2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ott a pont, végre vki, aki pontosan úgy látja a dolgokat mint én.noname írta:Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
Én nekem az jut eszembe amikor pepp azt mondta tavaly h nem tart igényt etoora és egy magas jol fejelö csatárt keres( volt szó Adebayorrol, Trezegéröl kacsa szinten)...Lehet h még idén is igy gondolkozik, mert a svéd kiválloan fejel és erös fizikumu, alves beadásai igy veszélyesbbek lennének...noname írta:Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
Ehhez azért adj, hozzá még egy 20-ast és akkor majdnem stimmelünkmaister6000cm3 írta: Egyébként nem értem hogy mér csak 20-25 millka között mozog az ára..hülyeség..annál azér jobb, és értékesebb!
Basszus, átaludtál egy évet. Sok jóbol kimaradtál.Messire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
omg, te hol éltél eddig?Messire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
Ez tavaly volt téma, idén etoo-ibra van porondon...már napok ótaMessire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
OFF:mario18 írta: De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....
Eto'o meg remélem marad,olasz fociban csak eltunyulna
De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....Colos írta:OFF: Ha megnézed Dos Santos idei teljesítményét, akkor megtudod...mario18 írta:Jaja Bojan....és mien jo lenne ha itt lenne még a másik fiatal Dos SANTOS is,nem kellett volna öt eladni,sztem jobban játcott mint Bojan....nem is értettem,h annak idején mér adták öt elföleg ugy,hogy csak 5-6 millát kértek érte
![]()
Pedig nagyon úgylátszik hogy Eto nem felejt egy könnyen! Mellre szivta a tavalyi dolgot és most h gólkirály sem lett meg akarja bosszulni hogy elakartuk adni! Sok bosszúságot fog még okozni! Hátha bekopogna a Man.City egy csillagászati összeggel. Egyébként nem értem hogy mér csak 20-25 millka között mozog az ára..hülyeség..annál azér jobb, és értékesebb!mrmonster írta:Nem tudom, miből szűrted le, hogy ezt szeretné, de amit az ügynöke mondott, abból semmi olyasmi nem jön le, hogy "hülyére veszi a Barcát".Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Amúgy meg Txikiék nem is mennének bele abba, és úgy maradjon 1 évet, hogy nem hosszabbítják meg a 2010-ben lejáró szerződését már most.
- legfeljebb eddig a klub vette őt hülyére, főleg amit tavaly csináltunk vele!Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Nem tudom, miből szűrted le, hogy ezt szeretné, de amit az ügynöke mondott, abból semmi olyasmi nem jön le, hogy "hülyére veszi a Barcát".Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
kompromisszumos megoldás fog születni, mindkét fél engedni fog, az "Ibra-istenítők-várók" nyugodjanak bele, Samu a legjobb helyen lesz szeptemberben is...itt!eurobarca.hu írta: A Barca Eto’ót, Eto’o a Barcát akarja – a saját feltételei mellett…