2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pepet kérdezdFecooo írta: épp ez az! ha nem lenne nagy különbség, akkor miért kellene egy bizonytalan kimenetelű igazolást meglépni, és elküldeni egy olyan fickót, aki hülyére dolgozza magát a pályán egy olyanért, aki nem biztos?
épp ez az! ha nem lenne nagy különbség, akkor miért kellene egy bizonytalan kimenetelű igazolást meglépni, és elküldeni egy olyan fickót, aki hülyére dolgozza magát a pályán egy olyanért, aki nem biztos?Mikaos írta:
Eto'onak is volt jó pár hisztije, hogy le akart vonulni a pályáról. Meg ugye saját közönsége is kifütyülte már a hozzáállása miatt. Nem éreznék nagy különbséget Eto'o és Ibra között. A kevés különbséget csak azért látni most, mert Eto'o "meg van nevelve". Minden játékos nevelhető, alakítható valamilyen szinten.
Mondj egy szempontot.Rivaldo11 írta:Kinyírjuk magunkat ezzel a palival. Ha lehetne egy olyan támadót mondani, aki egyáltalán nem való ide-semmilyen szempontból-az épp a bosnyák.
Csak azért ne vásároljunk, hogy itt legyen-azt hagyjuk meg a madridnak.
Eto'onak is volt jó pár hisztije, hogy le akart vonulni a pályáról. Meg ugye saját közönsége is kifütyülte már a hozzáállása miatt. Nem éreznék nagy különbséget Eto'o és Ibra között. A kevés különbséget csak azért látni most, mert Eto'o "meg van nevelve". Minden játékos nevelhető, alakítható valamilyen szinten.Fecooo írta: -az egyik meccsen, ha jól emléxem a Lazio ellen, a gólja után kinyújtotta a nyelvét a szurkolókra és mutogatta a szerszámát nekik...
- nem tudom pontosan melyik meccsen történt, de az egyik fiatal játékos ziccerben volt a kapu előtt, ibra üresen volt, a srác nem passzolta le neki, hanem egyedül oldotta meg, ibra meg "bevágta a durcit", nem gratulált a gólszerzőnek... és cserét kért...
(képzeld el, mikor Messitől kérné el a labdát, Messi meg inkább hülyére vesz 5 védőt és gólt szerez, h akkor mit csinálna...)
-a cserekérések tőle egyébként nem szokatlanok...ha nincs kedve focizni, akkor nem is hajt...
erre mondhatja vki, h majd Pep a kispadra száműzi... ez nekünk jó lenne? kétlem, ugyanis nem lenne kellő alternatíva, (Henry meg tudná oldani, de Bojan nem hiszem, h tudná azt a szintet hozni...)
egyszerűen túl kockázatos egy hangulatembert idehozni...
nem akarok egyáltalán vitába keveredni veled, de ha már tényeket kértél:albicelesteX írta:Elhiszem hogy közösség romboló ha tények elé állítassz!Én soha nem hallottam hogy verekedett volna az öltözöőben valamelyik csapattársával,vay szított volna!Azt sem hallottam hogy Capello-val Mancinivel vagy éppen Mourinhoval lettek volna nézeteltérései!Olyat sem hogy nem ment edzésre később ért volna vissza a válogatottól vagy bármi más!Ellentétben pl. ex klubtársával a zseniális Adrianoval!Nincs akkora hiszti körülülötte mint CR körül!De mondom Én elhiszem ha észérvekkel és tényekkel támasztjátok alá ezt a közönségromboló dumát!Véleményem szerint Ő egy hatalmas egyéniség a pályán belül és kívül és ez a fajta vagányság sokak nem igazán tetszik mert hajlamosak valamelyik mumusukhoz hasonlítani a környezetükből!
Szívemből szóltál!kapitány írta:bármi legyen, én ezután az év után teljes mértékben megbízom Pepben!!!
én teljes mértékben elismerem Ibra technikai tudását. ezt nézve szerintem eto felett áll, de maga az ember, a kinyilvánulásai, az egója nem illik a barcába! igazi közösség bontó ember.albicelesteX írta:Olvastam ahogy mások is a híreket!És hát itt minden kis felrebbent pletyka port kavar akkor Én miért ne vethetnék fel ilyet!
A másik!Bojan messze van még Zlatan szintjétől ilyet leírni Bátor kijelentés!Henry-ra meg kíváncsi vagyok, hogy jövőre milyen formát fog mutatni!Lehet szidni Ibrahimovicot!Lehet Kritizálni lehet szapulni!De nem tudjátok elvenni a klasszisát!Azért álljunk meg egy picit vegyünk már visszább ebből a figurázásból!
Mert ők aztán mind a 4-en már értek el valamit európai szinten...BlauGranaGroc írta: Akkor ne Eto'o-hoz hasonlítsd -hamár szerinted neki olyan könnyű dolga van- hanem Villahoz, Forlanhoz, Torreshez, D Militohoz stb.
Akkor ne Eto'o-hoz hasonlítsd -hamár szerinted neki olyan könnyű dolga van- hanem Villahoz, Forlanhoz, Torreshez, D Militohoz stb.. Ők mind sokkal eredményesebb csatárok nála és nincs mögöttük Xavi/Iniesta. Az ajaxba se rugdosta a gólokat, pedig hollandba még Sanyi is 20-at verne.albicelesteX írta:Megint jön ez a sok mellébeszélés!Mi az hogy Ibrahimovic nem alkotott semmit európai szinten!?Hogy nem nyert BL-t?Nem volt aranycipős?Ez igaz is!De nem lehet összehasonlítani hogy Eto'o egy Barca-ban játszott,előbb egy csúcsformában lévő Ronaldinho-val,Xavival stb. később Henry-val Messi-vel,Iniesta-val és Xavi-val!Zlatan meg Stankovic-okkal megtűzdelt Interben játszott azért szerintem a kettő nem ugyan az!?
már bocs de te ezt honnan veszed h így van???albicelesteX írta:Arról már nem is beszélek hogy ha Eto'o azzal spekulál hogy jövőre ingyen megy a Milanba egy évet itt meg elvegetál akkor ki mekkora szemét ember is?
Ennek semmi logikája nincs.Barcelona144 írta: Illetve ha jól hallottam Kaká mellett Ronaldo is megy a Realba és ezért védőt is kéne igazolni.