Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.22. 20:23:47

bízom benne, hogy csak példányszámnövelőnek hozták le ezt az infót, és nem Samuel akar tényleg 6 misit.
Az elmundo és a sport is lehozta. Lehetne akár kacsa is, de mivel más hír nem jelent meg a tárgyalásról, eléggé sanszos, hogy igaz.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.22. 20:18:43

bízom benne, hogy csak példányszámnövelőnek hozták le ezt az infót, és nem Samuel akar tényleg 6 misit. mert ha igen, akkor eszméletlenül nagyot csalódtam benne :cry: már leírtam, hogy félek, a kameruni önérzete meghiúsítja a transzfert, és lehet, hogy igazam lesz(bár ne lenne). szerintem azért nem kéne még utoljára jól belerúgni abba a klubba, amelynek segítségével híres és elismert focista lett, amelyik klub naggyá tette és megajándékozta őt sok trófeával(amiért természetesen meg is dolgozott). és ezek után képes így búcsúzni? remélem kamu, és Eto'o emelt fővel hagyhatja el Katalóniát.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.22. 20:10:40

Nem írok én sem véleményt.

Csak annyit, hogy amikor 2 év alatt legalább 100 Samut terhelő hírt olvasok, talán elkezdek gondolkodni, hogy a szemét sajtó tényleg 0%!!!! hatékonysággal dolgozik, vagy valami tényleg nem stimmel a gyerekkel picit...?!

Mindenki válaszolja meg maga..
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.22. 20:00:19

A teljes véleményemet erről a leléptetési pénzről inkább nem írom le. mert kb ki lenne csillagozva a háromnegyede. Burkoltan inkább csak annyit mondok, hogy jó lenne ha visszafogná magát Samu és lelépne szépen csendben amíg az emberekben pozitív emléket hagy, mert ha így folytatja még a fanatikusai is ellene fognak fordulni, ha ennyire nem tiszteli a klubot. Így viszont egyre inkább körvonalazódik az, hogy tényleg, számára csak egy egyszerű munkahely volt a Barca...
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.07.22. 19:56:49

Ez elég mélyen felháborit.... Mit képzel magáról? El akarja kérni még majdnem a fizetésének teljes részét csak ugy kompenzácioként? Ha akarja a Barcától azt a pénzt, dolgozzon meg érte. Ennél undoritobb, aljasabb huzást nem nagyon hallottam még... Més que un club. Azt hiszem ilyen csatárok nem illenek ebbe a filozofiába... Sajnálom, hogy igy megy el. Reméltem, hogy megérti és szépen bucsuzik, de szurkolok százezrei szemében vált most unszimpatikussá....
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.22. 18:47:51

Emberileg hogyan lehet feldolgoznia, hogy azt mondják nem kell, de akkor is maradok. Másrészt, ha igaz tettek elé ajánlatot az sem kellett neki. Nem szivesen látnám ezek után a csapatban. Elküldeném a tartalékok közé. Nem tul gerinces ember.
Fecó
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.07.22. 18:45:43

Én Senor Laportától kérdezném Csikihuszárral egyetemben, hogy akkor miért nem lehet elővenni a mellényzsebből Villa ügynökének a telefonszámát? 75 millió euro? Még mit nem.

Eto'o (bármekkora kedvencem is) meg mit képzel ezzel a lelépési pénzzel? Még ha az lenne, hogy egy busásabb szerzősést kénytelen egy szerényebbre cserélni, még meg is érteném. De úgy, hogy az Internél tutira többet fog kapni, szégyelje magát. Nyilván nem tetszik neki, hogy meg akarnak tőle válni, de ez azért arcátlanság.

És azt sem értem meg, hogy "morzsákon" megy a hercehurca (mert az, hogy 10-et vagy 11-et keres hótmindegy). Miért nem tud/akar szépen távozni? Miért akarja, hogy frankó közutálatnak örvendjen, mint Lajos Fülöp?

És Guardiolát sem értem, hogy miért kellett ezt játszania vele két éven keresztül. Ebbe a játékrendszerbe jobb csatár nem kell nála.

Szóval, jelen pillanatban Guardiola, Laporta, az a bárnyú Txiki és Eto'o is elmehet a...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.22. 18:33:33

Elég nehéz helyzetben vagyok. Nehezen tudok dönteni, s álláspontot foglalni.

Én azt hiszem a vezetőséget két dolog miatt hibáztathatjuk.

Először is azért, mert nem álltak ki egyenesen szembe Eto'óval (s még hozzáteszem: időben) és ezzel együtt nem vázolták neki a szándékukat. Nem állítom, hogy teljes mértékben így volt, azonban pl. Pep nyilatkozata ezt bizonyítja. Elvégre ő az edző, az sokkal humánusabb megoldás lett volna, ha személyesen találkoznak, egyeztetnek, stb.

Másodsorban azért is hibás volt a vezetőség, mert sokat hezitált, nem tudott dűlőre jutni, túlságosan óvatos taktikát választott a piacon, s ebből lett most ez a kapkodás, s ez a transzfer...

Eto'o természetesen ludas valamelyest az ügyben, viszont ha jól tudom érdemben nem tárgyaltak a szerződéshosszabbításáról, így nem lehet azt nyugodt szívvel kijelenteni, hogy nem akart maradni, vagy csupán olyan feltételekkel, amit én is őrültségnek tartottam volna megadni.

Egyébként számomra, ahogy már mondtam pótolható, bizonyos hibái miatt, mivel az "érinthetetlen" jelzőt az én értékrendem szerint csak nagyon kevés játékos kapja meg a jelenlegi keretben.

Az azonban tény, hogy méltatlan módon engedünk el egy zseniális játékost, aki különösképp az elmúlt idényben tett sokat a klubért.
Nem első sorban a góljaira gondolok, sokkal fontosabb volt ennél a parádézó, jelzőkkel már nem is illethető gárda esetében a csapategység. Minden hibája ellenére a küzdőszelleme óriásit dobott a csapaton, rendkívüli módon szolgálta ezzel a sikereket.

Azt pedig egész egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy Eto'ónak nincs piaci értéke, Ibrahimovics pedig biztosan jó döntés, minden szempontból.

Előbbi azért, mert ha leülnek Eto'óval, akkor egyrészt meg lehetett volna állapodni. Oké, más terve volt a klubnak, végül oda jutottunk, hogy ebből a kapkodásból egy számomra minden szempontból őrjító transzfer lesz. Hihetetlen. Azt hiszem elég lett volna szemtől-szemben megbeszélni Eto'óval, s úgy, vele együtt csapatot keresni. Mert azokat idiótának tudom csak nevezni, akik azt mondjk, hogy ezt a Samuel Eto'ót legalább húsz millióért nem lehetett volna valahova eladni, úgy, hogy Eto'o is eflogadja a döntést, s oda írjon alá. Mindegy, hogy hova, azth iszem már rég a Citynél lenne, amennyiben a vezetőség szóban kiadja az útját, s emberi módon megbeszélik, mi lesz a jövője. Ez esetben aligha döntött volna szimplán a saját érdekeit figyelembe véve, ettől jobban ismeri és szereti a Blaugranát.

Ibrahimovics egy szempontból már veszteség: ez pedig a hozzáállása. A csapategység nagyot veszít Eto'óval, amit én rendkívül sajnálok, hiszen ez szerintem döntő tényező volt a tavalyi szezonban.
Eto'o hátán, bármennyire is gondoljuk, hogy hisztis volt, fát lehetett vágni, hihetetlen munkabírással, kedvell, akarással egyesült a gólérzékenység, ami néha görcsösségbe torkollott, de egy ilyen hosszú idény során ezért megtalálni... Kákán is csomót... Másrészt ő már bizonyított, főleg a klucsfontosságú pillanatokban, a nagy mérkőzéseken is élvezettel, s 200%-ot teljesítve játszott. Ebben a tkeintetben Ibrahimovics még csupán egy amatőr, igaz amíg nem játszik a csapatban, addig erről beszélni nem túl szerencsés.
A többi, Zlatannal kapcsolatos kételyem korábban már megfogalmaztam, azokra nem térek ki, elég is a szócséplésből.

Ahogy Tamás is mondta: rezzenéstelen arccal nézem, beletörődöm, s akárhogy is lesz, a Blaugrana legendás játékosai közé nem tudom elképzelni, hogy ez az ember fel tud emelkedni.

Minden jót!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.22. 18:16:12

a dolog sztem valahol ott kezdődik, h nem kellene úgy nézni ezt az egész szitut, h ebben a barcelona a csúnya, gonosz mostoha, a samu pedig a szegény, szerencsétlen, kizsigerelt mártír, akit ki akarnak dobni, de ő tíz körömmel kapaszkodik, h maradhasson.
valamennyire lehetne azért ojjektívebben is nézni a bugit, de nem írom le ötezredszer, h amikor vkinek jövőre lejár a szerződése, akkor a munkaadói vagy megpróbálják meghosszabbítani vele a zsugáját (kettő szereplős történet), vagy ha ez nem akar öszejönni, akkor igyekeznek úgy megszabadulni tőle, h lehetőleg jól járjanak. samu SEMMIT SEM bukott volna, ha marad, de ez a verzió nem kellett neki. innentől meg lehet jönni a haccáz címével, meg a rengeteg góljával, de a tény attól még az marad, v most, vagy max jövőre (az ő szempontjából lényegesen kellemesebb feltételekkel), de menni akar(t). ez van.
a munkaadói döntöttek úgy, h jelen állás szerint nem vele képzelik el a jövőt, ez meg a másik fele a szitunak, és ebben krvára nem számít, h az egyorrú ibrahimot akarják idehozni helyette, v vki mást.
azzal együtt, h csípem a gyereket, azért megkérdezném, h hol van az megírva, h a samunak (vagy akárki másnak) innen kellene nyugdíjba mennie?
sehol.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.22. 18:04:57

Tamás akkor krisztusi korban vagy :wink:
Tényleg nem kell foglalkozni az állítólagos hírekkel mert naponta 600 lát napvilágot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Clark71
Barça B

2009.07.22. 17:49:22

Az értelem,
Kedves fórum olvasók-szerkesztők egyéb személyek nem abból adódik,hogy ki hogyan fogalmaz,milyen stílusban teszi ezt mind közzé!
Ki veszi a fáradságot és elolvassa a fórumok bejegyzéseit már találkozott durvábbnál durvább bejegyzésekkel!
Ja bocs nem csak itt az eurobarca.hu forumain!!!
Tényleg nem akartam ily durván fogalmazni de hát sajna így sikeredett!!!!
Tény:
20éve szurkolok a BARCÁNAK!!!5éve minden meccsüket láttam!!!3x élőben a Camp Nouban!!!
Eto'o remek futballista,de az Úr döntött és döntése szent és megtámadhatatlan akkor menjen emelt fővel de ne alattomosan!
Mert amit tesz az alattomosság!
A csapattársai csak jót akarnak neki,de ő nem a csapatnak!!
Ez a lényeg!
Jöjjön IBRA v VILLA és egész CATALUNYA boldog lesz és aki amit gondol saját baja!
Kedves Anonymus Urunk hát ez a helyzet nem szép de el kell fogadni!:lol:

Na BÉKE Veletek!
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.22. 17:38:44

bojankrkic27 írta:
Varga Tamás írta:
Nekünk pedig Veled!
Az ilyen alpári szöveget otthon eregesd, ne itt a fórumot csúfítsd vele!
Adios!
valóban egyetértek veled hogy ez a hangnem nem ide való.... azt is látom hogy te kifejezetten értelmes vagy, valamint Eto'o-t véded kellőképpen... ahogy én is próbálom.. azonban az érdekelne hogy mit szólsz az újabb fejleményekhez??? mert az nyilvánvaló hogy eto'o miatt húzódik a transzfer.. ezekután mi a véleményed a dologról?
Az állítólagos hírekkel eddig sem foglalkoztam, eztán sem fogok.

Köszi a bókot, amúgy! 33. életévében az ember igyekszik értelmesen írni, gondolkodni, fórumozni. :wink:
Kép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.22. 17:24:47

Varga Tamás írta:
Nekünk pedig Veled!
Adios!
valóban egyetértek veled hogy ez a hangnem nem ide való.... azt is látom hogy te kifejezetten értelmes vagy, valamint Eto'o-t véded kellőképpen... ahogy én is próbálom.. azonban az érdekelne hogy mit szólsz az újabb fejleményekhez??? mert az nyilvánvaló hogy eto'o miatt húzódik a transzfer.. ezekután mi a véleményed a dologról?
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.22. 17:19:40

Clark71 írta:...
"S ilyen hiábavalóság hát az ember isteni elméjének fényessége, hogy egy fuvallom által éjszaka lesz?"
:roll: :evil:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.22. 17:18:34

Clark71 írta: Na adios!!
Adios Clark... Remélem soha többé nem kell többet tőled olvasni...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.22. 17:15:22

Clark71 írta:Eto'o nagyon nagyott játszott tavaly de akkor sem játszhat a csapattal!
Laporta besürgetett!Megvennénk IBRÁT 75Milláért?
Kétséges(Madrid mikor száll be 80millióval?)
Eto'o kapzsi BBÁ!
Kezdem utálni mint a 'mit is' ?!!
Pedig eddig nem volt vele semmi gondom!
Ha valakit elküld a fönöke akkor távozzon minnél gyorsabban,de ne így!!!
Pénzéhes disznó!!!
Védhetitek nyugodtan nem érdekel!
Szerintem Guardiolának tele van vele a fa...!!
Na adios!!
Nekünk pedig Veled!
Adios!
Kép
Clark71
Barça B

2009.07.22. 17:13:16

Eto'o nagyon nagyott játszott tavaly de akkor sem játszhat a csapattal!
Laporta besürgetett!Megvennénk IBRÁT 75Milláért?
Kétséges(Madrid mikor száll be 80millióval?)
Eto'o kapzsi BBÁ!
Kezdem utálni mint a 'mit is' ?!!
Pedig eddig nem volt vele semmi gondom!
Ha valakit elküld a fönöke akkor távozzon minnél gyorsabban,de ne így!!!
Pénzéhes disznó!!!
Védhetitek nyugodtan nem érdekel!
Szerintem Guardiolának tele van vele a fa...!!
Na adios!!
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.22. 17:00:13

Replay írta:Állitólag 6milliót kér a Barcelonától, hogy elmenjen. Ez igy viszont durva.
hát nem kicsit.
akik eddig ellene voltak, ezután miket fognak ide írni!? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Replay
Director del Fútbol

2009.07.22. 16:56:46

Állitólag 6milliót kér a Barcelonától, hogy elmenjen. Ez igy viszont durva.
bingyo
Barça C
Kapcsolat:

2009.07.22. 16:28:53

azta mindenit hogy nem unjak egyesek egyfolytaban ezt osztani mar a tokom ki van!csumi le
kadar zsolt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.22. 16:27:09

Nem lett még ez a téma körülbelül kétezerszer átbeszélve ?
De igen. De hidd el nekem, még ezerszer körül is lesz.
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.22. 16:26:19

Varga Tamás írta:Asys!

Természetesen nem Neked címeztem!

A Te megnyilatkozásaid megfontoltak, korrektek, tárgyilagosak - mind a mondanivalódat, mind a stílusodat tekintve! Én magam rendszeresen elolvasom, és a legtöbb esetben egyet is értek Veled! Több Hozzád hasonló hsz-re, fórumozóra lenne szükség!

Béke!

(modik, bocs az OFF-ért, remélem maradhat)
Köszönöm!

Régebben még privátban, nekünk volt pár késhegyre menő vitánk elsősorban történelemmel kapcsolatos, ami természetesen nem tartozott akkor se és most se az Eurobarca fórum témáihoz.Azóta a nézeteim és gondolkodásom jelentős változásokon ment keresztül.
De ez megint Off lenne... Nem haragítom magamra a Moderátor bácsikat :D

Eto'o nyilatkozatát továbbra is várom és kíváncsi vagyok elköszön e tőlünk szurkolóktól, én mindenesetre ha megtörténik a váltás, a legnagyobb betűkkel leírva fejezem ki tiszteletemet irányába.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 16:15:44

LG írta:
Rivaldo11 írta:Én meg azt, hogy ha valaki azt sugallja, hogy az inter egy kalap szr, ott a 15 gól olyan mint itt a 30.
Meg azt ha nyílvánvaló tényeken elegánsan átsiklunk.
Nézd meg akkor, tavaly hány gólt lőtt az Inter összesen, és abból mennyit Ibra, és ugyanezt nézd meg a Barcával is. Elárulom, Ibra nagyobb százalékban vette ki a részét a gólgyártásból. És, bár erről nem láttam statisztikát, de teljesen biztos vagyok benne, h sokkal több gólpaszt is adott. Jó lenne megnézni ezeket számokban, márt ugy látom, téged más nem érdekel. :oops:
Nem lett még ez a téma körülbelül kétezerszer átbeszélve ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.22. 16:12:54

Itt a forumon sok a feledékeny ember. Amikor Ibra felmerült ment ellene a duma rendesen, most már jobb Etoo-nál. Nálam mindig is jobbnak számitott, leirtam akkor is. Majd a szezon végén meglátjuk az uj csapatában ki mennyi gólt rugott. Messze Ibra lesz jobb. Persze itt mögötte és mellette nagyon jó és támadó szellemben játszok lesznek, Etoo
az Interben kitől kap majd olyan inditásokat mint nálunk kapott. Aztán ha ott is ennyit kihagy az kiüti a szemüket. Erre vagyok a legkiváncsibb. Ezt Samunak már évekkel ezelött látnia kellet volna.
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.22. 16:10:42

Rivaldo11 írta:Én meg azt, hogy ha valaki azt sugallja, hogy az inter egy kalap szr, ott a 15 gól olyan mint itt a 30.
Meg azt ha nyílvánvaló tényeken elegánsan átsiklunk.
Nézd meg akkor, tavaly hány gólt lőtt az Inter összesen, és abból mennyit Ibra, és ugyanezt nézd meg a Barcával is. Elárulom, Ibra nagyobb százalékban vette ki a részét a gólgyártásból. És, bár erről nem láttam statisztikát, de teljesen biztos vagyok benne, h sokkal több gólpaszt is adott. Jó lenne megnézni ezeket számokban, márt ugy látom, téged más nem érdekel. :oops:
Lezárt