Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.02. 11:06:02

danko94 írta:
albicelesteX írta:Arra a jobb bekk posztra cserének szerintem is tökéletes!Biztos vannak még akik szóba jöhetnének, de amiket Asys is leírt dolgok szerintem pont megfelelővé teszik!Nem vita tárgya ha jön padra jön ennyi!Ha Alves így játszik ahogy az idén meg elkerülik a sérülések sok felelősség nem fog rá hárulni!
Én is így gondolom, olyan lehet ő mint Sylvinho. Amikor Alves egészséges, nem fog játszani, de nm lázadozik, hanem kussban ül a padon, amikor meg játszani kell (kupában stb) akk pedig teszi a dolgát.(azt nm mondom h világklasszis módon, mert nm ismerem a játékost, de Sylv esetében tudjuk, hogy amikor pályán van mire képes. lásd BL döntő)
Én is maximálisan egyetértek veletek. Nem emlékszem a srácra, de nem rossz ajánlólevél h stabil kezdő volt a csapatában. Ráadásul katalán és valószínűleg egy álma válna valóra h játszhasson a Barcában! most el lehet képzelni h kb milyen elánnal fog menni a meccseken... A lényeg h ha Pep és Txiki elég jónak tartja, akkor azt hiszem le kell igazolni! Ők jobban tudják kivel kell erősíteni. Én egyetértek velük, és bízom a döntéseikben. Ja és most nézem h az Almería 11. lett, ami nem rossz mivel nemrég kerültek fel... Jöhet a srác! :)

Ja és még annyi h sztem Hleb mehet... Nagyon jó játékosnak tartom, de látva az utolsó meccseit hááát. :? Itt nem jött be neki, attól még nem felejtett ez focizni, sztem jó pénz tehetne érte kapni. Ja és ha Guddy is megy, akkor viszont kéne venni valakit, lehet még Hleb helyére is! Más: Sztem Cáceres és Henrique is maradhatna. Amelyik jobb lesz az előszezonban, az marad, a másik megy kölcsönbe. Úgy érzem Henrique fog maradni, de ez nem biztos.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.02. 10:32:33

albicelesteX írta:Arra a jobb bekk posztra cserének szerintem is tökéletes!Biztos vannak még akik szóba jöhetnének, de amiket Asys is leírt dolgok szerintem pont megfelelővé teszik!Nem vita tárgya ha jön padra jön ennyi!Ha Alves így játszik ahogy az idén meg elkerülik a sérülések sok felelősség nem fog rá hárulni!
Én is így gondolom, olyan lehet ő mint Sylvinho. Amikor Alves egészséges, nem fog játszani, de nm lázadozik, hanem kussban ül a padon, amikor meg játszani kell (kupában stb) akk pedig teszi a dolgát.(azt nm mondom h világklasszis módon, mert nm ismerem a játékost, de Sylv esetében tudjuk, hogy amikor pályán van mire képes. lásd BL döntő)
albicelesteX
A Vadász

2009.06.02. 10:26:05

Arra a jobb bekk posztra cserének szerintem is tökéletes!Biztos vannak még akik szóba jöhetnének, de amiket Asys is leírt dolgok szerintem pont megfelelővé teszik!Nem vita tárgya ha jön padra jön ennyi!Ha Alves így játszik ahogy az idén meg elkerülik a sérülések sok felelősség nem fog rá hárulni!
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.02. 09:15:52

Ha hihetünk a híreknek 5 dolog is Bruno mellett szól:
1. Katalán (nem kell magyaráznom ez miért előny)
2. Ingyen jönne (idény nyáron járt le a szerződése)
3. Későn érő játékos (most 28)
4. Elfogadná a csere szerepkört (Alves van előtte, egyértelmű, hogy nem a kezdőbe igazoljuk)
5. Jó felépítésű (masszív játékos, 180 cm magas, elekrülték a sérülések)

:wink:
bati1989
Jugador del Barça

2009.06.02. 08:53:04

Léfe írta:Most olvatam, hogy sokan leszoltak, mert nem a Barca B.-ből képzelem az erősitéseket. Ne felejtsük el, hogy pl. Xavi és Busquets feltünése között 10 év telet el. Közben jött Ini, Messi, szóval évente 1 vagy inkább 2 évente 1 játékos jött fel a B-ből. A nagy csapatokat nézve ez nagy dolog. Én viszont nem álltalánosan,hanem a mostani nyárról szoltam. Többeket játszatott Pep, Busquetsen kivül egyiktől sem ájultam el, igaz keveset játszottak. És ugye a másik állitás is igaz ,hogy a más capatoktól jöttek /is/ meghatározóak.Soroljam: Alves, Toure, Henry, Abidal, Marquez, Militó, Etoo, nem saját nevelés.
Hát azért onnan jött még annó Puyol meg Valdes is...!
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2009.06.02. 08:49:58

AdaMM írta:És mi a véleményetek Matias Fernandez ről? Szerintem jó igazolás lenne!Még nagyon fiatal úgyhogy elfogadná a csere szerepkört illetve ha játéklehetőséget kapna akár meghatározó is lehetne később!
Nekem nagy kedvencem, de valamiért szóba sem kerül. Nagyon technikás, több poszton is képes remek teljesítményt nyújtani, a pontrúgásai pedig életveszélyesek. Én jó igazolásnak tartanám!
AdaMM
Barça C

2009.06.02. 07:46:03

És mi a véleményetek Matias Fernandez ről? Szerintem jó igazolás lenne!Még nagyon fiatal úgyhogy elfogadná a csere szerepkört illetve ha játéklehetőséget kapna akár meghatározó is lehetne később!

http://www.youtube.com/watch?v=FPuMzJcHSzg
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.02. 06:45:50

Most olvatam, hogy sokan leszoltak, mert nem a Barca B.-ből képzelem az erősitéseket. Ne felejtsük el, hogy pl. Xavi és Busquets feltünése között 10 év telet el. Közben jött Ini, Messi, szóval évente 1 vagy inkább 2 évente 1 játékos jött fel a B-ből. A nagy csapatokat nézve ez nagy dolog. Én viszont nem álltalánosan,hanem a mostani nyárról szoltam. Többeket játszatott Pep, Busquetsen kivül egyiktől sem ájultam el, igaz keveset játszottak. És ugye a másik állitás is igaz ,hogy a más capatoktól jöttek /is/ meghatározóak.Soroljam: Alves, Toure, Henry, Abidal, Marquez, Militó, Etoo, nem saját nevelés.
Fecó
mario18
Barça B

2009.06.02. 01:02:39

MrPiedone írta:
mario18 írta:SILVA,RIBERY,FABREGAS?????Ez mind szép és jo lenne,de azért azt be kell vallani,hogy ha nem megy el olyan támado középpályás a Barcábol aki kezdö volt(márpedig nem fog),akkor vlki a cserepadra kerülne...és hát ezzel világklasszisok kerülnénak a kispadra...amit sztem ien kvalitásu játékosok biztos,hogy nem sokáig türnének!
A 3 játékosbol sztem egy böven elég volna,legszivesebben Fabregast látnám a csapatban :D
Silvánál és Ribérynél írtam, hogy mindkettő nem kellene, az egyik is bőven elég. Igazad van, hogy nem bírnák a padozást, de én csak egyikőjüket mondtam, hogy jó lenne. Egyébként nem kellene mindegyik játékos a felsoroltak közül, mert elég sokat mondtam, szinte az összes posztra, én csak felvázoltam a lehetőségeket, és elmondtam a véleményemet. Egyébként kösz a választ.

Aha,csak elöször ugy nagyjábol olvastam csak át....igy azt mondom korrekt!
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
kristop
Entrenador del Barça

2009.06.02. 00:32:32

Barcagirl24 írta: kiváncsi lennék rá, ás ha valóban tehetséges sietni kell mert akkor bizony egész európa majd őt akarja vinni

kicsit off: külsőre is tök olyan mint messi :lol:
az ilyenekkel az a baj, h a média teljesen felsztárolja őket. rengeteget láttunk már belőlük.

aztán a nagyrészük eltűnik a süllyesztőben, néhány játékos középcsapatokban ragad meg, egy - kettő pedig klasszis lesz. aztán mehet a "én megmondtam 4éve, h igazoljuk le most már súlyos euró tízmilliókba kerülne" nem lehet csak így nekiugrani ezeknek. Quaresma? emlékeztek rá? Saviola se futott be akkora karriert, mint ahogy bejelentették.

csak azért írom, h nem lehet így nekiugrani, h hát fiatal, meg állítólag tehetséges hozzuk őket zsákszámra. meg most azért van egy Thiago, meg Assulin még lent :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.02. 00:01:03

A szélső posztokra jól jöhet a segítség: kellenek mind a két oldalra védők, mert Alvesnek kell egy csere, míg a bal szél Sylvinho esetleges visszavonulásával jelentősen gyengülne, Abidal meg nem is nyújtott túl jó teljesítményt az év végén. Vkp-ra egy csere max csak az afrika kupa miatt kellene 1 hónapra, de amúgy jól megvagyunk azon a téren. Csatárra azért lenne szükség, mert 3 támadóval játszunk és csak 1 vérbeli csatár-cserénk van, aki még fiatal, bár ha Pedro, vagy Jeffren feljön és jól játszik azon a poszton, akkor nem erőltetném az igazolást, bár Silvának örülnék. Samu maradjon ott ahol van! :D Ibrát meg tényleg felejtsük már el, teljesen hülyeség iderángatni azt az öntelt nemiszervet! Kapus jöhet, bár ők ritkán sérülnek, Valdes még ritkábban, legalábbis ő félegészségesen is vállalja a meccset, ebben biztos vagyok! :D Ezért nem nagyon kell oda senki szvsz.

Többi helyen még cserék is vannak, akik lendületet hozhatnak a játékba, így elég jól állunk neki a jövő évnek, feltéve, ha senki sem távozik a klubtól, de miért mennének el a csapattól? ( Hleb, Gudi kivétel, talán 1 vki jöhet kettejük helyére, előbbi nem is játszott, sajnos jól )
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.01. 23:52:33

ge3yra írta:Pablo Piatti-ról mit gondoltok?Szerintem egész jó játékos,remélem jövőre villogni fog Almeríában és akkor felfigyel rá Pep.Messi stílusú játékos,régebben a juve is figyelte.
http://juventuz.freeblog.hu/archives/20 ... celpontja/
kiváncsi lennék rá, ás ha valóban tehetséges sietni kell mert akkor bizony egész európa majd őt akarja vinni

kicsit off: külsőre is tök olyan mint messi :lol:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.01. 23:47:59

Én azt mondom,hogy nem kell világsztárokat igazolni,maximum 1et. Inkább meg kell tartani a mostaniakat.
Kapusposzton Valdes tökéletes Number one. Néha hibázik,de melyik kapus nem ? Cech is helyezkedett idén jópárszor rosszul meg Casillas is. Jorquera-t el kell küldeni, Pinto tökéletes cserekapus (csk :lol: ).
Védők tekintetében kell Alvesnek egy csere,aki éppenséggel Bruno is lehet, nem nagy név az igaz,de nem is alapembernek fog idejönni. Középre szerintem bőven elég Piqué,Puyol,Márquez,Cáceres- mindenképp megér az érte adott 17 millió még egy évet... - és végül ott van Milito,aki szerintem már nem fog túl sokat játszani sajnos :cry: úgyhogy,ha visszahozzuk Henrique-t nem fog ártani. Balszélen Abidal, Sylvinho kettős szerintem elég jó,főleg,hogy esetleg Puyol is tudna ott játszani, ha meg a brazil elmegy vagy visszavonul,akkor kellene csak oda valaki. Esetleg Lahm, ő kezdőnek is jó lenne és meglenne az egészséges versenyhelyzet is.
Középpályán a Xavi,Iniesta,Toure 3as alap,Busquets és Keita is biztos maradnak és V. Sánchez sem hiszem,hogy még elmenne. Én Hlebnek még adnék egy évet kicsit több játéklehetőséggel. Gudjohnsen viszont biztos elmegy ,szal egy középpályás fog kelleni,lehetőleg vkp ,mert egy hónapig csak Busquets marad arra a posztra, és akkor a sérülésekkel ekkor még nem is számoltam. én pl. Downing ( mivel a Boro kiesett a PL-ből) vagy Engelaar vagy Coloccini leigazolásával elégedett lennék. Persze jobb lenne egy Xabi Alonso vagy Marcos Senna,de Toure mellett ők normál esetben padozhatnának.
A csatársorba az Henry-Eto'o-Messi kezdő alap, kiegészítőemberek meg Bojan meg Pedro, vész esetén Iniesta vagy Hleb. Az utóbbi kettő viszont a nem vérbeli csatárok. Ezért lenne indokolt egy szélső csatár igazolása. Silva/Ribery/Robinho/Agüero -lehet válogatni,kinek melyik tetszik a legreálisabbnak Silva-t látnám. Ha Eto'o-t megtartjuk nem lesz gond, ANK idején Henry esetleg Bojan egy hónapig pótolni tudják, Ibra-t meg szépen el lehet felejteni ( remélem a vezetők is ezt teszik). Ennyi lenne.
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.01. 22:59:22

Pablo Piatti-ról mit gondoltok?Szerintem egész jó játékos,remélem jövőre villogni fog Almeríában és akkor felfigyel rá Pep.Messi stílusú játékos,régebben a juve is figyelte.
http://juventuz.freeblog.hu/archives/20 ... celpontja/
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.01. 22:53:09

http://www.udalmeriasad.com/udalmeria/i ... &Itemid=59
(spanyolul értők előnyben... :? :D)

érdemes még beletekinteni a bal oldalon lévő fejlécbe ahol szavazás van az idény játékosát illetően. igaz h nem szavaztak olyan nagyon sokan de Bruno nem áll olyan rossz helyen...
dioric
Barça B

2009.06.01. 22:50:38

Kapusigazolásról pár hónapja még nem így gondoltam, de mostanában Valdés kimondottan jól védett. Cserekapus viszont nem ártana.
Nagyon jó ötlet, hogy Alves helyére vegyünk valakit, aki hasonlóan játszik, mint ő, mert a többiek nem igazán jól pótolták, amikor sérült ill eltiltott volt. Neki mindenképp kéne helyettesítő.
Középső védő szerintem van elég. +jön Henrique, meg Milito már talán végre felépül.
Balhátvédnek most ugye ott volt Abidal, Sylvinho és ugye néha Puyol is ott játszott. Nem tudom, Sylvinho vajon marad-e, remélem igen, mert szvsz jobb, mint Abidal. Abidal teljesítménye ingadozó. volt néhány nagyon szörnyű meccse, viszont ha jól játszik, akkor nagyon jól...
Középpályáról úgy gondolom, elmegy Guddy és talán Hleb is. Oda az Afrika kupa miatt kell venni egy játékost, de inkább kettőt, mert ugye ha elmegy Yaya és Keita, akkor 3-an maradnak (Xavi, Iniesta, Busquets), és Ini sokszor játszott csatárt is.
Épp ezért csatár kéne leginkább. Mert bár Iniesta jó csatár, de azért mégis inkább kp. Van egy fantasztikus tridenténk, ez igaz, Messi, Henry szerintem biztos marad, Eto'oban nem vagyok 100%, de róla sem gondolom, hogy elmegy. Nekik is kell azonban helyettesítő, aki nem Hleb meg Bojan (bár nagyon remélem, hogy ő bele fog jönni). Eto'o különben sem lesz 1 hónapig. Nem gondolom, hogy egy olyan nagy sztár kéne, mint Ibrahimovic, de nem is egy ismeretlen. Egy olyan típusú csatár lenne jó, mint pl. Forlán (most nem arra gondolok, hogy pont ő kell, csak egy hasonló típusú játékos)
Az igazolásokat nem feltétlenül játékosvétellel képzelem el, jöhetnének ifik is. Szívesen látnám Muniesát, Jeffrent a keretben. Victor Sánchezt viszont vagy el kéne küldeni, vagy vissza az Atleticbe...

Igazából most csak sorban leírtam a posztokat, és egészében még végig sem gondoltam, de majd megteszem azt is.
ser del Barça es el millor que hi ha
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.01. 22:50:30

A legújabb cikkre reagálva:
Én akiket fölhoznék a nyáron az Jeffren, Pedro és talán még valaki, de nem Muniesa. Hagy fejlődjön még. Védőt nem hoznék föl, ha nem muszáj.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.01. 22:48:52

Ilúvatar írta:
socio66 írta:Bruno Saltor..lol :)
Életemben nem hallottam ezt a nevet..
persze nem is világsztár kell Dani mögé,de nehogy az legyen már,hogy majd megállapítjuk az első pár meccse után,hogy Puyol jobb lenne ott... :)
azért az Almeria nem egy nagy szint..és az a legnagyobb csapata eddig.. :)
háát,nem tudom..
Higgy' a Pep mesterben! Ő mindent tud :)

Ha Pep azt mondja hogy oké, akkor felőlem jöhet. nincs panaszom ellene.
itt a pont! nem kell nagyon ismert játékosnak lennie ahhoz h leszerződtesse a Barca. ez nincs előirva sehol; és ha Josep ugy gondolja h megfelelő akkor az ugyis van!!
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.01. 22:46:29

Enrique írta:Én arra lennék kiváncsi, hogy azok, akik pl. Lahmot, Riberyt, Silvát hoznák el, számolnak azzal, hogy tiszta törpe csapat lesz a Barcából? :D
Az oké, hogy Piqué és Touré magas, meg ha játszik, SergiB (Puyol, Márquez, Milito meg relatív ugye), de mi lesz akkor pl. szögleteknél, szabadoknál, mikor se Henry, se Abidal például? Utóbbit én igazából simán elhajtanám, mert nem szeretem, de annyi előnye biztos van a játékának, hogy legalább a levegőben úr.

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy az felérne egy öngyilkosságal, pl. egy cselszkij, egy MU ellen, ha Henry helyett mondjuk Silva/Ribery, Abidal helyett meg Lahm játszana... :oops:
na igen itt egy érdekes megközelítés! és nagyon is jogosan vetődik ez fel; mert ha vmire azt kell mondani idei csapatban h gyengeség az mindenképpen a rögzített szituációk elvégzésénél mind a kihasználása mind a kivédekezése, magyarán a levegőben nem igazán voltunk urak sokszor...
persze az másik szempont h nem tom h most akkor ezért csak magas játékost kéne igazolni, mert kicsit nehézkes lenne a megfelelő játékos megtalálása, de azért mindenképpen érdemes ilyesmire is figyelmni...
((meg talán ha már ezt felhoztam akkor szvsz a helyezkedésünkön kéne vmit javítani, na de ez már más téma; meg gondolom h ezt Pep is nagyon jól tudja...))
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.01. 22:45:42

socio66 írta:
CFirpo3 írta:Azért gondolom, hogy Bruno Saltor jobb, mint Victor Sanchez, mert különben fölösleges lenne leigazolni. :lol:
Nyilván jobb.
De azért mi vagyunk a 'nagy',a triplázó,a fantasztikus Barcelona és a 'kívülállóknak' nyilván vicces lesz majd ez a hír..gyakorlatilag egy soha nem hallott,teljesen névtelen játékost igazolunk..
na mindegy,véleményt nem mondok róla,mert még nem láttam játszani..
láthattad, csak biztosan nem figyeltél rá, ahogyan énsem :lol: játszott ellenünk is. nekem nemkéne. :?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Deus
Boixos Nois

2009.06.01. 22:44:52

persze nem is világsztár kell Dani mögé,de nehogy az legyen már,hogy majd megállapítjuk az első pár meccse után,hogy Puyol jobb lenne ott... :)
háát,nem tudom..
Higgy' a Pep mesterben! Ő mindent tud :)

Ha Pep azt mondja hogy oké, akkor felőlem jöhet. nincs panaszom ellene.
KépKép
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.06.01. 22:44:44

háát,nem tudom..
Egyet értek! Azért ettől egy kicsit többet vártam... Egy picit ismertebb ember kéne!
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
socio66

2009.06.01. 22:44:36

CFirpo3 írta:Azért gondolom, hogy Bruno Saltor jobb, mint Victor Sanchez, mert különben fölösleges lenne leigazolni. :lol:
Nyilván jobb.
De azért mi vagyunk a 'nagy',a triplázó,a fantasztikus Barcelona és a 'kívülállóknak' nyilván vicces lesz majd ez a hír..gyakorlatilag egy soha nem hallott,teljesen névtelen játékost igazolunk..
na mindegy,véleményt nem mondok róla,mert még nem láttam játszani..
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.01. 22:43:51

ge3yra írta:Szerintem középpályára megoldás lenne Marc Crosas
Biztos visszavesszük ha tavaly eladtuk fél millióért... Bruno? Nemhiszem. Akkor már inkább egy Barca Atlétices mint Bruno.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.06.01. 22:44:39-kor.
Lezárt