékost. Plusz ugye itt van Pep is. Bízzunk benne.Ilúvatar írta:Pont kiragadtad a lényegetLéfe írta:Innen nem fogunk fejlődni, nagyon örülnék jövöre hasonlonak is. És sajnos, de elöbb utobb törvényszerüen jön a visszaesés. Elkerülhetetlen. Törvényszerü. És ugye -sok nyafogónak- irom R10 után is van élet, nem is akármilyen. Ilyen az élet, de bizakodom én is, hátha..törvényszerű az, hogy elfárad a kapcsolat az edző és a játékosok között.
Másrészt a játékosok is elfáradnak a nehéz szezon után. Nem kizárható az, hogy a következő idényben nem fogunk olyan fényesen csillogni mint most.
ezért kell minőségi játékosokkal bővíteni a keretet néha, és felhozni a hatalmas akarással és bizonyítási vággyal megpakolt ifiket, akik sugározzák a sikeréhségetLéfe írta:De ez még nem minden. Megjelenik - ezt nem lehet kivédeni - az elégedettség. Feltöltödtek a zsebek. Persze nem azt mondom, hogy nem akarnak már nyerni, de a tudat alattai mindenre elszánt akarás hiányozhat.
Bár remélem jövőre még nem lesz gond, de utána lehet számolni visszaeséssel.
Pont kiragadtad a lényegetLéfe írta:Innen nem fogunk fejlődni, nagyon örülnék jövöre hasonlonak is. És sajnos, de elöbb utobb törvényszerüen jön a visszaesés. Elkerülhetetlen. Törvényszerü. És ugye -sok nyafogónak- irom R10 után is van élet, nem is akármilyen. Ilyen az élet, de bizakodom én is, hátha..
Egyrészről elfogadom az érveidet, másrészről viszont nehezen nyelem le, hogy két "megnyert" meccsen egy pontot szerzett a csapat. Mind a két meccsen mi domináltunk, nekünk voltak meg a helyzeteink, a végén mégis az történt, amit az ellenfél akart.pitta19 írta:Engem az sem érdekelt volna, ha mondjuk netán-tán egy sima vereséggel küld haza a Mallorca (pl:3-0). Egy tét nélküli meccsen gyakorlatilag motíválatlan játékosok léptek pályára.
Ha jövő héten megnyerjül a BL-t, ki a f***-t fogja érdekelni, hogy kikaptunk Mallorcán? Senkit az ég világon, hisz mint már mondtam, egy tétnélküli kötelező meccs volt, és semmi más.
A fejben mindenki már a MU elleni meccsre készül, hiszen az a fontos, az idény legfontosabb meccse.
Szerintem látatlanban mindeki belemenne abba, hogy mondjuk otthon botlunk az Osasunával, az MU-t meg megverjük. 10 év múlva ki melyikre emlékezne?
Eto meg hatalmas játékos, nem értem, hogy miért bántjátok? 28 gól, az 28 gól...
Teljesen igaz. Ha jó formában van mondjuk és ontja a gólokat akkor mindenki áradozik, amikor pedig kicsit rosszabbul megy neki, már jön mindenkitől, hogy jöjjön inkább Forlán, Ibra (aki biztos "jót" tenne a csapatnak) , Tevez stb. Azt hirtelen mindenki elfelejtette hogy mennyit tett a csapatért és nem kis mértékben köszönhetjük neki (IS!) a bajnokságot. Szóval nezzenek már magukba az emberek és mielőtt Bojant meg a többieket szídnák, akik már bizonyítottak, olyan emberekről szedjék le a keresztvizet akik tényleg nem sokat mutattak mióta a Barcában játszanak(pl.: Hleb, Guddy). De inkább róluk se. Ne felejtsük el hogy ez a csapat amit mindannyian úgy szeretünk az ilyen Eto'o féle emberekből áll. Elnézést a kifakadásért de egy kicsit idegesítő, hogy egy rossz meccs miatt már mindenki sz*r.Iniesta írta:Érdekes minden vesztes meccs után ez van. Mindenki mindekiről lehúzza a keresztvízet és el küldi a megye 2-be focizni, mert botlábú senkiházi. Szerintettek milyen motivációval kellett volna játszaniuk ezen a meccsen? Megnyerték a bajnokságot, meg a kupát! Ami Eto'o-t ill. tény kihagyott egy csomó ziccert, de kérdem én Ibra meg Tevez meg Forlán adott esetben nem hagynák ki őket? Ti csak azt vágjátok, h a Tevez megint gólt lőtt, meg az Ibra is, de akkor nem írtok ide egy darab hozzászólást se mikor nem megy se Ibrának se Teveznek. Ha nem lenne Eto'onak ez a 28 gólja kicsit nehezebb dolgunk lett volna.Gólpasszokról ne is beszéljünk. Kicsit több tiszteletet érdemelne, letett egyet s mást az asztalra.
Visca El Barca!
Nézz be a Barca Fiatalok topicba, ott van egy pár értékelés.tomabence írta:Sajnos nem láthattam a meccset és még ismétlést se tudtam megnézni!
Azt szeretném kérdezni hogy, hogy játszottak az Atletic-es játékosok?
Pl.: a kapus,Oier Olazabal de a többit is leírhatnátok hogy milyen teljesítményt nyújtottak !
BAJNOK CSAPAT!![]()
és még Eto'o-ra is kíváncsi lennék
Köszönjük A szövetségnek.Varga Tamás írta:Szombaton 21 órakor lesz a Barcelona-Osasuna meccs a spanyol szövetség döntése szerint.
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 36868.html?
Ez is egy jó oldal: goalzz.comLionel86 írta:Sziasztok!
Hol tudom megnézni a góllövő listákat európában mert nem találom! Valaki segítség!Í
Nem ide tartozik, de tessék: www.soccerboards.comLionel86 írta:Sziasztok!
Hol tudom megnézni a góllövő listákat európában mert nem találom! Valaki segítség!Í
Etonak volt legalább 3-4 100%-os gólhelyzete a mecsen.Lehet ezt magyarázzni a fáradtsággal megminden fajta okkal, de hogy azt a büntetőt miért pont ő válalta el ezt nem is értem.Ennyi helyzet kihagyás után is odaáll amikor 3 méterre a kapus mellett nemtudja elguritani a labdát.Hát igen!!!sokkan erre azt mondják ennek nemvolt tétje meg fáradt is volt Eto.Na de ilyenkor kérdezzi meg az ember hogy a MU ellen majd nemlesz fáradt?????Remélem hogy igyvan hogy csak fáradt volt mert majd ha a MU ellen mecsre kipihenni magát ott azért minden lehetőségnek nagyértéke lehet majd.Fluwy írta:Hihetetlen h egy két ember miket tud ilyenkor ideirni!
Megnyertük a bajnokságot! Ilyen évet szerintem senki sem vár, bajnokok vagyunk erre itt szidjuk a csapatunkat!
Oké a tartalékok játszottak na de gondoljunk bele...
-Ülnek a padon 10 meccs ota nem egyszerű felvenni a ritmust, azt meg végképp nehéz h ugy játszanak mint az alapcsapat!
-ilyen formációba még soha nem játszottak
Ahelyett h biztatnánk öket!
Ami pedig Eto'o illeti:
- 28 gól nem éppen kevés, egész évben fantasztikus volt elfáradt na meg nagy rajta a nyomás a gólkirályi cím miatt, nagyon sokat köszönhetünk neki
- a túl nagy akarás miatt maradnak ki a helyzetek
Ha ezen menne el a bajnokság megérteném az ilyen hangokat na de ilyen helyzetben! Inkább biztassuk öket! Főleg a fiatalokat!
Hajrá Barca!!!!!!!
Igen igazad van! Ja és a tartalékok szó lehet nem is jó! Sokan még tartalékok se voltak, mivel B csapatos játékosok játszottak: Jeffren, Pedro, Xavi Torres, Ooier, Thiago. De meg lehetett sőt meg is kellett tenni, mivel nem volt TÉT. Pihentek a sztárok, mert nekik majd a BL döntőben kell villogni! Eto'o-t télleg nem kéne szidni, aki ezt teszi nem Barca szurkoló, elfelejti neki a 3! bajnoki címet, a BL győzelmet és a rengeteg gólt, amit már szerzett a Barcában. Tegnap rossz napja volt, kicsit lehet h fáradt, vagy a gólkirályi cím miatt volt ideges. Nem tudom. Lehet pihennie kéne következő meccsen. De egyvalamiben biztosak lehettek. Ha a MU ellen ilyen helyzetei lesznek, kíméletlenül bevágja majd!!!Fluwy írta:Hihetetlen h egy két ember miket tud ilyenkor ideirni!
Megnyertük a bajnokságot! Ilyen évet szerintem senki sem vár, bajnokok vagyunk erre itt szidjuk a csapatunkat!
Oké a tartalékok játszottak na de gondoljunk bele...
-Ülnek a padon 10 meccs ota nem egyszerű felvenni a ritmust, azt meg végképp nehéz h ugy játszanak mint az alapcsapat!
-ilyen formációba még soha nem játszottak
Ahelyett h biztatnánk öket!
Ami pedig Eto'o illeti:
- 28 gól nem éppen kevés, egész évben fantasztikus volt elfáradt na meg nagy rajta a nyomás a gólkirályi cím miatt, nagyon sokat köszönhetünk neki
- a túl nagy akarás miatt maradnak ki a helyzetek
Ha ezen menne el a bajnokság megérteném az ilyen hangokat na de ilyen helyzetben! Inkább biztassuk öket! Főleg a fiatalokat!
Hajrá Barca!!!!!!!
Igen....azonban én nem szidni akarom...különben is minek, azonban aggasztó, hogy sok jó helyzetet kihagy és nem hiszem, hogy a MU ellen olyan nagyon sok lesz...de ne legyen igazam.mess2009 írta:nincs igazad! minden meccs után leírjuk (már aki) véleményünket, van aki csak áradozik, van aki tárgyilagos, és persze van aki kissé pesszimistább nézetet vall.Iniesta írta:Érdekes minden vesztes meccs után ez van. Mindenki mindekiről lehúzza a keresztvízet és el küldi a megye 2-be focizni, mert botlábú senkiházi. Szerintettek milyen motivációval kellett volna játszaniuk ezen a meccsen? Megnyerték a bajnokságot, meg a kupát! Ami Eto'o-t ill. tény kihagyott egy csomó ziccert, de kérdem én Ibra meg Tevez meg Forlán adott esetben nem hagynák ki őket? Ti csak azt vágjátok, h a Tevez megint gólt lőtt, meg az Ibra is, de akkor nem írtok ide egy darab hozzászólást se mikor nem megy se Ibrának se Teveznek. Ha nem lenne Eto'onak ez a 28 gólja kicsit nehezebb dolgunk lett volna.Gólpasszokról ne is beszéljünk. Kicsit több tiszteletet érdemelne, letett egyet s mást az asztalra.
Visca El Barca!
Nekem Eto'o azért visszatérő témám, mert fontos poszton van, és most már túl hosszú ideje abban nyújt átlagon alul, amiben elvárható lenne az ő posztján : a góllövésben!!
látom,látjuk, hogy hajt de a lényegen ez nem válltoztat, valaminek itt történni kellene, mert ahogy írtam a BL-en ez megbosszúlja magát!
Hogy az eset mennyire nem egyszerű, éppen én írtam, hogy még az is benne van a pakliban (bár így lenne) hogy éppen a BL.-meccsen rukkol ki egy-két fontos góllal! én annak ellenére szurkolok neki, hogy leírom a hibáit, ami persze csak egy vélemény a sok közül.