LM10 írta:Young nagy fiatal és tehetséges játékos, mondhatni az angol Robinho, de egyszerűen nem tudok angolt elképzelni a Barcában....
az biztos, hogy tehetséges, de ha már Villa, akkor Milner jöhetne

na ezt nem azért mondtam, hogy gondolkozzon rajta valaki is, csak álmok... de Youngot nem kéne leigazolni(holnap megjelenik a hír, hogy a vezetőség cáfol

)mert nem akkora szám szerintem. a két csatáros játékba beleillik a beadásaival, az megy neki, de itt nem azt kéne játszania. itt cselezni kell, befele húzni, megbontani a védelmet, ami nem menne neki én úgy gondolom. szóval tényleg Robinho vagy Ribey kéne, mert befelé cseleznek akár, és jobblábasak(csak ezért nem Silva). én amúgy Robinhot prefarálom, nem az ára miatt, hanem csak amúgy bírom jobban. remélem hamarosan bejelentik, hogy 3 brazilt igazolt a klub: Filipe, Robinho, Henrique
gondoltam nem írok újat, csak reagálok a Tevezes felvetésre: szóval szerintem Tevez egy zseni, de nem lenne jó befejezőcsatárnak, mert neki még több helyzet kell egy gólhoz, mint Eto'onak, szóval ő IGAZI zsákbamacska lenne. lehet, hogy bevállna, mert nagyon tehetséges, de nem hinném, hgy akár Boannál jobb lenne befejező poszton...