Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez elég irreális. Hiszen mindenkinek kell a pénz tehát a Bayernnek is. Csak akkor tudnám elképzelni ha tényleg kötöttek valami előszerződést , na de akkor is nem tudhatták előre Perez terveit. De ha mégis így van és végül jön hozzánk ilyen tervvel(bár nem tartom valószínűnek, annyira azért nem jó barát Laporta a Bayern elnökkel) az óriási nagy húzás lenne. És ki is nevethetnénk Perezt :dbarca99 írta:Valami olyasmit írnak, hogy Laporta kérésére mondja a Bayern, hogy Ribéry nem eladó, addig a riválisok igazolnak mást, aztán amikor már senkinek nem lesz rá égető szüksége, akkor "piacra dobják" (augusztusban), mi meg elhozzuk nem irreális áron.zsoltman írta:Elmundo szerint pole pozicioban vagyunk Ribery ugyben valaki forditsa!?
(azért valaki még nézze át, nehogy nagy hülyeséget mondjak)
az biztos, hogy tehetséges, de ha már Villa, akkor Milner jöhetneLM10 írta:Young nagy fiatal és tehetséges játékos, mondhatni az angol Robinho, de egyszerűen nem tudok angolt elképzelni a Barcában....
jah,vagy robinhot.shevy írta:A Sport.es szerint 30 milliót ajánlottunk Youngért, ennyiért már Silvát is megtudnánk szerezni
És ez a Bayern-nek megéribarca99 írta:Valami olyasmit írnak, hogy Laporta kérésére mondja a Bayern, hogy Ribéry nem eladó, addig a riválisok igazolnak mást, aztán amikor már senkinek nem lesz rá égető szüksége, akkor "piacra dobják" (augusztusban), mi meg elhozzuk nem irreális áron.
Valami olyasmit írnak, hogy Laporta kérésére mondja a Bayern, hogy Ribéry nem eladó, addig a riválisok igazolnak mást, aztán amikor már senkinek nem lesz rá égető szüksége, akkor "piacra dobják" (augusztusban), mi meg elhozzuk nem irreális áron.zsoltman írta:Elmundo szerint pole pozicioban vagyunk Ribery ugyben valaki forditsa!?
Ha ugyanolyan ajánlatot teszünk le, mint a real manu stb. akkor ide jönne. Tehát ha mi is megadjuk a majdani irreális ajánlatot akkor minket választ. De ezt nagyjából eddig is lehetett tudni.zsoltman írta:Elmundo szerint pole pozicioban vagyunk Ribery ugyben valaki forditsa!?
Egyetértek, bár én még minimum egy kp-t hoznék (nem feltétlen vkp-Mascherano), mert az rövidnek tűnik, plusz egy ifista fel, Guddyról meg Hlebről nem tudunk semmit, de mivel úgytudom, hogy szerződésük van, el tudom képzelni maradásukat.szajko írta:Robinho és Filipe a nyárra, köszi puszi...
Gondolom, hogy minőségi soraink legyenek. Erre utalna Bruno Alves esetleges szerződtetése is. Nyilván ezek nem létfontosságú igazolások, mert inkább a két szélsőhátvéd posztot kéne megerősíteni (inkább a cserepadon), de az is lehet, hogy Puyol egész szezonban balhátvéd lesz, és rotálják egymást Abidallal, plusz Dani Alves cseréje lehet a jobbhátvéd poszton is kupameccseken pl. Ezt viszont úgy lehet elérni, ha van 4 megbízható középhátvéd Puyolon kívül.Barcaman14 írta:Egyébként azt nem értem hogy Mascherano minek ide??Szerintem teljesen felesleges igazolás lenne!
Pont azt próbáltam kifejezni, hogy a barca jól teszi, hogy nem hagyja a játékosokat elszállni irreális fizetésekkelgonosz írta:...
Az, hogy a Barca "skótosan tárgyal" szerintem nagyon rendben van. Igaz, hogy sztárklub, viszont nem kell, hogy egy pénzéhes, irreális keresetért rohangáló nagyarcúak gyülekezetévé váljon. Szerintem ezt Laportáék nagyon-nagyon jól csinálják. Pep szerint a kispadunk rövid, ergo oda nem kellenek holmi CRonaldok, hogy aztán ott sírjanak, hogy nem kapnak elég lehetőséget, fizut, stb. stb. Úgyhogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy a madrid mit költekezik össze. A csatárkérdést meg sztem úgyis megoldják, hiszen tényleg van még hátra az átigazolási időszakból bőven! Úgyhogy ne aggódj kedves Valdes (elvégre veled is hosszabbítottak, nem ?Victor_Valdes írta:A Barca elég skótosan tárgyal a szerződések meghosszabbításáról, bár lehet, hogy csak a játékosaink szálltak el nagyon.
Perez érkezése eléggé felborította a játékospiacot, és így szinte már lehetetlen sztárokat szerezni, nem irreális áron. Ez nagyon nem tett jót a barca átigazolásainak, de én nem aggódom, ez a keret is képes lenne megismételni amit tett, a másik pedig az, hogy nem tudom miért aggódik mindenki, messze van még az átigazolási szezon utolsó napja.
Szvsz ez a madrid, nem lesz képes csapatként működni, így letehetnek minden komolyabb sikerről, amíg csak veszik a sztárokat gondolkodás nélkül addig nem is lesz sok esélyük, hogy trófeákat nyerjenek.
Az pedig egy valós tény, hogy a real megpróbálja megszerezni azokat a játékosokat akiket mi is.
De igazából nem is törődöm ezzel bízok a vezetőségben, bízok Pepben és kétséget nem tűrően bízom a játékosainkban.
[A másik pedig az, hogy ami ebbe a topikban folyik...az leírhatatlan, minden 5. oldalon ha találni egy olyan hsz-t ami nincs tele helyesírási hibával. Úgy látom, hogy az eurobarca fóruma egyre inkább csak a szardobálásról szól, nem úgy mint pár éve, már ha az emlékezetem nem csal...]