2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet, de ha most adunk érte 40et, akkor máris -12 milla. Szóval szerintem ez a spórolós dolog nem igaz. Persze csak ha jön.abreu írta: Sztem nem érted a lényegét. Zsoma arra gondolt hogy ha itt lett volna nálunk Fabregas akkor 4-5 év alatt összesen 28 milla lett volna a fizetése. De mivel nem nálunk volt, ezért ezt a pénzt megspóroltuk magunknak.
Ha már le akarják igazolni, akkor megtalálták a helyét a csapatban.bali 15 írta:Max a kispadon de hát csak a hülye tenné őt oda.
Sztem nem érted a lényegét. Zsoma arra gondolt hogy ha itt lett volna nálunk Fabregas akkor 4-5 év alatt összesen 28 milla lett volna a fizetése. De mivel nem nálunk volt, ezért ezt a pénzt megspóroltuk magunknak.Zsoma írta:Ennek azért fuss neki még1x...Brian 20 írta: Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Egyelőre nincs neki hely a kezdőben, cserepadra pedig vétek lenne ültetni, csak Xavi nyugdíjba vonulása után hoznám vissza a csapatba (az pedig még 5-6 év).
Egyetértek veled.Pár éve nem volt hajlandó végig járni a ''szamárlétrát', de most vissza jönne, mert tudja, h az Arsenallal nem nyer semmit és úgy érzi, h kinőtte az Agyúsok csapatát.Varga Tamás írta:Meg lehet kövezni, de én a Fabregas-ról szóló hírnek nem örülök.
Az ő esetében nem tudok elvonatkoztatni távozásának körülményeitől. Bennem úgy él, mint egy pénzéhes focista, akinek nem volt türelme kivárni 1-2 évet, amikor a felnőtt csapatban is helyet kaphatott volna, és így részese lehetett volna a sikereknek. Ehelyett a pénzt választva elment az Ágyúsokhoz, a semmiért - ill. a pénzért. Ebben a kérdésben az elveim erősebbek, mint a hasznossága. Ha neki semmit sem ért a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, akkor maradjon ott, ahol van. Nekem nem hiányzik.
Meglehetős ellenszenvvel viseltetek iránta, és nem szívesen látnám újra a Blaugrana mezében. Akkor elment ingyen, most meg kifizessünk érte 40 millió eurót? Hát, valahogy nem smafu a dolog. A számomra. Ez az én véleményem. Ez az én érzésem.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Ennek azért fuss neki még1x...Brian 20 írta: Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Szerintem neki biztosan többet ér(t) a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, mint neked, nekem, vagy bárki másnak itt a fórumon. Honnan tudod h csak az ő döntése volt eligazolni, és nem a szüleié is. Amikor elment akkor nem arra gondolt h neki nem jelent semmit a Barca, a Klub, és a csapat, hanem valószínűleg arra, hogy Arsenalben előbb kaphat szerepet, és persze több pénzt is kapott fiatalon mint a Barcában, mert ott előbb lehet profi szerződést kapni, de hát könyörgöm ezt ki ne venné figyelmbe.Varga Tamás írta:Ha neki semmit sem ért a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, akkor maradjon ott, ahol van. Nekem nem hiányzik.
Meglehetős ellenszenvvel viseltetek iránta, és nem szívesen látnám újra a Blaugrana mezében. Akkor elment ingyen, most meg kifizessünk érte 40 millió eurót?
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Nem lehet, hogy ez a 18 év körüli srác, azért igazolt el mert, akkoriban nem fért volna be a nagy csapathoz. Pl akkor még Ini is csak épphogy bontogatta a szárnyait és még volt itt egy Deco is aki szintén előtte volt a sorban.Bennem úgy él, mint egy pénzéhes focista, akinek nem volt türelme kivárni 1-2 évet, amikor a felnőtt csapatban is helyet kaphatott volna, és így részese lehetett volna a sikereknek. Ehelyett a pénzt választva elment az Ágyúsokhoz, a semmiért - ill. a pénzért.
Mi?Mi az hogy ingyen,hogyhogy?Gali írta:Micsoda meglepetés! A Sport.es szerint Luis Filipe ingyen jöhet a Barcába, Maxwell pedig támadóbb szerepkörbe kerülhet.
Xavi 29 éves. Hamarosan majd tényleg lejár az ideje. És amikor majd ez megtörténik ahogy te mondod két éven belül (szerintem azért egy kicsit többMikaos írta:Az az igazság, hogy mi Barca-szurkolók alaposan el vagyunk kényeztetve kíváló képességű focistákkal, és középpályásokkal, ezért minket nehezen nyűgöznek le más játékosokkanty írta: Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.
Én nem tartom olyan nagyra Fabregast, mint itt sokan.Elismerem, h egy kiváló képességű focista, de engem nem nyűgözz annyira le.
Viszont, ha úgy nézzük a dolgokat, hogy mi a lehető legjobb (reális!) opció a középpályára, akkor nem Fabregast mondanád te is?
Fiatal, Barca-nevelés, már 20-21 évesen karmesterré vált Arsenalban, érti a játékunkat (Londonban is hasonlót játszik!), válogatottban is együtt játszanak vele sokan, és nem utolsósorban: tényleg jól játszik - egy olyan poszton, ahol általában 24-28 között érik el az emberek a pályafutásuk csúcspontját.
+ ha eljön Xavi "ideje" (amikor már nem bír 90 percet - erre van esély 2 éven belül, sajnos), akkor jelen pillanatban csak azt tudnám mondani, hogy Cesc tudná őt helyettesíteni.
Az az igazság, hogy mi Barca-szurkolók alaposan el vagyunk kényeztetve kíváló képességű focistákkal, és középpályásokkal, ezért minket nehezen nyűgöznek le más játékosokkanty írta: Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.
Én nem tartom olyan nagyra Fabregast, mint itt sokan.Elismerem, h egy kiváló képességű focista, de engem nem nyűgözz annyira le.
Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.Ticsi 23 írta:Fabregas a lehető legjobb választás a középpályára. Fiatal, ismeri a stílust és még bőven van benne rejtettképesség. Tudom sokszor "elhangzott" már itt, hogy Pep rotálná Init, Xavit, és Fabregast, de még mindig sokan mondják, hogy nem jön el padozni. Én úgy látom, bőven lesz lehetősége, annak ellenére, hogy valószínüleg Xavi és Ini előtte lesznek a rangsorba. Mindenképpen mellette szól, hogy akkor is bevethető, ha Xavi, Iniesta, Henry (vagy esetleg Touré) pihen vagy ne adj Isten sérüléssel bajlódik.
Nagyon nagy húzás lenne hazacsábítani, és megérné érte mélyen a zsebünkbe nyúlni!!!