Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly is lazán hozták a 2. helyet, azóta meg csak erősödött a keret. Bajnokesélyesnek számítanak, de szerintem behúzza a Barca az idei bajnokságot is. Viszont az, hogy szted első 3-ban sem lesznek nevetséges, mégis ki lenne a 3. (ha feltételezzük, hogy Barca 1., Sevilla 2.), Valencia?bayo írta:És az a legszomorúbb h Barcaádámnak igaza van. .amit a REal csinál az már komolyan vicces
tepernek-tepernek ennyi pénzt képesek kiadni és figyeljétek meg h az idény végén 4. helyen végeznek
és amugy nem játszanak szép focit sztem.. le merem fogadni h LAporta és a többi klubvezető kacagni fog a Perezen amiért ilyen röhelyesen- viccesen dolgokat művel mert ő azt hiszi h ha Ronaldo-t megveszi 96 millióért akkor milyen jó lesz, mellesleg rühellem azt az embert.. és az idény végére 4-nél elöbbre nem végeznek
ebben van valami, ő is olyan problémás , bulizós típus szoktak vele lenni balhék,bár szerintem jó lenne mert technikás gyors és képzett futballista.De én még mindig Silva mellett vagyok!azért mert Ribéry esélytelen nyáron bemegy érte a Real egy 70 millió val és vége..LG írta:Hát a Cityben sok mindent nem mutatott, az elő pár meccsén játszott jól, aztán semmi. Meg a madridban sem volt olyan hú de nagy játékos, igazából csak 2007/2008-s szezonban nyújtott kiemelkedőt.elbandi írta:Kiégett játékos?Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...![]()
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul
Amugy talán még nem lehet rá mondani, h kiégett, de sztem hamarosan Ronaldinho és Adriano sorsára jut.
De miért? Ha jól tudom, még nem egyezett meg a Reallal, a Bayernban meg nem akar maradni. Valószinűleg nyáron sem fog ez változni, hisz a Bayern gyenge, ő ennél többet akar, ugyhogy asszem szerződést nem fog hosszabitani. Viszont a Bayernnek akkor jövő nyáron el kell adnia, olyan helyzetben lesznek, mint mi Etooval most nyáron. És ha Riberyt a pénzen kivül a sikerek is érdeklik, akkor ide kell jönnie, mert látja majd, h a real gyenge, mert idén jól elgyapáljuk a szájukat. Meg a Bayernnal is könnyebb lenne nekünk megegyezni, mint a rejálnak.Ronaldinho&Barca írta:Volt/Van ígéretesebb és szerintem sokkal ésszerűbb játékos is a bal oldalra, akit ha ennyire törik, szakad érdemes lenne megfizetni. Robinho nekem nagyon 50-50%, de én inkább Ribéryt preferálnám szívesebben, mint a nyáron is. Persze őt leigazolni olyant, mint zsinórban 5 BL címet nyerni...
Ha 5 nem is, de 2 után lehet, hogy elgondolkodna, hogy hova érdemes igazolni.Ronaldinho&Barca írta:Volt/Van ígéretesebb és szerintem sokkal ésszerűbb játékos is a bal oldalra, akit ha ennyire törik, szakad érdemes lenne megfizetni. Robinho nekem nagyon 50-50%, de én inkább Ribéryt preferálnám szívesebben, mint a nyáron is. Persze őt leigazolni olyant, mint zsinórban 5 BL címet nyerni...
Hát a Cityben sok mindent nem mutatott, az elő pár meccsén játszott jól, aztán semmi. Meg a madridban sem volt olyan hú de nagy játékos, igazából csak 2007/2008-s szezonban nyújtott kiemelkedőt.elbandi írta:Kiégett játékos?Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...![]()
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul
Kicsit sokallom, főleg úgy, hogy itt van Henry is, szóval azért nem eget verően fontos, de hát a vezetők biztos jobban tudják...gygerike írta:Én olyat olvastam hogy 33 m
Én annyira nem követem figyelemel az olasz bajnokásgot , de ha jó játékosnak tartod akk biztos jó is. Sztem azért kénne hogy Tourénak igy legyen minőségi cseréje igaz hogy ott van Busi ,de ő nem egy élet biztositás . Én szerintem 3 játékos kénne 1 vkp, 1 kp, és 1 bsz ami nagyon ugy tűnik meglessz 1 éven belűl. Jó lenne. Am szerinted Sissoko megér 30-at??bali 15 írta:Nagyon jó játékos Sissoko én Yaya és Essien után a legjobb vkp-nak tartom. De minek? Max csak akkor kéne ha eladnánk Toure-t amire nagyon kicsi az esély. Támadó kp kell.gygerike írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2396
Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30![]()
millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk
Pacsi
Nagyon jó játékos Sissoko én Yaya és Essien után a legjobb vkp-nak tartom. De minek? Max csak akkor kéne ha eladnánk Toure-t amire nagyon kicsi az esély. Támadó kp kell.gygerike írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2396
Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30![]()
millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk
Pacsi