Messi199 írta: De amúgy megfigyeltem az elmúlt 2 évet már az idei szezon előttieket (2 évet ) nem produkált sok mindent ezért is akart ugye bár megválni tőle a Klub illetve Pep
Valamire azért nem figyeltél fel, Eto'o sérült volt ebben a 2 szezonban. Sok játékos ilyen sérülések után hónapokig nem találja magát, a kameruni viszont 17/11-et és 18/16-ot nyomott.
Én nem utálom Zlatant, de nem akarom a csapatban látni.
A technikai tudás és szép gólok? 2 név: Peter Crouch, John Carew, engem detto rájuk emlékeztet egy jóval önteltebb és sztároltabb kiadásban. Ne menjünk ilyen messzire, ott van Gera is aki szintén képes Zlatan féle szépséges megmozdulásokra, és? Tőlem a fülével is passzolhat, nem érdekel. Ide ne jöjjön!
Egyébkét az egészet nem értem. Laporta most versengeni akar Perezzel vagy mi a ló.......t csinál?
Ribery a fő célpont, de jöjjön Ibra is?Triplázunk és elköltünk 100millát? Jövőre mi lesz? Teljesen mindegy nyerünk e valamit vagy sem, mert az eredmény ua lesz, a csapton változtani kell. Legalábbis nagyon úgy tűnik ez a filozófia lett urrá Pepéken. Nem nyerünk semmit akkor azért kell majd új játékosokat igazolni, ha igen akkor meg azért. Na de akkor kit fogunk idehozni és a mégnagyobb kérdés ki helyett????
Írják többen, hogy Eto'o-ból most lehet pénzt csinálni. A kamruni piszkospénz, hogy tisztára kell mosni? Hát ha eladjuk kell helyette valaki és aki jön az drágább is, akkor milyen pénzt csinálunk belőle? Főleg, ha az érkező játékos egyidős a kamerunival, akkor az érkező csatárból mikor csinálunk pénzt? Az már nem lesz baj, ha vele bukunk 40-50millát, mert kiöregszik?
Eto'o-tól szabaduljunk meg, de ész érveket egyikőtök se tud mondani miért. Csak jöttök a sok baromsággal(ez vagy az technikásabb, igaz kevesebb gólt lő, de nincs Inije meg Xavija, stb...) a sok feltételezéssel(ilyen kiszolálással ők többet lőnének, Eto'o pénzéhes, stb...).
Messit is el lehet ennyierővel cserélni az aranylabda után(mert motivációja ugyan mi lenne utánna) cr-re, mert a portugál jobban lő szabadot, jobban lő távolról, jobban fejel, kevésbé nyomják el a védők. Ahogy Eto'o esetében nem számít, hogy több gólt lő és többet bizonyított már a Barcaban, mint bárki más, úgy Messi mellett sem lehet érvet felhozni a portugál ellenében.
Miért bánnak így Barca szurkolók a kamerunival, ezt soha nem fogom megérteni.