Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy jó kis videó a Youtube-on. Argentina vs. Belgium 86.senkialfonz40 írta:Szerintem az az Argentin válogatott még elődöntőt sem játszott volna, ha nincs Maradona! Nyilván 11 ember van a pályán, de nem vitatkozom, mert természetesen nem Maradona szűrt, védett és még sok mindent nem Ő csinált, tehát igazad van.ozsimiki írta:jah, gondolom Diego védett, szűrt a középpályán, sőt védekezett is. bár az nem a mostani modern foci,de akkor sem volt olyan,h egyvalaki ide meg oda vitt el egy csapatot. sokat köszönhetnek neki,de társak nélkül max gólkirályi címet lehet nyerni, vébét nem.senkialfonz40 írta:Tehát C.R. nem vitte el a döntőbe a M.U.-t, de jól játszott az egész szezonban. Eddig csak egy embert láttam, aki ilyesmit tett és Őt MARADONÁNAK hívták!
Szerintem az az Argentin válogatott még elődöntőt sem játszott volna, ha nincs Maradona! Nyilván 11 ember van a pályán, de nem vitatkozom, mert természetesen nem Maradona szűrt, védett és még sok mindent nem Ő csinált, tehát igazad van.ozsimiki írta:jah, gondolom Diego védett, szűrt a középpályán, sőt védekezett is. bár az nem a mostani modern foci,de akkor sem volt olyan,h egyvalaki ide meg oda vitt el egy csapatot. sokat köszönhetnek neki,de társak nélkül max gólkirályi címet lehet nyerni, vébét nem.senkialfonz40 írta:Tehát C.R. nem vitte el a döntőbe a M.U.-t, de jól játszott az egész szezonban. Eddig csak egy embert láttam, aki ilyesmit tett és Őt MARADONÁNAK hívták!
na ezért vagy értetlen...Es ezzel mit raktal helyre?
Irtam,h nem igy van?Nem.Alapbol lehetett volna pirosat is adni,de minimum egy nagyon eros sarga.Ezert irtam narancssarga lapot.
Hihetetlenek vagytok.Allandoan fanyalogtok,h mi hulye BARCA-sok sosem ertunk meg titeket,meg felesleges nekunk magyarazni,mert ugysem ertjuk meg.Erre fel,az elsok kozt ismerem el,h igazatok van,azota meg te vagy a 3.,aki vmit idez tolem es belemagyaraz...
Ez kesz![]()
Meg jo h mi vagyunk ertetlenek meg satobbi...
Es ezzel mit raktal helyre?ferninho írta:sztem sokan nem tudják ezért leírom:nem azért volt tizi,mert vitte a labdát és a babát is,hanem mert nyújtott lábbal csúszott oda.De így vitán felül büntető és minimum narancssárga lap Very Happy
a védő a második sárgáját kapta meg és nem egyből pirosat![]()
csak hogy helyre tegyük a dolgokat
Kaká és a Milan esete?ozsimiki írta:jah, gondolom Diego védett, szűrt a középpályán, sőt védekezett is. bár az nem a mostani modern foci,de akkor sem volt olyan,h egyvalaki ide meg oda vitt el egy csapatot. sokat köszönhetnek neki,de társak nélkül max gólkirályi címet lehet nyerni, vébét nem.senkialfonz40 írta:Tehát C.R. nem vitte el a döntőbe a M.U.-t, de jól játszott az egész szezonban. Eddig csak egy embert láttam, aki ilyesmit tett és Őt MARADONÁNAK hívták!
jah, gondolom Diego védett, szűrt a középpályán, sőt védekezett is. bár az nem a mostani modern foci,de akkor sem volt olyan,h egyvalaki ide meg oda vitt el egy csapatot. sokat köszönhetnek neki,de társak nélkül max gólkirályi címet lehet nyerni, vébét nem.senkialfonz40 írta:Tehát C.R. nem vitte el a döntőbe a M.U.-t, de jól játszott az egész szezonban. Eddig csak egy embert láttam, aki ilyesmit tett és Őt MARADONÁNAK hívták!
sztem sokan nem tudják ezért leírom:nem azért volt tizi,mert vitte a labdát és a babát is,hanem mert nyújtott lábbal csúszott oda.De így vitán felül büntető és minimum narancssárga lap Very Happy
Az eddig meccseken sem rajtatok múlt ez. Lesznek, akik majd belövik az eddig mindig meglévő ziccereket.The Deadman/Real fan írta:Igen de ahhoz kell egy olyan csapat aki képes gólt rúgni nekünk . Az eddigi fordulók alapján csak ti, és talán a Sevilla képes erre spanyolhonban.Rivaldo11 írta: Komolyan érdekel, hogyan játszik majd hátrányból a madrid.
Igen de ahhoz kell egy olyan csapat aki képes gólt rúgni nekünk . Az eddigi fordulók alapján csak ti, és talán a Sevilla képes erre spanyolhonban.Rivaldo11 írta: Komolyan érdekel, hogyan játszik majd hátrányból a madrid.
Igen, igazad van... De az parádés voltCS0ki írta:Azért az túlzás...egy hatalmas védése volt, egyébként meg az olaszok szépen körbelőtték a kaput.Ja, és az a Zürichi kapus kifogta a Milán szemét.
Nyugi öreg vicc volt.fly20 írta:Én meg megjósolom, hogy a barca fog gólt kapni.
Pedig még csak jós sem vagyok.
Kb hasonló kaliberű jóslás, hogy C.R lefog sérülni... folyamatosan kapja a csomagokat, egyértelműek a sérülések, a lényeg, hogy a több hónapos sérülések kerüljék el.
De pl ugyanez igaz Messire is, őt is folyamatosan aprítják, előbb utóbb lefog sérülni, a lényeg, hogy ne legyen komoly a dolog.
Mindig féltem attól, hogy valaki tényleg látja a jövőt!danikaa10 írta:
Amúgy most jutott eszembe, hogy lehet bejött annak a jósnak az ígérete.![]()
![]()
Azért az túlzás...egy hatalmas védése volt, egyébként meg az olaszok szépen körbelőtték a kaput.Ja, és az a Zürichi kapus kifogta a Milán szemét.
Messi egyértelműen és teljesen jogosan kapja meg a tavalyi szezonjára az aranylabdát, ezen nincs is mit vitatkozni. És valóban ahogy írták az új szezonban nyújtott teljesítmény az már a kövi évi szavazásba számít inkább... A 11-es az 11-es volt, ezt le is írták elöttem (mégha a labdát elrúgta is a delikvens)Mikaos írta:Engem kicsit zavar, hogy ez az X-lábú, lúdtalpas portugál () belekontárkodik a góllövő versenybe. Meg az is bosszantó, hogy a Reálnak megadják a 11-eseket, a Barcának egyszerűen nem hajlandók. Így könnyű javítania neki is, nekik is a gólarányukat. Pláne, ha még a kapusok (lásd Zürich) is nagy segítségére sietnek.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy Messi egyéni címére (címeire) veszélyes lehet C.Ron, mert elég pocsék fél-szezont produkált a MU-ban tavasszal. Vagy, ha mégis úgy lesz, az égbekiáltó csalás lesz.
zsuni írta:én leirom 2. alkalommal is, gondolom tök feleslegesen, hogy talppal és nyújtott lábbal vitte el a labdát és a lábát, a talppal előre nyújtott lábbal csúszás pedig szabálytalanság midnen körülmények között, plusz sárga lap. ez a szabály laza 10 éve létezik, de itt sokan erről úgy látom nem tudnak. meggyőzni senkit nem akarok, mert nem lehet, csak leirtam, hogy van egy ilyen érdekes szabály...Bizony,tökéletesen látszik,h vitte 1. a labdát,2. a babát.
Szöglet.
(Jajj,de most biztos elfogul vagyok,mert így látom )
De most komolyan.Ez sztem sima sarokrúgás.Mezőnyben kábé meccsenként 6-8-10 szabálytalansággal több lenne,ha minden ilyen lefújnának...Mint ahogy nem.
Nem visszhangzik a füledben a szakkommentátori bíró úr sokszor hallott mondata?
"Először a labdát érte el..."
Gratulálok az olvasási képességeitekhez,Srácok!fly20 írta:Uccsó hszem a dologhoz mer Csokinak van igaza felesleges erőlködni.
Szval szted nem vitte el.Ellenben azzal,amit a kollegáid feszegettek:elvitte a babát is a labdával
Biztos volt ott egy gödör és abban ficamodott ki a bokája.A klub orvosi stábja elvégezte az előzetes vizsgálatokat Cristiano Ronaldón, s megállapították, hogy a jobb bokája kificamodott és zúzódott
Nézd, senki nem mondja, hogy C.R. ügyetlen, de nézd azért meg a M.U.-t, azért általában hozza a meccseit, lehet, hogy egy-két góllal kevesebbet rúgnak egy darabig, de aztán ez is eltűnik, C.R. ki lesz váltva más által!Perrero írta: jah, végülis csak BL döntőbe vitte a MUt... A Real tegnapi tizije tök jogos volt, BLben nem szokott elfújás lenni.. Érdekes, ha a barcának befújnak egy kamu tizit akkor vagy azt mondod h ez tök jogos volt, vagy azt h csak béna a bíró, de ha a Realnak akkor meg bunda...
Az idei aranylabdaszavazásra ez az ősz már nincs hatással. Bár csak december táján osztják ki, gyakorlatilag a júliusig tartó időszakra. A mostani ősz inkább majd a következő aranylabdaszavazáson lesz érdekes.Ettől függetlenül nem hiszem, hogy Messi egyéni címére (címeire) veszélyes lehet C.Ron, mert elég pocsék fél-szezont produkált a MU-ban tavasszal. Vagy, ha mégis úgy lesz, az égbekiáltó csalás lesz.
Grenaro nem igazán irányító. Mondjuk Kaká se... Az irányítás részt inkább Xabinak és Gutinak kell megoldania. Grenaro tehetséges gyerek, de azért nagyon messze van Kakától...De van esélye megragadni majd a kezdőbe 1-2 év múlva.Akár Barcás akár Reálos... Meg tudná nekem mondani, hogy Granero ugye irányító... S, hogy mennyiben tudja pótolni Kakát, ha szükség van rá?
patonak volt egy ilyen gólja, egy az egyben ugyanez, ott is mindenki átemelésre számított, a kapus is felúgrott, ő meg elpöccintette alatta.Az első okosabb volt, hogy a kapus alatt és nem felette rúgta el.
Oké, akkor csak nem érted a poént - megnyugodtam.Realista24 írta: Szegény messi...csúnya CR...jaj barátom, hogy csak eddig látsz...
imádom amikor ilyen féltékenységből jövő hszeket olvasok...x lábú, lúdtalpas....stb...biztos ezért tart ott ahol tart....vicckategória
Szegény messi...csúnya CR...jaj barátom, hogy csak eddig látsz...Engem kicsit zavar, hogy ez az X-lábú, lúdtalpas portugál ( ) belekontárkodik a góllövő versenybe. Meg az is bosszantó, hogy a Reálnak megadják a 11-eseket, a Barcának egyszerűen nem hajlandók. Így könnyű javítania neki is, nekik is a gólarányukat. Pláne, ha még a kapusok (lásd Zürich) is nagy segítségére sietnek.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy Messi egyéni címére (címeire) veszélyes lehet C.Ron, mert elég pocsék fél-szezont produkált a MU-ban tavasszal. Vagy, ha mégis úgy lesz, az égbekiáltó csalás lesz.
Te most tényleg az én hsz-emre válaszoltál? ...Perrero írta: jah, végülis csak BL döntőbe vitte a MUt... A Real tegnapi tizije tök jogos volt, BLben nem szokott elfújás lenni.. Érdekes, ha a barcának befújnak egy kamu tizit akkor vagy azt mondod h ez tök jogos volt, vagy azt h csak béna a bíró, de ha a Realnak akkor meg bunda...