Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
caskbarca
Jugador del Barça

2009.06.20. 13:53:48

Tévez szinte biztos, hogy a Manchester Cityben folytatja, nem lesz rossz egy Tévez-Santa Cruz csatárpáros
nuh
Barça B

2009.06.20. 13:49:23

Egy baj van Tevezzel: eddig csak angol csapatokkal hozták össze city pool chelsea most ez nem tudom azt jelenti-e, hogy maradna-e a szigetországban vagy eddig vmilyen okok miatt nem volt hír külföldre. De az, hogy én még real-os hírt sem hallottam kicsit furcsa. Pedig szerintem jobban feküdne neki a spanyol foci. Szerintem már vki ajánlatát elfogadta aki többet ad neki, mint a manu. De ha nem is akkor szerintem mostantól kezdődik a licit mind fizetésben mind az árát illetően, mert szerintem csak a manu-nak lett volna 25m a fix ár, ami azt jelenti a Barca ebbe a licitálásba sem fog beállni szerintem pedig jó játékos.
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.20. 13:43:34

barca99 írta:
zsoltman írta:Elmundo szerint pole pozicioban vagyunk Ribery ugyben valaki forditsa!?
Valami olyasmit írnak, hogy Laporta kérésére mondja a Bayern, hogy Ribéry nem eladó, addig a riválisok igazolnak mást, aztán amikor már senkinek nem lesz rá égető szüksége, akkor "piacra dobják" (augusztusban), mi meg elhozzuk nem irreális áron.

(azért valaki még nézze át, nehogy nagy hülyeséget mondjak :D)
Szerintem ez elég irreális. Hiszen mindenkinek kell a pénz tehát a Bayernnek is. Csak akkor tudnám elképzelni ha tényleg kötöttek valami előszerződést , na de akkor is nem tudhatták előre Perez terveit. De ha mégis így van és végül jön hozzánk ilyen tervvel(bár nem tartom valószínűnek, annyira azért nem jó barát Laporta a Bayern elnökkel) az óriási nagy húzás lenne. És ki is nevethetnénk Perezt :d :lol: :lol:
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
madmax87
Jugador del Barça

2009.06.20. 13:39:58

Most olvastam hogy Tevez nem hosszabbít az MU-val remélem laportáék észnél lesznek és megveszik ha el akarják passzolni etoo-t mert nála jobb helyettesítő biztosan nincs most a piacon!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.20. 13:38:45

LM10 írta:Young nagy fiatal és tehetséges játékos, mondhatni az angol Robinho, de egyszerűen nem tudok angolt elképzelni a Barcában....
az biztos, hogy tehetséges, de ha már Villa, akkor Milner jöhetne :D na ezt nem azért mondtam, hogy gondolkozzon rajta valaki is, csak álmok... de Youngot nem kéne leigazolni(holnap megjelenik a hír, hogy a vezetőség cáfol :D )mert nem akkora szám szerintem. a két csatáros játékba beleillik a beadásaival, az megy neki, de itt nem azt kéne játszania. itt cselezni kell, befele húzni, megbontani a védelmet, ami nem menne neki én úgy gondolom. szóval tényleg Robinho vagy Ribey kéne, mert befelé cseleznek akár, és jobblábasak(csak ezért nem Silva). én amúgy Robinhot prefarálom, nem az ára miatt, hanem csak amúgy bírom jobban. remélem hamarosan bejelentik, hogy 3 brazilt igazolt a klub: Filipe, Robinho, Henrique

gondoltam nem írok újat, csak reagálok a Tevezes felvetésre: szóval szerintem Tevez egy zseni, de nem lenne jó befejezőcsatárnak, mert neki még több helyzet kell egy gólhoz, mint Eto'onak, szóval ő IGAZI zsákbamacska lenne. lehet, hogy bevállna, mert nagyon tehetséges, de nem hinném, hgy akár Boannál jobb lenne befejező poszton...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.06.20. 13:42:49-kor.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.20. 13:32:47

Young nagy fiatal és tehetséges játékos, mondhatni az angol Robinho, de egyszerűen nem tudok angolt elképzelni a Barcában....
nuh
Barça B

2009.06.20. 13:26:55

Egy dolgot nem értek: tudom, hogy Ribéry nagy játékos tisztelem is és szeretném ha jönne, de mire fel kér a bayern ennyi pénzt érte(40milliónál többet, szerintem ennyit érne meg max) ? Egy játékos ára szerintem függ az egyéni teljesítménytől mit művel a pályán, hogy osztja a labdákat, de attól sem lehet eltekinteni, hogy melyik bajnokságban játszik és hogy teljesít a csapata. A bayern az utóbbi 2 évben 1* bírta megnyerni a bundást Ribéryvel az oldalán emellett csak kupasikerei voltak saját hazájukban, amiről inkább nem beszélnék. A válogatott(ban) sem megy olyan fényesen, hogy csillagászati árakat kérjenek érte. Ha a statisztikát nézzük két év alatt átlag évi 26 meccs alatt átlag 10 gól 10 assist , ami szintén nem tornázza az egekbe az árát. Akiért meg eddig kifizettek 160milliót két aranylabdás játékos, ami mégis jelent vmit.(szerintem nem gáz hogy a real megvette őket, mert így is elő voltak már készítve ezek az üzletek évek óta húzták már) Szerintem Ribéry átigazolása is elő volt készítve ugye Hleb+ kb30m ez a vezetőedző személyében bekövetkezett változások miatt hiúsult meg, a másik meg tényleg a real "árátszabása" miatti problémák. Ribéry megérdemli, hogy sikereket érjen el a Bl-ben, de azt remélem nem honfitársát fogja "utánozni" ebben,(Henry-ra gondoltam) és nemcsak karrierje vége felé fog itt játszani.
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.20. 13:22:51

Hirek a Sport.es-ről:

Az angol napilap a 'Daily Star', azt állítja hogy miután úgynézzki hogy Franck Ribéry megszerzése kizárható a magas ár miatt,ezért Pep Guardiola az FC Barcelona vezetőedzője,azt szeretné hogyha a 24 éves angol Ashley Youngot szerződtetné a katalán klub 30 millió euróért.A brit lap úgytudja, hogy a katalánok ebben az üzletben hajlandóak volnának belevonni az egyik játékosukat is a fehérorosz Alexander Hlebbet is,akiért még eddig nem érkezett ajánlatt.A hir végén Youngott úgyértékeli az angol lap hogy:Ashley Young olyan fiatal ügyes támadó, akinek az eredetti szerepköre úgyan a bal oldal, de középen,és jobb oldalt is megállja a helyétt.

további hirek szerint:

José Mourinhó az Inter vezetőedzője, ultimátumott adott a svéd Zlatan Ibrahimovicsnak,mi szerint a svédnek el kell dönteni,hogy marad vagy távozik az olasz klubbtól.Miután az FC Barcelona mellett a Real Madrid is szeretné megszerezni a svéd klasszist,feltehetőleg ezért hozta ezt a döntést, a portugál szakember.Továbbá a 'Corriere dello Sport' úgytudja, hogy az edző már találkozott, a hét elején Massimo Morattival az olasz klubb elnökével, hogy beszéljenek a játékos sorsáról.Állitólag abban mind a ketten egyettértetek, hogy egyikőjüksem szeretné ha távozzna az olasz klubbtól,a klasszis svéd csatár.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2009.06.20. 13:31:54-kor.
socio66

2009.06.20. 13:17:26

shevy írta:A Sport.es szerint 30 milliót ajánlottunk Youngért, ennyiért már Silvát is megtudnánk szerezni :shock:
jah,vagy robinhot.
egyébként ki van zárva hogy az angol egyáltalán szóba is került csikiéknél
shevy
Capitá del Barça

2009.06.20. 13:10:44

A Sport.es szerint 30 milliót ajánlottunk Youngért, ennyiért már Silvát is megtudnánk szerezni :shock:
Luci17
Barça B

2009.06.20. 12:46:09

Nem tartozik Mascherano a kedvenc játékosaim közé, de ha Pep annyira akarja akkor inkább csak pénzt adjunk érte és ne keverjük bele a bizniszbe Bojant
socio66

2009.06.20. 12:25:05

épp most nézegettem az eurobarcán megjelent riberys cikkeket még télről meg korábbról.
az ugye tény,hogy csiki már akkor is egyezkedett a klubbal,valamint a francia is mutatott hajlandóságot a váltásra,a német lapok pedig azt is megszellőztették akkor,hogy már valami előszerződés-féleség is született..
tehát ha az nem is,de én kizárt dolognak tartom,hogy-más klubok érdeklődése,csillagászati ajánlatok ide vagy oda-ne lennénk-ahogy az elmundo is írja-pole pozícióban riberyért.
nem létezik hogy begi semmit sem intézett fél évig,amikor még 'tiszta' volt a terep.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.20. 12:18:58

Gondolom a min. 40 milliós euró nálunk is meglenne. Az volt az eredeti terv, amíg Perez máshogy nem gondolta. :)
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.20. 12:17:25

barca99 írta:Valami olyasmit írnak, hogy Laporta kérésére mondja a Bayern, hogy Ribéry nem eladó, addig a riválisok igazolnak mást, aztán amikor már senkinek nem lesz rá égető szüksége, akkor "piacra dobják" (augusztusban), mi meg elhozzuk nem irreális áron.
És ez a Bayern-nek megéri :?:
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.06.20. 12:06:53

Lol, fura cikk...
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.20. 12:05:04

zsoltman írta:Elmundo szerint pole pozicioban vagyunk Ribery ugyben valaki forditsa!?
Valami olyasmit írnak, hogy Laporta kérésére mondja a Bayern, hogy Ribéry nem eladó, addig a riválisok igazolnak mást, aztán amikor már senkinek nem lesz rá égető szüksége, akkor "piacra dobják" (augusztusban), mi meg elhozzuk nem irreális áron.

(azért valaki még nézze át, nehogy nagy hülyeséget mondjak :D)
nuh
Barça B

2009.06.20. 12:04:45

Ha ugyanolyan ajánlatot teszünk le, mint a real manu stb. akkor ide jönne. Tehát ha mi is megadjuk a majdani irreális ajánlatot akkor minket választ. De ezt nagyjából eddig is lehetett tudni.
catalunya1
Barça B

2009.06.20. 12:04:15

Ezzel hogy Pep-nek kell Mascherano, az is lehet a célja, hogy amikor Eto'o elmegy az Afrika kupára, akkor a középpályán legyen minőségi ember, így Iniestát feljebb lehet tólni Henry helyére, a francia pedig játszhatna középcsatárként! Viszont ha mindenképpen csatárt akarunk igazolni és Eto'o-t is megtartjuk, akkor jöhetne mögé az Ajax-ból Luis Suárez!
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.06.20. 11:53:27

Elmundo szerint pole pozicioban vagyunk Ribery ugyben valaki forditsa!?
Valbali
Capitá del Barça

2009.06.20. 11:46:10

szajko írta:Robinho és Filipe a nyárra, köszi puszi... 8)
Egyetértek, bár én még minimum egy kp-t hoznék (nem feltétlen vkp-Mascherano), mert az rövidnek tűnik, plusz egy ifista fel, Guddyról meg Hlebről nem tudunk semmit, de mivel úgytudom, hogy szerződésük van, el tudom képzelni maradásukat.

Másik meg, hiába van sok vkp a keretben, ha Pepnek kell Mascherano, akkor szerintem Ő tudja, hogy miért, ne kételkedjünk benne. Itt nem Laporta igazol, ez nem madrid.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.20. 11:44:40

Barcaman14 írta:Egyébként azt nem értem hogy Mascherano minek ide?? :roll: Szerintem teljesen felesleges igazolás lenne!
Gondolom, hogy minőségi soraink legyenek. Erre utalna Bruno Alves esetleges szerződtetése is. Nyilván ezek nem létfontosságú igazolások, mert inkább a két szélsőhátvéd posztot kéne megerősíteni (inkább a cserepadon), de az is lehet, hogy Puyol egész szezonban balhátvéd lesz, és rotálják egymást Abidallal, plusz Dani Alves cseréje lehet a jobbhátvéd poszton is kupameccseken pl. Ezt viszont úgy lehet elérni, ha van 4 megbízható középhátvéd Puyolon kívül.
A középpályáról is kifejtettem már véleményemet, hogy Mascherano azért lehet fontos igazolás, hogyha Guddy távozik, akkor is megmaradjon a 6 ember középpályára (3-3 ember rotálása), hogy lehessen "sort cserélni". Egészséges versenyhelyzetet teremtene a középpályán Touréval.
+
Csatároknál is ezért igazolnék valakit szívesen vagy középcsatár, vagy balszélső posztra, hogy legyen verseny. Mivel mindent megnyertünk, a versenyt érdemes házon belül elkezdeni, hogy meglegyen a megfelelő motiváció, hogy továbbra is tudjon harapni a csapat.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.20. 11:38:51

gonosz írta:...
Pont azt próbáltam kifejezni, hogy a barca jól teszi, hogy nem hagyja a játékosokat elszállni irreális fizetésekkel :) . A másik meg az, hogy én nem aggódom, csak sokan írogatják itt, hogy "jaj, még nem igazoltunk senkit, mi lesz most velünk jaj"

:)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.20. 11:32:34

Egyébként azt nem értem hogy Mascherano minek ide?? :roll: Szerintem teljesen felesleges igazolás lenne!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
gonosz
Jugador d'estrella

2009.06.20. 11:31:08

Victor_Valdes írta:A Barca elég skótosan tárgyal a szerződések meghosszabbításáról, bár lehet, hogy csak a játékosaink szálltak el nagyon.

Perez érkezése eléggé felborította a játékospiacot, és így szinte már lehetetlen sztárokat szerezni, nem irreális áron. Ez nagyon nem tett jót a barca átigazolásainak, de én nem aggódom, ez a keret is képes lenne megismételni amit tett, a másik pedig az, hogy nem tudom miért aggódik mindenki, messze van még az átigazolási szezon utolsó napja :) .
Szvsz ez a madrid, nem lesz képes csapatként működni, így letehetnek minden komolyabb sikerről, amíg csak veszik a sztárokat gondolkodás nélkül addig nem is lesz sok esélyük, hogy trófeákat nyerjenek.

Az pedig egy valós tény, hogy a real megpróbálja megszerezni azokat a játékosokat akiket mi is.

De igazából nem is törődöm ezzel bízok a vezetőségben, bízok Pepben és kétséget nem tűrően bízom a játékosainkban.

[A másik pedig az, hogy ami ebbe a topikban folyik...az leírhatatlan, minden 5. oldalon ha találni egy olyan hsz-t ami nincs tele helyesírási hibával. Úgy látom, hogy az eurobarca fóruma egyre inkább csak a szardobálásról szól, nem úgy mint pár éve, már ha az emlékezetem nem csal...]
Az, hogy a Barca "skótosan tárgyal" szerintem nagyon rendben van. Igaz, hogy sztárklub, viszont nem kell, hogy egy pénzéhes, irreális keresetért rohangáló nagyarcúak gyülekezetévé váljon. Szerintem ezt Laportáék nagyon-nagyon jól csinálják. Pep szerint a kispadunk rövid, ergo oda nem kellenek holmi CRonaldok, hogy aztán ott sírjanak, hogy nem kapnak elég lehetőséget, fizut, stb. stb. Úgyhogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy a madrid mit költekezik össze. A csatárkérdést meg sztem úgyis megoldják, hiszen tényleg van még hátra az átigazolási időszakból bőven! Úgyhogy ne aggódj kedves Valdes (elvégre veled is hosszabbítottak, nem ? :lol: ).
Egyébként szerintem Piqué hozzáállásáról kellene példát venni:
http://soccernet.espn.go.com/league?id=esp.1&cc=5739
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
catalunya1
Barça B

2009.06.20. 11:07:38

Attól hogy a real sztárokat igazol, még nem fognak átgázolni a teljes mezőnyön, mert pl. minket nem tudnak legyőzni :wink: ! Nekünk nem kell nagy neveket igazolni, megvan minden poszton a legjobb képességű játékos, csak kiegészítő emberek kellenek!
Lezárt