2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
socio66 írta:te jó ég,ki szavazott a harmadik opcióra..?![]()
már nem azért de a mai,profi világban valaki ilyet komolyan el tud képzelni..?
Pontosan. Én is így látom! Talán jövőre lesz esélyünk...Mental_Theo írta:nem fog jönni. nem fizetünk ki ennyit, és ő sem akar szembeszállni az Arsenal szurkolókkal,mert ha meghiúsul az üzlet, nem fogják szeretni annyira mint eddig...
Akkor ez a topik nem léteznelionelmessi19 írta: Tulajdonképpen azért, amit már leírtam elég sokszor. A legjobb mindig az eredetit olvasni. Mondhatnánk persze akkor, hogy az eurobarcát se, de ez egy csöppet más. Ugyanis mi erősen válogatunk a cikkek közt. Ezt a blogoldalt nem olvastam sose, csak onnan ismerem, hogy ide sokszor belinkeltek már cikkeket. De mind a komolytalan fajtából voltak.
Mindemellett nem mondtam senkinek, hogy ne merjen bármit is olvasni.Csak mindig megjegyzem hogy szerintem teljesen felesleges.
jham énis:D szerintem nem halna bele a Barca abba a 7-8 millioba... mivel tuti visszajönnee a BL címvédés utánSanama írta:Hát bepróbálnám azért egy 37-8 miliós ajánlatot, plussz 3-4miliót teljesítmény alapján,annyiért szerintem ideadná Wenger,feltéve ha Cesc jönni akar.
Tulajdonképpen azért, amit már leírtam elég sokszor. A legjobb mindig az eredetit olvasni. Mondhatnánk persze akkor, hogy az eurobarcát se, de ez egy csöppet más. Ugyanis mi erősen válogatunk a cikkek közt. Ezt a blogoldalt nem olvastam sose, csak onnan ismerem, hogy ide sokszor belinkeltek már cikkeket. De mind a komolytalan fajtából voltak.barca99 írta:Tulajdonképpen miért is?lionelmessi19 írta:ezt a blogoldalt teljesen felesleges olvasni.
Mindig forrásokkal dolgozik, csupán a spanyol cikkeket fordítja angolra.
Ennyi erővel senki ne merjen El Mundot és Sportot olvasni (ja, hogy Titinho magyar fordításaira idén is igény lett volna?), mert hát azok amit idén is összehordtak...
.
Ja persze BL selejtezők vannak már. Hát akkor tényleg elég kevés idő van már hátra. Egyébként én is támogatom azt az ötletet, hogy külcsönbe lehetne adni egy két fiatal az Arsenal-nak. Nekik is jobb lenne sokat erősödnének, fejlődhetnének.lui1698 írta:csakhogy az Arsenal jövőhét szerdán bl-selejtezőt játszik, és ha Cesc játszik nálunk, már nem játszhat a bl-ben.Capon írta:Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart ugye? Mart akkor még lenne bőven idő lezárni minden ügyünket.
ezért sürgős lezárni az ő ügyét.
csakhogy az Arsenal jövőhét szerdán bl-selejtezőt játszik, és ha Cesc játszik nálunk, már nem játszhat a bl-ben.Capon írta:Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart ugye? Mart akkor még lenne bőven idő lezárni minden ügyünket.
Tulajdonképpen miért is?lionelmessi19 írta:ezt a blogoldalt teljesen felesleges olvasni.
Én mondom, hogy kizárólag baltámadónak vennénk.Chino írta:
Miért ne lenne Mata alternatíva. Ki mondta hogy kizárólag baltámadónak vennénk. Nagyon jól játszik kp-t is. Legalábbis Init minőségben tudná PÓTOLNI. A válogatottba is őt hívták Ini helyére. Szóval mehet Henry helyére, vagy Ibrát pihentetni és Xavit + Init is. Ügyes srác, sokszor néztem a Valencia meccseit és fiatal kora ellenére (21!) meghatározó játékos volt, és nem is rutintalan, mint pl. Pedro.
Miért ne lenne Mata alternatíva. Ki mondta hogy kizárólag baltámadónak vennénk. Nagyon jól játszik kp-t is. Legalábbis Init minőségben tudná PÓTOLNI. A válogatottba is őt hívták Ini helyére. Szóval mehet Henry helyére, vagy Ibrát pihentetni és Xavit + Init is. Ügyes srác, sokszor néztem a Valencia meccseit és fiatal kora ellenére (21!) meghatározó játékos volt, és nem is rutintalan, mint pl. Pedro.lionelmessi19 írta:ezt a blogoldalt teljesen felesleges olvasni.danikaa10 írta: Nehogymár. Szvsz kacsa, egyértelmű, hogy a másik alternatíva Mata.
Mindemellett pedig: Mata nem alternatíva. Matát baltámadónak vennénk, de elsősorban középső középpályásra van szükségünk, méghozzá eléggé.
Amúgy pedig szerintem kevés ez a Mata gyerek.