2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az elmundo és a sport is lehozta. Lehetne akár kacsa is, de mivel más hír nem jelent meg a tárgyalásról, eléggé sanszos, hogy igaz.bízom benne, hogy csak példányszámnövelőnek hozták le ezt az infót, és nem Samuel akar tényleg 6 misit.
Az állítólagos hírekkel eddig sem foglalkoztam, eztán sem fogok.bojankrkic27 írta:valóban egyetértek veled hogy ez a hangnem nem ide való.... azt is látom hogy te kifejezetten értelmes vagy, valamint Eto'o-t véded kellőképpen... ahogy én is próbálom.. azonban az érdekelne hogy mit szólsz az újabb fejleményekhez??? mert az nyilvánvaló hogy eto'o miatt húzódik a transzfer.. ezekután mi a véleményed a dologról?Varga Tamás írta:
Nekünk pedig Veled!
Az ilyen alpári szöveget otthon eregesd, ne itt a fórumot csúfítsd vele!
Adios!
valóban egyetértek veled hogy ez a hangnem nem ide való.... azt is látom hogy te kifejezetten értelmes vagy, valamint Eto'o-t véded kellőképpen... ahogy én is próbálom.. azonban az érdekelne hogy mit szólsz az újabb fejleményekhez??? mert az nyilvánvaló hogy eto'o miatt húzódik a transzfer.. ezekután mi a véleményed a dologról?Varga Tamás írta:
Nekünk pedig Veled!
Az ilyen alpári szöveget otthon eregesd, ne itt a fórumot csúfítsd vele!
Adios!
"S ilyen hiábavalóság hát az ember isteni elméjének fényessége, hogy egy fuvallom által éjszaka lesz?"Clark71 írta:...
Adios Clark... Remélem soha többé nem kell többet tőled olvasni...Clark71 írta: Na adios!!
Nekünk pedig Veled!Clark71 írta:Eto'o nagyon nagyott játszott tavaly de akkor sem játszhat a csapattal!
Laporta besürgetett!Megvennénk IBRÁT 75Milláért?
Kétséges(Madrid mikor száll be 80millióval?)
Eto'o kapzsi BBÁ!
Kezdem utálni mint a 'mit is' ?!!
Pedig eddig nem volt vele semmi gondom!
Ha valakit elküld a fönöke akkor távozzon minnél gyorsabban,de ne így!!!
Pénzéhes disznó!!!
Védhetitek nyugodtan nem érdekel!
Szerintem Guardiolának tele van vele a fa...!!
Na adios!!
hát nem kicsit.Replay írta:Állitólag 6milliót kér a Barcelonától, hogy elmenjen. Ez igy viszont durva.
De igen. De hidd el nekem, még ezerszer körül is lesz.Nem lett még ez a téma körülbelül kétezerszer átbeszélve ?
Köszönöm!Varga Tamás írta:Asys!
Természetesen nem Neked címeztem!
A Te megnyilatkozásaid megfontoltak, korrektek, tárgyilagosak - mind a mondanivalódat, mind a stílusodat tekintve! Én magam rendszeresen elolvasom, és a legtöbb esetben egyet is értek Veled! Több Hozzád hasonló hsz-re, fórumozóra lenne szükség!
Béke!
(modik, bocs az OFF-ért, remélem maradhat)
Nem lett még ez a téma körülbelül kétezerszer átbeszélve ?LG írta:Nézd meg akkor, tavaly hány gólt lőtt az Inter összesen, és abból mennyit Ibra, és ugyanezt nézd meg a Barcával is. Elárulom, Ibra nagyobb százalékban vette ki a részét a gólgyártásból. És, bár erről nem láttam statisztikát, de teljesen biztos vagyok benne, h sokkal több gólpaszt is adott. Jó lenne megnézni ezeket számokban, márt ugy látom, téged más nem érdekel.Rivaldo11 írta:Én meg azt, hogy ha valaki azt sugallja, hogy az inter egy kalap szr, ott a 15 gól olyan mint itt a 30.
Meg azt ha nyílvánvaló tényeken elegánsan átsiklunk.
Nézd meg akkor, tavaly hány gólt lőtt az Inter összesen, és abból mennyit Ibra, és ugyanezt nézd meg a Barcával is. Elárulom, Ibra nagyobb százalékban vette ki a részét a gólgyártásból. És, bár erről nem láttam statisztikát, de teljesen biztos vagyok benne, h sokkal több gólpaszt is adott. Jó lenne megnézni ezeket számokban, márt ugy látom, téged más nem érdekel.Rivaldo11 írta:Én meg azt, hogy ha valaki azt sugallja, hogy az inter egy kalap szr, ott a 15 gól olyan mint itt a 30.
Meg azt ha nyílvánvaló tényeken elegánsan átsiklunk.