Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.06. 15:37:19

Olyan kérdésem lenne, hogy idén nyáron esetleg a triplázás emlékére nem lesz eurobarcás póló csináltatva?
mert sajnos mikor az előző széria készült, arról lemaradtam :?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.05. 21:34:04

lionelmessi19 írta:
nagyi írta:Üdv. nemtudom, lehet hogy már volt róla szó, de nem szeretnék fél órákat olvasni visszafelé. szval... csak nálam nem működik az Ajándékbolt menüpont? ha igen, vajon mi lehet az oka? rögtön a főoldalra ugrik vissza. ötlet?
Tényleg nem működik, soha nem is működött, és nem is fog. Igazság szerint fogalmam nincs mire volt az jó eredetileg. :)
ja jó :D akk megnyugodtam hogy nem az én készülékemben van a hiba.
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Andris
Adminisztrátor

2009.07.05. 21:21:37

nagyi írta:Üdv. nemtudom, lehet hogy már volt róla szó, de nem szeretnék fél órákat olvasni visszafelé. szval... csak nálam nem működik az Ajándékbolt menüpont? ha igen, vajon mi lehet az oka? rögtön a főoldalra ugrik vissza. ötlet?
Tényleg nem működik, soha nem is működött, és nem is fog. Igazság szerint fogalmam nincs mire volt az jó eredetileg. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.05. 21:20:05

Üdv. nemtudom, lehet hogy már volt róla szó, de nem szeretnék fél órákat olvasni visszafelé. szval... csak nálam nem működik az Ajándékbolt menüpont? ha igen, vajon mi lehet az oka? rögtön a főoldalra ugrik vissza. ötlet?
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.04. 10:20:15

Tamás!
Grat a cikkekhez, fantasztikusak és a Hlebesben nagyon tetszik a Titi-s példa, de találtam egy kis helyesírási hibát ami szúrja a szemem:
"Egyébiránt, ha jobban belegondolunk, Guardiola gondolatmente is teljesen megérthető, hiszen Thierry Henry is egy nagyon rosszul sikerült első év után játszott egy világklasszis másodikat."
Itt a megérthető helyett, sztem elég, hogy érthető.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.07.03. 22:25:23

Köszi szépen, jól esik nagyon!

Valóban, többes számba írtam, nem voltam elég figyelmes.

Köszi még egyszer :)
.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.03. 09:12:22

Gratula a Sylvinho-s cikkhez Tamás!
Scumy
Jugador del Barça

2009.07.03. 07:42:40

Koszonom szepen mindenki neveben Tamasnak a Sylvinhos cikket. Egyik szemelyes kedvencem a csapaton belul, alazatos munkajaval, lojalis es profi hozzaallasaval ha nem is vallalt oroszlanreszt osszesegeben, amikor kellett, odatette magat. Mindenki elott pozitiv peldakent szolgalhat, megerdemelte, megszolgalta a Barca szurkolok szeretetet. =D> =D> :-({|=
Es tenylek nem kotozkodesnek szanom tamas, de bantja a szemem, ne haragudj: Gentlemen --> GentlemAn....szerintem ezt te is tudod, de szerintem a mondatba igy jobban illik. De amogy gratula a cikkhez ;)
es koszonjuk meg egyszer Sylvinho :!: 8)
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.30. 15:33:05

Minden gratulációm a cikkiróké, az átigazolási szezonban, mind a lehetséges igazolások, mind a szerződéshosszábbításos ügyekben eddig remek cikkeket olvashattunk, ráadásul, olyanokat melynek volt valóságalapja. Természetes, hogy kisebb nyelvtani hibák be-becsúsznak, de mondom ez természetes.
lijacska
Jugador del Barça

2009.06.30. 15:07:01

van az elmundodeportivo oldalan egy Rexach elemzes az Etoo koruli felhajtasrol.erdemes lenne kozolni az oldalon.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.30. 14:21:12

Hali!

Nemrég, körülbelül 1 hete volt kint a NAP KÉPénél egy Alveses gólöröm, brazil mezben. Valakinek megvan még?
AKinek igen legyenszives dobjon egy PÜ-t.
Köszi!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.30. 10:50:30

Tyűha,

teljesen igazatok van, és az benne a legbosszantóbb, hogy ezt pár hónapja tanultam :lol: :oops:

Valóban, azt ott elhibáztam, de azért nem hinném, hogy ettől az egész cikk nem lenne helytálló. Úgy hiszem, még a föld körüli pálya is elég magasan van :wink:

Persze, hibáztam, ezen nincs mit magyarázni, bocsi. Amúgy csak érdekességként írtam bele magát a szót, és azért nem írtam hülyeséget, mivel azt írtam, hogy ritkán használja a magyar.

Na, de részemről lezárva, este volt, de az mégis bosszantó, hogy pár hónapja tanultam, és nem ugrott be :)
Frustrat írta:egyébként ez csak építő jellegű kritika akart lenni. ha jól tudom, Tamás szívesen veszi az ilyesmit.
Hogyne, természetesen. Pláne, ha ekkorát tévedek :)
.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.30. 02:56:27

Szerintem meg Frustratnak igaza van.
Ha már szerepel a cikkben, akkor legyen benne helyesen. Nyilvánvaló, h a sztratoszféra a földi légkör egyik rétege, és semmi köze semmiféle Nap körüli pályákhoz...

Az oldalnak is az az alapvetése, h nem jelentet meg pletykákat, és bizonyos oldalakról, amelyek nem elég hitelesek, nem lehet idézni ide. Ebből viszont eléggé következik, h akkor magának annak kell, illik lennie, mindenféle szempontból... :wink:

Ez nem Etookának szól, csak úgy általában, mivel sztem ő nem tiltakozna... :)

++ A sztratoszférikust, sztratoszférai magasságot, mint jelzőt viszonylag ritkán használjuk, de létező dolog azért, lehetetlenül, aránytalanul magasat fejezünk ki vele - pontosan, mint a cikkben. :wink:
Most kapásból ezt találtam példának: "A magyar filmművészetben példátlan az a siker, amely - bevalljuk bizonyos tekintetben indokolatlanul - a népszerűség szárnyaira kapta Karády Katalin nevét, hogy aztán olyan sztratoszférai magasságba szálljon, amely már itt-ott a jó ízlést is sértette. ( Gyimesi Kásás Ernő)"
Itt: http://hu.wikiquote.org/wiki/Kar%C3%A1dy_Katalin
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
menczel
Entrenador del Barça

2009.06.30. 02:34:36

"a spanyol sajtó csak „sztratoszferikusnak” nevez… Természetesen a nap körüli pályák egyikét a magyar nyelvben nem szoktuk jelzőként használni"

Nekem is megakadt a szemem de legalább egy jót röhögtem.

Mivel az eurobarca általában még a helyesírási hibákra is ügyel, nem csak a hiteles forrásra (és ezért szeretjük), ezt igencsak illene javítani!
frustrat
Barça B

2009.06.30. 02:19:30

Sanama írta:frustrat,
Nem szerzel ellenséget.
Jó persze, legyen helytálló az amit leír.
De szerintem ,ha olyas valaki olvassa a cikket,aki nem ért földrajzhoz,annak lesz 10.osztályig Földrajz órája és ott megtanítják neki a helyes dolgot.

A Zidane-s dologra kitérve,igen sokak példaképe, de láttál azóta egyetlen egy kisfiuról olyan felvételt,hogy focimeccs közben mellkason fejeli az ellenfelét? Én még nem.

Na mind1, én értem a jóindulatot,és elnézést is kérek most tőled, a korábbi "mogorva" hangvételért. Csupán azt szerettem volna mondani,hogy nem akkora probléma az ilyen földrajzi "botlás"
Na akkor elnézést mégegyszer! :wink:
ugyan, nincs semmi. csak akkor meg mondom azt, hogy ha nem tudja, mi az a sztratoszféra, akkor ne írja bele a cikkbe. de ha leírja, legyen már jó. :D
na mindegy, nem lovagolok ezen.

Zidane-ügy...
sosem szerettem Zidanet. elismerem, nagy plájer volt, de nem szerettem. és a 2006os incidens megerősített. és nem láttam meccsen fejelgetést, de az akkor 6 éves uncsitesóm 2 hónapig azt "játszotta" velünk, hogy ő Zidane, mi meg vagyunk a mazeratik. aztán futkosott nekünk fejjel. szóval erről testközeli élményem van, nem volt vicces... meg ez már baromira off :oops:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.30. 02:11:34

frustrat,
Nem szerzel ellenséget.
Jó persze, legyen helytálló az amit leír.
De szerintem ,ha olyas valaki olvassa a cikket,aki nem ért földrajzhoz,annak lesz 10.osztályig Földrajz órája és ott megtanítják neki a helyes dolgot.

A Zidane-s dologra kitérve,igen sokak példaképe, de láttál azóta egyetlen egy kisfiuról olyan felvételt,hogy focimeccs közben mellkason fejeli az ellenfelét? Én még nem.

Na mind1, én értem a jóindulatot,és elnézést is kérek most tőled, a korábbi "mogorva" hangvételért. Csupán azt szerettem volna mondani,hogy nem akkora probléma az ilyen földrajzi "botlás"
Na akkor elnézést mégegyszer! :wink:
frustrat
Barça B

2009.06.30. 02:02:09

Sanama írta:Na és nem mind1,hogy jól írta-e,hogy hova tartozik a sztratoszféra?
Kit érdekel? Magasan van és kész :D
Nehogymár ezen akadjunk ki,mikor napról-napra lehozza nekünk a legfrissebb híreket,és nyilatkozatokat.Nekünk csak annyi a dolgunk,hogy 1-et kattintsunk és olvassunk.
Úgy jó az a cikk,ahogy van!

Köszönjük Etooka!
én nem mondtam, hogy nem jó a cikk maga. szerintem nagyon színvonalas cikkeket szokott írni Tamás. _DE_ képzeld el, hogy olvassa a cikket egy 10 éves kölyök, akinek lövése sincs a földrajzról. és itt azt olvassa, hogy a sztratoszféra egy Nap körüli pálya. mi van, ha így, rosszul marad meg az emlékezetében? szerintem ilyen kis kölykök nagyon sokat tanulnak a neten olvasott dolgokból. ami sajnálatos, mert nem minden megbízható, ugyebár. szóval én azt mondom, hogy ha valamit leír, az igenis legyen helytálló. mint ahogy egy profi focista se fejelgessen le vébé döntőn egy másik játékost, mert millió példaképe, kisgyerekek látják, mit csinál. ugyanígy van ez Etookával is. nagyon sokan olvassák a cikkeit, és biztos vagyok benne, hogy nem mindenki tudja, mi az a sztratoszféra. persze nem azt mondom, hogy minden cikkben 3 földrajz órát írjon le, meg biológiát, meg fizikát, de azért ilyenekre szerintem figyelni kéne. mint ahogy a helyesírásra is. de azzal nem szokott nagy probléma lenni itt, szóval abba nem kötök bele. :P no mindegy, megszűnök, mert megint csak ellenségeket szerzek magamnak, vagy mi a szösz. meg bocs az offért.

egyébként ez csak építő jellegű kritika akart lenni. ha jól tudom, Tamás szívesen veszi az ilyesmit.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.30. 01:53:17

frustrat írta:Tamás (Etooka), én nem akarlak megbántani, de ekkora sületlenséget régen olvastam. a sztratoszféra nem Nap körüli pálya. (Eto'o új szerződésajánlatáról írott cikkben.) az a Föld körüli légkör egy része. vagy nem tudom, mire gondoltál, de ezt gondold át még egyszer. :D amúgy jó cikkeket szoktál írni, köszönöm is szépen, de ez ebben a formában kicsit muris, szóval valahogy ezt fogalmazd, írd át. no mindegy, további jó munkát, és még sok-sok cikket kívánok Neked, ezáltal magunknak is Tőled!
Na és nem mind1,hogy jól írta-e,hogy hova tartozik a sztratoszféra?
Kit érdekel? Magasan van és kész :D
Nehogymár ezen akadjunk ki,mikor napról-napra lehozza nekünk a legfrissebb híreket,és nyilatkozatokat.Nekünk csak annyi a dolgunk,hogy 1-et kattintsunk és olvassunk.
Úgy jó az a cikk,ahogy van!

Köszönjük Etooka!
frustrat
Barça B

2009.06.30. 01:48:12

Tamás (Etooka), én nem akarlak megbántani, de ekkora sületlenséget régen olvastam. a sztratoszféra nem Nap körüli pálya. (Eto'o új szerződésajánlatáról írott cikkben.) az a Föld körüli légkör egy része. vagy nem tudom, mire gondoltál, de ezt gondold át még egyszer. :D amúgy jó cikkeket szoktál írni, köszönöm is szépen, de ez ebben a formában kicsit muris, szóval valahogy ezt fogalmazd, írd át. no mindegy, további jó munkát, és még sok-sok cikket kívánok Neked, ezáltal magunknak is Tőled!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.29. 13:44:28

Bogci írta:Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy ezen az oldalon nem nagyon találtam olyan részt hogy Képek vagy Fotóalbum ..... :oops: :?
Lehet csak nem vettem észre de jól megnéztem mindent és nem láttam....
Vagy nincs is ????? :roll:
Hmmm...ott a főcímsorban (vagy mi a neve?) felül található egy ilyen, h Letöltések http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... d&parent=4
Itt van pár háttérkép, ha ilyesmire gondoltál... :?
Mondjuk kb. 1000 éve volt frissítve, pedig páran felajánlották már, h szívesen foglalkoznának vele... :?
Mindenesetre ott találsz néhány képet... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
MR. TROMORT777

2009.06.29. 13:21:36

"A City megaszerződést ajánlott Eto'ónak"-nak cikkben:
Riberyről:"mégis lemarad a francia csatárról"
szerintem inkább támadó középpályásról
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.28. 10:17:16

Nézegettem a játékosok adatlapjait, és Samunál valamin megakadt a szemem:
Sikerek: spanyol bajnok (2005, 2066)
Szerintem ennyire azért ne szaladjunk előre az időben :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
miihii
KHAL

2009.06.28. 01:35:59

Bogci írta:Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy ezen az oldalon nem nagyon találtam olyan részt hogy Képek vagy Fotóalbum ..... :oops: :?
Sajna külön felület nincs ilyen résznek,már ami a playák v a stáb fotóiról szólna.Azért különböző topikokban időről időre (pölö Bogikának hála) jelennek meg képek,de külön erre nincs rovat...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.28. 01:22:15

Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy ezen az oldalon nem nagyon találtam olyan részt hogy Képek vagy Fotóalbum ..... :oops: :?
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.27. 12:21:14

fcbarca0827 írta:
Colos írta:A Piqué interjúban:
"abban bízok, hogy a következő években is csak ilyen rossz emlékeink lesznek."

Bár értem, hogy mire akart kilyukadni, azért ez elég furcsa megfogalmazás (vagy fordítás).
Irónikusan mondta! :wink:
Akkor bocs! Nem figyeltem a hangsúlyt...
Lezárt