R. Carlos írta:
Amúgy látom, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről, de hagyjuk.
Amúgy tudom, hogy ti itt abban bíztok, hogy nem lesz Realnál nagy csapatépítés, de ha jól emlékszem tavaly a barszával majdnem ugyanaz történt mint a Madriddal. Laporta ellen bizalmatlansági indítvány, meg széthullott, kiégett a csapat szezon végére, mégis pár igazolással és egy új edzővel sikerült rendbe rakni a csapatot. Nem hiszem, hogy a barszánál egy gazdagabb csapat(mert a Madrid az), egy kis meghurcolás után ne tudná ugyanúgy rendbe rakni magát... Ilyenekbe, hogy 1-2 nagyobb név se fog jönni hozzánk meg ne bízzatok, ha jól tudom Pereztől retteg egész Európa és eddig hivatalosan 1-2 edző a fizuemelésért mondta ki a nemet a klubváltásra, senki más. A játékosokról meg annyit, Maicon valószínűleg klubot vált, Xabi körül nagy a bizonytalanság, Kakát is el fogják küldeni(csapatépítés kell a milannak), CR-ről egyenlőre csak a média beszél, Ribery valószínűleg klubot fog váltani. Nem azt mondom, hogy az összes játékos mozdulni fog, vagy jönni a Realba, de nem 3 igazolásunk lesz a nyáron és ismét fel fog nőni a Real ahhoz a feladathoz, hogy sakkban tudja tartani a barszát, úgy mint a barsza azt tavaly tette.
Két eset pöppet sem hasonlít egymásra.
Ha a Milannak pénzügyi gondjai vannak akkor szted 60 milláért eladja a reálnak vagy eladja a citynek aki 120nál járt már télen is? Sztem egyértelmű. Perecet körbe röhögik olajék ha licitről van szó sztem.
Ha meg nem annyira a pénz fontos akkor Kaká marad százszor kijelentette idén is hogy hűséges marad ha rajta múlik, nem csak a vicclap márkában hanem máshol is hivatalosan.
CR is nyilatkozatott tett hogy nem megy sehova bár ez nem mérvadó de
E két játékosra sanszotok sincs meglátásom szerint Perecke ide vagy oda.
A mi esetünk meg teljesen más. Az utánpótlásotok gyenge. Nálunk volt egy Xavi,Iniesta,Messi,Eto'o,Henry csapatmag mag amirre bőven lehetett épiteni nálatok jóformán senkire sem lehet. Ja de Casillas-ra. Nem lesz ott csapat 3éven belül,, ha lesz vmi az egészből. Akit meg akartok venni kivétel nélkül jobb csapatban játszik mint a mostani Madrid szvsz visszalépés lenne számukra. Azért a 2000-res évek elején nem így volt.
Jah és ha ez a madár sem mozdítja el a madridot innen akkor vajon mi lesz? Mert simán benne van ez is a pakliban.
Pereztől retteg egész Európa

Hát nem tom én nem rettegek de lehet beszerzek vagy 2 hevederzárat biztos ami biztos sőt még a telómat is kikapcsolom.