mert sajnos mikor az előző széria készült, arról lemaradtam

ja jólionelmessi19 írta:Tényleg nem működik, soha nem is működött, és nem is fog. Igazság szerint fogalmam nincs mire volt az jó eredetileg.nagyi írta:Üdv. nemtudom, lehet hogy már volt róla szó, de nem szeretnék fél órákat olvasni visszafelé. szval... csak nálam nem működik az Ajándékbolt menüpont? ha igen, vajon mi lehet az oka? rögtön a főoldalra ugrik vissza. ötlet?
Tényleg nem működik, soha nem is működött, és nem is fog. Igazság szerint fogalmam nincs mire volt az jó eredetileg.nagyi írta:Üdv. nemtudom, lehet hogy már volt róla szó, de nem szeretnék fél órákat olvasni visszafelé. szval... csak nálam nem működik az Ajándékbolt menüpont? ha igen, vajon mi lehet az oka? rögtön a főoldalra ugrik vissza. ötlet?
Hogyne, természetesen. Pláne, ha ekkorát tévedekFrustrat írta:egyébként ez csak építő jellegű kritika akart lenni. ha jól tudom, Tamás szívesen veszi az ilyesmit.
ugyan, nincs semmi. csak akkor meg mondom azt, hogy ha nem tudja, mi az a sztratoszféra, akkor ne írja bele a cikkbe. de ha leírja, legyen már jó.Sanama írta:frustrat,
Nem szerzel ellenséget.
Jó persze, legyen helytálló az amit leír.
De szerintem ,ha olyas valaki olvassa a cikket,aki nem ért földrajzhoz,annak lesz 10.osztályig Földrajz órája és ott megtanítják neki a helyes dolgot.
A Zidane-s dologra kitérve,igen sokak példaképe, de láttál azóta egyetlen egy kisfiuról olyan felvételt,hogy focimeccs közben mellkason fejeli az ellenfelét? Én még nem.
Na mind1, én értem a jóindulatot,és elnézést is kérek most tőled, a korábbi "mogorva" hangvételért. Csupán azt szerettem volna mondani,hogy nem akkora probléma az ilyen földrajzi "botlás"
Na akkor elnézést mégegyszer!
én nem mondtam, hogy nem jó a cikk maga. szerintem nagyon színvonalas cikkeket szokott írni Tamás. _DE_ képzeld el, hogy olvassa a cikket egy 10 éves kölyök, akinek lövése sincs a földrajzról. és itt azt olvassa, hogy a sztratoszféra egy Nap körüli pálya. mi van, ha így, rosszul marad meg az emlékezetében? szerintem ilyen kis kölykök nagyon sokat tanulnak a neten olvasott dolgokból. ami sajnálatos, mert nem minden megbízható, ugyebár. szóval én azt mondom, hogy ha valamit leír, az igenis legyen helytálló. mint ahogy egy profi focista se fejelgessen le vébé döntőn egy másik játékost, mert millió példaképe, kisgyerekek látják, mit csinál. ugyanígy van ez Etookával is. nagyon sokan olvassák a cikkeit, és biztos vagyok benne, hogy nem mindenki tudja, mi az a sztratoszféra. persze nem azt mondom, hogy minden cikkben 3 földrajz órát írjon le, meg biológiát, meg fizikát, de azért ilyenekre szerintem figyelni kéne. mint ahogy a helyesírásra is. de azzal nem szokott nagy probléma lenni itt, szóval abba nem kötök bele.Sanama írta:Na és nem mind1,hogy jól írta-e,hogy hova tartozik a sztratoszféra?
Kit érdekel? Magasan van és kész![]()
Nehogymár ezen akadjunk ki,mikor napról-napra lehozza nekünk a legfrissebb híreket,és nyilatkozatokat.Nekünk csak annyi a dolgunk,hogy 1-et kattintsunk és olvassunk.
Úgy jó az a cikk,ahogy van!
Köszönjük Etooka!
Na és nem mind1,hogy jól írta-e,hogy hova tartozik a sztratoszféra?frustrat írta:Tamás (Etooka), én nem akarlak megbántani, de ekkora sületlenséget régen olvastam. a sztratoszféra nem Nap körüli pálya. (Eto'o új szerződésajánlatáról írott cikkben.) az a Föld körüli légkör egy része. vagy nem tudom, mire gondoltál, de ezt gondold át még egyszer.amúgy jó cikkeket szoktál írni, köszönöm is szépen, de ez ebben a formában kicsit muris, szóval valahogy ezt fogalmazd, írd át. no mindegy, további jó munkát, és még sok-sok cikket kívánok Neked, ezáltal magunknak is Tőled!
Hmmm...ott a főcímsorban (vagy mi a neve?) felül található egy ilyen, h Letöltések http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... d&parent=4Bogci írta:Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy ezen az oldalon nem nagyon találtam olyan részt hogy Képek vagy Fotóalbum .....![]()
![]()
Lehet csak nem vettem észre de jól megnéztem mindent és nem láttam....
Vagy nincs is ?????
Sajna külön felület nincs ilyen résznek,már ami a playák v a stáb fotóiról szólna.Azért különböző topikokban időről időre (pölö Bogikának hála) jelennek meg képek,de külön erre nincs rovat...Bogci írta:Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy ezen az oldalon nem nagyon találtam olyan részt hogy Képek vagy Fotóalbum .....![]()
![]()
Lehet csak nem vettem észre de jól megnéztem mindent és nem láttam....
Vagy nincs is ?????
Akkor bocs! Nem figyeltem a hangsúlyt...fcbarca0827 írta:Irónikusan mondta!Colos írta:A Piqué interjúban:
"abban bízok, hogy a következő években is csak ilyen rossz emlékeink lesznek."
Bár értem, hogy mire akart kilyukadni, azért ez elég furcsa megfogalmazás (vagy fordítás).