Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is maximálisan egyetértek veletek. Nem emlékszem a srácra, de nem rossz ajánlólevél h stabil kezdő volt a csapatában. Ráadásul katalán és valószínűleg egy álma válna valóra h játszhasson a Barcában! most el lehet képzelni h kb milyen elánnal fog menni a meccseken... A lényeg h ha Pep és Txiki elég jónak tartja, akkor azt hiszem le kell igazolni! Ők jobban tudják kivel kell erősíteni. Én egyetértek velük, és bízom a döntéseikben. Ja és most nézem h az Almería 11. lett, ami nem rossz mivel nemrég kerültek fel... Jöhet a srác!danko94 írta:Én is így gondolom, olyan lehet ő mint Sylvinho. Amikor Alves egészséges, nem fog játszani, de nm lázadozik, hanem kussban ül a padon, amikor meg játszani kell (kupában stb) akk pedig teszi a dolgát.(azt nm mondom h világklasszis módon, mert nm ismerem a játékost, de Sylv esetében tudjuk, hogy amikor pályán van mire képes. lásd BL döntő)albicelesteX írta:Arra a jobb bekk posztra cserének szerintem is tökéletes!Biztos vannak még akik szóba jöhetnének, de amiket Asys is leírt dolgok szerintem pont megfelelővé teszik!Nem vita tárgya ha jön padra jön ennyi!Ha Alves így játszik ahogy az idén meg elkerülik a sérülések sok felelősség nem fog rá hárulni!
Én is így gondolom, olyan lehet ő mint Sylvinho. Amikor Alves egészséges, nem fog játszani, de nm lázadozik, hanem kussban ül a padon, amikor meg játszani kell (kupában stb) akk pedig teszi a dolgát.(azt nm mondom h világklasszis módon, mert nm ismerem a játékost, de Sylv esetében tudjuk, hogy amikor pályán van mire képes. lásd BL döntő)albicelesteX írta:Arra a jobb bekk posztra cserének szerintem is tökéletes!Biztos vannak még akik szóba jöhetnének, de amiket Asys is leírt dolgok szerintem pont megfelelővé teszik!Nem vita tárgya ha jön padra jön ennyi!Ha Alves így játszik ahogy az idén meg elkerülik a sérülések sok felelősség nem fog rá hárulni!
Hát azért onnan jött még annó Puyol meg Valdes is...!Léfe írta:Most olvatam, hogy sokan leszoltak, mert nem a Barca B.-ből képzelem az erősitéseket. Ne felejtsük el, hogy pl. Xavi és Busquets feltünése között 10 év telet el. Közben jött Ini, Messi, szóval évente 1 vagy inkább 2 évente 1 játékos jött fel a B-ből. A nagy csapatokat nézve ez nagy dolog. Én viszont nem álltalánosan,hanem a mostani nyárról szoltam. Többeket játszatott Pep, Busquetsen kivül egyiktől sem ájultam el, igaz keveset játszottak. És ugye a másik állitás is igaz ,hogy a más capatoktól jöttek /is/ meghatározóak.Soroljam: Alves, Toure, Henry, Abidal, Marquez, Militó, Etoo, nem saját nevelés.
Nekem nagy kedvencem, de valamiért szóba sem kerül. Nagyon technikás, több poszton is képes remek teljesítményt nyújtani, a pontrúgásai pedig életveszélyesek. Én jó igazolásnak tartanám!AdaMM írta:És mi a véleményetek Matias Fernandez ről? Szerintem jó igazolás lenne!Még nagyon fiatal úgyhogy elfogadná a csere szerepkört illetve ha játéklehetőséget kapna akár meghatározó is lehetne később!
MrPiedone írta:Silvánál és Ribérynél írtam, hogy mindkettő nem kellene, az egyik is bőven elég. Igazad van, hogy nem bírnák a padozást, de én csak egyikőjüket mondtam, hogy jó lenne. Egyébként nem kellene mindegyik játékos a felsoroltak közül, mert elég sokat mondtam, szinte az összes posztra, én csak felvázoltam a lehetőségeket, és elmondtam a véleményemet. Egyébként kösz a választ.mario18 írta:SILVA,RIBERY,FABREGAS?????Ez mind szép és jo lenne,de azért azt be kell vallani,hogy ha nem megy el olyan támado középpályás a Barcábol aki kezdö volt(márpedig nem fog),akkor vlki a cserepadra kerülne...és hát ezzel világklasszisok kerülnénak a kispadra...amit sztem ien kvalitásu játékosok biztos,hogy nem sokáig türnének!
A 3 játékosbol sztem egy böven elég volna,legszivesebben Fabregast látnám a csapatban
az ilyenekkel az a baj, h a média teljesen felsztárolja őket. rengeteget láttunk már belőlük.Barcagirl24 írta: kiváncsi lennék rá, ás ha valóban tehetséges sietni kell mert akkor bizony egész európa majd őt akarja vinni
kicsit off: külsőre is tök olyan mint messi
kiváncsi lennék rá, ás ha valóban tehetséges sietni kell mert akkor bizony egész európa majd őt akarja vinnige3yra írta:Pablo Piatti-ról mit gondoltok?Szerintem egész jó játékos,remélem jövőre villogni fog Almeríában és akkor felfigyel rá Pep.Messi stílusú játékos,régebben a juve is figyelte.
http://juventuz.freeblog.hu/archives/20 ... celpontja/
itt a pont! nem kell nagyon ismert játékosnak lennie ahhoz h leszerződtesse a Barca. ez nincs előirva sehol; és ha Josep ugy gondolja h megfelelő akkor az ugyis van!!Ilúvatar írta:Higgy' a Pep mesterben! Ő mindent tudsocio66 írta:Bruno Saltor..lol![]()
Életemben nem hallottam ezt a nevet..
persze nem is világsztár kell Dani mögé,de nehogy az legyen már,hogy majd megállapítjuk az első pár meccse után,hogy Puyol jobb lenne ott...![]()
azért az Almeria nem egy nagy szint..és az a legnagyobb csapata eddig..![]()
háát,nem tudom..
Ha Pep azt mondja hogy oké, akkor felőlem jöhet. nincs panaszom ellene.
na igen itt egy érdekes megközelítés! és nagyon is jogosan vetődik ez fel; mert ha vmire azt kell mondani idei csapatban h gyengeség az mindenképpen a rögzített szituációk elvégzésénél mind a kihasználása mind a kivédekezése, magyarán a levegőben nem igazán voltunk urak sokszor...Enrique írta:Én arra lennék kiváncsi, hogy azok, akik pl. Lahmot, Riberyt, Silvát hoznák el, számolnak azzal, hogy tiszta törpe csapat lesz a Barcából?
Az oké, hogy Piqué és Touré magas, meg ha játszik, SergiB (Puyol, Márquez, Milito meg relatív ugye), de mi lesz akkor pl. szögleteknél, szabadoknál, mikor se Henry, se Abidal például? Utóbbit én igazából simán elhajtanám, mert nem szeretem, de annyi előnye biztos van a játékának, hogy legalább a levegőben úr.
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy az felérne egy öngyilkosságal, pl. egy cselszkij, egy MU ellen, ha Henry helyett mondjuk Silva/Ribery, Abidal helyett meg Lahm játszana...
láthattad, csak biztosan nem figyeltél rá, ahogyan énsemsocio66 írta:Nyilván jobb.CFirpo3 írta:Azért gondolom, hogy Bruno Saltor jobb, mint Victor Sanchez, mert különben fölösleges lenne leigazolni.
De azért mi vagyunk a 'nagy',a triplázó,a fantasztikus Barcelona és a 'kívülállóknak' nyilván vicces lesz majd ez a hír..gyakorlatilag egy soha nem hallott,teljesen névtelen játékost igazolunk..
na mindegy,véleményt nem mondok róla,mert még nem láttam játszani..
Higgy' a Pep mesterben! Ő mindent tudsocio66 írta:Bruno Saltor..lol![]()
persze nem is világsztár kell Dani mögé,de nehogy az legyen már,hogy majd megállapítjuk az első pár meccse után,hogy Puyol jobb lenne ott...![]()
háát,nem tudom..
Egyet értek! Azért ettől egy kicsit többet vártam... Egy picit ismertebb ember kéne!socio66 írta:Bruno Saltor..lol![]()
háát,nem tudom..
Nyilván jobb.CFirpo3 írta:Azért gondolom, hogy Bruno Saltor jobb, mint Victor Sanchez, mert különben fölösleges lenne leigazolni.
Biztos visszavesszük ha tavaly eladtuk fél millióért... Bruno? Nemhiszem. Akkor már inkább egy Barca Atlétices mint Bruno.ge3yra írta:Szerintem középpályára megoldás lenne Marc Crosas