A helyesírás nem annyiból áll, hogy le tudod írni a muszáj vagy lesz szavakat helyesen... A vesszőhasználat is fontos, abban pedig bizony nem jeleskedsz. Bocs, hogy Téged emeltelek ki, nem Te vagy az egyetlen magas rangú emberke itt, akinek hagy kívánnivalót maga után a helyesírása. Ma például szabályosan ledöbbentem, mikor Guardiola nyilatkozatát olvastam. Iván írta elvileg a cikket. És én nem vártam Ivántól azt a hibát, tényleg megdöbbentő volt, hogy egy olyan okos, tanult ember, mint Iván, ilyen hibát vét... Nem tudom, ki vette még észre rajtam kívül? Ez a feladvány mehetne a 'Csikorogjanak a fogaskerek' topicba, ami ugye megint nem éppen egy létező szó, maximum fogaskerekek... De hát mindegy. Amúgy Te is szoktál olyan hibát véteni, mint ami Iván cikkében van. Sőt, majdnem mindig úgy írod le az olyan szavakat, megjegyzem, helytelenül...Bányász írta:Azt hiszem nagyon sokan megirigyelnék a helyesírásomat itt.Mindenre volt már itt panasz de arra még nem.Általában oda figyelek rá.Vagyis igyekszem.Nem állítom,h hibátlanul írok.De mivel még helyesírás ellenőrzőm(vagy mi a neve) is van így elég ritka sztem nálam a helyesírási hiba.Most konkrétan azt se tudom abban a mondatban mi volt hibás....frustrat írta:Ilyen helyesírással nem ugatnék, hiába vagyok moderátor... Na mindegy. Csak elgondolkodtató az is, hogy ha egy moderátor sem tud helyesen írni, akkor mit várunk másoktól...
Tehát csak ennyi a bajom. Nekem sem tökéletes a helyesírásom, de ha már leírok valahova valamit, igyekszem helyesen írni, elvileg a magyar az anyanyelvem... És ezért zavar az is, ha nem tudnak helyesen írni. Manapság már sajnos nemcsak a központozás okoz gondot a fiataloknak (Neked is), hanem az olyan szavak is, mint a muszáj. Sokan muszálynak írják, az pedig helytelen, ugyebár. De mindegy, úgysem tudom "megváltani" a világot. Sosem valósul meg azon "álmom", hogy mindenki tud helyesen írni mondjuk ezen a fórumon. És akkor hol vagyunk még az egész ország lakosságától?
Ha belepofáztam a dologba, akkor büntess meg... :c Milyen csúnya vagyok, vááá. Hogy merészelek írni egy fórumra, Jééézus?! Most elszégyelltem magam. Btw... Az előző mondatodban ott volt a hiba, hogy nem kell oda vessző, csak hogy tudd...
"Ilyet Barca szurkolóként,hogy lehet leírni?Elgondolkodtató...."
Itt a hogy a hogyan rövidítése. Ez a mondat egyetlen mondatrész. Gondoltam ha 'hogy'-t látsz, teszed elé a vesszőt, ami ugye nem épp okos dolog, de mindegy... BÜNTESS, mert rossz voltam... :c xD