Perrero írta:
jah, végülis csak BL döntőbe vitte a MUt... A Real tegnapi tizije tök jogos volt, BLben nem szokott elfújás lenni.. Érdekes, ha a barcának befújnak egy kamu tizit akkor vagy azt mondod h ez tök jogos volt, vagy azt h csak béna a bíró, de ha a Realnak akkor meg bunda...
Nézd, senki nem mondja, hogy C.R. ügyetlen, de nézd azért meg a M.U.-t, azért általában hozza a meccseit, lehet, hogy egy-két góllal kevesebbet rúgnak egy darabig, de aztán ez is eltűnik, C.R. ki lesz váltva más által!
A M.U. jól összerakott együttes C.R. nélkül is és szerintem európai szinten is komoly játékerőt képviselnek. A mai futballban egy fecske nem csinál nyarat, (főleg az európai elit környékén nem) de sokat segíthet egy csapatnak az adott mérkőzésen. Tehát C.R. nem vitte el a döntőbe a M.U.-t, de jól játszott az egész szezonban. Eddig csak egy embert láttam, aki ilyesmit tett és Őt MARADONÁNAK hívták!
A Real tizenegyese tök jogos volt, a védő igazi idióta volt, hogy így ment oda!
A BL.-ben ugyanúgy elnézhetnek egy tizenegyest, mint ahogy velünk is kegyes volt a bíró tavaly a "Cselszki" ellen!

Azt gondolom a játékvezetők egy olyan mérkőzésen, ahol már nagyon sok múlik egy-egy a kapu közelében vagy a tizenhatoson belüli ítéleten, inkább továbbengedik a játékot, mert nem akarják eldönteni a mérkőzést, ha mégis tévednének.
Itt a fórumon közülünk (Barca fanok) nyilván vannak olyanok, akik jobban szeretnék már botlani látni a Realt, de ezt nézd el Nekünk, mert nem Vagyunk egyformák! Közületek is Vannak ugyanolyan Realos szemüvegen keresztül látók, a "szurkerek" már csak ilyenek!
Én(szubjektív vélemény) még mindig azt gondolom, hogy erős csapattal nem játszottatok, kíváncsi vagyok a továbbiakra! Bárhogy alakul a későbbiekben remélem a VILÁG EDDIGI LEGSZEBBEN JÁTSZÓ CSAPATA NYER még egy BL.-t és egy Bajnokságot! Hajrá Barca!