Ez mind igaz.Én még annyit hozzá tennék,hogy állítólag az olasz klubokat is felakarják vásárolni ezek az arab milliárdosok és akár honnan nézzük ott az olajban van pénz.ó,és ez nem egy utolsó Man.city hanem olyan klubokról van szó mint az Inter Milán Róma Juventus ezeknek már van nevük és nem hiszem,hogy nehéz lesz akár kit is megvenniük.Ezzel ismét ott lyukadunk ki,hogy nem tudjuk,hogy mitcsinál Káká,mert vagy:madridronie írta:Új emberként először is szerentnék minden kedves Barcás kollégát üdvözölni. Szóval szép jó estét mindenkinek.Ez két részre kell bontani ha Kaká akar elmenni(ez az amit én nem hiszek ) akkor Madrid.
Ha a Milán akarja eladni akkor az csak pénzügyi okokból lehet sztem és akkor egyértelműen a több pénzt kináló csapatnak fogja odaadni.
Főleg ugy hogy Kaká is kijelentette hogy szeretne a PL-ben focizni.
nah Ezt csak arra írtam hogy mindenki egyenlővé teszi hogy Perez=Világverő Madrid vagyis a többség de mivan ha Perezzel sem sikerül eredményeket elérni?
És ha már itt vagyok, szeretnék 1-2 dologra reagálni is.
1)Kaká-ügy
Egyelőre igen kevés esélyt látok arra, hogy hozzánk igazoljon; de 100%-ig az sem jelenthető ki, hogy nem. Az a Milan szakmailag la. akkora kakiban van, mint a Madrid; csak ott mindezt még anyagi gondok is tetőzik. Minimális esély van rá, de nem elképzelhetetlen, hogy megfontolják az eladását. 2 ajánlatuk van állítólag --> Man. City és Madrid És akkor itt jegyezném meg, hogy egy átigazolás az 3 szereplős jogügylet, melynek keretében egyezségre kell, hogy jusson a 2 klub, valamint a klubváltáshoz a játékosnak is hozzá kell járulnia. Na most jelen esetben itt a következő dolog állhat elő (már ha ennek egyáltalán van valami realitása); adott a Man. City 100 millás és a Madrid kb. 30 millával kevesebbről szóló ajánlata. Nyilván minden épeszű ember a 100 millást fogadná el, csakhogy itt jön a képbe a játékos, aki meg "ÁLLÍTÓLAG" inkább igazolna 1 az általatok most nagyon lesajnált Real Madridba. Hiába bűngyenge ez a Real Madrid most, de azért ne hasonlítsuk már egy a nála is sokkal gyengébb 0 Man. Cityhez. Szóval, ha netalán a Milánnak nagyobb összegre lesz szüksége (azért a közel 70 milla sztem az), akkor kénytelen lesz a kevesebb, de a játékos álltal is preferált ajánlatot elfogadni. Ennyi a töténet, de egyelőre ez még nagyon nincs terítéken.
2) Pereztől én nem világverő Madridot várok, csak 1 sokkal versenyképesebbet, a latin stílust megtestesítő focistákkal. Sok madridista kicsit ÁLOMVILÁGBAN él (Kaká, CR, Ribery, Ibra stb. 1 nyár alatt), de 1-2 Barcás kolléga is nagyon lekezelően, lenézően beszél itt a Madrid terveiről, igazolási esélyeiről. Extraklasszis érkezésére nem sok reális esélyt látok, de hogy nagy játékos mozgás lesz náluk, az is fix és valszeg nem ügyetlen focistákat nézett ki a jövőbeni sportvezetés. Ennyi.
1.Marad a Milánban amit kihúztak a sz*rból az Arabok(HA megvásárolják)
2.Vagy elmegy Madridba vagy City-be(bár ennek szerintem 0 az esélye,de csak szerintem)70 vagy 100 milláér és nem hiszem,hogy ezt ne fogadná el a Milán főleg annak tudatában,hogy tudják magukról,hogy sok pénzük van és a játékosok 90%-át megtudják venni.