Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A helyesírás nem annyiból áll, hogy le tudod írni a muszáj vagy lesz szavakat helyesen... A vesszőhasználat is fontos, abban pedig bizony nem jeleskedsz. Bocs, hogy Téged emeltelek ki, nem Te vagy az egyetlen magas rangú emberke itt, akinek hagy kívánnivalót maga után a helyesírása. Ma például szabályosan ledöbbentem, mikor Guardiola nyilatkozatát olvastam. Iván írta elvileg a cikket. És én nem vártam Ivántól azt a hibát, tényleg megdöbbentő volt, hogy egy olyan okos, tanult ember, mint Iván, ilyen hibát vét... Nem tudom, ki vette még észre rajtam kívül? Ez a feladvány mehetne a 'Csikorogjanak a fogaskerek' topicba, ami ugye megint nem éppen egy létező szó, maximum fogaskerekek... De hát mindegy. Amúgy Te is szoktál olyan hibát véteni, mint ami Iván cikkében van. Sőt, majdnem mindig úgy írod le az olyan szavakat, megjegyzem, helytelenül...Bányász írta:Azt hiszem nagyon sokan megirigyelnék a helyesírásomat itt.Mindenre volt már itt panasz de arra még nem.Általában oda figyelek rá.Vagyis igyekszem.Nem állítom,h hibátlanul írok.De mivel még helyesírás ellenőrzőm(vagy mi a neve) is van így elég ritka sztem nálam a helyesírási hiba.Most konkrétan azt se tudom abban a mondatban mi volt hibás....frustrat írta:Ilyen helyesírással nem ugatnék, hiába vagyok moderátor... Na mindegy. Csak elgondolkodtató az is, hogy ha egy moderátor sem tud helyesen írni, akkor mit várunk másoktól...
Miihii nem arra értette szerintemVictor_Valdes írta:Attól, hogy valaki 14 éves lehet értelmesebben szól hozzá a dolgokhoz mint egy 30 éves, szvsz....miihii írta:Jó ez a szavazás.
Kíváncsi vagyok mi az arány![]()
Aztán csak az igazat ám!![]()
![]()
(én is 14 vagyok és szerintem, elég értelmesen szólok hozzá a dolgokhoz, sokakkal ellentétbe...)
A kor közel sem minden.
Attól, hogy valaki 14 éves lehet értelmesebben szól hozzá a dolgokhoz mint egy 30 éves, szvsz....miihii írta:Jó ez a szavazás.
Kíváncsi vagyok mi az arány![]()
Aztán csak az igazat ám!![]()
Azt hiszem nagyon sokan megirigyelnék a helyesírásomat itt.Mindenre volt már itt panasz de arra még nem.Általában oda figyelek rá.Vagyis igyekszem.Nem állítom,h hibátlanul írok.De mivel még helyesírás ellenőrzőm(vagy mi a neve) is van így elég ritka sztem nálam a helyesírási hiba.Most konkrétan azt se tudom abban a mondatban mi volt hibás....frustrat írta:Ilyen helyesírással nem ugatnék, hiába vagyok moderátor... Na mindegy. Csak elgondolkodtató az is, hogy ha egy moderátor sem tud helyesen írni, akkor mit várunk másoktól...
Sanama írta:Nyilasi Tiborról tudni,hogy nyíltan Barca vagy Real szurkoló?
Vagy épp egyik sem?
üdv. a business világában.Barcaádám írta:nagyon rossznak tartom hogy olyan csatornák mint a Eurosport 2 meg Digisport elhappolnak jó meccseket..ez azért rossz szerintem mert ezek a csatornák borzasztók ritkák, alig van meg vakinek és +pénzt kell érte fizetni.mondjuk a az utóbbi 2 évben a digitális tv-zés terjedésének köszönhetően(ami mellesleg nagyon jó, hang és kép is sokkal jobb,de viszont csak egy tvre van kitalálva és ha összekötöd egy másik tvvel a kép rosszabb és vibrál, ez személyes tapasztalat)már többen tudják nézni az angol meccseket.
a sportklubról is eltűnt a bundesliga a digisportra..azon kívül adnak angol , és több nemzetközi meccset ami már végképp ritka és senki se tudja nézni![]()
ez rossz hogy a pénz az úr, nem tudom hogy megéri-e ezt és hogy van e akkora nézettség, amiből tudják finanszírozni a jogdíjakat.
ha jól tudom a bl szerdai meccsei is ott lesznek, ez a legnagyobb szívfájdalom szvsz.
hát ez elszomorító számomra..
(szvsz az volt az igazi amikor a sport tvn volt minden, azt a két csatornát tartom a legjobbnak)
(ha leírtam pár rossz dolgot írjatok a ide a topicba, kíváncsi vagyok hogy mondtam-e hülyeséget pontosítsatok)
nekem itthon két gépen is a windows 7 RC van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve!Slither írta:Rajtam kívül leszedte már vki a hivatalos Windows 7-et MSDNAA-ról? Jövő héten gép-pucolás után felrakom én is kipróbálásra.
Egy korábbi béta verziót próbáltam ki és amint megjelennek progamok, amelyek kompatibilisek hozzá, valamint kijavitják az első szériák gyermekbetegségeit mindenképpen be fogom szerezni. Maximálisan meg voltam vele elégedve abban a pár hétben amíg használtam. Gyors, stabil, felhasználóbarát, kevés memóriát eszik.Rajtam kívül leszedte már vki a hivatalos Windows 7-et
Azthiszem magyar adó csak a Digisport adja!kudu írta:Nekem volt már fent Win7, egész tetszetős op rendszer, végre egy olyanl, ami az XP méltó utódja lesz, vistáráról meg inkább nem is mondok semmit....
más:
Nem tudjátok, ma adja valamelyik csatorna a Liverpool meccset?
Mert port.hu-n nincs kiirva az eurosport2re![]()
És mégis ki/mi dönti el,h mi a b*zis?Mitől öltözködik valaki úgy mint egy homokos?LG a humorba írta:Ne haragudj, de ha sztem ha elmennél igy valahova szórakozni, sztem összesúgnának a hátad mögött, a butábbak talán meg is vernének. Nem értem, miért kell ugy öltözni mint egy homokos Rolling Eyes Eleve sokszor gusztustalannak tartom a focistákat, ahogy csókolgatják meg ölelgetik egymást. Egy ilyen közös zuhanyzást ne is emlitsek Rolling Eyes
Észre sem vettem, kösz...miihii írta: Úgy néz ki,sajna nem fogja tudni olvasni egy ideig most,mert a Kitiltások topicban írtak szerint 1 hét pihin lesz....![]()
Úgy néz ki,sajna nem fogja tudni olvasni egy ideig most,mert a Kitiltások topicban írtak szerint 1 hét pihin lesz....Livia Drusilla írta:Vkinga, csak mivel épp itt vagy...![]()
Már csak azért hagytam benne, mert kíváncsi voltam, h mikor olvasod el, de úgy tűnik, reménytelen, úh itt: te PÜ-t nem szoktál olvasni
Gratulálok szép megoldás!Drigo írta:Megoldás: ....
Igen mivel YYY -ról csak azt tudjuk hogy közte van a hibás így azkamaj írta: Ha a QQQ/XXX nem mozdul ki akkor Y-ban van ergó utolsó mérésnél YQX/YQX mérés lesz... Ja értem...