Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, és meglepetés lenne, ha nem így lenne majd Valdessel is.noname írta:Azóta már jelen is meg vmilyen cikk h megint tárgyaltak Toure ügynőkével és mostmár közeledtek a felek alaposan egymáshoz.
Szerintem gyengülnénk. Mivel tudnád biztosítani, hogy akármelyikük is megállná a helyét?noname írta: Mindenestere vhogy egyáltalán nem aggódom amiatt h Valdes elmegy, pontosabban egyáltalán nem rázna meg ha elmenne, ugyanis az alternatívák közül Diego Lopez jobb, Asenjo kb ugyanolyan jó és sokkal jobb lesz.
Szóal Victor barátom, mondd meg az ügynöködnek h mégtöbb pénzt kérjen, legalább tovább erősödik a csapat!
Eto'o ügynöke. Jelöld ki a szöveget és akkor látni fogod.barcaME55i írta:Nem is tudom mit gondolt, hogy fellépést nyer ezzel a showder klubban vagy mi?
OFF: A nap képénél ki nem fog unatkzoni? mert egyszerűen nem tudom elolvasni
Ja, ez a baj. Egy jobb szezon, és máris mindenkinek kinyilik a csipája. Ezért is van az, h sokkal nehezebb a csúcson maradni, mint oda feljutni. Mindenesetre sztem Tourét semmikép nem szabad elengedni, ő nagyon fontos ember. Etoo is az, de ha jön Ibra, akkor nem leszünk rosszabbak nélküle, sőt!Valdés1 írta:Félek hogy ez a nagy siker elrontja az ügynököket,és probálnak mégnagyobbat kaszálni ebböl az idei idénybőlNézd Tourét most Valdést:S Lehet elrontja öket a siker:S:S Vagy talán ki akarják használni ez a lehetöséget:S Nah de enyire?? tulzásokba se kellene esni
![]()
![]()
( 100. komim)![]()
azért Touré esete más.Valdés1 írta:Félek hogy ez a nagy siker elrontja az ügynököket,és probálnak mégnagyobbat kaszálni ebböl az idei idénybőlNézd Tourét most Valdést:S Lehet elrontja öket a siker:S:S Vagy talán ki akarják használni ez a lehetöséget:S Nah de enyire?? tulzásokba se kellene esni
![]()
![]()
( 100. komim)![]()
A kapusok által megnyert BL címek számában Valdes vezetBarcaforever írta:Annyit keressen, mint Casillas?![]()
![]()
Ezen csak nevetni tudok.![]()
Jó-jó, amit kell védi, de nem nyert ő bajnokságot a csapatnak, mint Casillas.
ez egy kicsit off lesz: ha jól emlékszek valami hasonlót mondott egyszer Hajdú B. isIlúvatar írta:ha valdes elmegy, akkor tipikus svéd kapus kell ide, aki beáll s véd