Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:51:09

barca99 írta: Gondoltam, hogy valaki felhozza.
...
Persze igazad van, de az hozzátartozik a dologhoz, hogy mindezt egy magabiztos 3-0 után csinálta.
Mint láthatod, nem csak a tegnapi meccsről beszéltem. Annyit mondtam, h ez a Konf.kupa felidézte bennem, hogy miért nem tartottam sosem valami nagyra Robinho-t.
Sokkal jobban preferálom az ész-játékosokat (Xavi, Iniesta, Messi, Henry, Ribéry, Kaka), mint az ösztön-játékosokat (Robinho, Mancini, Tevez stb.).
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:49:46

Mikaos írta:...
Azért a Copa América-n a hátára vette a csapatot... :roll:
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.22. 11:48:34

Mascherano jó lenne jó játékos csak hát kicsi Bojant nem adnám érte.. :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.22. 11:47:00

Mikaos írta:Már-már kezdtem elfelejteni, hogy Robinho mennyire középszerű játékos, de a Konföderációs kupa magamhoz térített!
A cselei persze nem középszerűek, de a játéka...tegnap is vagy 5 helyzetet el-önzőzött. Általában meccsenként van 1, azaz egy villanása, de ez borzasztó kevés a Barcához. Ráadásul ő tipikusan az a fajta játékos, aki csak akkor játszik jól, ha az egész csapat is. Fordított esetben nem várhatod el tőle, hogy magával húzza a csapatot. Márpedig a mi csapatunkban csupa ilyen ember van, aki képes húzni a csapaton, és ennél nem is kéne lejjebb adnunk.
Lényeg: Robinho kevés a Barcába. És nem a technikai tudása miatt (mert az TOP10-es fixen!), hanem azért, mert nyaktól felfelé nincsenek rendben a dolgok.
Gondoltam, hogy valaki felhozza.

Persze igazad van, de az hozzátartozik a dologhoz, hogy mindezt egy magabiztos 3-0 után csinálta.
Nem egy Barca meccsre emlékszek, amikor széthullott a támadógépezet a magabiztos 3-4-5-6-0 után, mert kevésbe koncentráltak, és/vagy valaki megpróbálta egyedül megcsinálni.

Szóval még ez a közel tökéletes Barca is beleesett ebbe a "hibába". Ha gépek lennének, és tökéletesen játszanának, több meccs is lehetett volna akár 8-10 gólos is. De mint ahogy Robinho sem, úgy ők sem gépek, így szerintem meg lehet érteni, hogy ha magabiztos előnynél kicsit többet vállalnak.

De Rossi-t meg kommentálásra sem tartom érdekesnek, római srác, tuti nem fogja ott hagyni a nevelőegyesületét. :)

Ami viszont aggaszt, ez a vkp dolog, nehogy igaz legyen a feltevésem, miszerint jövőre defenzívebb kp-val és Messi - Ini széllel fogunk kezdeni.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.22. 11:41:05

Barcaádám írta:Joan Laporta legújabb nyilatkozata:

„Samuel Eto'o szerződése jövő nyáron lejár, ezért le kell üljünk beszélgetni a folytatásról. A csapat technikai vezetése és a játékos képviselője már meg is kezdték a tárgyalásokat. A klub egyértelmű szándéka a hosszabbítás, hiszen Eto'o a világ legjobb csatára és rengeteget adott a Barcának az elmúlt években. Amiben még közös nevezőre kell jussunk, az a fizetési rendszer átdolgozása. Samuelt sok klub vinné, de nagyon örülnék, ha tőlünk vonulna nyugdíjba.”
Hát ez nem sok újság. Ezt eddig is tudtuk. Ha tényleg ilyen 12 milliókat kér azt úgysem fogja a klub megadni neki. Visszavonulni meg nem fog innen az biztos, mert Mallorcáról szeretne.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.22. 11:37:11

Joan Laporta legújabb nyilatkozata:

„Samuel Eto'o szerződése jövő nyáron lejár, ezért le kell üljünk beszélgetni a folytatásról. A csapat technikai vezetése és a játékos képviselője már meg is kezdték a tárgyalásokat. A klub egyértelmű szándéka a hosszabbítás, hiszen Eto'o a világ legjobb csatára és rengeteget adott a Barcának az elmúlt években. Amiben még közös nevezőre kell jussunk, az a fizetési rendszer átdolgozása. Samuelt sok klub vinné, de nagyon örülnék, ha tőlünk vonulna nyugdíjba.”
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
zeus021
Jugador del Barça

2009.06.22. 11:30:29

Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem középszerű játékos Robinho. A jelenlegi brazil válogatott legjobbja. Az egész válogatott nem sziporkázik de már egy ideje. Xavi, Iniesta, Messi is középszerű játékos volt tavaly? Mert mi se játszottunk nem, hogy szép focit de még eredményeset sem.
Teljes mértékben egyetértek, Robinho a világ legjobb játékosinak egyike, igaz a man city-be nem ment neki annyira, de véleményem szerint nem is a PL-be való játékos, neki a PD-ben a helye.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.22. 11:29:09

LG írta:
Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem középszerű játékos Robinho. A jelenlegi brazil válogatott legjobbja. Az egész válogatott nem sziporkázik de már egy ideje. Xavi, Iniesta, Messi is középszerű játékos volt tavaly? Mert mi se játszottunk nem, hogy szép focit de még eredményeset sem.
Azért ez erős tulzásnak tartom. Nem hinném, h azért egy Kakanál jobb lenne, de én Maicont is simán jobbnak tartom. Ettől függetlenül jó játékos, de nem jobb mint Ribery, az biztos. Ráadásul a francia nem is olyan problémás.
Persze aláírom, hogy nem jobb mint Ribéry. De annyival nemis rosszabb, hogy sokkal többet költsünk a franciára. Egyébként a legjobbat úgy értem, hogy a mutatott játék alapján. Szerintem a 3 meccs alatt Robinho mutatott mind összjátékban, mint támadásban a legtöbbet. Lehet, hogy jobb játékos Maicon, vagy Kaká a saját posztján mint Robinho az övén, de elvből hülyeség összehasonlítani ha nem ua. a poszt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csaba86
Barça B

2009.06.22. 11:22:45

Had szórja a pénzt a konkurencia!!! :twisted: Majd legfeljebb eladják a Bernabeut a hitelek törlesztésére!! :lol: :lol:
Egyébként tényleg mindig azzal hozzák őket szóba , akik nekünk is kellenek! Mindenki úgyse fog a Margitba menni!!
Nekünk : Filipe , Ribery meg 1-2 másik kell és kész!!
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.22. 11:21:43

Azért ez erős tulzásnak tartom. Nem hinném, h azért egy Kakanál jobb lenne, de én Maicont is simán jobbnak tartom. Ettől függetlenül jó játékos, de nem jobb mint Ribery, az biztos. Ráadásul a francia nem is olyan problémás.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:20:47

Robinho simán illene ebbe a Barcába...és ő neki nincs akkora arca mint pl Céernek, és a Brazil még kezelhető Pep alatt megtanulná a jó modort :lol: ...ahogy Ibra is, hisz nálunk Márquez, Alves, és Eto'o is tök normális volt egész szezon alatt.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.22. 11:16:53

Szerintem egyáltalán nem középszerű játékos Robinho. A jelenlegi brazil válogatott legjobbja. Az egész válogatott nem sziporkázik de már egy ideje. Xavi, Iniesta, Messi is középszerű játékos volt tavaly? Mert mi se játszottunk nem, hogy szép focit de még eredményeset sem.
csaba86
Barça B

2009.06.22. 11:15:50

Nemtudom , hogy viselkedne Robinho a mi környezetünkben. Tény , hogy tegnap sok lehetőséget elönzőzött, de azért anno Messi is ilyesmi volt amikor kezdte. Azóta igazi Team playa lett. Lehet a Brazil csóka is tudna változni. A tudását pedig nem lehet megkérdőjelezni!
Mindenesetre én Riberyt preferálnám jobban! Aki szerintem zsebbe is van 8) !!
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
LM10
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:15:38

Az AS szerint az Inter sportigazgatója a madridi tartózkodása idején arról tájékoztatta Jorge Valdanót, hogy aki szerződtetni akarja Zlatan Ibrahimovicot, annak Kaká áránál is többet kell fizetnie, tehát legalább 68 millió euróba kerülne a svéd csatár.

Amilyen hülye Perez kipengetné a 68 millát...fogadjunk, h a Barca Eto'o+15 misiért elhozhatnánk...főleg ha a svéd menni akar.

A Times szerint Benítez hajlandó pénzt csinálni a legdrágább játékosai közül néhányból, így megválna Mascheranótól. A Real Madrid közel 44 milliót ajánlott az argentin középpályásért és Arbeloáért, ami lényegesen felülmúlja a rivális katalánok által felkínált összeget.

Ennek csak örülni tudnék, h a Real megint pénzt költött és h nem jön ide az Argentin.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.22. 11:14:55

Mikaos írta:Már-már kezdtem elfelejteni, hogy Robinho mennyire középszerű játékos, de a Konföderációs kupa magamhoz térített!
A cselei persze nem középszerűek, de a játéka...tegnap is vagy 5 helyzetet el-önzőzött. Általában meccsenként van 1, azaz egy villanása, de ez borzasztó kevés a Barcához. Ráadásul ő tipikusan az a fajta játékos, aki csak akkor játszik jól, ha az egész csapat is. Fordított esetben nem várhatod el tőle, hogy magával húzza a csapatot. Márpedig a mi csapatunkban csupa ilyen ember van, aki képes húzni a csapaton, és ennél nem is kéne lejjebb adnunk.
Lényeg: Robinho kevés a Barcába. És nem a technikai tudása miatt (mert az TOP10-es fixen!), hanem azért, mert nyaktól felfelé nincsenek rendben a dolgok.
Copa Americán ő vitte a hátán a csapatot. a madridot ő vitte a hátán az utcsó szezonjában, csak akkor kezdett visszaesni a formája, amikor 3 védőt állítottak rá... ő messze van a középszerű kategóriától. amúgy vicc, tegnap a kommentátoron is röhögtem. maicon meg kaká kb fejenként 3-szor lőttek emberbe:szép próbálkozás. ezt Robinho csinálta meg 3-szor:nagyon önző ma a kis brazil :shock: :evil: enyhén nem csípi a gyereket, pedig nagyon jól játszott, csak akor nem hajtott, amikor már nem kellett(amúgy aki szerint nagyon önző, nézze meg a 3. gólt. simán lőhetett volna, ehelyett beadta). szerintem ő a tökéletes balszélső a Barcába, remélem jön
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.22. 11:12:27

Én a balszélső poszttal ugy vagyok, h Ribery, v. senki. Robinho sztem azért nem középszerű, de valóban elég önző, problémás a magatartása, és ez nem biztos, h jót tenne a csapatnak.
Esetleg még a korábban szóba hozott Matat tudnám elképzelni, csak ugye neki nagy hátránya, h Madrid nevelés, és igy kérdés, h el jönne-e a Barcába.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:05:38

Már-már kezdtem elfelejteni, hogy Robinho mennyire középszerű játékos, de a Konföderációs kupa magamhoz térített!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.22. 11:04:03

LM10 írta:Most olvastam a Goal.com-on h Moratti azt nyilatkozta, h Ibra és Maicon ha akarnak elmehetnek. Tegnap a Sportonon pedig az volt, h Mouronho akarja Drogbát és Eto'o-t is. A dolog egyszerű: Eto'o-val leülünk tárgyalni. Ha nem jönne össze akkor őt+10-15 millát hozzácsapva adjuk Ibráért...+Robinho is jöhet.. Szvsz ez egy ütőképes támadószekció lenne.
Bár kicsit drasztikusan fogalmaztál a lényeggel egyet kell, hogy értsek. De azért 10 milliónál nem adnék többet Ibraért Eto'oval karöltve.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.22. 10:56:31

Most olvastam a Goal.com-on h Moratti azt nyilatkozta, h Ibra és Maicon ha akarnak elmehetnek. Tegnap a Sportonon pedig az volt, h Mouronho akarja Drogbát és Eto'o-t is. A dolog egyszerű: Eto'o-val leülünk tárgyalni. Ha nem jönne össze akkor őt+10-15 millát hozzácsapva adjuk Ibráért...+Robinho is jöhet.. Szvsz ez egy ütőképes támadószekció lenne.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.22. 10:53:33

Colos írta:
Az nso szerint Mascherano felesége miatt távozni szeretne Liverpoolból, a Barca pedig felajánlott érte 20 millió eurót plusz Bojan Krkicset.

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy se. A liverpoolosok szerint Mascherano a világ egyik legjobban szerelő, argentin válogatottsági rekorder-várományos játékosa, Krkicsben pedig sokkal kisebb potenciál van, mint ahogy azt sokan mondják. Ha Javier esetleg bevethető még a hátsó sorban is, és mindaz igaz róla, amiket olvastam, akkor ez egy nagyon jó üzlet! Érkezhet még ugye Filipe és Henrique is a védelembe, Milito pedig távozhat. Szerintem ez egy borzalmasan erős alakzat lenne.
Egyik szemem sírna a másik nevetne :cry: :D Mascherano érkezése nem lenne rossz mert valóban az egyik legjobb labdaszerző középpályás napjainkban(Yaya után) és még nagyon fiatal is.Ráadásul argentin és én nagyon csípem az argentinokat.Kétségtelenül jó igazolás lenne mert arra is gondolnunk kell hogy lesz egy ANK melyen Yaya és Keita (ha jól tom) is ott lehet így pedig marad Bosquets.Szóval érkezésével mindenképpen megnyugodhatnánk a középpályát illetően mert a padon is lenne egy klasszis.DE!Bojant ne vonjuk bele az üzletbe.Őt itt kell tartani.Lehet hogy a következő szezonban sem kap több lehetőséget mint az ideiben de ő ide tartozik.Én nagyon kedvelem a a játékát és örülnék ha itt fejezné be a pályafutását majd egyszer.És gondolnunk kell arra is hogy a támadóalakzatból is megsérülhet valaki bármikor és Bojan idén is remekül megoldotta azt a csekély feladatot amit rábíztak(szerintem..)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2009.06.22. 10:36:52

A csatárcikk alapján a Barca számítana Samura, de ha nem eggyeznek meg akkor jönnek az alternatívák. De akkor már el kellene kezdnei az egyeztetéseket Samuval, mert ha sikerüllne akkor lezártunk egy ügyet, ha nem akkor gyorsan venni vkit a helyére míg nem késő.

Szélsőről annyit, h Ribéryt már szvsz kár megemlíteni, nem fog ide igazolni...Robinho pedig simán beválhat tegnap is óriásit játszott, tiszta Barca stílusú( mit keresett ő Madridban :lol: )

Mascherano tényleg csak újságírói pletyka mint az Eto'o-Ibra csere volt. Nem kell és nem nem kommentálom. Ha Hleb maradna nincs miről beszélni, de ha ő is megy, akkor egy fiatalt fel kell hozni irányítónak.

Védelembe kell Henrique mert kell a 4 középsővédő( Puyi,Piqué,Márquez,Henrique) mert Cacerest soha nem merte Pep nagy meccseken játszatni, inkább Tourét. Filipe nem hiába került be az álomcsapatba az idén szal kell :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.22. 10:26:41

Colos írta: Az nso szerint Mascherano felesége miatt távozni szeretne Liverpoolból, a Barca pedig felajánlott érte 20 millió eurót plusz Bojan Krkicset.

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy se. A liverpoolosok szerint Mascherano a világ egyik legjobban szerelő, argentin válogatottsági rekorder-várományos játékosa, Krkicsben pedig sokkal kisebb potenciál van, mint ahogy azt sokan mondják. Ha Javier esetleg bevethető még a hátsó sorban is, és mindaz igaz róla, amiket olvastam, akkor ez egy nagyon jó üzlet!
Az igaz hogy félelmetesen jól szerel, én csípem is, de nincs a földön olyan játékos és annyi pénz amiért Bojant odaadnám!
Már kölcsönbe adástól is félek, megtörhet 1 bizalmi szintet, mittomén...

Remélem itt marad és csak a szennylapok szüleménye ez az egész..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Spíler
Barça C

2009.06.22. 10:21:45

Ha Krkic játékjogát is odaadják érte,akkor no comment erre a Mascherano igazolásra. :evil:
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.22. 10:16:03

Tegnap véletlenül rossz helyre írtam, így most ide is leírom (remélem senkit nem zavar, ha estleg már olvasta másik topikban):

Az nso szerint Mascherano felesége miatt távozni szeretne Liverpoolból, a Barca pedig felajánlott érte 20 millió eurót plusz Bojan Krkicset.

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy se. A liverpoolosok szerint Mascherano a világ egyik legjobban szerelő, argentin válogatottsági rekorder-várományos játékosa, Krkicsben pedig sokkal kisebb potenciál van, mint ahogy azt sokan mondják. Ha Javier esetleg bevethető még a hátsó sorban is, és mindaz igaz róla, amiket olvastam, akkor ez egy nagyon jó üzlet! Érkezhet még ugye Filipe és Henrique is a védelembe, Milito pedig távozhat. Szerintem ez egy borzalmasan erős alakzat lenne.

Elöl pedig az a helyzet, hogy a nemzetközi sajtó hírbe hozta Guddit a Lyonnal és az OM-mel, Robinho, Ribery, Villa és Ibra pedig állítólag vagy nem eladó, vagy csak irreálisan magas áron. Laporta kijelentette, hogy ő ragaszkodik Eto'o-hoz, de érzésem szerint a felsorolt játékosok közül sokaknak csak a Real hatalmas költekezése vitte fel az árát, és ne feledjük: még több, mint két hónap hátra van az átigazolási időszakból! Szerintem nyár vége felé még sokan eladósorba kerülnek, és lesznek is még nagy durranások- azokról viszont egyelőre nem érdemes találgatni.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.22. 10:14:52

tudomka 958 szerint ennél jobb csapatunk nem lehet / mások is irnak ilyet/ Nem igy kell nézni. Ez gyönyörü, szédületes év VOLT, igen mult időben. Mennyi példát lehet sorolni, hogy előző évben fut a szekér aztán leülés vagy forditva. És ezt nem véletlen, sőt törvényszerüség van benne.
És az egész világon igy van. A válltozatlanság nagy hiba. Évente 1-2 menő és 1-3 pados kell. Sőt továbbmegyek név nélkül, de néha a menőket is cserélni kell. Sőt edzőket is. Óriási példa Frank utolsó 2 éve. És R10, Deco után is fut a szekér. A kulcsszó :motivácó. Végüli D.Alves és Pique az ujak, különben ugyanaz a keret játszott 07-08-ban is. Milan sem tojt be eladták Kakát, a MU CR-t. Balszélre és centerbe minőségi ember kell. Etoo mehet, bár sajnálom, egyszer mindennek vége. Sajnos elszaladtak az árak amit persze lehet nem követni, de akkor nincs minőség. A tarcsiban Ribery, vagy Ibraszerü játékos nincs.
Fecó
Lezárt