Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Luis Gustavo
Barça B

2009.06.05. 23:42:03

Emberek....nem kell egymás torkának esni. Szerintem itt ezen a fórumon mindenki azt szeretné, ha maradna Etoo a csapattal később is, mert senki nem vitatja a kvalitásait és a hozzáállását, ahogy én sem....de vajon ha mindenki mellette nyilatkozik, akkor mi ez a sok pletyka ami a távozásról megjelent??? Ibra-val nekem nincs bajom...vagyis szerintem kicsit kezelhetetlen player és "arc" - szubjektív - és "ha" jönne amire mindannyian reméljük alig 0,5% esély van, talán Guardiola gatyába tudná rázni egy kicsit.
A játék stílus nem hinném, hogy nem tudná felvenni, max más taktikával kellenne játszania, és ő neki kell inkább "esetleg" alkalmazkodnia (Mindenki egyért, egy mindekiért alapon) :)
Ribéry - "Zűrös" nálunk azt írják, hogy barca már tárgyal és jó esélyei vannak hogy idejön hozzán, másrészt más internetes médiákban (www.goal.com) különböző "riportok" és hírek jelennek meg hogy más "nagy"csapat is feni rá a fogát, de ez ebből a szempontból rendben van....kérdésem az, hogy: mennyire lehetünk mi előrébb a tárgyalással mint a többiek???

Real Madrid, Chelsea is ahogy olvastam...
Kép
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.05. 23:39:36

roosvelt is csak egy jót enni ment jaltara...
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.05. 23:33:17

currahee írta: de ahhoz képest h ribéry a fő célpont nagyban megy itt ez az interes cirkusz...
Nem szabad abból kiindulni hogy az elnökök találkoztak, mivel mindkét oldalon van olyan ember aki az átigazolásokkal foglalkozik. Jelen esetben is Laporta nem tárgyal mivel ebben a Txiki az érdekelt. Nem tudhatjuk pontosan mit csinál most ő, lehet Münchent hívja és közben gépeli a kontraktust Riberynek :lol: ki tudja?! Szóval az hogy Moratti meg Laporta találkozott, nem jelenti azt hogy közben nem zajlanak más szerződések előkészületei.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.05. 23:27:51

mert eto'o meghal a pályán ibra meg csak nézné ahogy szenvedünk...
akkor emlékezzetek arra ahogy a tavalyi utolsó fordulóban egy hónapos sérülés után vállalta a játékot ...és két góljával megnyerték a bajnokságot!
ne fikázzuk már,pont olyan igazi profi,mint eto'o...
csak jobb focista!jöjjön ibra menjen eto'o!
mert végre lenne egy olyan centerünk akitől minden ellenfél összeszarja magát...
andris871120
Jugador del Barça

2009.06.05. 23:17:12

Zokneenho írta:
andris871120 írta:Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
A Barcelona legnagyobb csatársorát egy idény után lecsonkítanád. 3-ból 1tagra.Gratula! Azon miért nem gondolkozik el senki,hogy ez a támadósor miért lőtt 100 gólt idén? És miért akarjuk őket szétbombázni? És idehozni ibrát?Ezt nem fogom fel.Ha jönne ibra,akkor lenne ibra és két csatár. Ennyi lenne.Nem tridente és álom támadósor.Nem.
Több lenne a variációs lehetőség is.
Henry pár év múlva(reméljük még minimum 3-4) nem lesz olyan,mint most.
Nem csonkitanád le mert amugy is cserélgettük eddig is az embereket. Csak négy ilyen embergől könnyebb variálni. Idén mindig az volt hogy Henry le Keita be,Iniesta ment a bal oldalra. Ez megváltozne. Ribery akár középpályán is játszhatna igy még ott is lehet cserélgetni. Nem beszélve arról hogy ha sérülés van. Csak annyi változna hogy Eto' helyén Ibra + Henry is többet játszhatna középen.

Arról meg még ráérnek gondolkozni hogy Henryt hogy pótolják. Az még odébb van.
blaugrana15
Barça C

2009.06.05. 22:54:27

A fiatalokban én is látok fantáziát.
Thiago jó döntés lenne, de mivel Pep intézkedik ezért nyugodtak lehetünk, mert ő tudja, hogy mit csinál :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.05. 22:39:15

Barca__15 írta:Eto nagyszerű csatár nem tudom mi a baja vele a Barca vezetőségének, de nagy hibát követnek el, ha elengedik...pláne egy ilyen nagyképűért cserébe, mint Ibrahimovic... :?
Eto túl sok lét kér, ez lehet a baj. Am Ibra nem kell, de Ribery jöhet, mert ő tényleg jó lenne oda bal szélre. Ibra azért nem kell, mert sztem (1): csapatmorált rombolna, (2): önzőbb (3): nem játszik alázattal, így nem tudná elviselni azt, ha nem ő lenne az egyetlen csatár, márpedig itt 3 is van! És Etonál nem keresne sokkal kevesebbet sztem, akkor meg miért kockáztatna Pep egy ilyen cserét? Az logikusnak hangzik, hogy 1 csatár kell, és ha Ribery nem jön, akkor B opció Ibra érkezése. De Ribery valszeg jön, akkor meg nem lesz gond! :D

Védő posztra: van már vki kiszemelt, akivel foglalkozik is Pep jobb oldalra? Bal oldalra mennyire lehetnek igazak azok a hírek, hogy Riise érkezne? Mert az ennek tényleg nem örülnék, egyszerűen nem tudom itt elképzelni!

Középpályára jöhet valaki, vagy ifiből, vagy máshonnan ,de nem szükséges annyira, mert van egy Sergi-nk, meg egy Keitánk, akik jók, talán egy kellene még, de akkor jöhetne Thiago. :)

Ui: megnyugtat a dolog, hogy Pep dönti el, mert így tudom, hogy jó döntés fog születni! :D
blaugrana15
Barça C

2009.06.05. 22:35:29

Benne van sajnos a pakliban, hogy összeszednek egy sérülést a kupán! :( Ez a három játékos pedig különösen nagy terhelést fog kapni a szezon azon szakaszában. De szerintem a padot mindenféleképpen meg kell erősíteni.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.06.05. 22:29:57

blaugrana15 írta:Valami csak fog történni :D
Erről talán majd akkor érdemes bővebben beszélni ha kiszivárognak konkrétumok. Mert most még csak mindenki találgat, és ahány ember annyi vélemény! De én Eto'ót megtartanám. De csatárt is kell szerződtetni, mert a télen Afrika-kupa és akkor nem lesz Samu (se Keita, se Yaya).
Pep és Txiki meg fogják oldani :)
Sztem is kell igazolni egy csatárt, de nem az afrika kupa miatt. Szerettek sokan itt arra hivatkozni,de nem igazán értem, hogy egy hónap miatt miért kéne bárki. Sztem egy hónapra még Pep is beállna:D viccet félretéve, ebben az állapotában is simán megold egy hónapot ez a keret. Kp-án Busi, elől pedig bojan és Henry pótolják a hiányzókat. Ez nem gond.
Barca__15
Barça B

2009.06.05. 22:25:16

Teljesen egyet értek azzal, hogy nem kell a csapatba sem Ibra, sem Ribery. Emberek!!! Bl-t, bajnokságot, Spanyol kupát nyrertünk ezzell a csapattal!!! És most szét akarjuk magunkat szedni ilyen igazolásokkal?
Csodás a mostani csapat, maximum a védelmen lehetne erősíteni, meg a kapusposzton. Szeretem Valdest, de mégis csak ő a "leggyengébb láncszem". Örülnék, ha jövőre nem egy vadiúj csapattal kezdenénk az idényt, hanem ugyanazokkal, akik most is vannak...1-2 kivétellel...Eto nagyszerű csatár nem tudom mi a baja vele a Barca vezetőségének, de nagy hibát követnek el, ha elengedik...pláne egy ilyen nagyképűért cserébe, mint Ibrahimovic... :?
blaugrana15
Barça C

2009.06.05. 22:16:19

Valami csak fog történni :D
Erről talán majd akkor érdemes bővebben beszélni ha kiszivárognak konkrétumok. Mert most még csak mindenki találgat, és ahány ember annyi vélemény! De én Eto'ót megtartanám. De csatárt is kell szerződtetni, mert a télen Afrika-kupa és akkor nem lesz Samu (se Keita, se Yaya).
Pep és Txiki meg fogják oldani :)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 22:13:56

Azt elképzelhetőnek tartom egyébként, hogy Ibra eredetileg csak B opció volt. Ribéry (A) viszont elég bizonytalan, nem egyértelmű, hogy mit akar, vagy hogy épp hova hívják (Zidane - Madrid). Ibra viszont világosan megmondta, hogy a Barca tul.képpen egy álomcsapat, a jövő fociját játsszák. Ezért én azt gondolom, hogyha nem jön Ribéry, akkor nagyon nagy esély lesz arra, hogy jöjjön Ibrahimovics. A világ egyik legtechnikásabb csatára (ha nem a leg...), és ez hiányzik a csatársor két tagjától jelenleg: Henry - bár egy igazi zseni - fiatalabb nem lesz már, már nem olyan a gyorsasága, mint régen, ráadásul hogyan lehet majd őt motiválni? A másik, Eto'o (nem is tudom, hogy) nem tud levenni labdákat, a passzai nem pontosak, olyan, mintha egy kissé koravénné vált volna. Ezért kell a csapatba mindenképp egy szuper technikás támadó, aki fiatalabb, mint ők, és van miért küzdenie (BL győzelem, legjobb játékos díjak, stb). Ha Ribéry nem jön, akkor jön Ibra. Legalábbis, ha ketten jönnének, akkor a minimum az, hogy egy csatárunknak menni kell. Persze, ha Ibra jön, akkor az sem kizárt, hogy Eto'o ígyis elmegy.
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.05. 22:11:00

annyit fűznék hozzá még kommentnek az előzőhöz h a ribery-s ügy teljes káosz, ott sztem bármi lehet.... (real, Barca, bayern)

ibra... nem értem több részről. bár én nem szoktam oan dolgokaon csámcsogni ami még nem történt meg de valaki aki nagyon okos az ügyben és mindent ért az mondja már meg nekem h egyáltalán h jöhetett össze ez az egész?? ez az eto'o ibra csere dolog....
bár talán inkább arra lennék leginkább kíváncsi h mégis barcelonai oldalról ki generálhatta ezt így, tehát h ien ellenirányba került samu... számomra teljesen értehtetlen!!
a másik még ehhez h mourinho egész évben hangoztatta h ibra a világ(!) legjobb játékosa szerinte... na most akkor mért is menne bele ő h a svéd elhagyja a csapatát??? nem értem....

teljes káosz... borzasztó!!
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.05. 22:05:22

kezd nagyon nevetségessé válni ez az egész átigazolási sztori...
nem tudom mi igaz, nem tudom h valóban kiknek a neve merül fel, és h mégis mit lehet elhinni bárkinek is....

//megpróbálom leírni a feltételezéseket, megjelent "híreket" együtt egy helyre//
1. ribéry:
-állítólag a Barca első számú kiszemeltje a nyárra Pep kérésére;
-a madrid is vinné, 'egyik fő céljúk' az ő megszerzése...;
-van gaal állítólag meg akarja tartani, Hoeness szerint nem eladó a francia / van gaal elengedi megfelelő pénzért, ezért talán mehet;

2. Ibra-Eto'o:
-ugye volt egy találka...;
-ibra jönne;
-eto'o maradna;
-csere... mourinho állítólag belemenne...;

na most ebből találd ki hogy mi lesz!!!!!!!!!!!!!!! sok sikert....
(de ahhoz képest h ribéry a fő célpont nagyban megy itt ez az interes cirkusz...)
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.06.05. 21:55:52

Nem kell ide Ibrahimovics! Csak bomlasztaná a csapategyésgét... Maradjon Eto'o!!!
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
blaugrana15
Barça C

2009.06.05. 21:46:10

Szerintem a következő posztokon kéne erősíteni a nyáron:
- Alves mögé valakit jobbhátvédnek (pl.: Bruno)
- Balhátvéd az kötelező, mert ott most csak Abidal van (Maxwell jó ötletnek tűnik, de én olvastam Riiséről is, bár neki nem biztos, hogy annyira örülnék).
- A középpályára valakit a rotáció miatt mert a cserepad közel sem olyan erős mint a Touré-Xavi-Iniesta trió (itt eltudnám képzelni Fabregast vagy Silvát).
- A csatársorba pedig én már nem mondok semmit, mert magam se tudom, hogy mi lenne a jó megoldás. Ribéry kell vagy nem? Eto'o-Ibra csere jó lenne vagy sem?
Mindenesetre én Hlebtől és Guddytól megválnék mindenféleképpen.
piton
Capitá del Barça

2009.06.05. 21:42:09

Én szerintem Ribery-vel járnánk a legjobban! A kezdőbe egyedül őt venném meg, ő utána már csak a kispadra kéne igazolni. Bal és jobb szélső hátvédet, valamint egy technikás,kreatív középpályást (v akár Thiagot felhozni az Atleticből)
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
kristop
Entrenador del Barça

2009.06.05. 21:35:38

barca1615 írta:Ezt én se értem:) Ők nem is igazi barca szurkolók mikor megy a szekér keresik az apró hibákat! Mikor meg nem megy akkor meg azt osszák ez mekkora f..s ez mekkora sz...r ez van mindig!
keresik az apró hibákat, igen. miért? hogy kijavítsák és még tökéletesebb legyen ez a gépezet. és ez így van rendjén. amikor megy, akkor arra kell törekedni, h a következő évben is ugyanígy menjen, ha nem megy, akkor meg arra, h ismét menjen.

nem lehet azt csinálni, h hát idén is nyertünk mindent, ugyanezzel a csapattal akkor most is sikerülni fog. persze az alapokat meg kell hagyni, a tengelyt. Iniesta szerintetek 10ből hányszor rúgta volna be abból a helyzetből a labdát? nagyon kicsiken múlik mindig.

(mondjuk mondhatok akármit, nem is vagyok igazi szurkoló, mert szerintem Riberyt muszáj lenne elhozni :( )
vd17
Barça B

2009.06.05. 21:34:25

BlauGranaGroc írta:
Én nem utálom Zlatant, de nem akarom a csapatban látni.
A technikai tudás és szép gólok? 2 név: Peter Crouch, John Carew, engem detto rájuk emlékeztet egy jóval önteltebb és sztároltabb kiadásban. Ne menjünk ilyen messzire, ott van Gera is aki szintén képes Zlatan féle szépséges megmozdulásokra, és? Tőlem a fülével is passzolhat, nem érdekel. Ide ne jöjjön!

Egyébkét az egészet nem értem. Laporta most versengeni akar Perezzel vagy mi a ló.......t csinál?
Ribery a fő célpont, de jöjjön Ibra is?Triplázunk és elköltünk 100millát? Jövőre mi lesz? Teljesen mindegy nyerünk e valamit vagy sem, mert az eredmény ua lesz, a csapton változtani kell. Legalábbis nagyon úgy tűnik ez a filozófia lett urrá Pepéken. Nem nyerünk semmit akkor azért kell majd új játékosokat igazolni, ha igen akkor meg azért. Na de akkor kit fogunk idehozni és a mégnagyobb kérdés ki helyett????
Írják többen, hogy Eto'o-ból most lehet pénzt csinálni. A kamruni piszkospénz, hogy tisztára kell mosni? Hát ha eladjuk kell helyette valaki és aki jön az drágább is, akkor milyen pénzt csinálunk belőle? Főleg, ha az érkező játékos egyidős a kamerunival, akkor az érkező csatárból mikor csinálunk pénzt? Az már nem lesz baj, ha vele bukunk 40-50millát, mert kiöregszik?
Eto'o-tól szabaduljunk meg, de ész érveket egyikőtök se tud mondani miért. Csak jöttök a sok baromsággal(ez vagy az technikásabb, igaz kevesebb gólt lő, de nincs Inije meg Xavija, stb...) a sok feltételezéssel(ilyen kiszolálással ők többet lőnének, Eto'o pénzéhes, stb...).
Messit is el lehet ennyierővel cserélni az aranylabda után(mert motivációja ugyan mi lenne utánna) cr-re, mert a portugál jobban lő szabadot, jobban lő távolról, jobban fejel, kevésbé nyomják el a védők. Ahogy Eto'o esetében nem számít, hogy több gólt lő és többet bizonyított már a Barcaban, mint bárki más, úgy Messi mellett sem lehet érvet felhozni a portugál ellenében.
Miért bánnak így Barca szurkolók a kamerunival, ezt soha nem fogom megérteni.

Szerintem meg egyelőre telljesen felesleges innen nekünk érveket és ellenérveket írogatni.
Van,aki szeretné Eto'o-t itt tartani,van aki örülne Zlatan-nak,van aki szerint nagyképű,van aki nem bírja ezért...

Egy dolog viszont biztos:Az fog történni amit PEP akar,
Amit Txiki elintéz,
És amit Laporta kifizet!!!------Bár ha jobban belegondolok ez 3 dolog :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vd17 2009.06.05. 21:48:57-kor.
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
barca1615
Jugador d'estrella

2009.06.05. 21:27:26

Ezt én se értem:) Ők nem is igazi barca szurkolók mikor megy a szekér keresik az apró hibákat! Mikor meg nem megy akkor meg azt osszák ez mekkora f..s ez mekkora sz...r ez van mindig!
acobee
Barça C

2009.06.05. 21:26:14

[/quote]Valamire azért nem figyeltél fel, Eto'o sérült volt ebben a 2 szezonban. Sok játékos ilyen sérülések után hónapokig nem találja magát, a kameruni viszont 17/11-et és 18/16-ot nyomott.

A technikai tudás és szép gólok? 2 név: Peter Crouch, John Carew, engem detto rájuk emlékeztet egy jóval önteltebb és sztároltabb kiadásban. Ne menjünk ilyen messzire, ott van Gera is aki szintén képes Zlatan féle szépséges megmozdulásokra, és? Tőlem a fülével is passzolhat, nem érdekel. Ide ne jöjjön!

Egyébkét az egészet nem értem. Laporta most versengeni akar Perezzel vagy mi a ló.......t csinál?
Ribery a fő célpont, de jöjjön Ibra is?Triplázunk és elköltünk 100millát? Jövőre mi lesz? Teljesen mindegy nyerünk e valamit vagy sem, mert az eredmény ua lesz, a csapton változtani kell. Legalábbis nagyon úgy tűnik ez a filozófia lett urrá Pepéken. Nem nyerünk semmit akkor azért kell majd új játékosokat igazolni, ha igen akkor meg azért. Na de akkor kit fogunk idehozni és a mégnagyobb kérdés ki helyett????
Írják többen, hogy Eto'o-ból most lehet pénzt csinálni. A kamruni piszkospénz, hogy tisztára kell mosni? Hát ha eladjuk kell helyette valaki és aki jön az drágább is, akkor milyen pénzt csinálunk belőle? Főleg, ha az érkező játékos egyidős a kamerunival, akkor az érkező csatárból mikor csinálunk pénzt? Az már nem lesz baj, ha vele bukunk 40-50millát, mert kiöregszik?
Eto'o-tól szabaduljunk meg, de ész érveket egyikőtök se tud mondani miért. Csak jöttök a sok baromsággal(ez vagy az technikásabb, igaz kevesebb gólt lő, de nincs Inije meg Xavija, stb...) a sok feltételezéssel(ilyen kiszolálással ők többet lőnének, Eto'o pénzéhes, stb...).
Messit is el lehet ennyierővel cserélni az aranylabda után(mert motivációja ugyan mi lenne utánna) cr-re, mert a portugál jobban lő szabadot, jobban lő távolról, jobban fejel, kevésbé nyomják el a védők. Ahogy Eto'o esetében nem számít, hogy több gólt lő és többet bizonyított már a Barcaban, mint bárki más, úgy Messi mellett sem lehet érvet felhozni a portugál ellenében.
Miért bánnak így Barca szurkolók a kamerunival, ezt soha nem fogom megérteni.[/quote]

Ámen
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.05. 21:18:57

Messi199 írta: De amúgy megfigyeltem az elmúlt 2 évet már az idei szezon előttieket (2 évet ) nem produkált sok mindent ezért is akart ugye bár megválni tőle a Klub illetve Pep
Valamire azért nem figyeltél fel, Eto'o sérült volt ebben a 2 szezonban. Sok játékos ilyen sérülések után hónapokig nem találja magát, a kameruni viszont 17/11-et és 18/16-ot nyomott.

Miért bánnak így Barca szurkolók a kamerunival, ezt soha nem fogom megérteni.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.06.05. 20:04:28

Ticsi 23 írta:
andris871120 írta:Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
Hát a Messi-Ibro-Ribéry támadósor tényleg fantasztikusan hangzik. De ha csak egy ilyen nagy nevet igazolunk, akkor inkább Ribéry jöjjön, mert egy igazi lendültes balszélső jobban hiányzik a csapatból, mint egy középcsatár.
Mikor válik biztossá/hivatalossá Henrique érkezése?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Szerintem azért a Messi-Eto'o-Henry se rossz... :lol: :wink:
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA
Kép
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.05. 20:02:51

Hát a Messi-Ibro-Ribéry támadósor tényleg fantasztikusan hangzik. De ha csak egy ilyen nagy nevet igazolunk, akkor inkább Ribéry jöjjön, mert egy igazi lendültes balszélső jobban hiányzik a csapatból, mint egy középcsatár.
Mikor válik biztossá/hivatalossá Henrique érkezése?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 20:00:50

A Barcelona legnagyobb csatársorát egy idény után lecsonkítanád. 3-ból 1tagra.Gratula! Azon miért nem gondolkozik el senki,hogy ez a támadósor miért lőtt 100 gólt idén? És miért akarjuk őket szétbombázni? És idehozni ibrát?Ezt nem fogom fel.Ha jönne ibra,akkor lenne ibra és két csatár. Ennyi lenne.Nem tridente és álom támadósor.Nem.
Több lenne a variációs lehetőség is.
Henry pár év múlva(reméljük még minimum 3-4) nem lesz olyan,mint most.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Lezárt