Victor Valdés
ha van ebben a csapatban ( a legerősebb felállásra gondolok) akinek a távozása a legkevésbé sem érdekelne az éppen Valdes!
én nem, vagyok statisztika gyártó, bár értékelem a tényeket, de az vitathatatlan hogy bennem Valdés úgy él mint a csapat egyik leg bizonytalaabb pontja!
ez pontosan azt jelenti, hogy vannak remek megmozdulásai is de gyakran lepkézik, amivel megbízhatatlanná válik!
ez a két dolog ha összeadjuk az én véleményem szerint egyertelműen azt az eredményt hozza, hogy Valdés a leg könnyebben helyettesíthetőek egyike ebben a csapatban, tehát nem érdemel extra fizetést!
én nem, vagyok statisztika gyártó, bár értékelem a tényeket, de az vitathatatlan hogy bennem Valdés úgy él mint a csapat egyik leg bizonytalaabb pontja!
ez pontosan azt jelenti, hogy vannak remek megmozdulásai is de gyakran lepkézik, amivel megbízhatatlanná válik!
ez a két dolog ha összeadjuk az én véleményem szerint egyertelműen azt az eredményt hozza, hogy Valdés a leg könnyebben helyettesíthetőek egyike ebben a csapatban, tehát nem érdemel extra fizetést!
Így van, és meglepetés lenne, ha nem így lenne majd Valdessel is.noname írta:Azóta már jelen is meg vmilyen cikk h megint tárgyaltak Toure ügynőkével és mostmár közeledtek a felek alaposan egymáshoz.
Szerintem gyengülnénk. Mivel tudnád biztosítani, hogy akármelyikük is megállná a helyét?noname írta: Mindenestere vhogy egyáltalán nem aggódom amiatt h Valdes elmegy, pontosabban egyáltalán nem rázna meg ha elmenne, ugyanis az alternatívák közül Diego Lopez jobb, Asenjo kb ugyanolyan jó és sokkal jobb lesz.
Szóal Victor barátom, mondd meg az ügynöködnek h mégtöbb pénzt kérjen, legalább tovább erősödik a csapat!
Diego Lopez nem egy olyan sztárcsapatban játszik, ahol az elvárások maximálisak. Nem tudhatjuk, hogy ez hogyan hatna rá.
Asenjo még fiatal, nagy tehetség, de Valdes is nagy tehetség volt, persze hajlamosak vagyunk elfelejteni azt a minőségi javulást, amit a Hesp, és Bonano féle kapusok után hozni tudott, és az sem véletlen, hogy Reinanak nem volt olyan nagy jövője nálunk.
-
- Entrenador del Barça
A mundo szavazása arról szól, hogy megadják-e Valdesnek a 9 milliót egy évre. Erre természetesen én is azt mondom, hogy nem. De ez még nem azt jelenti, hogy el akarják küldeni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem tévedsz. Azóta már jelen is meg vmilyen cikk h megint tárgyaltak Toure ügynőkével és mostmár közeledtek a felek alaposan egymáshoz. Azonkívül ajánlom figyelmedbe a mundo szavazását, ahol a (nagyrészt)katalánok 93%-a inkább elküldi a honfitársát minthogy hosszabbítsanak vele.
Mindenestere vhogy egyáltalán nem aggódom amiatt h Valdes elmegy, pontosabban egyáltalán nem rázna meg ha elmenne, ugyanis az alternatívák közül Diego Lopez jobb, Asenjo kb ugyanolyan jó és sokkal jobb lesz.
Szóal Victor barátom, mondd meg az ügynöködnek h mégtöbb pénzt kérjen, legalább tovább erősödik a csapat!
Mindenestere vhogy egyáltalán nem aggódom amiatt h Valdes elmegy, pontosabban egyáltalán nem rázna meg ha elmenne, ugyanis az alternatívák közül Diego Lopez jobb, Asenjo kb ugyanolyan jó és sokkal jobb lesz.

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy az egész Eurobarca fórum azon a véleményen van, hogy Yaya megérdemelné a nagyobb fizetést, Valdes meg nem, de ennek ellenére szerintem Laportáék előbb válnak meg egy afrikai középpályástól, mint egy katalán kapustól. 
Valdes ügynöke bemondott egy nagy összeget, erre Laporta reagált, majd Valdesék szépen bele fognak menni egy 6 milla közeli összegbe. Ezért tartják az ügynököket.
A nagy divatutálat meg már lejárt lemez. Zubizarreta óta Valdes az első olyan kapus, aki csak szezononként hoz 2-3 meccset az ellenfélnek, nem pedig havonta. Ha ugyanannyi meccset látnátok egy idényben a nagy sztárkapusoktól, mint Valdestől, meglepődnétek, hogy mit össze tudnak szerencsétlenkedni.

Valdes ügynöke bemondott egy nagy összeget, erre Laporta reagált, majd Valdesék szépen bele fognak menni egy 6 milla közeli összegbe. Ezért tartják az ügynököket.
A nagy divatutálat meg már lejárt lemez. Zubizarreta óta Valdes az első olyan kapus, aki csak szezononként hoz 2-3 meccset az ellenfélnek, nem pedig havonta. Ha ugyanannyi meccset látnátok egy idényben a nagy sztárkapusoktól, mint Valdestől, meglepődnétek, hogy mit össze tudnak szerencsétlenkedni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- kilibarca
- Capitá del Barça
Engem ez zavar a legjobb „Valdés ugyanolyan fizetést érdemel, mint Iker Casillas”, mi a real madrid vagyunk és nem is kéne így össze hasonlítani.Nem néztem utána de szerintem nem sok olyan kapus van aki 5-6m€ keres nemhogy 9m€.
Valdes nagy jó kapus , én nem is tudnám máshol elképzelni. Maradni fog remélem , szerintem jobb kapust nem is tudnánk nála igazolni.(ezzel lehet vitatkozni , én így gondolom)
Szerintem is az ügynöke a fő bajkeverő, remélem gyorsan megoldódik és hosszabbít.
Valdes nagy jó kapus , én nem is tudnám máshol elképzelni. Maradni fog remélem , szerintem jobb kapust nem is tudnánk nála igazolni.(ezzel lehet vitatkozni , én így gondolom)
Szerintem is az ügynöke a fő bajkeverő, remélem gyorsan megoldódik és hosszabbít.
Eto'o ügynöke. Jelöld ki a szöveget és akkor látni fogod.barcaME55i írta:Nem is tudom mit gondolt, hogy fellépést nyer ezzel a showder klubban vagy mi?
OFF: A nap képénél ki nem fog unatkzoni? mert egyszerűen nem tudom elolvasni

ON
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador d'estrella
Nem is tudom mit gondolt, hogy fellépést nyer ezzel a showder klubban vagy mi?

Ja, ez a baj. Egy jobb szezon, és máris mindenkinek kinyilik a csipája. Ezért is van az, h sokkal nehezebb a csúcson maradni, mint oda feljutni. Mindenesetre sztem Tourét semmikép nem szabad elengedni, ő nagyon fontos ember. Etoo is az, de ha jön Ibra, akkor nem leszünk rosszabbak nélküle, sőt!Valdés1 írta:Félek hogy ez a nagy siker elrontja az ügynököket,és probálnak mégnagyobbat kaszálni ebböl az idei idénybőlNézd Tourét most Valdést:S Lehet elrontja öket a siker:S:S Vagy talán ki akarják használni ez a lehetöséget:S Nah de enyire?? tulzásokba se kellene esni
![]()
![]()
( 100. komim)![]()
Valdes meg egyértelműen pótolható.
csak néhány gondolatot tennék hozzá ehhez az egész V.V-s ügyhöz; mert ahogy visszaolvastam nagyrészt mindenkinek hasonló a véleménye...
szal: HA NEM TETSZIK NEKI AZ H Ő NEM KERES ANNYIT MINT CASILLAS, AKKOR MARAD MÉG EGY ÉVET AMI A SZERZŐDÉSÉBEN ÁLL ÉS UTÁNA VISZLÁT!!!
ÖRÜLJÖN H ITT JÁTSZHAT!!!
NEM A BARCÁNAK TESZ Ő SZÍVESSÉGET HANEM FORDÍTVA.
ŐT NEM LENNE NEHÉZ PÓTOLNI...
szal: HA NEM TETSZIK NEKI AZ H Ő NEM KERES ANNYIT MINT CASILLAS, AKKOR MARAD MÉG EGY ÉVET AMI A SZERZŐDÉSÉBEN ÁLL ÉS UTÁNA VISZLÁT!!!
ÖRÜLJÖN H ITT JÁTSZHAT!!!
NEM A BARCÁNAK TESZ Ő SZÍVESSÉGET HANEM FORDÍTVA.
ŐT NEM LENNE NEHÉZ PÓTOLNI...
-
- Llegenda del Barça
én csípem valdest, de azért érdemes lenne elgondolkodnia pár dologról, még mielőtt túlságosan belelendülne ebbe a(z irreális) fizetésemelgetős bugiba. casillassal pedig már azért sem kellene összehasonlítgatnia magát, mert az a gyerek rendkívűl sokáig tartotta a madridot, ha ő nem úgy véd, ahogy, szerintem egy foss középcsapattá csúszott volna le a real. ezzel szemben valdesnek ugyan voltak nagyon komoly teljesítményei, de átlagban fele annyi dolga sem akadt, mint casillasnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
azért Touré esete más.Valdés1 írta:Félek hogy ez a nagy siker elrontja az ügynököket,és probálnak mégnagyobbat kaszálni ebböl az idei idénybőlNézd Tourét most Valdést:S Lehet elrontja öket a siker:S:S Vagy talán ki akarják használni ez a lehetöséget:S Nah de enyire?? tulzásokba se kellene esni
![]()
![]()
( 100. komim)![]()
ő-képességeihez mérten-tényleg 'zsebpénzt' kap itt és az ő esetében valóban indokolt az emelés.
-
- Jugador d'estrella
Majd akkor beszélhetünk a fizudról, ha Casillast megelőzöd a spanyol válogatottban, addig ne is kérd a fizetését.. OMG.
Am Touré bőven megérdemel fizetésemelést de azért csak mértékkel..
Am Touré bőven megérdemel fizetésemelést de azért csak mértékkel..
- Mihu
- Director del Fútbol
A kapusok által megnyert BL címek számában Valdes vezetBarcaforever írta:Annyit keressen, mint Casillas?![]()
![]()
Ezen csak nevetni tudok.![]()
Jó-jó, amit kell védi, de nem nyert ő bajnokságot a csapatnak, mint Casillas.

nemértem ezeket az embereket....én,hogy ha 6 millát keresnék évente,és a Barcelonában focizhatnék,tutira nem akarnák többet....
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
- Valdés1
- Jugador del Barça
Félek hogy ez a nagy siker elrontja az ügynököket,és probálnak mégnagyobbat kaszálni ebböl az idei idényből
Nézd Tourét most Valdést:S Lehet elrontja öket a siker:S:S Vagy talán ki akarják használni ez a lehetöséget:S Nah de enyire?? tulzásokba se kellene esni
( 100. komim)

( 100. komim)

(L) I'love Barca(L)

Nem szeretem ezeket az ügynököket. Touré ügynöke után Valdesé még inkább túlzásba esett.
Képtelenségnek tűnik ez az összeg.
Még inkább gusztustalannak tartom a tárgyalások részleteit (jelen esetben a fiktív fizut) a nyilvánosság elé vinni a szerződés, a döntés vége előtt.
Képtelenségnek tűnik ez az összeg.
Még inkább gusztustalannak tartom a tárgyalások részleteit (jelen esetben a fiktív fizut) a nyilvánosság elé vinni a szerződés, a döntés vége előtt.
9 milla? Mit akar?
Nem több egy közepes kapusnál.
4-5 milla neki, ha nem kell, akkor csá. Menjen, bárki más örömmel beállna a kapuba helyette...
Nem több egy közepes kapusnál.
4-5 milla neki, ha nem kell, akkor csá. Menjen, bárki más örömmel beállna a kapuba helyette...
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- Entrenador del Barça
ez egy kicsit off lesz: ha jól emlékszek valami hasonlót mondott egyszer Hajdú B. isIlúvatar írta:ha valdes elmegy, akkor tipikus svéd kapus kell ide, aki beáll s véd

on:
csak hogy témánál maradjak: én nagyon szeretem Valdes komát, de ennyi pénzt azér nem érdemel meg. sztem bőven megelégedhetne azzal a 6 millióval is. én szeretném, ha maradna.

Sztem ha egy kicsit elgondolkodik, akkor rá fog jönni, h az 6 millió is nagyon jó neki. Mert a klubb remélhetőleg többet nem ad, és ha nincs egyeség, akkor Valdesnak mennie kell. A Barcának nem lesz túl nehéz pótolni, hisz nem több egy jó közepes kapusnál, de ő? Hova megy? A sztárcsapatok elég jó portásokkal vannak ellátva, max a Milanba mehetne, nekik van kapusgonduk. De ott ugye nem lesz annyira megbecsülve mint itt, + eddig nagyon ugy néz ki szűk esztendő elé néz a Milan.
Ha van egy kis esze, simán aláirja...
De elég szomorú, h ennyit követelődzik, nagyon sokat köszönhet ő a klubbnak. Csak a képességei alapján nem lenne nagy játékos, ha egy középcsapatba játszana, soha nem tűnt volna fel.
Ha van egy kis esze, simán aláirja...
De elég szomorú, h ennyit követelődzik, nagyon sokat köszönhet ő a klubbnak. Csak a képességei alapján nem lenne nagy játékos, ha egy középcsapatba játszana, soha nem tűnt volna fel.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Annyit keressen, mint Casillas?
Ezen csak nevetni tudok.
Jó-jó, amit kell védi, de nem nyert ő bajnokságot a csapatnak, mint Casillas. 

Ezen csak nevetni tudok.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Jaaa tényleg! Julio Cesar! Jó mostmár vágom, nekem csak a Valenciás Cesar ugrott be, de azt egyáltalán nem értettem. Így már több értelme van, de akkor is butaság... 

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt