Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.08.08. 10:12:59

abreu írta: Sztem nem érted a lényegét. Zsoma arra gondolt hogy ha itt lett volna nálunk Fabregas akkor 4-5 év alatt összesen 28 milla lett volna a fizetése. De mivel nem nálunk volt, ezért ezt a pénzt megspóroltuk magunknak.
Lehet, de ha most adunk érte 40et, akkor máris -12 milla. Szóval szerintem ez a spórolós dolog nem igaz. Persze csak ha jön.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.08. 10:07:56

bali 15 írta:Max a kispadon de hát csak a hülye tenné őt oda.
Ha már le akarják igazolni, akkor megtalálták a helyét a csapatban.
Nekem nem kell...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
abreu
Jugador d'estrella

2009.08.08. 10:05:23

Zsoma írta:
Brian 20 írta: Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Ennek azért fuss neki még1x...
Egyelőre nincs neki hely a kezdőben, cserepadra pedig vétek lenne ültetni, csak Xavi nyugdíjba vonulása után hoznám vissza a csapatba (az pedig még 5-6 év).
Sztem nem érted a lényegét. Zsoma arra gondolt hogy ha itt lett volna nálunk Fabregas akkor 4-5 év alatt összesen 28 milla lett volna a fizetése. De mivel nem nálunk volt, ezért ezt a pénzt megspóroltuk magunknak.
koandras
Barça C

2009.08.08. 10:05:01

Szerintem ha nagyon akarnánk meglehetne szerezni Fabregast.
Sok pénzt kell ajánlani meg valami játékost tőlünk.
40 milla alatt biztos nem adják oda, meg hamar el kéne rendezni az igazolást hogy az Arsenal tudjon a helyére erősíteni a pénzből...
Mondjuk szerintem kicsit halott ötlet.... :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.08. 10:04:15

Örülnék Fabregas-nak. 2-3 év múlva amikor Xavi kiöregszik. Most minek?
Semmi helye nincs. Max a kispadon de hát csak a hülye tenné őt oda.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.08. 10:03:25

Varga Tamás írta:Meg lehet kövezni, de én a Fabregas-ról szóló hírnek nem örülök.
Az ő esetében nem tudok elvonatkoztatni távozásának körülményeitől. Bennem úgy él, mint egy pénzéhes focista, akinek nem volt türelme kivárni 1-2 évet, amikor a felnőtt csapatban is helyet kaphatott volna, és így részese lehetett volna a sikereknek. Ehelyett a pénzt választva elment az Ágyúsokhoz, a semmiért - ill. a pénzért. Ebben a kérdésben az elveim erősebbek, mint a hasznossága. Ha neki semmit sem ért a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, akkor maradjon ott, ahol van. Nekem nem hiányzik.
Meglehetős ellenszenvvel viseltetek iránta, és nem szívesen látnám újra a Blaugrana mezében. Akkor elment ingyen, most meg kifizessünk érte 40 millió eurót? Hát, valahogy nem smafu a dolog. A számomra. Ez az én véleményem. Ez az én érzésem.

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Egyetértek veled.Pár éve nem volt hajlandó végig járni a ''szamárlétrát', de most vissza jönne, mert tudja, h az Arsenallal nem nyer semmit és úgy érzi, h kinőtte az Agyúsok csapatát.

Jobban megérteném, ha nem egy helyi srác lenne és nem lenne tisztában azzal, h mit jelent az F.C. Barcelona.

Mibe tellett volna várni még 1-1,5 évet?!DE ő nem volt hajlandó rá
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zsoma
Jugador del Barça

2009.08.08. 10:02:06

Brian 20 írta: Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Ennek azért fuss neki még1x...
Egyelőre nincs neki hely a kezdőben, cserepadra pedig vétek lenne ültetni, csak Xavi nyugdíjba vonulása után hoznám vissza a csapatba (az pedig még 5-6 év).
abreu
Jugador d'estrella

2009.08.08. 10:00:17

Varga Tamás írta:Ha neki semmit sem ért a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, akkor maradjon ott, ahol van. Nekem nem hiányzik.
Meglehetős ellenszenvvel viseltetek iránta, és nem szívesen látnám újra a Blaugrana mezében. Akkor elment ingyen, most meg kifizessünk érte 40 millió eurót?
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Szerintem neki biztosan többet ér(t) a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, mint neked, nekem, vagy bárki másnak itt a fórumon. Honnan tudod h csak az ő döntése volt eligazolni, és nem a szüleié is. Amikor elment akkor nem arra gondolt h neki nem jelent semmit a Barca, a Klub, és a csapat, hanem valószínűleg arra, hogy Arsenalben előbb kaphat szerepet, és persze több pénzt is kapott fiatalon mint a Barcában, mert ott előbb lehet profi szerződést kapni, de hát könyörgöm ezt ki ne venné figyelmbe.
És ha vmikor visszatérne hozzánk én nagyon örülnék neki, (mint ahogy Piquének is örültem) mert ő is egy Barca nevelés, és érez kötődést a klub iránt.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.08. 09:57:54

Fabregas nem fog jönni.
Pusztán azért mert az Arsenal mát így is jó néhány kulcs játékosától megvált.
Nem adják el, a legfontosabbat.
Pláne nem a kapitányt.
Amúgy is nem hiszem hogy 40 millióval elégedettek lennének, többet viszont nem adunk.
Szerintem pedig jobb abból a 40-ből egy Matát meg egy KH-et leigazolni.
Csak ne Csirginszkyjt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Asys
Entrenador del Barça

2009.08.08. 09:52:00

Én Fabregas jövetele mellett vagyok!

Sportszakmai szempontból:
Nagyon jó játékosnak tartom és ezt tapasztalatból mondom, mert szeretem nézni az Arsenal meccseit. Úgy gondolom mélységet adna a középpályánknak és a variációs lehetőségeink bővülnének. Azért a Busquets, Touré, Keita, Xavi Ini, Fabregas sor elég jól rotálható + 1-2 fiatal alkalmanként a B- ből nagyon ütős.

Gazdasági szempontból:
Sajnos kár, hogy ilyen sokba fájna 30-40 milla, de elmondta Cesc, hogy ha Pep hívná akkor jönne! Remélhetőleg 30 körül eltudjuk hozni, annak ellenére is, hogy szinte "sajátunk" a futballista, emiatt ágálnak sokan ellene, de történt már hasonló anno Gerard esetében akit a Valenciától vásároltunk vissza komoly pénzért.

Fogadjuk vissza a tékozló fiút! S ha a pogány :D közössége 30-at kér vagy 40-et adjuk meg nekik. Azért, hogy visszahozzunk egy eltévedt bárányt Katalónia kebelébe.

:wink:
Brian 20

2009.08.08. 09:47:41

Bennem úgy él, mint egy pénzéhes focista, akinek nem volt türelme kivárni 1-2 évet, amikor a felnőtt csapatban is helyet kaphatott volna, és így részese lehetett volna a sikereknek. Ehelyett a pénzt választva elment az Ágyúsokhoz, a semmiért - ill. a pénzért.
Nem lehet, hogy ez a 18 év körüli srác, azért igazolt el mert, akkoriban nem fért volna be a nagy csapathoz. Pl akkor még Ini is csak épphogy bontogatta a szárnyait és még volt itt egy Deco is aki szintén előtte volt a sorban.
Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Szerintem, ne fog jönni...
ke.andy
Jugador del Barça

2009.08.08. 09:03:53

Fabregashoz én is csak annyit mondanék, hogy míg Piqué esetében 5M-ért tért vissza, addig az a játékos, aki szintén itt tanlt meg mindent 30-40M-ért nagyon sok lenne. Persze az Arsenal hülye lenne 5M-ért lemondani róla...

Hol van már az a mondat, hogy egy nálunk kitanult játékosért nem fogunk vagyonokat kifizetni????

Akkor inkább már Mata... vagy Silva. Tudom a kettö nem egy poszt... de szerintem amúgy sem férne el.

Ez a Filipe ingyen jöhet mennyire igaz? le fordítaná valaki a cikket? Előre is köszönöm...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.08. 08:56:53

Meg lehet kövezni, de én a Fabregas-ról szóló hírnek nem örülök.
Az ő esetében nem tudok elvonatkoztatni távozásának körülményeitől. Bennem úgy él, mint egy pénzéhes focista, akinek nem volt türelme kivárni 1-2 évet, amikor a felnőtt csapatban is helyet kaphatott volna, és így részese lehetett volna a sikereknek. Ehelyett a pénzt választva elment az Ágyúsokhoz, a semmiért - ill. a pénzért. Ebben a kérdésben az elveim erősebbek, mint a hasznossága. Ha neki semmit sem ért a gránátvörös-kék mez, a Klub, a csapat, a Barça eszméje, akkor maradjon ott, ahol van. Nekem nem hiányzik.
Meglehetős ellenszenvvel viseltetek iránta, és nem szívesen látnám újra a Blaugrana mezében. Akkor elment ingyen, most meg kifizessünk érte 40 millió eurót? Hát, valahogy nem smafu a dolog. A számomra. Ez az én véleményem. Ez az én érzésem.

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.08. 08:17:01

Gali írta:Micsoda meglepetés! A Sport.es szerint Luis Filipe ingyen jöhet a Barcába, Maxwell pedig támadóbb szerepkörbe kerülhet.
Mi?Mi az hogy ingyen,hogyhogy?

Nem tudom,Maxvell támadóbb szerepkörére kiváncsi leszek,mert nálunk nincsen szélső középpályás ahova még jó lehetne,mert Henry,Ini helyén kétlem hogy ő lenne a megfelelő pótlás mig a Xavi-ék helyén középen meg ugyancsak nem.
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.08. 08:13:37

Üdv. mindenkinek!

Én is azon a véleményen vagyok hogy mindenképp meg kell próbálni Fabregas-t,de mivel esély nem sok van rá igy túl sok időt nem szabad eltölteni vele,mert lassan kezdődik az idény,s ha ő nem sikerül akkor kell "helyette" más. Ami a védelmet illeti ha Henrique elmegy ujra kölcsönbe akkor szerintem kellene egy védő,mert Marquez az utobbi időben elég sérülékeny,Abidal középen nem annyira meggyőző (néha még a szélen se,pedig az a posztja),a fiatalok meg azért kevesek még,év elején ANK,nem lesz Toure sem,s akkor akár már jöhet egy nagy csapat is a BL-ben,s azt azért nem akarhatjuk hogy egy 17-18 éves védők legyenek csak a padon,mondjuk én inkább preferálnám Bruno Alves-t Chygrinskiy helyett mert ő játszhat a BL-ben.Oké,papiron megvan a védelem még Henrique nélkül is,de az szinte boritékolható hogy még egy olyan idényünk nem lesz ahol ennyire elkerülnek bennünket a sérülések,szóval arra nem alapozhatunk.Ami Mata-t illeti,állitolag a Vale 20-30 millio eurot szeretne kapni érte,ez egy elég tág intervallum,de mi 18-at adnánk,szóval szerintem ezt fel kellene emelni 22-re aztán meglátjuk mit reagálnak rá,ha azt mondják 30 akkor menjenek az anyjukba,de hátha meg lehetne egyezni velük 23-24 körül.

Bocs hogy hosszú lett.
Gali
Capitá del Barça

2009.08.08. 07:55:00

Micsoda meglepetés! A Sport.es szerint Luis Filipe ingyen jöhet a Barcába, Maxwell pedig támadóbb szerepkörbe kerülhet.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.08.08. 07:15:23

"Cesc meger egy probat?"

Hogy a turoba ne erne meg. :) Nem halunk bele, ha visszautasitjak az ajanlatot.
Komolyra forditva a szot, boven megeri. Miutan Ibraert kiszortak ennyi penzt mar nem tud erdekelni, hogy mennyit koltenek. Vegulis nem az en penzem, en csak azt latom, hogy nagyon kell valaki a kozeppalyara. Es jelenleg csak Fabregas van ilyen jatekos. Elore felek, amikor Guddynak kell szervezni. Mondtam mar, hogy nagyon birom, de ide egyaltalan nem valo.
KELL egy minosegi csere a kpra, akit lehet batran rotalni. Nem jatszana sokkal kevesebbet, mint Henry vagy Iniesta, mivel veluk lehetne rotalni (Ini fellep balszelsonek). Szerintem megerne azt a 40et, de annal tobbet nem adnek erte. 27 korul kell kezdeni a licitet, ugy el lehet szerintem vinni 35 kornyeken. Az Arsenal most sebezheto, elment onnan viszonylag olcson Toure is, es Adebayort is elengedtek a Citynek.

Egy probat minimum meger, de inkabb azt mondom, hogy kotelezo probalkozni.

Vedonek azt mondom, hogy nem kell senki, tavaly Caceres igy is letszam felettinek minosult, alig merte Pep jatszatni, igy nem lenne nagy gaz ha a helye ures maradna. Aztan el lehet donteni, hogy Henrique megy-e kolcsonbe (tamogatnam, de lehetoleg spanyol elvonalbeli csapathoz. 1 ev Bundesligaval sokra megy spanyolhonban...), vagy Muniesaval es Fontasszal potoljuk. Utobbira szavazok, nagyon jol jatszottak mind a ketten, szerintem foleg Muniesa.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.08. 01:38:51

Mata szerintem megérhet egy próbát, habár nem tudom milyen játékos, soha nem figyeltem a játékát. Talán képes lenne hozni egy Henry szintet.
A védő ügy meg elég aggasztó, azt nem tehetjük meg hogy kevesebb védővel kezdjük a szezont. Ezért pártolom az ukrán megszerzését, még ha borsos ára is van. A fiatalokban meg egyáltalán nem bízom, szerintem azt a szintet nem képviselik, ami oda kell a védelembe. Elől még megengedhetjük a fiatal tehetségek játszatását, de hátul már veszélyes lenne.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.08. 01:21:39

Fabregas nem hiszem, hogy elérhető lenne. Nincs az a pénz amiért Wenger most elengedné, ráadásul a piaci helyzet sem kedvez ez ilyen transzfernek. Inkább Matára vagy egy hasonló kaliberű játékosra kellene összpontosítani, mert hiába van egy tökéletes kezdő ha a padról senki nem tudja őket pótolni.
Forca Barca!!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.08. 00:26:27

Most olvastam a Fabregasos hírt, örülök neki, de semmi esély rá hogy elhozzuk. Véleményem szerint az Arsenál 50 milláért sem adná oda. :( Viszont jövőre szinte biztos hogy letudjuk majd igazolni, pláne ha az ágyúsok hozzák majd az elmúlt évekbeli formájukat, Fabregas majd sírva fog könyörögni hogy vigyük már el őt onnan. :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.07. 21:56:19

Mikaos írta:
kanty írta: Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.
Én nem tartom olyan nagyra Fabregast, mint itt sokan.Elismerem, h egy kiváló képességű focista, de engem nem nyűgözz annyira le.
Az az igazság, hogy mi Barca-szurkolók alaposan el vagyunk kényeztetve kíváló képességű focistákkal, és középpályásokkal, ezért minket nehezen nyűgöznek le más játékosok :D
Viszont, ha úgy nézzük a dolgokat, hogy mi a lehető legjobb (reális!) opció a középpályára, akkor nem Fabregast mondanád te is?
Fiatal, Barca-nevelés, már 20-21 évesen karmesterré vált Arsenalban, érti a játékunkat (Londonban is hasonlót játszik!), válogatottban is együtt játszanak vele sokan, és nem utolsósorban: tényleg jól játszik - egy olyan poszton, ahol általában 24-28 között érik el az emberek a pályafutásuk csúcspontját.
+ ha eljön Xavi "ideje" (amikor már nem bír 90 percet - erre van esély 2 éven belül, sajnos), akkor jelen pillanatban csak azt tudnám mondani, hogy Cesc tudná őt helyettesíteni.
Xavi 29 éves. Hamarosan majd tényleg lejár az ideje. És amikor majd ez megtörténik ahogy te mondod két éven belül (szerintem azért egy kicsit több :D) Fabregas még mindig kezdőnek fog számítani. Tehetségben már elismert világklasszis már most is. Akkorra mégnagyobb presztízse lesz és még mindig csak 23 lesz. Ő a mi biztosítékunk. Vagy Moutinho.
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.07. 21:44:38

Így van. Nem a védelem az első számú probléma. Va oda elég ember és sztem Muniesa-t sem kellene leírni, megállná a helyét, legalábbis a kupában vagy kisebb ellenfelek ellen simán be lehetne cserélni. A középpályára kellene egy minőségi játékos, mert Guddyval és Keitával nem sokra megyünk, valljuk be nem megfelelő helyettesek. Ha Mata jönne, őt se elsősorban szélre igazolnánk, a válagatottban is kp-n játszik. Ennek ellenére ha Cesc-t reális áron meg lehetne szerezni nagyon örülnék, de szerintem nem sok esély van erre sajna.
Forca Barca!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.07. 21:41:50

kanty írta: Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.
Én nem tartom olyan nagyra Fabregast, mint itt sokan.Elismerem, h egy kiváló képességű focista, de engem nem nyűgözz annyira le.
Az az igazság, hogy mi Barca-szurkolók alaposan el vagyunk kényeztetve kíváló képességű focistákkal, és középpályásokkal, ezért minket nehezen nyűgöznek le más játékosok :D
Viszont, ha úgy nézzük a dolgokat, hogy mi a lehető legjobb (reális!) opció a középpályára, akkor nem Fabregast mondanád te is?
Fiatal, Barca-nevelés, már 20-21 évesen karmesterré vált Arsenalban, érti a játékunkat (Londonban is hasonlót játszik!), válogatottban is együtt játszanak vele sokan, és nem utolsósorban: tényleg jól játszik - egy olyan poszton, ahol általában 24-28 között érik el az emberek a pályafutásuk csúcspontját.
+ ha eljön Xavi "ideje" (amikor már nem bír 90 percet - erre van esély 2 éven belül, sajnos), akkor jelen pillanatban csak azt tudnám mondani, hogy Cesc tudná őt helyettesíteni.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.08.07. 21:14:58

Nem kell ide semmilyen vedo. Kell egy kp es viszlat!
Itt van Puyol, Pique, Marquez, Henrique. Tovabba Abidalnak ez az elso szamu posztja, es meg arra is van realis esely, hogy Milito visszater. Tovabba batran merem allitani, hogy Muniesara es Fontasra is barmikor lehet szamitani. Los Angelesben eloben lattam oket, messze a legjobb vedo volt Muniesa. Fontas is nagyon jol tolta, de ot nem lattam olyan jol a terfel csere miatt. Ugyhogy nyugodtan lehetugy szamolni, hogy Militoval egyutt van 7 kozepso vedonk, akit bajnoksagban es kupaban barmikor bemernek dobni a melyvizbe. (Najo, Realek ellen nem biztos, de Depor es azalatt nyugisan.) Ha meg annyira tojunk tole, akkor nem halunk bele, ha 2 meccset Yaya is jatszik hatul. Ha van megegy kp, akkor semmi gaz, Busquets vagy Keita beugrik helyette, nem nagy cucc. Inkabb Ininek meg Xavinak kellene megfelelo cseret biztositani. Akarmennyire birom Guddyt meg Keita, egyik sem tud normalisan inditani. A Galaxy ellen Gudjohnsenben akadt el minden egyes tamadas...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.07. 21:09:51

Ticsi 23 írta:Fabregas a lehető legjobb választás a középpályára. Fiatal, ismeri a stílust és még bőven van benne rejtettképesség. Tudom sokszor "elhangzott" már itt, hogy Pep rotálná Init, Xavit, és Fabregast, de még mindig sokan mondják, hogy nem jön el padozni. Én úgy látom, bőven lesz lehetősége, annak ellenére, hogy valószínüleg Xavi és Ini előtte lesznek a rangsorba. Mindenképpen mellette szól, hogy akkor is bevethető, ha Xavi, Iniesta, Henry (vagy esetleg Touré) pihen vagy ne adj Isten sérüléssel bajlódik.
Nagyon nagy húzás lenne hazacsábítani, és megérné érte mélyen a zsebünkbe nyúlni!!!
Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lezárt