2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nastradamus írta:Szerinted mennyit kérne érte a Pool! Esélytelen, remélem csak viccnek szántad...ALEXDP írta: Talán még Torres lenne jó megoldás,nem is értem miért nem keressük.....
tudod, van egy olyan dolog, amiben a világon csak a Bilbao veheti fel a versenyt a Barca-val, ezek az ELVEK! és én jobban becsülöm az elveket valló embereket/klubokat, mintsem a mindig könnyebb utat választókat! ettől (is) több a Barca, mint egy klub!Léfe írta:Nem tudom Villáéert miért nem lehet 45-50 millát adni, hosszutávu befektetés lenne. Ráadásul többeket el lehetne adni-1-2 csereembert/ és már csak kik kell potólni. Azt sem értem Etoo miért nem kell senkinek.
Fabiano meg eléggé közel áll a Milanhoz! Bár ki tudja a sajtó már leigazolta Villa-t isThe10 írta:Ez a teljes patthelyzet.![]()
Nem vitás, hogy Eto'o követelései irreálisak, így mennie kell (én már Valdes fizetésemelésétől is padlót fogtam), a gond az, hogy a kinézett minőségi helyettesek (Villa, Torres, Ibra) mozdíthatatlannak tűnnek.
Talán a sokak által körüludvarolt Luis Fabiano az egyetlen vérbeli center a játékospiacon.
Remélem a vezetés talál majd megoldást a problémára!
Hatalmas meglátás, ha villáért nem fogunk 50 milliot adni, akkor kipengetünk agüéroért 60at LOL...Mert ennyi a kivásárlási ára és szintén nem adják alább...kapitány írta:lesz vajon igazolásunk ezen a nyáron? én már nem vagyok benne biztos. pedig jó lenne 2-3 olyan játékost hozni akik még nem nyertek semmit klub szinten, hogy ezek a játékosok fenntartsák az "éhség érzetet" a csapaton belül. nem lenne jó megint átélni azt, amit 2006 után, amikor azt hittem, hogy a ronnie féle csapat még évekig uralhatja az európai focit és ehelyett mélyrepülés lett belőle... úgy néz ki, hogy a villa féle "komédia már nem jön össze. én nagyon örülnék, ha megpróbálnánk agüérót elhozni, mert szerintem semmivel sem rosszabb játékos, mint villa, ráadásul messivel együtt nagyon durvák lennének elöl és szerintem olcsóbb is lenne.
visca el BARCA!
Szerinted mennyit kérne érte a Pool! Esélytelen, remélem csak viccnek szántad...ALEXDP írta: Talán még Torres lenne jó megoldás,nem is értem miért nem keressük.....
A ködösítés azért látom megvan:)Ha teszem azt bedobunk egy megújított szerződést Samunak,mondjuk 2013ig,egy 10 millás fizuval,akkor a szerződése végéig 30 millába kerülne.
Ugyanilyen időintervallumon belül gondolkodva Villa=72.5!!!
Én is beleéltem magam hogy Villa a madridé és tessékBarcagirl24 írta:Én meg elkövettem egy nagy - nagy hibát.. Beleéltem magam VillábaÉs most elég rossz mert tudom, hogy ennyit nem fogunk kiadni
Szerk: Amugy én kezdem azt hinni, hogy a Valencia csak szórakorik.. Először ha jól tudom a Real jánlott érte 30 milliót akkor azt monták hogy 40, és annyiért vihetik is.. Valaki ajánl 40-enet akkor rögtön 50-en fogadni mernék, hogy ha a Barca most adna 50-et egyből kérnének még + 5 milliót..Sokkal tisztességesebb lenne azt mondani, hogy köszönjük szépen, Villa nem eladó