Barca Igazolások 2009-2010
Tavaly is lazán hozták a 2. helyet, azóta meg csak erősödött a keret. Bajnokesélyesnek számítanak, de szerintem behúzza a Barca az idei bajnokságot is. Viszont az, hogy szted első 3-ban sem lesznek nevetséges, mégis ki lenne a 3. (ha feltételezzük, hogy Barca 1., Sevilla 2.), Valencia?bayo írta:És az a legszomorúbb h Barcaádámnak igaza van. .amit a REal csinál az már komolyan vicces
tepernek-tepernek ennyi pénzt képesek kiadni és figyeljétek meg h az idény végén 4. helyen végeznek
és amugy nem játszanak szép focit sztem.. le merem fogadni h LAporta és a többi klubvezető kacagni fog a Perezen amiért ilyen röhelyesen- viccesen dolgokat művel mert ő azt hiszi h ha Ronaldo-t megveszi 96 millióért akkor milyen jó lesz, mellesleg rühellem azt az embert.. és az idény végére 4-nél elöbbre nem végeznek
Kéretik levenni a szemellenzőt.

Hajrá Barca!
És az a legszomorúbb h Barcaádámnak igaza van. .
amit a REal csinál az már komolyan vicces
tepernek-tepernek ennyi pénzt képesek kiadni és figyeljétek meg h az idény végén 4. helyen végeznek
és amugy nem játszanak szép focit sztem.. le merem fogadni h LAporta és a többi klubvezető kacagni fog a Perezen amiért ilyen röhelyesen- viccesen dolgokat művel mert ő azt hiszi h ha Ronaldo-t megveszi 96 millióért akkor milyen jó lesz, mellesleg rühellem azt az embert.. és az idény végére 4-nél elöbbre nem végeznek

Lionel85, oda jobb lábas kell Henry helyére vagy ha eddig nem figyelted alaposan a barca játékát akkor erre nem tudok mit mondani. Éppen ez a lényeg h ellenkező lábas kell mivel épp ez a taktika h befelé cselezni, lásd: Messi góljainak 95%-a ebből ered. na viszlát
Zsolti.. szted robinho hova jönne? gondolkozz már. Henry lassan abba hagyja kell a helyére vki. gondolkozz logikusan. Henry 33 éves lesz vagy még csak 32 pontosan nem tudom. Nézd meg h Zidane 33 évesen hagyta abba. Guardiola pedig sztem be akarja biztositani a bal csatár posztot hiába van ott Pedro akiből sztem a ha nem a világ de nagyon jó csatár lehet belőle, és persze Jeffren. és azért akarja sztem robinhot h ha esetleg a 2 játékosbol 1-nek nem jön össze a dolog akkor még mindig marad 2.
- LM10
- Director del Fútbol
Txiki interjúából arra lehet következtetni, hogy a Barcára nem jelllemző téli piacot ki fogjuk használni. Nem is gond. Hisz rövidnek érzem énis a padot, de a Real eluralkodása mellett ezt a nyáron nagyon nehéz lett volna véghezvinni.Robinho már a télen egyre valószínűbb, és még kp-ra is jöhet vki. Txiki azt mondta, h a védők is játszahtnak majd kp-t(Márquez,Piqué) és így Csiga is többx játszahtna. De ez függ attól is majd, hogy januér elején ezek a játékosok sérültek lesznek-e, vagy hogy képesek-e jó munkát végezni a kp-n.
Szerintem felesleges pénzkidobás lenne Robinhot leigazolni; elismerem, h nagyon ügyes játékos, de 33 milliót v még többet nem éri meg érte adni, mert úgyis Henry az első számú baloldali csatár. Szerintem, ha már mindenáron balszélső kell a Barcának sokkal jobb üzlet lenne elhozni az Ajaxból a Suarez gyereket, mert jól játszik, elég jól cselez és nagyon jól passzol, ja és kb. 15-20 millióért már megszerezhető. A Sissikó ügyről meg csak annyi, h szerintem is az egyik legjobb védekező középpályás csak az a gáz, h ő is megy az afrika kupára úgyhogy sehogy se lehetne a Touré helyettese és nem is jobb nála úgyhogy szerintem felesleges lenne őt leigazolni (főleg nem 30 millióért).
mvik
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem tudom, én nem tudom ennyi pénzért elképzelni Robinhót a csapatban, ráadásul nem klasszikus szélső. Igaz, Henry sem az, de a francia az első számú balszélső, Robinho meg ennyi pénzért nagy luxus lenne a másodhegedűs szerepében. Én inkább Matára voksolok, biztosan olcsóbb, mint Robinho és ballábas. Fontosabbnak tartom, hogy ballábas balszélső jöjjön, mert a beadásaira Ibra megfelelően tudna érzkezni fejjel. Eddig nem is használtuk ki a fejét amióta itt van, jó lenne a magasságát is kamatoztatni csapatjátékban!

- Capon
- Llegenda del Barça
Most ugye bal oldali támadóról beszélünk (Henry "helyett")
*Silva-t nem sorolnám ide ő nálam kp.
*Ribéry addig lesz téma amíg egyszer el nem igazol Németországból... ,de én még mindig nem tértem napirendre fölötte. Azért könyörögni sem kell neki. Tárgyaltunk már vele (talán szóban meg is egyeztünk már) és ő a Real-ba akart menni Zidane közbenjárásával...
*Robinho talán jó választás lenne mert nagyon mozgékony, gyors játékos szerintem bele is illene a csapat játékába. Az már más kérdés, hogy valóban vannak-e vele "magatartási" problémák.
*Agüero-ra idén van szerintem az "utolsó" esélyünk, hogy vigyük. Ha mi nem, akkor egy angol csapat fogja elvinni idén Madridból, ebben szinte 100%-ig biztos vagyok. Bal oldalra is kell egy futógép olyan mint Messi. Ha ebből indulok ki akkor nálam Robinho és Agüero a befutó. Bár nem vagyok egészen tisztában azzal, hogy az Argentin mennyire mozog otthonosan a pálya bal oldalán. Gondolom nem lenne leküzdhetetlen akadály számára az a poszt. Így én inkább őt várom a télen vagy nyáron.
Minden esetre korainak tartom az újságok találgatásait ebben a témában, épp ezért nem elképzelhetetlen, hogy valóban tárgyalunk valakivel. Persze helyén kell kezelni a dolgot.
*Silva-t nem sorolnám ide ő nálam kp.
*Ribéry addig lesz téma amíg egyszer el nem igazol Németországból... ,de én még mindig nem tértem napirendre fölötte. Azért könyörögni sem kell neki. Tárgyaltunk már vele (talán szóban meg is egyeztünk már) és ő a Real-ba akart menni Zidane közbenjárásával...
*Robinho talán jó választás lenne mert nagyon mozgékony, gyors játékos szerintem bele is illene a csapat játékába. Az már más kérdés, hogy valóban vannak-e vele "magatartási" problémák.
*Agüero-ra idén van szerintem az "utolsó" esélyünk, hogy vigyük. Ha mi nem, akkor egy angol csapat fogja elvinni idén Madridból, ebben szinte 100%-ig biztos vagyok. Bal oldalra is kell egy futógép olyan mint Messi. Ha ebből indulok ki akkor nálam Robinho és Agüero a befutó. Bár nem vagyok egészen tisztában azzal, hogy az Argentin mennyire mozog otthonosan a pálya bal oldalán. Gondolom nem lenne leküzdhetetlen akadály számára az a poszt. Így én inkább őt várom a télen vagy nyáron.
Minden esetre korainak tartom az újságok találgatásait ebben a témában, épp ezért nem elképzelhetetlen, hogy valóban tárgyalunk valakivel. Persze helyén kell kezelni a dolgot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaádám
- Capitá del Barça
ebben van valami, ő is olyan problémás , bulizós típus szoktak vele lenni balhék,bár szerintem jó lenne mert technikás gyors és képzett futballista.De én még mindig Silva mellett vagyok!azért mert Ribéry esélytelen nyáron bemegy érte a Real egy 70 millió val és vége..LG írta:Hát a Cityben sok mindent nem mutatott, az elő pár meccsén játszott jól, aztán semmi. Meg a madridban sem volt olyan hú de nagy játékos, igazából csak 2007/2008-s szezonban nyújtott kiemelkedőt.elbandi írta:Kiégett játékos?Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...![]()
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul
Amugy talán még nem lehet rá mondani, h kiégett, de sztem hamarosan Ronaldinho és Adriano sorsára jut.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
De miért? Ha jól tudom, még nem egyezett meg a Reallal, a Bayernban meg nem akar maradni. Valószinűleg nyáron sem fog ez változni, hisz a Bayern gyenge, ő ennél többet akar, ugyhogy asszem szerződést nem fog hosszabitani. Viszont a Bayernnek akkor jövő nyáron el kell adnia, olyan helyzetben lesznek, mint mi Etooval most nyáron. És ha Riberyt a pénzen kivül a sikerek is érdeklik, akkor ide kell jönnie, mert látja majd, h a real gyenge, mert idén jól elgyapáljuk a szájukat. Meg a Bayernnal is könnyebb lenne nekünk megegyezni, mint a rejálnak.Ronaldinho&Barca írta:Volt/Van ígéretesebb és szerintem sokkal ésszerűbb játékos is a bal oldalra, akit ha ennyire törik, szakad érdemes lenne megfizetni. Robinho nekem nagyon 50-50%, de én inkább Ribéryt preferálnám szívesebben, mint a nyáron is. Persze őt leigazolni olyant, mint zsinórban 5 BL címet nyerni...
Ha 5 nem is, de 2 után lehet, hogy elgondolkodna, hogy hova érdemes igazolni.Ronaldinho&Barca írta:Volt/Van ígéretesebb és szerintem sokkal ésszerűbb játékos is a bal oldalra, akit ha ennyire törik, szakad érdemes lenne megfizetni. Robinho nekem nagyon 50-50%, de én inkább Ribéryt preferálnám szívesebben, mint a nyáron is. Persze őt leigazolni olyant, mint zsinórban 5 BL címet nyerni...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Volt/Van ígéretesebb és szerintem sokkal ésszerűbb játékos is a bal oldalra, akit ha ennyire törik, szakad érdemes lenne megfizetni. Robinho nekem nagyon 50-50%, de én inkább Ribéryt preferálnám szívesebben, mint a nyáron is. Persze őt leigazolni olyant, mint zsinórban 5 BL címet nyerni...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hát a Cityben sok mindent nem mutatott, az elő pár meccsén játszott jól, aztán semmi. Meg a madridban sem volt olyan hú de nagy játékos, igazából csak 2007/2008-s szezonban nyújtott kiemelkedőt.elbandi írta:Kiégett játékos?Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...![]()
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul
Amugy talán még nem lehet rá mondani, h kiégett, de sztem hamarosan Ronaldinho és Adriano sorsára jut.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Kicsit sokallom, főleg úgy, hogy itt van Henry is, szóval azért nem eget verően fontos, de hát a vezetők biztos jobban tudják...gygerike írta:Én olyat olvastam hogy 33 m
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Mit mondjak, én örülnék.
Láthattuk Abidal esetét is, jött Maxwell és megtáltosodott a francia. Nyilván azért nem ugyan olyan, de elképzelhető, hogy Titi is észbe kapna.
Amúgy azt írja a cikk, hogy mennyiért hoznánk? És lécci ne azt írjátok, hogy olvass vissza, köszi.
Láthattuk Abidal esetét is, jött Maxwell és megtáltosodott a francia. Nyilván azért nem ugyan olyan, de elképzelhető, hogy Titi is észbe kapna.
Amúgy azt írja a cikk, hogy mennyiért hoznánk? És lécci ne azt írjátok, hogy olvass vissza, köszi.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
nem kellenek az ilyen hülyeségek!
Ribéry esélytelen,Silva tökéletes lenne jó középen tkpnek balszélen én őt favorizálom!
Robinho se lenne rossz csak engem az önzősége és fölösleges cselei zavarnak de ő se lenne rossz választás!
le a kacsákkal, csak tényekről beszéljük szvsz
Ribéry esélytelen,Silva tökéletes lenne jó középen tkpnek balszélen én őt favorizálom!
Robinho se lenne rossz csak engem az önzősége és fölösleges cselei zavarnak de ő se lenne rossz választás!
le a kacsákkal, csak tényekről beszéljük szvsz

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- gygerike
- Entrenador del Barça
Most nézzem a SPORT-ot valamit írnak Baraja-rol . Nem tom forditani ugy hogy csak remélni tudom hogy nem átigazolással kapcsolatos hír. A másik hogy Robinhorol meg olyat olvastam hogy már megeggyeztek a csapatok 33 millóba, igaz ezt 2 tiltott oldalon olvastam, de nem tom hogy vmi komolyabb oldal is lehozta már? (Elmundod. , vagy a SPORT) .
Béke
Béke
Visca El Barca

Nagyon remélem, hogy ez csak pletyka. Itt van Touré, Busquets, Keita és akkor még 30-ért vkp... Az agyam eldobom. Egyelőre óvatosan kezelem a dolgot, de egy világ dőlne össze bennem, ha ez ígaz lenne. Touré volt 9 milla és szvsz jobb is, mint Sissoko. Ne vicceljünk már... Eleve az, hogy el akarják küldeni Yayát vagy akármelyik vkp-t, de hogy még 30-at kidobni Sissokóra...
Inkább Fabregasba invesztálnánk, akkor nem Keitának kéne beugrani mindig Iniesta helyett, hanem nyugodtan lehet vkp is, ha már Sergiben nem bízunk.

H a t t r i c k
Sissokoert nem tul sok kicsit az a 30 m ?:S 

Visca el Barca!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Én annyira nem követem figyelemel az olasz bajnokásgot , de ha jó játékosnak tartod akk biztos jó is. Sztem azért kénne hogy Tourénak igy legyen minőségi cseréje igaz hogy ott van Busi ,de ő nem egy élet biztositás . Én szerintem 3 játékos kénne 1 vkp, 1 kp, és 1 bsz ami nagyon ugy tűnik meglessz 1 éven belűl. Jó lenne. Am szerinted Sissoko megér 30-at??bali 15 írta:Nagyon jó játékos Sissoko én Yaya és Essien után a legjobb vkp-nak tartom. De minek? Max csak akkor kéne ha eladnánk Toure-t amire nagyon kicsi az esély. Támadó kp kell.gygerike írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2396
Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30![]()
millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk
Pacsi
Visca El Barca

Nagyon jó játékos Sissoko én Yaya és Essien után a legjobb vkp-nak tartom. De minek? Max csak akkor kéne ha eladnánk Toure-t amire nagyon kicsi az esély. Támadó kp kell.gygerike írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2396
Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30![]()
millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk
Pacsi