2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem szabad abból kiindulni hogy az elnökök találkoztak, mivel mindkét oldalon van olyan ember aki az átigazolásokkal foglalkozik. Jelen esetben is Laporta nem tárgyal mivel ebben a Txiki az érdekelt. Nem tudhatjuk pontosan mit csinál most ő, lehet Münchent hívja és közben gépeli a kontraktust Riberynekcurrahee írta: de ahhoz képest h ribéry a fő célpont nagyban megy itt ez az interes cirkusz...
Nem csonkitanád le mert amugy is cserélgettük eddig is az embereket. Csak négy ilyen embergől könnyebb variálni. Idén mindig az volt hogy Henry le Keita be,Iniesta ment a bal oldalra. Ez megváltozne. Ribery akár középpályán is játszhatna igy még ott is lehet cserélgetni. Nem beszélve arról hogy ha sérülés van. Csak annyi változna hogy Eto' helyén Ibra + Henry is többet játszhatna középen.Zokneenho írta:A Barcelona legnagyobb csatársorát egy idény után lecsonkítanád. 3-ból 1tagra.Gratula! Azon miért nem gondolkozik el senki,hogy ez a támadósor miért lőtt 100 gólt idén? És miért akarjuk őket szétbombázni? És idehozni ibrát?Ezt nem fogom fel.Ha jönne ibra,akkor lenne ibra és két csatár. Ennyi lenne.Nem tridente és álom támadósor.Nem.andris871120 írta:Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
Henry pár év múlva(reméljük még minimum 3-4) nem lesz olyan,mint most.Több lenne a variációs lehetőség is.
Eto túl sok lét kér, ez lehet a baj. Am Ibra nem kell, de Ribery jöhet, mert ő tényleg jó lenne oda bal szélre. Ibra azért nem kell, mert sztem (1): csapatmorált rombolna, (2): önzőbb (3): nem játszik alázattal, így nem tudná elviselni azt, ha nem ő lenne az egyetlen csatár, márpedig itt 3 is van! És Etonál nem keresne sokkal kevesebbet sztem, akkor meg miért kockáztatna Pep egy ilyen cserét? Az logikusnak hangzik, hogy 1 csatár kell, és ha Ribery nem jön, akkor B opció Ibra érkezése. De Ribery valszeg jön, akkor meg nem lesz gond!Barca__15 írta:Eto nagyszerű csatár nem tudom mi a baja vele a Barca vezetőségének, de nagy hibát követnek el, ha elengedik...pláne egy ilyen nagyképűért cserébe, mint Ibrahimovic...
Sztem is kell igazolni egy csatárt, de nem az afrika kupa miatt. Szerettek sokan itt arra hivatkozni,de nem igazán értem, hogy egy hónap miatt miért kéne bárki. Sztem egy hónapra még Pep is beállna:D viccet félretéve, ebben az állapotában is simán megold egy hónapot ez a keret. Kp-án Busi, elől pedig bojan és Henry pótolják a hiányzókat. Ez nem gond.blaugrana15 írta:Valami csak fog történni
Erről talán majd akkor érdemes bővebben beszélni ha kiszivárognak konkrétumok. Mert most még csak mindenki találgat, és ahány ember annyi vélemény! De én Eto'ót megtartanám. De csatárt is kell szerződtetni, mert a télen Afrika-kupa és akkor nem lesz Samu (se Keita, se Yaya).
Pep és Txiki meg fogják oldani
keresik az apró hibákat, igen. miért? hogy kijavítsák és még tökéletesebb legyen ez a gépezet. és ez így van rendjén. amikor megy, akkor arra kell törekedni, h a következő évben is ugyanígy menjen, ha nem megy, akkor meg arra, h ismét menjen.barca1615 írta:Ezt én se értem:) Ők nem is igazi barca szurkolók mikor megy a szekér keresik az apró hibákat! Mikor meg nem megy akkor meg azt osszák ez mekkora f..s ez mekkora sz...r ez van mindig!
BlauGranaGroc írta:
Én nem utálom Zlatant, de nem akarom a csapatban látni.
A technikai tudás és szép gólok? 2 név: Peter Crouch, John Carew, engem detto rájuk emlékeztet egy jóval önteltebb és sztároltabb kiadásban. Ne menjünk ilyen messzire, ott van Gera is aki szintén képes Zlatan féle szépséges megmozdulásokra, és? Tőlem a fülével is passzolhat, nem érdekel. Ide ne jöjjön!
Egyébkét az egészet nem értem. Laporta most versengeni akar Perezzel vagy mi a ló.......t csinál?
Ribery a fő célpont, de jöjjön Ibra is?Triplázunk és elköltünk 100millát? Jövőre mi lesz? Teljesen mindegy nyerünk e valamit vagy sem, mert az eredmény ua lesz, a csapton változtani kell. Legalábbis nagyon úgy tűnik ez a filozófia lett urrá Pepéken. Nem nyerünk semmit akkor azért kell majd új játékosokat igazolni, ha igen akkor meg azért. Na de akkor kit fogunk idehozni és a mégnagyobb kérdés ki helyett????
Írják többen, hogy Eto'o-ból most lehet pénzt csinálni. A kamruni piszkospénz, hogy tisztára kell mosni? Hát ha eladjuk kell helyette valaki és aki jön az drágább is, akkor milyen pénzt csinálunk belőle? Főleg, ha az érkező játékos egyidős a kamerunival, akkor az érkező csatárból mikor csinálunk pénzt? Az már nem lesz baj, ha vele bukunk 40-50millát, mert kiöregszik?
Eto'o-tól szabaduljunk meg, de ész érveket egyikőtök se tud mondani miért. Csak jöttök a sok baromsággal(ez vagy az technikásabb, igaz kevesebb gólt lő, de nincs Inije meg Xavija, stb...) a sok feltételezéssel(ilyen kiszolálással ők többet lőnének, Eto'o pénzéhes, stb...).
Messit is el lehet ennyierővel cserélni az aranylabda után(mert motivációja ugyan mi lenne utánna) cr-re, mert a portugál jobban lő szabadot, jobban lő távolról, jobban fejel, kevésbé nyomják el a védők. Ahogy Eto'o esetében nem számít, hogy több gólt lő és többet bizonyított már a Barcaban, mint bárki más, úgy Messi mellett sem lehet érvet felhozni a portugál ellenében.
Miért bánnak így Barca szurkolók a kamerunival, ezt soha nem fogom megérteni.
Valamire azért nem figyeltél fel, Eto'o sérült volt ebben a 2 szezonban. Sok játékos ilyen sérülések után hónapokig nem találja magát, a kameruni viszont 17/11-et és 18/16-ot nyomott.Messi199 írta: De amúgy megfigyeltem az elmúlt 2 évet már az idei szezon előttieket (2 évet ) nem produkált sok mindent ezért is akart ugye bár megválni tőle a Klub illetve Pep
Szerintem azért a Messi-Eto'o-Henry se rossz...Ticsi 23 írta:Hát a Messi-Ibro-Ribéry támadósor tényleg fantasztikusan hangzik. De ha csak egy ilyen nagy nevet igazolunk, akkor inkább Ribéry jöjjön, mert egy igazi lendültes balszélső jobban hiányzik a csapatból, mint egy középcsatár.andris871120 írta:Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
Mikor válik biztossá/hivatalossá Henrique érkezése?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Hát a Messi-Ibro-Ribéry támadósor tényleg fantasztikusan hangzik. De ha csak egy ilyen nagy nevet igazolunk, akkor inkább Ribéry jöjjön, mert egy igazi lendültes balszélső jobban hiányzik a csapatból, mint egy középcsatár.andris871120 írta:Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
A Barcelona legnagyobb csatársorát egy idény után lecsonkítanád. 3-ból 1tagra.Gratula! Azon miért nem gondolkozik el senki,hogy ez a támadósor miért lőtt 100 gólt idén? És miért akarjuk őket szétbombázni? És idehozni ibrát?Ezt nem fogom fel.Ha jönne ibra,akkor lenne ibra és két csatár. Ennyi lenne.Nem tridente és álom támadósor.Nem.andris871120 írta:Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
Henry pár év múlva(reméljük még minimum 3-4) nem lesz olyan,mint most.Több lenne a variációs lehetőség is.