Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 12:06:01

BlauGranaGroc írta:
krokodil22 írta:Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
Aki 17éves korára a Barca korosztályos csapataiban közel 1000 gólig jut, majd bemutatkozik a Barca első csapatában és a spanyol válogatottba is behívják annak nagy szüksége nincs arra, hogy bármit is ellessen. Az alapján meg pláne nem amit már az első meccsén művelt(aki látta emlékszik) és első szezonjában mutatott(10g 3a). Bojan szerintem bármikor tud annyit a labdával, mint Messi. Összetettebb játékosnak is tartom(nem azt írtam jobb, mielőtt még..) Lionál. Fizikálisan és tapasztalat terén vannak még hiányosságai, egyébként teljesen rendben van.

na és az offból vissza

Grat a svédnek a gólhoz! Meccsenként 5 perc jó játék kevés.
Keita MoM
Maxwellnek és Krkicnek jobbulást!

Bármikor tud a labdával annyit, mint Messi? Ezt komolyan írtad? Nem igaz. Az sem igaz, hogy összetettebb. Tényleg ne legyél elfogult.
Komolyan gondolom, hogy rengeteg dolgot Leótól lesett el. Nagyon nagy szerencséje van.
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.09.01. 11:57:28

"Nem vagyok Bojan és Pedro fan. Nem vagyok a reinkarnációja. Messi játékát szeretem."

Amiert neked Messi jateka tetszik, azert mert el kell ismerni mas jatekosok tudasat is.

En Real szurkolo vagyok, de ez a Bojan eggyik kedvenc jatekosom. Nagyon nagyon szeretem a jatekat. Es mar be kellene veti a valogatottba is. Lehetne mar probalkozni vele!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.01. 11:29:45

Nekem az tetszik az idei teljesítményben, hogy elképesztő hatékonysággal játszunk eddig. Nem vártam, hogy sziporkázni fogunk, nem is várható el 2 éven át ugyanaz a szint, viszont nagyon-nagyon szimpatikus, hogy oda-vissza verjük a Bilbaot, fél gőzzel hozzuk a Gijont és megnyerjük az európai szuperkupát.

Kezdem elhinni, hogy Pepnek igaza van és elég a keretünk ahhoz, hogy a hatékonyságot fentartsuk. Sziporkázni ráérünk a legjobb kezdőnkkel is, pár hét mulva, mire minden és mindenki formába kerül.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.09.01. 11:22:48

krokodil22 írta:Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
Aki 17éves korára a Barca korosztályos csapataiban közel 1000 gólig jut, majd bemutatkozik a Barca első csapatában és a spanyol válogatottba is behívják annak nagy szüksége nincs arra, hogy bármit is ellessen. Az alapján meg pláne nem amit már az első meccsén művelt(aki látta emlékszik) és első szezonjában mutatott(10g 3a). Bojan szerintem bármikor tud annyit a labdával, mint Messi. Összetettebb játékosnak is tartom(nem azt írtam jobb, mielőtt még..) Lionál. Fizikálisan és tapasztalat terén vannak még hiányosságai, egyébként teljesen rendben van.

na és az offból vissza

Grat a svédnek a gólhoz! Meccsenként 5 perc jó játék kevés.
Keita MoM
Maxwellnek és Krkicnek jobbulást!
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 10:57:55

kristop írta:
krokodil22 írta: Pedro eléggé eltűnt, csak néha tűnt fel. Messi nem szokott már eltűnni. Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
most komolyan, te nem vkinga reinkarnációja vagy? Bojan tegnap nagyon jól játszott, kiemelkedett a csapatból. mikor leszel elájulva akkor tőle?
Nem vagyok Bojan és Pedro fan. Nem vagyok a reinkarnációja. Messi játékát szeretem.
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 10:53:59

kristop írta:
krokodil22 írta: Pedro eléggé eltűnt, csak néha tűnt fel. Messi nem szokott már eltűnni. Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
most komolyan, te nem vkinga reinkarnációja vagy? Bojan tegnap nagyon jól játszott, kiemelkedett a csapatból. mikor leszel elájulva akkor tőle?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krokodil22 2009.09.01. 10:58:53-kor.
kristop
Entrenador del Barça

2009.09.01. 10:50:54

zsoltfree
Capitá del Barça

2009.09.01. 10:34:33

Igen, de emlékszem, amikor Iniesta és Messi bemutatkoztak a nagyoknál....ők sem voltak az első meccseken semmik sem...
robag
Jugador d'estrella

2009.09.01. 10:12:25

Maxwell játéka sokkal jobban tetszik Abidalénál, Pedro pedig két hét alatt sokszorosára nőtt a szememben. Nagyon éretten, a Barca stílusát tökéletesen elsajátítva oldja meg a feladatot. Azt hiszem most örülök csak igazán annak hogy nem szorítják ki a saját nevelésü játékosainkat Maták és Robinhok... ja, és külön grat Bojannak is, akiről tavaly már azt hittem, hogy elkallódik....hát nem!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.09.01. 10:11:39

zsoltfree írta:Végre jönnek a bajnokik. Nagyon pozitív meccs volt ez is.

- 3 fejesgól, ez önmagáért beszél.
- Zlatan végre meglőtte első gólját ennek jobban örültem mint a szuperkupának kb:) De ahogy láttam ő is és a csapattársai is. Letámadásból is rendesen kivette a részét és (talán túlságosan is) önzetlen volt.
- Keita fejjátéka nagyon meggyőző volt
- Dani Alves 2 gólpasszt adott, tehát ért ő még ehez
- Abidal - nekem az ő játéka soha nem volt annyira katasztrófális mint ahogyan azt sokan mondják. Szerintem az eddigi pár idei meccsén is jó volt elől is hátul is.
- Pedro szerintem ő lehet az év felfedezettje, amivel a VB-re is kijuthat! Nagyon jó lesz szerintem, bár még sokszor eltűnik, de ez még Messivel is előfordul
-Bojan(nálam meccs embere) - az ő játéka kb fél évtől már nagyon fejlődőképesnek látszik. Szerintem Messitől sokat tanulhat. Gyors nagyon és a tologatásokat is nagyon jól csinálja. Ha ezt még tudja csiszolni akkor nagyon jó éve lehet.
- Valdes - megmutatta, hogy bár ritkán ér labdához, de akkor azért biztosan, és minden évben egyre jobb. Idén is lesz pár bakija, de ha a BL-döntő és hasonló meccseket úgy védi végig ahogy tavaly akkor megszeretik őt már szerintem.
- Xavi - neki egy szabadságszobor szerű alkotást a Barcelona kikötőjébe tutira emelnek, mert egyszerűen nagyon jó.
- ami nagyban változott 3 éve még nem volt magas emberünk és fejjátékunk sem. Azóta itt van Pique, Sergi, Ibra magas emberek és Keita is jól fejel.
- Tegnap aggódtam hogy gyakorlatilag "csak" utánpótlás cseréink vannak. Végül is ha belegondolunk, Bojan, Sergi is válogatottak voltak már, Pedro is nagyon jön fel, és a többi fiatalról is elhiszem Pepnek hogy megálná a helyét. Akkor viszont a világon (ebben is) egyedülálló csapatunk lesz mert ennyi saját nevelés egy keretben sincs, de talán a topligák első 8 helyezettjeiben sincs összesen.
- Külön tetszett a tegnapi meccsben hogy hazai pályán hétfő este a 88. percben 3-0 állásnál, egy teljesen esélytelen csapat ellen, egy teljesen 10000% megnyert meccsen is úgy támadta le az összes Barcás (Ibra is) az ellenfelet, a saját tizenhatosuknál, mint ha e BL-döntő utolsó perceiben hajtanánk egy fontos gólért: tehát látom bennük a tüzet!
- 2 hét múlva már talán Milito-n kívül teljes csapat lesz. Marquezről tud vki valamit?
Amivel nem értek egyet:
Azért örülök Ibra találatának, de ne túlozzunk.
Abidalban semmi nagy szám nem volt, egy-két elrontott passz, a szokásos.
Maxwell: vedekezésben egy hiba, egy mentés, egyébként átlagos, jó labdaszerzések, támadásban: remek volt megint csak, sokszor indult egyedült, 16-oson belül is tud játszani.
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 10:03:39

zsoltfree írta:Végre jönnek a bajnokik. Nagyon pozitív meccs volt ez is.

- Zlatan végre meglőtte első gólját ennek jobban örültem mint a szuperkupának kb:) De ahogy láttam ő is és a csapattársai is. Letámadásból is rendesen kivette a részét és (talán túlságosan is) önzetlen volt.
- Abidal - nekem az ő játéka soha nem volt annyira katasztrófális mint ahogyan azt sokan mondják. Szerintem az eddigi pár idei meccsén is jó volt elől is hátul is.
- Pedro szerintem ő lehet az év felfedezettje, amivel a VB-re is kijuthat! Nagyon jó lesz szerintem, bár még sokszor eltűnik, de ez még Messivel is előfordul
-Bojan(nálam meccs embere) - az ő játéka kb fél évtől már nagyon fejlődőképesnek látszik. Szerintem Messitől sokat tanulhat. Gyors nagyon és a tologatásokat is nagyon jól csinálja. Ha ezt még tudja csiszolni akkor nagyon jó éve lehet.
- Valdes - megmutatta, hogy bár ritkán ér labdához, de akkor azért biztosan, és minden évben egyre jobb. Idén is lesz pár bakija, de ha a BL-döntő és hasonló meccseket úgy védi végig ahogy tavaly akkor megszeretik őt már szerintem.
- Xavi - neki egy szabadságszobor szerű alkotást a Barcelona kikötőjébe tutira emelnek, mert egyszerűen nagyon jó.
- ami nagyban változott 3 éve még nem volt magas emberünk és fejjátékunk sem. Azóta itt van Pique, Sergi, Ibra magas emberek és Keita is jól fejel.
- Tegnap aggódtam hogy gyakorlatilag "csak" utánpótlás cseréink vannak. Végül is ha belegondolunk, Bojan, Sergi is válogatottak voltak már, Pedro is nagyon jön fel, és a többi fiatalról is elhiszem Pepnek hogy megálná a helyét. Akkor viszont a világon (ebben is) egyedülálló csapatunk lesz mert ennyi saját nevelés egy keretben sincs, de talán a topligák első 8 helyezettjeiben sincs összesen.
- Külön tetszett a tegnapi meccsben hogy hazai pályán hétfő este a 88. percben 3-0 állásnál, egy teljesen esélytelen csapat ellen, egy teljesen 10000% megnyert meccsen is úgy támadta le az összes Barcás (Ibra is) az ellenfelet, a saját tizenhatosuknál, mint ha e BL-döntő utolsó perceiben hajtanánk egy fontos gólért: tehát látom bennük a tüzet!
- 2 hét múlva már talán Milito-n kívül teljes csapat lesz. Marquezről tud vki valamit?

Pedro eléggé eltűnt, csak néha tűnt fel. Messi nem szokott már eltűnni. Bojanról, meg annyit, hogy még mindig nem vagyok tőle elájulva. Összeteheti a kezét, hogy van a csapatban egy Leo, akitől rengeteg dolgot elleshet.
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.09.01. 09:59:31

Végre jönnek a bajnokik. Nagyon pozitív meccs volt ez is.

Dave87
Capitá del Barça

2009.09.01. 09:51:29

Lehet, hogy én tudom rosszul, de Farkas Norbi Real szurkoló.
Egyrészt észre lehet venni az állandó ordítozásokból ("Gáááááááááál!!! Gááááááál!!!! Gáááááááááááááááááál!!!!! Robééééén!!!") :lol: , másrészt 2007-ben készített egy kisfilmet a Madrid Irdningben töltött edzőtáboráról és nyíltan vállalta, mennyire rajong értük.
De egyébként a tárgyi és nyelvi tudása kétségtelenül magas.
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 09:49:57

Azt gondolom, hogy a meccs unalmas volt. A labdát a Barca nagyon jól megtartotta. Akcióból nem sikerült gólt lőni. Nem passzolnak egymásnak, mindenki egyedül akrja megoldani, ez így nem lesz jó. Örültem, hogy rögzített szituációból sikerült gólt lőni.

Sem Ibra, sem Bojan, sem Pedro nem passzoltak. bojannak nem kéne Ibrát versenytársnak nézni. Úgy, ahogy Ibrának Messit sem.

Leo és Ibra között nagy verseny lesz.
tibor1158
Barça B

2009.09.01. 09:43:54

Ibrahimovicsnak ez a gól óriási lökést adhat. Önbizalomban főleg. Csak így tovább.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.09.01. 09:11:27

remélem azért nem így folytatódik a szezon hogy meccsenként 2 sérülés, mert ehhez kevesen vagyunk. amúgy jó kis meccs colt, de én az ilyen meccseken főleg mikor vezetünk már biztosan a lahatő legtöbb lehetőséget adnám Jonathannak, akit be kéne építeni Guddy helyére. idén meg kell nézni hogy eljesít, hogy eldönthessük jövőre, hogy van e szükség Fabregasra.
Ibra góljának örülök, de még szerintem pár hét kell neki, mert jelenleg van egy összeszokott, jól bevált Barca-játék+ van Ibra a maga klasszisával, de ez a kettő még nem működik együtt tökéletesen. De ez természetes és türelemmel kell lenni.
Viszont félek hogy idén Xavi és Alves negyon el fog fáradni az év végére, és ez még sokba kerülhet a Barcának is és a válogatottjaiknak is a VB-n.
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.01. 09:01:53

mess2009 írta:érdekes, én birom Farkas N. közvetítéseit nem dumálja agyon a meccset és mégis érezni,hogy kiváló a tárgyi ismerete is!
megvan a 3 pont ez a legjobb, ebben az idényben talán ha lehet még nagyobb jelentősége lesz, hogy a papírformát hozni kell!!
látom azért mások is észreveszik:Sergi nem egy Yaya!! azonnal igyekszik szabadulni a labdától, nagyon deffenzív, pontatlan hogy a védekező képességeiről ne is beszéljek.
Ibra ha lassan is de talán javul,az biztos, hogy nagyon hiányzik már egy jó Ibra!
azért én a meccs iramára nem panaszkodom, sőt elég sokszor láttam légszomjal küzdő arcokat ez gondolom még az idény elejei terheléstől van.
szóval, csak így tovább!
Sergi, nekem mindig olyan, mintha aludna, messze van Yaya-tól. Egyébként nem semmi, hogy ezzel a felállással is milyen erős a csapat. A fiataloknál még néha látszik a rutin hiánya, de nagyon jól játszanak, agilisak, gyorsak, tetszenek! Keita mostanában nagyon egyenletes formát focizik, a szuperkupán is jól játszott. Nekem egy kicsit fantáziadúsabb Pedro, mint Bojan, de örülök Bojan góljának, mert ma már volt egy-két jobb megindulása, valószínűleg itt is nagyobb előrelépés várható a mérkőzésszám és a pályán töltött idő növekedésével.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.01. 08:52:16

Igen Horváth Feri közvetített tegnap,de sztem ő sem rossz,csak olyan bealvós picit. A tárgyi tudása neki is magas, de Norbi testvéréhez nem ér fel. Amúgy sztem mindketten inkább barcások, Norbi viszont biztosan. Tavaly nem egyszer 20 percig sorolta a szezon második felében, hogy miket ért el és milyen rekordokat döntött meg ez a csapat, mindezt óriási áhítattal. Messiről pedig ódákat zengett. Szóval valszeg nem reálos:D
mess2009
Director del Fútbol

2009.09.01. 08:35:34

érdekes, én birom Farkas N. közvetítéseit nem dumálja agyon a meccset és mégis érezni,hogy kiváló a tárgyi ismerete is!
megvan a 3 pont ez a legjobb, ebben az idényben talán ha lehet még nagyobb jelentősége lesz, hogy a papírformát hozni kell!!
látom azért mások is észreveszik:Sergi nem egy Yaya!! azonnal igyekszik szabadulni a labdától, nagyon deffenzív, pontatlan hogy a védekező képességeiről ne is beszéljek.
Ibra ha lassan is de talán javul,az biztos, hogy nagyon hiányzik már egy jó Ibra!
azért én a meccs iramára nem panaszkodom, sőt elég sokszor láttam légszomjal küzdő arcokat ez gondolom még az idény elejei terheléstől van.
szóval, csak így tovább!
Manheim István
Barça B

2009.09.01. 08:24:53

Jó ez a csapat...és még nem is játszottunk full team-al...Ini is ott lesz meg Messi+ Henry ..Zlatán ontani fogja a gólokat..a védelem teljesen megosztott lesz.

VISCA EL BARCA
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.01. 08:03:12

Már volt szó itt a fórumon arról, hogy Farkas Norbi Barca drukker, először magam is meglepődtem mikor hallottam, hogy a mi kutyánk kölke, mert annyit beszél mindig a Madridról, hogy hihetetlen. Ezzel kompenzálja, hogy mekkora culé valójában, mert egy riporternek, kommentátornak pártatlannak kell lennie. :wink:
Norbi általában jól közvetít, kiabál meg ilyenek.

A tegnapi közvetítő 'Bajusz' Feri volt, akinek általában megalszik a tej a szájában, na Ő nagy Real fan. :lol:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.09.01. 02:18:35

ElBartimaeus írta:Szerintem a meccsről és főleg a kommentátorról mindent elmond ez: bár álmos voltam a suli miatt, de azért az gáz, hogy egy Barca meccsen elaludjak és még a gólokra se ébredjek fel! Amikor felébredtem, akkor is olyan unalmasan közvetítette a meccset, hogy az valami elképesztő! Meccsről véleményt nem nagyon tudok írni, csak annyit, hogy de jó, hogy nyertünk, meg de jó, hogy Ibra gólt lőtt. :)
OFF: Ki volt az? Csak nem a Farkas Norbi? Mert az full reálos. Szóval ne csodálkozz ha nem jön izgalomba egy Barca meccs miatt. Bezzeg amikor Raul gólt lő, úgy beszél róla mintha szerelmes lenne belé. :lol:

Szerk: Most látom hogy Getafe-Barca vasárnap 7 órakor. Végre ezt már én is látni fogom. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.01. 01:58:28

Szerintem a meccsről és főleg a kommentátorról mindent elmond ez: bár álmos voltam a suli miatt, de azért az gáz, hogy egy Barca meccsen elaludjak és még a gólokra se ébredjek fel! Amikor felébredtem, akkor is olyan unalmasan közvetítette a meccset, hogy az valami elképesztő! Meccsről véleményt nem nagyon tudok írni, csak annyit, hogy de jó, hogy nyertünk, meg de jó, hogy Ibra gólt lőtt. :)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.09.01. 00:42:23

herlius írta:
barcafan0911 írta:Elégedett vagyok ezzel a kezdéssel, ha jönnek Messiék és Ibra is elkezd focizni akkor nem lesz itt gond.

Más: A védelmünk milyen volt? Volt momentuma a Gijonnak, vagy simán uraltuk a meccset?
Egyszer-kétszer megforgatták a védelmünket, de komoly ziccer nem volt belőle. Sergi kicsit súlytalan volt ma középen, többször is átjátszották, főleg ebből adódtak a gondok. Összességében azonban nem volt komoly probléma.
Kösz, ezt jó tudni. :wink:

Kiváncsi leszek milyen lesz a játék ha teljes lesz a csapat. Szeptemberben heti 2 meccs az durva lesz. Kell a rotáció, ezért is remélem nagyon hogy Bojannak nincs semmi baja. Az a fő hogy a védelmünk a helyén legyen, már várom csigri bemutatkozását. Addig még 2 hét. Idegenben fogunk majd játszani a Getafe ellen. Vagy rosszul tudom? Nem vagyok benne biztos. :oops:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
baas11
Entrenador del Barça

2009.09.01. 00:37:00

Ez a Busquets középen a két védő közt nagyon nem tetszett volt 3 életveszélyes labdavesztése ...és 1 hasonló Monacoban is !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Lezárt