Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:24:46

Barcaforever :tökéletes
Fecó
miihii
KHAL

2009.06.10. 16:15:30

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40588.html

Na tessék,a nagy Ibrázásra még ráhalmozódhat Lüke Tóni megszellőztetése is.
Ugye már tavaly is elvileg egy magas,jól fejelő csatárról szólt a fáma.Eddig Eto'o cserealapjának is két szép cingár legényt neveznek meg,hümm-hümm.
Kezd egyre érdekesebbé válni a dolog,és még hol az igazolási idő vége!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:04:27

noname írta:Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
Ott a pont, végre vki, aki pontosan úgy látja a dolgokat mint én. :wink:

Pontosan ezt mondom én is.Azt a feladatot, amit Eto'o ellát, arra más is képes.Sztem most van az a pont, a csúcspont, mikor a lehető legtöbb pénzt lehet rajta keresni, még1x mondom amit Rossel említett anno Deco és Dinho esetében.Ő is szajkózta végig, h el kéne adni őket, mert a csúcson vannak és nem ők a mozgatói a csapatnak.Idézőjelben...Sokat lehetett nekik köszönni, de megfelelő igazolásokkal pótolni lehetett volna őket időben.

Ibrának én is örülnék, de nem őrülnék meg a játékától, amit Eto'o hozott, arra ő is képes, sőt sokan mások.Sztem jobb megoldás lenne, Villa, aki 1000x értelmesebb a svédnél és sztem sokkal nagyobb a motivációja is.

Eto'o meg persze, annyira imádta a Barcát és a csapatot, hogyha kupát nem nyetünk volna június 1-én ment volna a [auto_cenzúra]. :roll:
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.10. 15:00:24

noname írta:Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
Én nekem az jut eszembe amikor pepp azt mondta tavaly h nem tart igényt etoora és egy magas jol fejelö csatárt keres( volt szó Adebayorrol, Trezegéröl kacsa szinten)...Lehet h még idén is igy gondolkozik, mert a svéd kiválloan fejel és erös fizikumu, alves beadásai igy veszélyesbbek lennének...
noname
Llegenda del Barça

2009.06.10. 14:52:49

Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
A Fifa egy szégyen
vlxe
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:36:26

Azért fizetnénk többet valszeg, mert nagyobb a reklám értéke Ibrának egyesek szerint :D amúgy meg nem megy Eto'o sehova se..... valamiről ilyenkor is csámcsogni kell az újságoknak és híradásoknak.
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2009.06.10. 14:31:12

Ha össze jön végül a csere, azt nagyon nem fogom érteni, h miért még mi fizetünk 10M€-t? Azon lehet vitatkozni, h melyikük a tehetségesebb (talán tényleg Ibra), de figyelmen kívül hagyni, h ki mit ért el eddig, milyen teljesítményt nyújtott? :shock: Mert ez alapján inkább az Internek kéne ráfizetni pluszban.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.10. 14:25:50

1. Az átigazolási topikba be lett linkelve egy 2008-es eurobarcas cikk ami szerint Henry és eto'o 7-8 millát kap a Barcatól, Messi pedig 10 fölött keres.
2. Pár napja cikkezték a lapok, hogy Eto'o 5 évre 50-et kérne az olaszoktól, ami 10m évente.

Nem hinném, hogy a Barcatól többet követelne a kamaruni, akkor mégis hol van itt az a horribilis összeg amit ne vállalhatna a csapat? Persze a 7-8 millához képest ez jelentős emelésnek is nevezhető, de máshol is ennyit vagy többet keresnek a sztárok. De amúgy takarodjon, mert mi jogon kér ő fizetés emelést egyáltalán?
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
vlxe
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:24:12

maister6000cm3 írta: Egyébként nem értem hogy mér csak 20-25 millka között mozog az ára..hülyeség..annál azér jobb, és értékesebb!
Ehhez azért adj, hozzá még egy 20-ast és akkor majdnem stimmelünk :D
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.06.10. 14:19:45

Messire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
Basszus, átaludtál egy évet. Sok jóbol kimaradtál. :wink: Mostmár Ibra ügy van, ebből sem lesz semmi. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.06.10. 14:16:50

Messire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
omg, te hol éltél eddig? :shock: :oops:

a benzema ügy már a tavalyi, most ebben az évben, mondom most, Ibráról megy a hajcihő...
KépKép
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:05:30

Ez tavaly volt téma, idén etoo-ibra van porondon...már napok óta :wink:
Messire
Barça C

2009.06.10. 14:02:24

Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.06.10. 12:09:33

Lehet hogy elmegy az Isten.
Itt a spanyol cikk, itt meg az angol.
Remélem hazugság, bár a mundo nem gyíkújság.
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.09. 17:37:17

arról szól ez az egész Eto'o-s dolog (ha vki még mindig nem értené..), h ha nem tudnak megegyezni egymással a felek akkor előfordulhat h távozik.

mind2 fél szeretné a kölcsönös folytatást; de vannak kitételek,feltételek az ügyben:
-egyenlőre nem tudni h mekkora fizut akar samu, de ha ez túl nagy lenne a Barcának akkor könnyen előfordulhat h nem tudnak megegyezni és akkor vége a dalnak...

és ez az egy dolog miatt vannak kételyek az ügylettel kapcsolatban; kompromisszumot kell találni a két félnek (remélem fognak is) és akkor nem lesz semmi gond.
Messire
Barça C

2009.06.09. 11:24:51

Szerintem ha Eto'o eligazol nem lesz olyan a csapat teljesítménye mint idén.Ostobaság lenne elmenni,Bajnokok Ligáját nyert és ez már elég lenne a maradáshoz nem beszélve a többi trófeáról.Ibra pedig nagyon nem kell ide,teljesen más stílusban játszik mint Messiék,jöjjön Ribéry és maradjon Samu.
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.09. 02:14:03

mario18 írta: De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....
Eto'o meg remélem marad,olasz fociban csak eltunyulna :D
OFF:

Jaja. Én is el voltam ájulva a teljesítményétől, olyan jól nyomta a srác. Amikor megláttam hogy beállt, inkább elájultam, hogy ne kelljen nézni a teljesítményét. 19 évesen így önzőzni...csak a legnagyobbak tudnak. Mást sem láttam a sráctól, csak megkapta, egy csel két csel felejts el, és kapurarúgta lehetetlen szögből is. Na most én a hajamat tépem amikor ott a lehetőség, és az olyanok mint Iniesta, Xavi, Messi, Eto'o, Toure nem lőnek kapura. De azért Dos már finoman szólva is túlzásba vitte a dolgot. Akkor is tüzelt ha nem volt rá lehetősége. Ahogy beharangozták hogy ő lesz az új Ronaldinho......hát mást se csinált a srác, csak cselezett egyet kettőt és kapura rúgta, még ha 4 védő állt előtte akkor is. A Barcában azért ettől nagyobb csapatjátékosok játszanak és játszottak és játszani is fognak. Örültem neki hogy elment.

ON

3 dolog remélek:

1, Eto'o nem kér horribilis fizetést
2, A klub ha egy kicsivel többet kér mint most, akkor megadja neki
3, Nem igazol ide Ibrahimovic.

Nem is értem amúgy hogy hogy jöhetett egyáltalán szóba, miközben a Barcelona szellemiségével, amit az elmúlt években annyira hirdettek, finoman szólva sem összeegyeztethető. Akármilyen nagy játékos ( bár én nem vagyok tőle elájulva :? ) akkor sem szabad hogy itt verje a nyálát. Eto'o a megfelelő személy a középcsatár posztra. Ha 9 helyett 10-11-et kér, ajánljunk neki 10.5-et és mindenki elégedetten mehet haza. Még mindig jobbban járunk, mintha megvennénk a helyére Ibra-t. Olcsóbban kijövünk az üzletből. És szerintem Ő sem nagyon repesne a boldogságtól, hogy ha az eddigi 12 milliós fizetését lecsípnénk 9-10-re. De remélem hogy nem lesz oka szomorkodni, mert nem jön ide, Eto'o pedig marad szépen ott ahol van: A számára legjobb helyen, a Barcában.
mario18
Barça B

2009.06.09. 01:54:26

Colos írta:
mario18 írta:Jaja Bojan....és mien jo lenne ha itt lenne még a másik fiatal Dos SANTOS is,nem kellett volna öt eladni,sztem jobban játcott mint Bojan....nem is értettem,h annak idején mér adták öt el :( föleg ugy,hogy csak 5-6 millát kértek érte :? :?
OFF: Ha megnézed Dos Santos idei teljesítményét, akkor megtudod...
De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....
Eto'o meg remélem marad,olasz fociban csak eltunyulna :D
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.08. 22:08:33

mrmonster írta:
Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Nem tudom, miből szűrted le, hogy ezt szeretné, de amit az ügynöke mondott, abból semmi olyasmi nem jön le, hogy "hülyére veszi a Barcát".
Amúgy meg Txikiék nem is mennének bele abba, és úgy maradjon 1 évet, hogy nem hosszabbítják meg a 2010-ben lejáró szerződését már most.
Pedig nagyon úgylátszik hogy Eto nem felejt egy könnyen! Mellre szivta a tavalyi dolgot és most h gólkirály sem lett meg akarja bosszulni hogy elakartuk adni! Sok bosszúságot fog még okozni! Hátha bekopogna a Man.City egy csillagászati összeggel. Egyébként nem értem hogy mér csak 20-25 millka között mozog az ára..hülyeség..annál azér jobb, és értékesebb!
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2009.06.08. 22:08:07

Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
- legfeljebb eddig a klub vette őt hülyére, főleg amit tavaly csináltunk vele!
Én kedvelem és tisztelem Samut, DE!, ha csak az anyagi elvárása miatt nem tudunk megegyezni vele, akkor én sem marasztalom!
(: 9 millának ebben az ínséges időben is elégnek kell, hogy legyen ahhoz, hogy a 15 sportkocsiból álló ménesét fenntarthassa)
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.06.08. 21:53:22

Nem tudom, miből szűrted le, hogy ezt szeretné, de amit az ügynöke mondott, abból semmi olyasmi nem jön le, hogy "hülyére veszi a Barcát".
Amúgy meg Txikiék nem is mennének bele abba, és úgy maradjon 1 évet, hogy nem hosszabbítják meg a 2010-ben lejáró szerződését már most.
Előre a TITOlusokért!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.08. 21:35:39

Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Fecó
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.08. 18:56:21

Ebből az irreálisan nagy összegből - amit Eto'o kér - derül ki , hogy ő igazából maradni akar. Azért mond ilyen nagy összeget, hogy az Inter semmiféleképpen se tudja leigazolni.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.08. 16:37:37

most már boritékolható, hogy Samu marad. Biztos, h megegyeznek. Már látszik, hogy Ibra a "B terv" ha Ribéry nem jön bal szélre.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.08. 16:34:44

erről van szó emberek, a "józanabbak" erre számíthattak... az utolsó mondat mindent elmond:
eurobarca.hu írta: A Barca Eto’ót, Eto’o a Barcát akarja – a saját feltételei mellett…
kompromisszumos megoldás fog születni, mindkét fél engedni fog, az "Ibra-istenítők-várók" nyugodjanak bele, Samu a legjobb helyen lesz szeptemberben is...itt!
Lezárt